اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوئچینگ در خواستی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

.

سلام

از زمانی که من این طرح رو کشیدم فکر کنم چند ماهی گذشته و شما هم همه چیز رو فراموش کردید ! راجع به گپ
    هم در همون پستی که شماتیک رو گذاشتم توضیح دادم . لطفا یک مرور بفرمایید .
    -
    ضمنا دوستانی در بخش الکترونیک صنعتی پیشنهاد ساخت منبع رو به شما داه اند چرا با این دوستان راجع به ساخت
    صحبت نمیکنید؟ خودتون بهتر میدونید که از پس این کار بر می آیید یا نه . ولی در هر صورت روی پیشنهاد این دوستان هم
    فکر کنید .

دیدگاه

پاسخ : سوئچینگ در خواستی

سلام آقای عزیزی
      من با دوستانی که پیشنهاد دادن هماهنگ شدم منظور این دوستان طراحی یک منبع جدید هستش.
      در مورد گپ هم شما در پست های قدیمی مرور کردم فرمودید فاصله 0.3 میلی متر رعایت بشه ولی نمی دونم منظور از گپ کجاست؟
      یه توضیح کوچولو بدید متوجه میشم انشا الله.

دیدگاه

.

برای گپ دو تکه کاغذ براشمال به قطر 0.3 میلیمتر برش میدهی و بین دو تا پایه کناری هسته فریت خودت قرار میدی تا
        این دو تا پایه کمی از هم فاصله بگیرند و به هم نچسبند . اگه میکم کاغذ براشمال به این جهت است که این کاغذ در انواع
        مختلفی از قطر در بازار یافت میشود ولی اگه ورق عایق دیگری با همین قطر هم میشناسی میتونی بین هسته ها بزاری .

دیدگاه

سلام
          ممنون از پاسختون
          این کاغذ رو تو بازار الکترونیک میشه گیر آورد یا از کاغذ فروش ها باید تهیه کنم؟
          در مورد پی سی بی هم میشه کمکم کنید؟
          با تشکر

دیدگاه

می تونی بجای کاغذ از چسب کاغذی جنس خوب که تو داروخانه ها می فروشن استفاده کنی. قطرش حدود 0.1 میلیمتره که سه لایش میشه 0.3

آقای عزیزی نقشه را برای شما ایمیل کرد و من ندیدمش. اگه آقای عزیزی لطف کنن اینجا بگذارند تا من هم بتونم در راهنمایی این دوستمون کمکی کنم ممنوم میشم.
            با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

.

شماتیک و مشخصات فنی در همین تاپیک و چند صفحه قبل ضمیمه شده است .

دیدگاه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=dlattach;topic=16297.0;attach=189 9;image

دیدگاه

سلام
                  من یک منبع سوئیچینگ از نوع فلای بک ساخته ام
                  که خصوصیات زیر را داراست:
                  چهار ولتاژ خروجی با دو GND جدا!!
                  70و17 به GND1
                  +15و15- به GND2
                  آی سی کنترل؛ KA3844B در فرکانس 100Khz
                  توان ورودی 140W و بازده 85% در بار کامل
                  ترانس اصلی یک هسته EER_3*3 است،
                  PCB این منبع را نیز طراحی نموده ام
                  این منبع منتاژ شده است و در بار کامل مدت زیادی کار می کند.

اکنون چند سوال از دوستان اهل فن مخصوصا جناب عزیزی داشتم:
                  --چگونه منبع را در مقابل اتصال کوتاه خروجی محافظت کنم، یعنی علاوه بر پایه سنس جریان آی سی
                  راه دیگری وجود دارد؟
                  --آیا می توان دو فیدبک متفاوت به آی سی کنترل اعمال نمود تا دو دسته ولتاژ با زمین های متفاوت،در زمان بی باری یکی، تغییر نکند؟
                  --برای حذف نویز چگونه باید از صفحه فارادی استفاده نمود،یعنی آن را باید به زمین اولیه متصل کرد یا ثانویه؟

دیدگاه

.

