اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افت ولتاژ در مدارت مبدل DC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : افت ولتاژ در مدارت مبدل DC

نوشته اصلی توسط mrh586 نمایش پست ها
    بله دارم ازش
    UC3842,3,4,5 دارم،اگر میدونید میشه باهاش به نتیجه رسید
    جایگزین چی مثلا؟ممکنه یکی دو نمونشو بفرمایید
    اگه دارید که معتلش نکنید. البته UC384x ها چند مدلشون دیوتی تا 50 درصد میدند که به درد کار شما نمی خوره.
    به نظرم UC3842 میشه ولی ولتاژ راه اندازیش 16 ولته. همین UC3843 رو اگه دارید جایگزین کنید ببینید چی میشه.
    حالا اگه نشد باید ببینیم چی میشه جاش گذاشت. خودتون هم بگردید فقط یادتون باشه توی این توپولوژی باید دیوتی بیشتر از 50 درصد داشته باشه و گرنه با دیوتی 50 میشه در مد پیوسته که جریان بیشتری میشه کشید، حداکثر به ولتاژ 27 ولت تغذیه تون رسید.
    جدیدترین ویرایش توسط som1234; ۱۶:۳۸ ۱۴۰۱/۰۷/۲۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط som1234 نمایش پست ها
      اگه دارید که معتلش نکنید. البته UC384x ها چند مدلشون دیوتی تا 50 درصد میدند که به درد کار شما نمی خوره.
      44و45 تا 50 درصد هستند
      عوض کردم،سه چهارتا داشتم همه رو امتحان کردم
      ولتاژ پین سه یا همون 2.05 بود یا 1.07
      الان یکم دستم بنده
      صلاح میدونید آیسی رو بدون تشکیلات و فقط خود آیسی با ملزوماتش رو چک کنیم؟

دیدگاه

44و45 تا 50 درصد هستند
        عوض کردم،سه چهارتا داشتم همه رو امتحان کردم
        ولتاژ پین سه یا همون 2.05 بود یا 1.07
        الان یکم دستم بنده
        صلاح میدونید آیسی رو بدون تشکیلات و فقط خود آیسی با ملزوماتش رو چک کنیم؟
        تستش ضرر نداره هر چند سرجاش هم به نظرم فرقی با اون تست نداره.
        ضمننا شما این تستی گه فرمودید رو خودتون روی اسکوپ پین 3 را نگاه کنید اگه همش بالا وایساده بود با یه مقاومت 1 کیلو زمینش کنید که کار همون مقاومت فیدبک رو بکنه. نتیجش رو بفرمایید.
        حالا اگه تو این تست هم مشکل بود یه فیدبک با آپ امپ براش میذارم شاید به خاطر لو امپدانس بودن خروجی این فیدبک پین 3 تغییرات ناخواسته نداشته باشه.
        جدیدترین ویرایش توسط som1234; ۱۷:۰۵ ۱۴۰۱/۰۷/۲۹.

دیدگاه

تستش ضرر نداره هر چند سرجاش هم به نظرم فرقی با اون تست نداره.
          ضمننا شما این تستی گه فرمودید رو خودتون روی اسکوپ پین 3 را نگاه کنید اگه همش بالا وایساده بود با یه مقاومت 1 کیلو زمینش کنید که کار همون مقاومت فیدبک رو بکنه. نتیجش رو بفرمایید.
          طاقت نیاوردم و قبل اینکه بفرمایید تستش کردم
          و دقیقا هم یه لحظه به ذهنم رسید با همون یک کیلو زمینش کنم
          بدون مقاومت یک کیلو حدود 800 میلی ولت داشت
          و با مقاومت صفر بود

دیدگاه

طاقت نیاوردم و قبل اینکه بفرمایید تستش کردم
            و دقیقا هم یه لحظه به ذهنم رسید با همون یک کیلو زمینش کنم
            بدون مقاومت یک کیلو حدود 800 میلی ولت داشت
            و با مقاومت صفر بود
            با همون آی سی قبلی تست کردید؟
            روی اسکوپ صفر بود؟
            پس اگه با مقاومت 1 کیلو صفر میشه چرا در پست 335 قبل اتصال بار پین 3 هیچ موقع زیر 500mv نمیاد؟ اگه با یه آی سی جدید این نتجه رو گرفتید همون تست پست 335 را با این آی سی تکرار کنید.
            اگه این نتیجه با همون آی سی قبلیه و آی سی جدید هم برای تست پست335 همون نتیجه قبلی را میده بایه آپ امپ LM358 فیدبک جریان رو اینجوری بدید به پین 3 (زمین این مدار همون زمین مدارتون هست و 5 ولت رو هم میشه از همون تغذیه ماژول PWM گرفت):
            جدیدترین ویرایش توسط som1234; ۱۹:۳۷ ۱۴۰۱/۰۷/۲۹.

