اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اوسیلوسکوپ با رزبری‌پای پیکو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط epsi1on نمایش پست ها
    این که شما میگید درسته. ولتاژ BNC باید شناور باشه یا امپدانس خیلی بالایی داشته باشه، حداقل بالاتر از 100kohm. ولی خوب این مدار هم بخاطر مقاوت ۱۰۰کیلو در ورودی، امپدانس نسبتا بالایی داره و به نظرم روی ولتاژ ورودی تاثیر کمی میزاره. میشه مقاومت ورودی رو بالاتر هم برد که امپدانس ورودی بالاتر بره.
    به هر حال هرکسی یک سلیقه منحصربه‌فرد داره خیلی دوست دارم طرح تون رو ببینم، برام جالبه ... منتظر میمونم
    با سلام مجدد،
    قرار بود طرح تکمیل شده رو پنجشنبه یا جمعه هفته قبل اینجا ارسال کنم ، اما به دلیل مشکلات شخصی که برام پیش اومد ،ممکن نشد.
    در فرصت مناسب تکمیل میکنم و اینجا قرار میدم ( طی چند روز آینده )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام مجدد،
      قرار بود طرح تکمیل شده رو پنجشنبه یا جمعه هفته قبل اینجا ارسال کنم ، اما به دلیل مشکلات شخصی که برام پیش اومد ،ممکن نشد.
      چندان مهم نیست. به هر حال، میتونید یک ریپازیتوری توی گیت‌هاب درست کنید و اونجا بزارید تا بقیه منتفع بشن... میتونید به ریپازیتوری اصلی هم pull requestبفرستید.
      متاسفانه ظاهرا این انجمن هم وقتی سیبیل مدیراش چرب بشه یا ... ترجیح میدن فشار رو روی کاربرا بزارن!!!
      ببخشید یه سوال جدا از موضوع این تاپیک، چرا اعتراض به حق یکی دوتا از کاربرها توی تاپیک مربوط به فروش اون فروشگاه اینترنتی ال‌ای‌دی حذف شد؟ خیلی ببخشید هر آدمی اومد مایه داد یا تهدید کرد که نباید نوشته به حق بقیه رو حذف کنند!

دیدگاه

چندان مهم نیست. به هر حال، میتونید یک ریپازیتوری توی گیت‌هاب درست کنید و اونجا بزارید تا بقیه منتفع بشن... میتونید به ریپازیتوری اصلی هم pull requestبفرستید.
        متاسفانه ظاهرا این انجمن هم وقتی سیبیل مدیراش چرب بشه یا ... ترجیح میدن فشار رو روی کاربرا بزارن!!!
        ببخشید یه سوال جدا از موضوع این تاپیک، چرا اعتراض به حق یکی دوتا از کاربرها توی تاپیک مربوط به فروش اون فروشگاه اینترنتی ال‌ای‌دی حذف شد؟ خیلی ببخشید هر آدمی اومد مایه داد یا تهدید کرد که نباید نوشته به حق بقیه رو حذف کنند!
        سلام
        خرید اینترنتی ریسک بالایی داره، فکر کن چند میلیون خرید کردی برات کالای معیوب فرستاد ، سایت لوح و نماد...همشو داره، باید چند هفته وقت بزاری اینترنتی ثابت کنی! در نهایت کارو زندگیتو ول کنی پاشی بری دادگاه، البته دادگاه شهر فروشنده! راحت بیخیال پولت میشی ، خلاصه همیشه حق با این فروشنده ها هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها

سلام
          خرید اینترنتی ریسک بالایی داره، فکر کن چند میلیون خرید کردی برات کالای معیوب فرستاد ، سایت لوح و نماد...همشو داره، باید چند هفته وقت بزاری اینترنتی ثابت کنی! در نهایت کارو زندگیتو ول کنی پاشی بری دادگاه، البته دادگاه شهر فروشنده! راحت بیخیال پولت میشی ، خلاصه همیشه حق با این فروشنده ها هست

یاد این شعر افتادم (سرویس شدم تا پیداش کردم: منبع):
          کارگردانان بازی، باز با ما جر زدند
          پنج نوبت را به نام کاسب و تاجر زدند

