اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افت ولتاژ در مدارت مبدل DC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : افت ولتاژ در مدارت مبدل DC

نوشته اصلی توسط mrh586 نمایش پست ها
    ممنون
    همه رو با LCR متر اندازه گیری کردم
    پراب اسکوپ قبلی 36 پیکوفاراد(پیچ تنظیم هم نداره)
    این پراب های جدید هم در حالت 1X از 88 تا 149 پیکوفاراد نشون داد
    و در حالت 10X اصلا چیزی نشون نداد
    من فیلم های زیادی از این اسکوپ دیدم که در یکی از اون ها با چرخوندن پیچ پراب،شکل موج ها خیلی تغییر میکرد
    ولی با همون تنظیمات اینکاررو انجام دادم و هیچ تغییری حاصل نشد
    احتمالا با همون پراب اسکوپ قبلی یا با پراب در حالت 10X اثر بار گذاری کمتری داشته باشید. باز باید خودتون تست کنید.
    تنظیم پراب با ماژول رو هم قبلا گفتم (البته با فرض اینکه بدونید شکل موج پالس های ماژول واقعا مستطیلی باشه این تنظیم معتبر خواهد بود).
    ممکنه خود اسکوپ هم خاصیت خازنی داشته باشه؟
    بله
    یه مسئله دیگه این که من مداررو با یک ماسفت امتحان کردم و هر کاری بگید کردم ، از تغییر مقادیر گیت و رزوناتور و ...و گذاشتن و برداشتن پوش پول و ....
    ولی شکل موج ها موقع اتصال بار خیلی به هم ریختگی داشت
    وقتی یه مدل ماسفت دیگه استفاده کردم ، مشکل حل شد
    دلیلش چی میتونه باشه؟
    ممکنه به خاطر تفاوت خارن گیت و یا بار ذخیره شده در گیت باشه.
    جدیدترین ویرایش توسط som1234; ۱۳:۱۵ ۱۴۰۱/۰۸/۱۰.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط som1234 نمایش پست ها
      ممکنه به خاطر تفاوت خارن گیت و یا بار ذخیره شده در گیت باشه.
      وقتی خازن بین پین 1و2 رو بزگتر میکنم ،بعد از روشن شدن مدار ،برای چند لحظه صاف و بی اوعجاج هست و دوباره شروع میشه
      البته این اوعجاج رو پین3وگیت هم داره
      دیگه همه کار کردم ولی بازم هست
      خازن ورودی و خروجی رو زیادتر کردمو....

دیدگاه

وقتی خازن بین پین 1و2 رو بزگتر میکنم ،بعد از روشن شدن مدار ،برای چند لحظه صاف و بی اوعجاج هست و دوباره شروع میشه
        چی صاف و بی ااعوجاج هست و دوباره شروع میشه؟
        بعدشم شما در یه تستی که قبلا با اپتوکوپلر بود (و احتمالا با فیدبک مقاومتی هم میشه) که از مدار جواب گرفته بودید با سلف سیاه رنگ و اسیلاتور مقاومت-خازنی در فرکانس حدود 22 کیلو هرتز. الان دیگه دنبال چی هستید؟ این عکس از اون فیلم که جواب مدار خوب بود:[IMG][/IMG]

دیدگاه

چی صاف و بی ااعوجاج هست و دوباره شروع میشه؟
          همه شکل موج ها صاف و بی اوعوجاج هست دوباره پرش و اوعجاج شروع میشه بعد یکی دوثانیه

بعدشم شما در یه تستی که قبلا با اپتوکوپلر بود (و احتمالا با فیدبک مقاومتی هم میشه) که از مدار جواب گرفته بودید با سلف سیاه رنگ و اسیلاتور مقاومت-خازنی در فرکانس حدود 22 کیلو هرتز. الان دیگه دنبال چی هستید؟ این عکس از اون فیلم که جواب مدار خوب بود
          مشکل حرارت زیاد ماسفت هست
          علاوه بر اون
          به هیچ وجه پرش و اوعجاج مدار حذف نمیشه
          یعنی میشه مال ماسفت باشه؟چون معلوم نیست این عکس برای چه ماسفتی بوده
          جدیدترین ویرایش توسط mrh586; ۱۸:۱۹ ۱۴۰۱/۰۸/۱۰.