دیدگاه

با همون آی سی قبلی تست کردید؟
              روی اسکوپ صفر بود؟
              پس اگه با مقاومت 1 کیلو صفر میشه چرا در پست 335 قبل اتصال بار پین 3 هیچ موقع زیر 500mv نمیاد؟ اگه با یه آی سی جدید این نتجه رو گرفتید همون تست پست 335 را با این آی سی تکرار کنید.
              آقا تمام آیسی ها با مقاومت یک کیلوی پین3-زمین ،ولتاژ پین 3 در حدود 30-40 میلی ولته که حتی وقتی تغذیه هم قطع باشه همین ولتاژ رو نشون میده مگه اینکه کلا تغذیه از برق شهر جدا بشه
              الان یه آیسی انداختم روی مدار اصلی و مقاومت یک کیلویی بین پین 3 زمین گذاشتم در حدود 30 میلی ولت بود
              الان دستور بفرمایید

دیدگاه

آقا تمام آیسی ها با مقاومت یک کیلوی پین3-زمین ،ولتاژ پین 3 در حدود 30-40 میلی ولته که حتی وقتی تغذیه هم قطع باشه همین ولتاژ رو نشون میده مگه اینکه کلا تغذیه از برق شهر جدا بشه
                الان یه آیسی انداختم روی مدار اصلی و مقاومت یک کیلویی بین پین 3 زمین گذاشتم در حدود 30 میلی ولت بود
                الان دستور بفرمایید
                راستی من یادم رفته بود که یه جبران ساز شیب هم قبلا وارد مدار کرده بودید که آخرین بار گفتم پتانسیومترش روی صفر و مقاومتش روی 3.3 کیلو باشه. اگه این جبرانساز هنوز م روی مداره که خوب پین 3 پالس ها رو از همون دریافت میکنه و یه مقدار دی سی هم داره. فعلا ترانزیستور جبران ساز و مقاومت و پتانسیومترش رو در بیارید.
                با این آی سی جدید با وصل کردن پین 6 به بیس ترانزیستورها. دوباره تست با بار را انجام بدید. فیدبک جریان رو هم مثل قبل وارد مدار کنید با مقاومت 1K بین سورس و پین 3 و خازن 470p بین پین 3 و زمین (مثل قبل دیگه). بعد پراب 2 به پین 3 با 500mv/div و پراب 1 به پین 4 با 1v/div باشه با کوپلینگ مقاومتی -خازنی ماژول رو وصل کنید به اسیلاتور و فیلم بذارید.
                یه فیلم هم در همین شرایط با پراب 2 روی سورس بذارید.
                اگه پین سه همچنان با این آی سی جدید هم همون رفتار قبل داشت بعد میگم تا از روش آپ امپ فیدبک جریان رو بدید به پین 3.
                جدیدترین ویرایش توسط som1234; ۲۲:۲۵ ۱۴۰۱/۰۷/۲۹.

دیدگاه

راستی من یادم رفته بود که یه جبران ساز شیب هم قبلا وارد مدار کرده بودید که آخرین بار گفتم پتانسیومترش روی صفر و مقاومتش روی 3.3 کیلو باشه. اگه این جبرانساز هنوز م روی مداره که خوب پین 3 پالس ها رو از همون دریافت میکنه و یه مقدار دی سی هم داره. فعلا ترانزیستور جبران ساز و مقاومت و پتانسیومترش رو در بیارید.
                  آقا من تا خازن 10 نانو رو سری کردم و بقیشو برم شما حذفش کردید
                  الان ترانزیستور جبران ساز و مقاومت و پتانسیومترش رو در بیاریم،چطوری میشه
                  یعنی مقاومت و خازن بین پین 1و2 رو بزارم نزارم
                  ممنون میشم یه توضیحی بدید

این بود

دیدگاه

آقا من تا خازن 10 نانو رو سری کردم و بقیشو برم شما حذفش کردید
                    الان ترانزیستور جبران ساز و مقاومت و پتانسیومترش رو در بیاریم،چطوری میشه
                    یعنی مقاومت و خازن بین پین 1و2 رو بزارم نزارم
                    ممنون میشم یه توضیحی بدید

این بود
                    ببخشید من اول گفتم اگه جبران ساز هنوز توی مداره با مقاومت روی امیتر یه خازن 10 نانو سری کنید که تاثیر مقدار دی سیش روی پین 3 از بین بره(که البته شما جواب ندادید که اصلا این جبران ساز هنوز روی مدار هست یا نه اگه هست که خوب از اون موقع اگه حضورش رو یاد آوری می کردید اون معمای ظهر همون اول حل می شد)
                    بعد یهو گفتم اصلا کلا از خیر جبران ساز بگذریم و سه تا قطعش اگه روی مداره (همینی که شما لینک گذاشتید) برش دارید تا هیچ اتصالی بین پین 4 و سه نداشته باشید.
                    خازن و مقاومت بین پین 1 و 2 را که قبلا گفته بودم بردارید (بعد فیدبک اپتوکوپلری ولتاژ). و پین 2 فقط با یه 1K زمین بشه. البته این دو تا هیچ ارتباطی به جبرانساز ندارندا .
                    جدیدترین ویرایش توسط som1234; ۲۳:۱۳ ۱۴۰۱/۰۷/۲۹.