این که شما میگید درسته، ولی ​حداقل میشه اطلاع‌رسانی کرد تا ملت وقت و پولشون کمتر هدر بره یا فروشنده ایراد کارش رو بفهمه، البته اگر چشم و گوشش رو نبسته باشه.
          اطلاع رسانی هیچ ایرادی هم نداره نه از نظر قانونی نه اخلاقی، البته اگر درست باشه. احتمالا مثل شما، من هم از اون فروشگاه توی eNamad شکایت کرده بودم پارسال، اتفاقا بخاطر این بود که یکی از اجناسی که فرستاده بودن درست کار نمیکرد و ایشون اصلا در دسترس نبود که بهش بگم، حتی حضوری هم که رفتم (همشهری هستیم) دیدم زنگ درب مجمتع خرابه (مجمتعم ۲۰-۳۰ واحدی) و اصلا راه ارتباطی با ایشون وجود نداره. بگذریم که خیلی شانسی ایشون داشت با ماشین از مجمتع بیرون میومد که ازشون آدرس رو پرسیدم گفتن خودم هستم و تونستم جنس رو عودت بدم. نمیدونم شاید ایشون هم دارن این نوشته رو میخونن، و حتما هم یادشون هم هست من کی هستم.

اشتباه کردم مدارک شکایت ای‌نماد رو نزاشتم توی پستم تا مستدل بشه و نشه بهش انگ شایعه پراکنی و انتشار اکاذیب زد. شما هم باید همین کار رو میکردید.

​راستی، اگر فروشنده کم کاری کنه و مثلا جنس معیوب بفرسته یا کلا ارسال نکنه، شکایت توی سایت ای‌نماد به شدت جواب میده به شرطی که مدارک کامل ارایه بدید. من تا زمانی که توی اینماد شکایت نکرده بودم اون آقای فروشنده، جواب تلفنم رو هم نمی‌داد چه برسه بخواد جنس معیوب رو پس بگیره!!! شکایت ای‌نماد اهرم فشار خوبی برای فروشنده‌های بی انصافه. نقطه ضعفشونه. چون اگه پاسخ ندن مهر اینمادشون باطل میشه...

نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست ها
          در اسکپ های دیجیتال چند مفهوم تعریف شده
          فرکانس ماکزیمم که ماکزیمم فرکانسی هست که یک موج شکل سینوسی با دامنه 1 ولت پیک تو پیک رو میتونه اندازه بگیره قبل از اینکه مقدار ولتاژ به اندازه 3 دسیبل افت کنه
          در حقیقت از یک فرکانس به بعد مقدار ولتاژ اندازه گرفته شده شروع به افت میکند
          نرخ نایکویست و نظریه شانون که بر اساس اون برای اینکه شکل موج ورودی حالت خود را حفظ کند بایستی فرکانس نمونه گیری چندین برابر اون فرکانس باشه
          memory depth و record Length : دو مفهوم نزدیک به هم که حاصلضرب طول زمان نمونه ( time division ( در ماکزیمم نرخ نمونه گیری که واحد آن PTS می باشد

اما در نهایت دیاگرام به این صورت است که نمونه گیری با adc ( با نرخ نمونه گیری متغیر ) صورت میپذیرد و بر اساس تریگر ورودی ، یک پردازش اولیه روی آن صورت میپذیرد و در حافظه رم ذخیره می شود ، سپس میکرو با پردازش اطلاعات آن را جهت نمایش خروجی به صفحه نمایش ارسال میکند
          میگم قهر کردید دوست عزیز جواب ما رو نمیدید؟!
          جدیدترین ویرایش توسط epsi1on; ۰۹:۲۳ ۱۴۰۳/۰۷/۲۳.