سلام

در مورد سنس جریان اولیه : بهترین گزینه همون شنت جریان روی پایه سورس ماسفت است که در هر سیکل کاری میتواند در صورت
                    افزایش جریان عرض پالس مدار را کاهش دهد و جریان دهی را کنترل نماید .
                    -
                    ولی شما متونید به اختیار در ثانویه و در اون لوپی که جریان بیشتری میدهد از شنت جریان مناسب و یک OpAmp برای کنترل جریان خروجی
                    استفاده کنید و خروجی OpAmp رو هم توسط یک اپتوکپلر به همون پایه شماره 3 متصل کنی و بصورت ایزوله جریان خروجی مدار رو هم
                    کنترل کنی .
                    -
                    برای کنترل دو دسته ولتاژی که داری اگه نهایتا زمین های آنها مشترک میشود باید از تقسیم مقاومتی که از هر کدام از ولتاژها گرفته میشود
                    لوپ فیدبک رو بسازی . یعنی دو سمپل از ولتاژ 17 و 70 ولت بگیری و یک سمپل هم از ولتاژ 15 ولت و با محاسبه مقادیر مقاومت تعیین شده
                    برای هر ولتاژ -ولتاژ روی TL431 و اپتوکپلر رو جهت کنترل همه ولتاژها تهیه میکنی . که البته محاسبه آن سخت است و از مقاومت هایی با
                    مقادیر دقیق باید استفاده کنی .( میتونی به صفحه شماره 172 از کتاب اصول و طراحی منبع تغذیه سویچینگ -مارتی براون مراجعه کنی).
                    -
                    ولی اگه زمین های شما کاملا ایزوله هستند . تنها راه ثابت ماندن ولتاژ قرار دادن یک بار مجازی مثل یک مقاومت کربنی توان بالا بصورت موازی با
                    هر خروجی است که از افزایش ولتاژ در حالت بی باری جلوگیری کند . مثلا کشیدن 50 یا 100 میلی آمپر از هر خروجی .
                    -
                    در مورد کلمه فارادی (هیچ وقت نه شنیدم و نه جایی خوندم icon_lol) اگه منظورت همون ورق های مسی است که قبلا هم در یک تاپیک دیگر
                    گفته بودم که جهت جلوگیری از انتشار میدان و امواج RFI و EMI به کار میرود هم استاندارد آن یک سوم عرض هسته فریت است که نکته مهم
                    این است که این لوپ مسی رو به هیچ جا نباید متصل کنی نه GND نه ارت و نه جای دیگر . نکته مهم عملکرد این لوپ این است که دو سرش باید
                    به هم متصل شود تا کارایی داشته باشد . اتصال به GND اثرش را از بین میبرد . اکثرا مردم این اشتباه را انجام میدهند .

دیدگاه

[quote author=امیر عباس عزیزی]
                      ولی شما متونید به اختیار در ثانویه و در اون لوپی که جریان بیشتری میدهد از شنت جریان مناسب و یک OpAmp برای کنترل جریان خروجی
                      استفاده کنید و خروجی OpAmp رو هم توسط یک اپتوکپلر به همون پایه شماره 3 متصل کنی و بصورت ایزوله جریان خروجی مدار رو هم
                      کنترل کنی .

[quote author=Ali Sh link=topic=16297.msg102305#msg102305 date=1226579038]
                      با تشکر از پاسخ شما
                      اگر امکان دارد استفاده از OpAmp را با یک مدار عملی، بیشتر توضیح دهید!

دیدگاه

.

سلام

دوست عزیز کار با OPAMP و شنت جریان بسیار ساده است .از افت ولتاژ روی شنت جریان برای راه اندازی یک OPAMP که به صورت
                        مقایسه کننده یا Comparator بسته شده استفاده میشود . یعنی ولتاژ روی شنت رو با یک ولتاژ رفرنس مقایسه میکنند و بسته
                        به اینکه شنت شما روی کدوم پایه OPAMP قرار دارد خروجی صفر یا یک میشود . و میتوانی از خروجی OPAMP یک اپتوکپلر را درایو
                        کنی .فقط یادت باشه پایه CURRENT SENSE در آی سی شما با ولتاژ 0.9 تا 1 ولت عمل میکنه و عرض پالس رو کنترل میکنه . پس
                        باید ولتاژ اپتوکپلر روی پین 3 در حال LIMIT کردن در همین حدود باشه . لینک های زیر چند نمونه از مدارات CURRENT LIMIT میباشند.

http://www.linear.com/ad/03-low_side.pdf
                        http://www.linear.com/ad/16-high_speed.pdf
                        http://www.stmicroelectronics.com/stonline/products/literature/ds/13313/tsc101.pdf

دیدگاه

لطفا به من هم کمک کنید.
                          متشکر میشم از همه دوستان

دیدگاه

ب عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز به خصوص آقای عزیزی
                            من رضا هستم دانشجویترم 4 کاردانی الکترونیکم
                            اطلاعاتم بد نیست
                            تازه عضو سایت شدم
                            به طراحی منابع سوئیچینک علاقه دارم چون امروزه توی صنعت همه سیستمها به مانبع خوب و مطمئن و توان بالا و حجم کم و ......نیاز دارند
                            منم دوست دارم طراحیشو یاد بگیرم نه کپی کردن
                            برام فرقی نمیکنه چقدر یاد گیریش طول میکشه و از کجا باید شروع کنم
                            فقط خواهش میکنم یه نفر خبره مثل مهندس عزیزی مدیریت مارو به عهده بگیره و مثل یه کلاس از اول تا آخر از ساده تا پیچیده طراحیو لطف کنن بهمون یاد بدن به شرط همکاری همه
                            پیشنهاد میکنم از انواع توپولوژی و انواع ایده های مختلف برای طراحی (فلای بک و فورروارد و......)مقایسه و ........شروع کنیم
                            مطمئنم بیشتر کسایی که میان اینجا نمیدونن پایه و اساس کار منابع سوئیچینگ چیه
                            البته قصد جسارت ندارم
                            هر چیزیو باید از پایه شروع کرد
                            کساییی که علاقه به طراحی با پروتل و یا آشنایی با میکرو هستند بگن تا بقیه دوستان اگر اطلاعاتی دارن در غالب pdf برای بقیه دوستان بگذارن
                            از الان منم در خدمت گذاری حاظرم :applause:
                            yahoo mail:hrvahed1368@yahoo.com
                            با تشکر از همه و با آرزوی موفقیت همه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X