دیدگاه

ببخشید من اول گفتم اگه جبران ساز هنوز توی مداره با مقاومت روی امیتر یه خازن 10 نانو سری کنید که تاثیر مقدار دی سیش روی پین 3 از بین بره(که البته شما جواب ندادید که اصلا این جبران ساز هنوز روی مدار هست یا نه اگه هست که خوب از اون موقع اگه حضورش رو یاد آوری می کردید اون معمای ظهر همون اول حل می شد)
                      من تا زمانی که شما تغییری در مدار ندید ، سر از خود تغییری نمیدم اگر هم بدم حتما میگم
                      گفتم شاید خودتون حتما خاطرتون هست که الان چی به چیه
                      خازن و مقاومت بین پین 1 و 2 را که قبلا گفته بودم بردارید (بعد فیدبک اپتوکوپلری ولتاژ). و پین 2 فقط با یه 1K زمین بشه. البته این دو تا هیچ ارتباطی به جبرانساز ندارندا .
                      پس من جامپرها رو اشتباه دیدم
                      از بس که مدار شلوغه و سیم تو سیم رفته اومده شاید به اشتباه این دوتا رو با جبران ساز در ارتباط دیدم
                      اتفاقا هم میخواستم بگم در صورت صلاحدید شما،بیایم و اگر مواردی رو که برای تست میخواستیم و میدونید الان دیگه نیازی نیست برداریم
                      اپتو کوپلر یا ترانزیستورهای پوش پول
                      تست رو هم فردا انجام میدم که هم دوباره از اول اتصالات رو بررسی کنم و هم اگر چیزی صلاح دونستید کم و زیاد کنم
                      شب خوش

دیدگاه

من تا زمانی که شما تغییری در مدار ندید ، سر از خود تغییری نمیدم اگر هم بدم حتما میگم
                        ممنون.
                        گفتم شاید خودتون حتما خاطرتون هست که الان چی به چیه
                        سعی می کنم یادم باشه آخرین تغییرات چی بوده. ولی ببخشید این جبران ساز رو یادم رفته بود.
                        پس من جامپرها رو اشتباه دیدم
                        از بس که مدار شلوغه و سیم تو سیم رفته اومده شاید به اشتباه این دوتا رو با جبران ساز در ارتباط دیدم
                        اتفاقا هم میخواستم بگم در صورت صلاحدید شما،بیایم و اگر مواردی رو که برای تست میخواستیم و میدونید الان دیگه نیازی نیست برداریم
                        اپتو کوپلر یا ترانزیستورهای پوش پول
                        تست رو هم فردا انجام میدم که هم دوباره از اول اتصالات رو بررسی کنم و هم اگر چیزی صلاح دونستید کم و زیاد کنم
                        شب خوش
                        1- اپتو کوپلر که فعلا باشه چون فیلم مربوط به فیدبک ولتاژ که گذاشتید مشکلی نداشت. با بار1.2 آمپر هم رگولاسیون ولتاژخوب بود.
                        2- خازن و مقاومت بین پین 1 و 2 با فیدبک اپتوکوپلری لازم نیست.
                        3- پین 2 با مقاومت 1K به زمین بره.
                        4- ترانزیستورهای پوش پول باشند.
                        5- سه تا قطعه جبران ساز شیب خارج بشه.
                        6- دیود شاتکی بین پین 6 و زمین باشه.
                        7- دیود فست موازی شنت جریان باشه.
                        8- مقاومت و خازن فیدبک جریان 1K و 470p
                        9- ماژول به روش شکل زیر به پین 4 وصل بشه.
                        10- خازن CT خارج بشه و مقاومت RT مطابق شکل زیر 4.7k
                        11- ماژول روی دیوتی 15 درصد و فرکانس 40 کیلوهرتز.
                        12- پین 6 متصل به ترانزیستور های پوش پول.
                        برای اطمینان اول با بار 1.2 آمپر اینها رو انجام بدید:
                        تست1: کانال 1 با پراب X1 و 1v/div به پین4 و کانال 2 با پراب X1 و 500mv/div به پین 3. (10us/div و تریگر از کانال 1)
                        تست2: کانال 1 با پراب X1 و 1v/div به پین4 و کانال 2 با پراب X1 و 500mv/div به سورس . (10us/div و تریگر از کانال 1)
                        فیلم این دو تست رو بگذارید.
                        وقت تون بخیر.
                        جدیدترین ویرایش توسط som1234; ۰۲:۴۸ ۱۴۰۱/۰۷/۳۰.