دیدگاه

یاد این شعر افتادم (سرویس شدم تا پیداش کردم: منبع):
            کارگردانان بازی، باز با ما جر زدند
            پنج نوبت را به نام کاسب و تاجر زدند

این که شما میگید درسته، ولی ​حداقل میشه اطلاع‌رسانی کرد تا ملت وقت و پولشون کمتر هدر بره یا فروشنده ایراد کارش رو بفهمه، البته اگر چشم و گوشش رو نبسته باشه.
            اطلاع رسانی هیچ ایرادی هم نداره نه از نظر قانونی نه اخلاقی، البته اگر درست باشه. احتمالا مثل شما، من هم از اون فروشگاه توی eNamad شکایت کرده بودم پارسال، اتفاقا بخاطر این بود که یکی از اجناسی که فرستاده بودن درست کار نمیکرد و ایشون اصلا در دسترس نبود که بهش بگم، حتی حضوری هم که رفتم (همشهری هستیم) دیدم زنگ درب مجمتع خرابه (مجمتعم ۲۰-۳۰ واحدی) و اصلا راه ارتباطی با ایشون وجود نداره. بگذریم که خیلی شانسی ایشون داشت با ماشین از مجمتع بیرون میومد که ازشون آدرس رو پرسیدم گفتن خودم هستم و تونستم جنس رو عودت بدم. نمیدونم شاید ایشون هم دارن این نوشته رو میخونن، و حتما هم یادشون هم هست من کی هستم.

اشتباه کردم مدارک شکایت ای‌نماد رو نزاشتم توی پستم تا مستدل بشه و نشه بهش انگ شایعه پراکنی و انتشار اکاذیب زد. شما هم باید همین کار رو میکردید.

​راستی، اگر فروشنده کم کاری کنه و مثلا جنس معیوب بفرسته یا کلا ارسال نکنه، شکایت توی سایت ای‌نماد به شدت جواب میده به شرطی که مدارک کامل ارایه بدید. من تا زمانی که توی اینماد شکایت نکرده بودم اون آقای فروشنده، جواب تلفنم رو هم نمی‌داد چه برسه بخواد جنس معیوب رو پس بگیره!!! شکایت ای‌نماد اهرم فشار خوبی برای فروشنده‌های بی انصافه. نقطه ضعفشونه. چون اگه پاسخ ندن مهر اینمادشون باطل میشه...

سلام
            اطلاع رسانی بقدر کافی میشه ، سایت ایمالز پر از شکایته، چ فایده ای داره؟!یکیش همین آمازون وطنی ... ( اسم نمیبرم ) بله مثلا همین eca با این سابقه ای که داره هیچوقت اجازه نمیده شکایتی ثبت بشه ،از اونطرف آمازون که پشتش به همه جا گرمه اهمیتی نمیده رضایت خرید حتی داشته باشی ..در کل بستگی به تجربه داره برای خرید چطور اعتماد کنه دردسر نیوفته
            جدیدترین ویرایش توسط Celine; ۱۰:۳۵ ۱۴۰۳/۰۷/۲۳.