دیدگاه

مشکل حرارت زیاد ماسفت هست
            علاوه بر اون
            به هیچ وجه پرش و اوعجاج مدار حذف نمیشه
            یعنی میشه مال ماسفت باشه؟چون معلوم نیست این عکس برای چه ماسفتی بوده
            مدار دو ترانزیستوری را برای درایو ماسفت استفاده کردید؟
            ct و RT چندند؟ قبلا اون شکل موج با مقادیری که گوشه سمت چپ بالای عکس خودتون فایل نامگذاری کردید ایجاد شده بوده.
            در ضمن چون این هسته مشخصاتش مجهوله من جای شما بودم روی هسته فریت با فاصله هوایی کار می کردم.

دیدگاه

مدار دو ترانزیستوری را برای درایو ماسفت استفاده کردید؟
              ct و RT چندند؟ قبلا اون شکل موج با مقادیری که گوشه سمت چپ بالای عکس خودتون فایل نامگذاری کردید ایجاد شده بوده.
              در ضمن چون این هسته مشخصاتش مجهوله من جای شما بودم روی هسته فریت با فاصله هوایی کار می کردم.
              این فیلم رو مشاهده بفرمایید
              https://uupload.ir/view/id_20221101_195030_zm6l.mp4/
              بله پوش پول استفاده شده
              Ct و rt رو هر چی بگید گذاشتم
              در مورد هسته هم من فعلا مشکلم حرارت شدید ماسفت هست
              جدیدترین ویرایش توسط mrh586; ۲۰:۵۲ ۱۴۰۱/۰۸/۱۰.

دیدگاه

من چیزی که از این مبدل میبینم باک(کاهنده) نیست، بوست(افزاینده) هست. چون اومدی ولاژ منبع ورودی رو گذاشتی 25 ولت و لامپ خروجی رو گرفتی 50 ولت

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

چرا با وجود یکی شدن زمین های مدار در ورودی و خروجی و ایزوله نبودن مدار اسرار به استفاده از چوک ایزوله دارین؟

دیدگاه

این فیلم رو مشاهده بفرمایید
                  آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلود سنتر عکس و فایل یو آپلود

بله پوش پول استفاده شده
                  Ct و rt رو هر چی بگید گذاشتم
                  در مورد هسته هم من فعلا مشکلم حرارت شدید ماسفت هست
                  ظاهرا مدار فیدبک ولتاژ و جریان درستی نداره و لذا پالس های خروجی تا زمان ریست شدن اسیلاتور ادامه دارند.
                  پالسهای جا افتاده می تونه به علت اشباع سلف در فرکانس اسیلاتور باشه شما با همون rt=5.7K و ct=14n پیش برید.
                  فیدبک های ولتاژ و جریان رو خودتون چک کنید یا شماتیک با مقادیر فعلی بذارید تا مشخص بشه چی کار کردید.
                  مقدار جریان و ولتاژ تحت بار و ولتاژ بی باری تنظیم شده را هم بفرمایید.
                  حرارت ماسفت میتونه عاملش اشباع هسته هم باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط invlover نمایش پست ها
                    من چیزی که از این مبدل میبینم باک(کاهنده) نیست، بوست(افزاینده) هست. چون اومدی ولاژ منبع ورودی رو گذاشتی 25 ولت و لامپ خروجی رو گرفتی 50 ولت
                    این مدار باک-بوست هست
                    من ورودی مدار رو منبع تغذیه ای گذاشتم که داشتم
                    و از این مدار انتظار 2.5 تا حدود 50 ولت گذاشتم،بر فرض اینکه مدار این مقدار رو بده آیا نباید مصرف کننده بتونه تا 50 ولت رو ساپورت کنه؟؟؟!!!

چرا با وجود یکی شدن زمین های مدار در ورودی و خروجی و ایزوله نبودن مدار اسرار به استفاده از چوک ایزوله دارین؟
                    این لینک رو مشاهده بفرمایید
                    از مترجم گوگل استفاده کنید و زبان رو انگلیسی قرار بدید

اگر پیشنهادی برای اصلاح دارید ، با کمال میل دنبال میکنم
                    الان مشکل حرارت شدید ماسفت هست

