اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوئچینگ در خواستی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوئچینگ در خواستی

سلام
    من چندتا منبع تغذیه لازم دارم که خیلی خوب باشند :icon_razz:
    12v5a
    24v5a
    12v10a
    24v10a
    و 3.3 + 5 که 5 ولتش 2 امپر و 3.3 ولتش نیم آمپر باشه
    ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

با سلام. تمامی منابع تغذیه فوق در بازار موجود میبا شند.
      منظور شما از جمله" خیلی خوب باشند" چیست؟
      من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

خب برو تو پاساژ امجد بخر!!!
        البته جدا جدا
        چون یک منبع که همه ی اینها رو داشته باشه باید طراحی و ساخته بشه و حدود یک هفته اینکار طول می کشه
        با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

سلام
          1 اینها جدا از هم هستند
          2 میخوام بسازم نه بخرم
          ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

با سلام. دوست عزیز اگر تاحالا تغذیه سوییچینگ نساخته اید مستقیما بسراغ ساخت این منابع رفتن جز هزینه وسردرگمی سودی برای شما نخواهد داشت.
            توصیه می کنم ابتدا از مدارات DC/DC Converter با ولتاز و جریان پایین شروع کنید. سپس با اطمینان از درستی محاسبات خود به سراغ منابع پرقدرت بروید.
            موفق باشید.
            من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

اینکه خودت می خوای بسازی قابل تحسینه. واسه شروع برو تو سایت www.powerint.com و هر مشکلی داشتی بگو. ما در خدمت بلند همتانیم
              با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

سلام آقای عزیزی
                خسته نباشید
                من این فریت رو نمی تونم پیدا کنم بجای این فریت معادل میشه معرفی بکنید؟
                اکسترنال سینک چیه؟
                آقای همایون فر یه جایی گفتن این مدار ایراد داره مقاومت های پایه 4 آیسی باید به پایه 8 متصل بشن!درسته؟
                متشکرم

دیدگاه

.

سلام

دوست عزیز تمام مغازه های جمهوری ترانس 3530 رو دارند . مغازه سلف در پاساژ عباسی - مغازه گل در طبقه اول پاساژ عباسی
                  مغازه نوترینو سر پاساژ توکل - 3 تا مغازه در زیر زمین پاساژ عباسی - و چندتا مغازه هم در زیر زمین پاساژ امجد دارند .-
                  -
                  من افتخار آشنایی آقای همایون رو ندارم ولی ظاهرا نه شما شماتیک رو خوب دیدید نه جناب همایون . اون مقاومت که میفرمایید به
                  پین های 4 و 8 متصل است . لطفا دوباره شماتیک رو ملاحظه بفرمایید .
                  -
                  در مورد External Sinc هم خدمتتون عرض کنم مدار درحال حاضر با مقاومت 4.7 کیلواهم و خازن 10 نانو و مقاومت 22 اهمی که روی
                  پین شماره 4 آی سی هستند در حدود 42 کیلوهرتز نوسان میکنه . در صورتیکه این آی سی قادر است تا فرکانس 500 کیلوهرتز هم
                  نوسان داشته باشه . این ورودی External Sinc هم برای اینکه از یک منبع خارجی بتونی این فرکانس رو به مدار اعمال کنی .
                  مثلا اگر یک فرکانس 60 کیلوهرتز به ورودی خارجی بزنی اون 40 کیلوهرتز خودش تبدیل به 60 کیلو میشه .
                  از این ترفند برای دستگاههایی که به لود شیرینگ معروف هستند برای یکسان کردن همه فرکانس ها استفاده میشه .
                  -
                  دوست عزیز شما که نمیتونی قبل از ساخت مدار ازش ایراد بگیری . من قبلا هم گفتم شما بساز اگه مشکلی بود با من مطرح کن .
                  و اگر کسی ایرادی در این طرح میبینه اینجا مطرح کنه تا مشکل رو برطرف کنیم .این فروم برای همین رفع ایرادات است .

دیدگاه

سلام
                    ممنون که جواب دادید
                    منظور من از آقای همایون آقای شهریار همایون بود که با آی دیه شهریار توی سایت فعالیت میکنند.
                    من هم جسارتا پرسیدم که بعد از ساخت ایرادی پیش نیاد.
                    سوء تفاهم پیش نیاد خلاصه.
                    ممنونم

دیدگاه

سلام
                      دوستان سایت
                      www.poweresim.com
                      چقدر قابل اطمینانه؟
                      لطفا نظرات فنی خودتون رو کامل بدین!
                      با تشکر

دیدگاه

باسلام.سایت مورد نظروابسته به شرکت Lintron سازنده هسته های فریت می باشد.

دیدگاه

من یک ولتاژ سینوسی با فرکانس 400 تا یک کیلو هرتز و با دامنه قابل تغییر از 5 تا 45 ولت احتیاج دارم، آمپر هم ماکزیمم 1.5 تا 2 آمپره.ورودی مدار هم میتونه ولتاژ DC هست که می تونه از یک منبع ولتاژ dc قابل تغییر باشه. می خوام بتونه یک ترانس با هسته مناسب رو درایو کنه (یعنی بار سلفیه) و نمی خوام شکل موج بهم بریزه. می خواستم بدونم آیا مداری و شماتیکی براش هست. اگر هست که فبها و اگر نیست با چه توپولوژی میشه بهتر پیادش کرد؟
                          Growth for the sake of Growth is the idealogy of cancer cells

دیدگاه

سلام آقای عزیزی
                            با تشکر از پاسخ های شما
                            لطفا پاسخ نهایی رو هم اعلام بفرمایید منتظر شما هستم
                            راستی منظورتون در مورد قطر گپ چیه؟
                            کسی از دوستان می تونه در زمینه ترسیم پی سی بیه این شماتیک به من کمک کنه چ.م من رسم پی سی بی بلد نیستم.
                            ممنون و متشکر

دیدگاه

.

سلام

راجع به ضرورت وجود گپ و اندازه های آن در صفحات قبل همین تاپیک مفصل توضیح داده شده است .میتوانید
                              چند صفحه قبل را ببینید . ولی به طور خلاصه و کلی وجود یک شکاف هوایی بین دو هسته EE یا EI یا مدلهای دیگر
                              باعث تغییر در ظرفیت اندوکتانس سلف میشود که پیامد آن هم تغییر در امپدانس سلف و نتیجتا کاهش یا افزایش جریان
                              دهی سلف در منابعی مثل فلای بک می باشد .
                              -
                              اگه میخواهی PCB رو مغازه ها برات درست کنند و به مشکلی بر نخوری باید با پروتل بکشی . متاسفانه من سال هاست که
                              با پروتل کار نمیکنم و از نرم افزار SPRINT LAYOUT استفاده میکنم .هیچ جا این فایل رو قبول نمیکنند . icon_mrgreen

دیدگاه

ممنون که جواب دادین
                                خوب من در مورد گپ چکار باید انجام بدم؟
                                متاسفانه من هم کار با پروتل رو بلد نیستم :cry2:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X