ممنون از پاسختون
لطف کردید
آقا فریت از نوع گرد هستش یا از نوع ترانسی هسته دار؟
UC2842 تو بازار پیدا میشه ؟
چند جا رو گشتم نداشتن
اپتوکوپلر ها هم پیدا نشد.
BYV هم هیچ کدوم موجود نبود.
IRF و TL هم نداشتن.
پل دیود چند آمپر باشه؟
سیم پیچ ها چند میکرو هانری باید باشن؟
متشکرم
سلام
من یک 220 به 5 ولت با جریان در حدود 180 میلی آمپر میخوام که خیلی کوچیک باشه
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست
وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر
سلام
شارژر چند تا مشکل داره
1.ولتاژش درست نیست و با جریان تغییر می کنه
2.زود می سوزه
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست
وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر
با سلام خدمت شما دوست عزیز و تمامی دوستان فعال Eca .میخواستم بگم که استفاده از یک منبع سوییچینگ برای امپلی فایر قدرت حتی اگر توانش بیشتر از امپلی
باشه دچار یکسری اشکالاتی هست .( فقط امپلی فایرهای Class Dاونهم بایکسری ملاحضات).(Ebi smps)
من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "
باسلام. اولا بدلیل وجود فرکانس بالا در منابع سوییچینگ و نفوذ اون به مدار امپلی دوما ایجاد شکستگی صدا هنگام بیک(Pic) توان امپلی بدلیل رگولاسیون خروجی منابع سوییچینگ.
من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "
سلام دوست عزیز.
این فرکانسهای بالا که قابل شنیدن نیستند پس به لحاظ شنیداری مشکلی ندارند اما به لحاظ فنی چی؟؟
میتونند توی آمپ اشکالی ایجاد کنند؟؟
به لحاظ رگولاسیون خوروجی هم نباید مشکل باشه . تازه باید بهتر باشه چون منابع معمولی توی پیک آمپ مشکل دارند .مثلاً در فرکانسهای پایین (باس) دچار شکستگی میشند که واسه جلوگیری از این مسئله معمولاًترانس رو 1.5 تا 2 برابر محاسبه میکنند . البته به لحاظ جریان. از طرفی اگه به شماتیک آمپهای حرفه ای نگاه کنید میبینید اکثر آنها توی مسیر تغذیه از یه سری ترانستور با کلی قطعات جانبی واسه رگولاسیون استفاده کردند.
من فکر میکنم اگه منابع سوئیچینگ مشکلی ایجاد میکردند توی آمپهای اتومبیل ازشون استفاده نمیشد.
اگه ممکنه منو راهنمایی کنید و بیشتر توضیح بدید
خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
دیدگاه