دیدگاه

سعی می کنم یادم باشه آخرین تغییرات چی بوده. ولی ببخشید این جبران ساز رو یادم رفته بود.
                          اختیار دارید،نفرمایید

تنظیمات انجام شد،ولتاژ خروجی در این شرایط 15.6 ولت و بار دوعدد لامپ 12 ولت 21 وات(دوکنتاکت)
                          ماسفت به شدت داغ می شود
                          بعد از اتصال بار ولتاژ خروجی 12.3 ولت با جریان 4.62 آمپر می شود(بار 1.2 آمپر نداشتم)
                          برای اطمینان اول با بار 1.2 آمپر اینها رو انجام بدید:
                          تست1: کانال 1 با پراب X1 و 1v/div به پین4 و کانال 2 با پراب X1 و 500mv/div به پین 3. (10us/div و تریگر از کانال 1)

تست2: کانال 1 با پراب X1 و 1v/div به پین4 و کانال 2 با پراب X1 و 500mv/div به سورس . (10us/div و تریگر از کانال 1)

دیدگاه

اختیار دارید،نفرمایید
                            تنظیمات انجام شد،ولتاژ خروجی در این شرایط 15.6 ولت و بار دوعدد لامپ 12 ولت 21 وات(دوکنتاکت)
                            ماسفت به شدت داغ می شود
                            بعد از اتصال بار ولتاژ خروجی 12.3 ولت با جریان 4.62 آمپر می شود(بار 1.2 آمپر نداشتم)
                            دیود زنر فیدبک ولتاژ را اگه دارید به جای 12 ولت 10 ولت (حد اقل 1 وات) بذارید.
                            از شکل زیر مدار اسنابر کنار ماسفت رو بذارید (خازن اسنابر سرامیکی حد اقل100-250 ولت). چون این قسمت یه اندازه گیری از سلف می خواست که باید از برد خارجش می کردید، من فعلا اندوکتانس نشتی رو حدود 3 درصد فرض کردم. (فقط قسمت هایی که توضیح می دم توی این شکل ملاکه و چون از صفحه اول این تاپیک کپی کردم قطعا سایر قسمت ها تغییراتی داشته که مد نظر نیستند.)
                            با این اسنابر اول در همین شرایط فعلی همین بار 4.6 آمپر را به مدار بدید ببینید گرمای ماسفت زیاد نمیشه (می دونم الانم زیاده ولی منظورم زیادتر از الانه) یا اسنابر داغ نمیکنه اگه مشکلی نبود مشابه تست های قبلی فیلم بذارید.
                            ادامه تغییرات شکل را بعدا میگم چی کار کنید. فعلا فقط اسنابر را بذارید.

جدیدترین ویرایش توسط som1234; ۱۶:۰۹ ۱۴۰۱/۰۷/۳۰.

دیدگاه

چون از صفحه اول این تاپیک کپی کردم قطعا سایر قسمت ها تغییراتی داشته که مد نظر نیستند
                              ممنونم
                              خازن های سلف ، حذف بشن ؟
                              دیود فست کدوم بهتره؟
                              5817(شاتکی)
                              MU460
                              5822
                              STTH2003CFP
                              BYT79X-600
                              BYV410X-600
                              RFNL15TJ6S

اون سه چهارتای آخر رو یکی یه دونه دارم
                              چیز دیگه ای هم مدنظرتون هست بفرمایید ببینم میتونم گیر بیارم
                              جدیدترین ویرایش توسط mrh586; ۱۷:۵۵ ۱۴۰۱/۰۷/۳۰.

دیدگاه

ممنونم
                                خازن های سلف ، حذف بشن ؟
                                سلامت باشید.
                                نه. فقط سه قطعه اسنابر را وارد مدار کنید. و تست ها رو انجام بدید.
                                دیود فست کدوم بهتره؟
                                5817(شاتکی)
                                MU460
                                5822
                                STTH2003CFP
                                BYT79X-600
                                BYV410X-600
                                RFNL15TJ6S
                                اون سه چهارتای آخر رو یکی یه دونه دارم
                                یکی از سه تای آخر بذارید. البته برای اینکار یکمم زیاد تر از حد نیازه. ولی خوب طوری نیست.
                                چیز دیگه ای هم مدنظرتون هست بفرمایید ببینم میتونم گیر بیارم[/QUOTE]
                                خیر.
                                جدیدترین ویرایش توسط som1234; ۲۰:۳۷ ۱۴۰۱/۰۷/۳۰.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X