پالسهای جا افتاده می تونه به علت اشباع سلف در فرکانس اسیلاتور باشه شما با همون rt=5.7K و ct=14n پیش برید.
                    به روی چشم
                    حرارت ماسفت میتونه عاملش اشباع هسته هم باشه.
                    آقا این هسته به هیچ وجه حتی ذره ای گرم نمیشه
                    درسته فرمودید در طول مدت کم شاید خودشو نشون میده اما در دمای محیط فعلی که حدود 24 درجه هست تقریبا هسته قبل از استفاده که دست میگذارم به علت مسی بودن سیم پیچ،حالت سردی میده به دست
                    و بعد از تست های گوناگون و پشت سرهم همچنان همون حالت سردی رو داره یعنی حتی هم دمای دست هم هنوز نشده
                    درسته بین تست ها وقفه میوفته ولی بعد از نیم ساعت تست مداوم نباید یک کم گرم شده باشه؟
                    این در حالی هست که هسته قبلی بعد از اولین یا نهایتا دومین بار که مدار تست میشد ، به وضوح گرماش قابل حس بود و راحت تشخیص داده میشد

چشم مقادیر رو هم اعلام میکنم خدمتتون

دیدگاه

نگاه کردم مطلب رو، جالبه از توپولوژیF استفاده کردی، این توپولوژی رو نمیشناختم؟ تحلیل این توپولوژی آسون نیست

هسته جدیدت چی هست؟

دیدگاه

آقا این هسته به هیچ وجه حتی ذره ای گرم نمیشه
                        درسته فرمودید در طول مدت کم شاید خودشو نشون میده اما در دمای محیط فعلی که حدود 24 درجه هست تقریبا هسته قبل از استفاده که دست میگذارم به علت مسی بودن سیم پیچ،حالت سردی میده به دست
                        و بعد از تست های گوناگون و پشت سرهم همچنان همون حالت سردی رو داره یعنی حتی هم دمای دست هم هنوز نشده
                        درسته بین تست ها وقفه میوفته ولی بعد از نیم ساعت تست مداوم نباید یک کم گرم شده باشه؟
                        این در حالی هست که هسته قبلی بعد از اولین یا نهایتا دومین بار که مدار تست میشد ، به وضوح گرماش قابل حس بود و راحت تشخیص داده میشد
                        هدف فقط گرم نشدن هسته نیست. گرم شدن ماسفت میتونه به علت اشباع هسته باشه. در مد پیوسته با توجه به تغییرات کم دامنه جریان و از این رو تغییرات کم دامنه چگالی شار، تلف هسته به طور کلی کم هست و تلفات سلف می تونه بیشتر به علت تلف مس باشه.

دیدگاه

نگاه کردم مطلب رو، جالبه از توپولوژیF استفاده کردی، این توپولوژی رو نمیشناختم؟ تحلیل این توپولوژی آسون نیست
                          دقیقا،چه گیری کردیم با این مدار
                          هسته جدیدت چی هست؟
                          آقا من نزدیک 10 مدل هسته بزرگ و کوچیک با تعداد دور مختلف تست کردم و داغ کرد یا سوت کشید
                          یه اوراقچی این هسته رو داد گفت اگه این داغ کرد یا سوت کشید بیا بکن توو حلق من
                          فقط گفت از پاور ماینر باز کرده
                          ولی مدلشو من نتونستم پیدا کنم

هدف فقط گرم نشدن هسته نیست. گرم شدن ماسفت میتونه به علت اشباع هسته باشه. در مد پیوسته با توجه به تغییرات کم دامنه جریان و از این رو تغییرات کم دامنه چگالی شار، تلف هسته به طور کلی کم هست و تلفات سلف می تونه بیشتر به علت تلف مس باشه.
                          من آخر برام جا نیفتاد که این اشباع یا تلفات هسته یا سلف یا سیم پیچ بالخره باعث گرم شدن میشه یا نه؟
                          اگر باعث گرم شدن بشه که خب عرض کردم گرم نمیشه
                          اگرم چیز دیگری هست ، نمیدانم

این لینک با مقادیر rt=4.7K و ct=14n هست
                          فیدبک ولتاژ دوتا مقاومت 500 اهم و ولوم 10 کیلو هست(مدار دوم صفحه 10) و فیدبک جریان 5 تا مقاومت 0.1 موازی و دیود فستی که فرمودید موازی باشه با مقاومت
                          مقاومت گیت 5 اهم هست

راستی در ابتدای فیلم وقتی تغذیه مدار وصل میشه تا چند ثانیه اوعجاج نداره(بدون بار)و بعد شروع میشه و در موقع بارکشی هم خودشو نشون میده
                          جدیدترین ویرایش توسط mrh586; ۲۲:۵۱ ۱۴۰۱/۰۸/۱۰. دلیل: خط آخر

دیدگاه

طبق نوشته که لینکشو بهم دادی یه هسته پودر زرد که تو پاور کامپوتر هست کافیه فقط نوشته که ترانس دقیقا باید یک به یک باشه، یه کاری کن سیم هات را بزار کنار هم، یعنی سیمت رو دوبل کن بعد ترانست رو بپیچ، اگر Lcr متر داری، اندوکتاس هر سیم پیچ طبق متن باید 60 میکرو هانری باشه، وقتی هستت اشباع بشه سیم پیچ ترانست میشه یه سیم اتصال کوتاه و ماسفت رو داغ میکنه حتی میتونه بسوزونتش، دلیل دیگه درایو نشدن درست گیت ماسفت هست، از شکل موج گیت ماسفت و لتاژ پیک پالسش خبر داری و مطمئنی ازش؟

دیدگاه

طبق نوشته که لینکشو بهم دادی یه هسته پودر زرد که تو پاور کامپوتر هست کافیه فقط نوشته که ترانس دقیقا باید یک به یک باشه، یه کاری کن سیم هات را بزار کنار هم، یعنی سیمت رو دوبل کن بعد ترانست رو بپیچ، اگر Lcr متر داری، اندوکتاس هر سیم پیچ طبق متن باید 60 میکرو هانری باشه،
                              آقا همین هسته رو که گفته با چندتا هسته دیگه در اندازه های مختلف به صورت تک و دوبل و ....یعنی هر چی بگی شما من با سیم پیچ یک به یک و طبق اندازه گیری LCR متر از 10 تا 100 میکروهانری تست کردم،ماسفت داغ میکنه

دلیل دیگه درایو نشدن درست گیت ماسفت هست، از شکل موج گیت ماسفت و لتاژ پیک پالسش خبر داری و مطمئنی ازش؟
                              این هم با مقادیر مختلف اسیلاتور و ................تحت نظر جنابان som1234 و HS1386 تست و مشاهده شده شکل موجش

آقا الکی که 51 صفحه نشده

دیدگاه

من آخر برام جا نیفتاد که این اشباع یا تلفات هسته یا سلف یا سیم پیچ بالخره باعث گرم شدن میشه یا نه؟
                                اگر باعث گرم شدن بشه که خب عرض کردم گرم نمیشه
                                اگرم چیز دیگری هست ، نمیدانم

این لینک با مقادیر rt=4.7K و ct=14n هست
                                فیدبک ولتاژ دوتا مقاومت 500 اهم و ولوم 10 کیلو هست(مدار دوم صفحه 10) و فیدبک جریان 5 تا مقاومت 0.1 موازی و دیود فستی که فرمودید موازی باشه با مقاومت
                                مقاومت گیت 5 اهم هست

راستی در ابتدای فیلم وقتی تغذیه مدار وصل میشه تا چند ثانیه اوعجاج نداره(بدون بار)و بعد شروع میشه و در موقع بارکشی هم خودشو نشون میده
                                تلفات سلف موجب گرم شدنش میشه.
                                تا جایی که من می دونم اشباع میتونه بدون گرم شدن هسته هم اتفاق بیافته. هر چند چون جریان در حالت اشباع بالا میره موجب تلف مس و گرمی سیم پیچ ها بشه . اما قبلا هم اشاره کردم چون مدار فیدبک جریان داره سلف در اشباع نمی مونه ولی پیک جریان های بدون پالس مثلثی خواهید داشت یا همون پالس های جا افتاده. بخصوص در فرکانسهای بالا که چگالی شار اشباع میتونه کمتر هم بشه.
                                فیلم دیدم
                                با بار بود یا بدون بار؟
                                اگه شماتیک می ذاشتید الان این سوال جواب داده شده بود:
                                مقادیر مقاومت و خازن بین پین 1 و 2 و همچنین فیدبک جریان چنده؟
                                چرا مقاومت گیت 5 اهم؟ قبلا فکر کنم با 47 اهم به نتایج خوبی رسیدید.
                                مقاومت اسیلاتور هم قبلا 5.7 کیلو بود.
                                شکل موج پین 3 و پین 4 و همچنین
                                سورس و پین 4
                                را بذارید بهتر است تا شکل موجی که الان گذاشتید. (با کیفیت کم فیلم بگیرید)
                                جدیدترین ویرایش توسط som1234; ۲۳:۲۶ ۱۴۰۱/۰۸/۱۰.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X