دیدگاه

نه خدانکنه قهر کنم
              یکم مشغله ذهنی دارم که اوکی شه فعالتر حضور پیدا میکنم شما باید ببخشید
              شما داخل برنامه نویسیتون یک کادر مشخص میکنید برای نمایش سیگنال ، طول و عرضشو فیکس در نظر میگیرید تا انتهای پروژه این قرار نیست تغییر کنه مگه اینکه مثلا آپشن فول اسکرین بهش اضافه کنید
              علاوه بر این کادر یا آبجکتی که شما دارید باید یک سری ولوم یا دکمه های رادیویی برای تنظیم اسکیل زمانی و ولتاژی ، تریگر و ... در نظر بگیرید و این مقادیر بایستی به میکرو یا رزبری ارسال بشه تا میکرو یا رزبری بتونه اسکیل خودشو ببنده و نرخ نمونه گیری رو بدونه
              دو راه برای نمایش دارید یا بصورت وکتور (pictureBox در c++.net ) و کار با لایبرری مثلا graphics.h یا کار با openGL فعلا وارد بحث اسکیل و مالتیپلکس نمیشیم تا دوستمون hs1386 زحمت استارت طراحی مالتیپلکس و اسکیل رو بزنن
              نرخ نمونه گیری از حداقل شروع میکنیم توصیه من اینه الان با همین رزبری و نرخ نمونه گیری کار کنیم تا در نمونه های بالاتر تصمیم به تغییر پلتفرم بگیریم
              دکمه ولومی یا کومبو باکس یا حتی دکمه رادیویی اضافه کنید و در حداکثر زمان باید این صفحه شما در حدود یک ثانیه اسکن شود
              حداقل نرخ نمونه گیری شما میشود تعداد پیکسل های کادر تقسیم به یک ثانیه
              یعنی اگر کادر شما مثلا 1000 پیکسل در نظر گرفته بودید حداقل نرخ نمونه گیری میکرو 1000 سمپل در ثانیه باید باشد و اضافه تر از اون عملا کاربردی ندارد و پهنای باند usb شما رو خواهد گرفت
              با تغیر دکمه رادیویی یا کومبو باکس یا ولوم این نرخ تغییر میکنه
              قاعدتاً شما باید افزایش سرعت نمونه گیری را داشته باشید اما
              اما
              شما از یه جایی به بعد لازم نیست با حداکثر سرعت نمونه گیری کنید
              سرعت رفرش این کادر شما بیشتر از 25 یا 30 فریم عملا تاثیر زیادی برای اکثر کاربران کار با دستگاه نخواهد داشت
              اینشالا به سرعت بالاتر رسیدید متوجه میشوید که نمونه گیری پس از تریگر شدن در یک 25 ثانیه در حداکثر نرخ نمونه گیری انجام خواهد پذیرفت و سپس استوپ خواهد شد
              بعد از این شما انتقال اطلاعات رو از طریق پورت یا سوکت پروگرامینگ ارسال میکنید
              حالا ارسال اطلاعات هم میتونه به صورت خام Raw یا کمپرس شده باشه ( این فشرده سازی اطلاعات بسیار بسیار اهمیت میتونه پیدا کنه و حجم اطلاعات رو به شدت کم کنه) مثلا شما بجای ارسال اطلاعات تک به تک نمونه های گرفته شده که بسیار پر حجم خواهد بود فقط اطلاعات fft رو ارسال میکنید یا در بعضی موارد تغییرات سیگنال ارسال میشود
              امیدوارم مختصر و مفید گفته باشم
              هرگونه سوال داشه باشید با کمال میل و افتخار پاسخگو هستم

دیدگاه

با سلام مجدد،
                سلام
                میشه لطف کنین اون تاپیک که پاک شد (در مورد اون فروشگاه) رو دوباره برگردانید.؟
                فارغ از این قضیه، (چه امکانش باشه برگرده و چه نباشه) من همچنان منتظر هستم طرحتون رو ببینم. دیر بشه همین طرح عملی ولی نه‌چندان اصولیِ خودم رو میزارم میره
                اگر طرح نیمه کاره هست و همینطور مونده، به نظرم اگر به اشتراک بزارید شاید من یا بقیه بتونیم تکمیلش کنیم...

ممنون

دیدگاه

سلام
                  میشه لطف کنین اون تاپیک که پاک شد (در مورد اون فروشگاه) رو دوباره برگردانید.؟
                  فارغ از این قضیه، (چه امکانش باشه برگرده و چه نباشه) من همچنان منتظر هستم طرحتون رو ببینم. دیر بشه همین طرح عملی ولی نه‌چندان اصولیِ خودم رو میزارم میره
                  اگر طرح نیمه کاره هست و همینطور مونده، به نظرم اگر به اشتراک بزارید شاید من یا بقیه بتونیم تکمیلش کنیم...

ممنون
                  با سلام مجدد ، در مورد اون تاپیک متاسفانه کاری از دست من ساخته نیست ، چون دسترسی سطح بالا ندارم و ظاهرا تاپیک هم به طور دائمی پاک کردن.
                  اما در مورد طرح ، امروز مقداری فرصت کردم و بخش آنالوگ رو تونستم به شکل ناقص طراحی کنم ، هنوز کامل نیست ، ولی میتونه ایده بخش باشه .
                  این هم لینک دانلود :https://uupload.ir/view/rp-pico-scope_8mop.pdf/
                  روال کلی به این شکل هست که رله برای انتخاب کوپلینگ AC یا DC استفاده شده ، و یک تقسیم کننده ولتاژ با دو خازن و مقاومت بعد رله قرار گرفته تا امکان اندازه گیری ولتاژ در حد 50 ولت پیک تو پیک فراهم بشه و در صورت اعمال ولتاژ بالاتر ، احتمال آسیب به آپ امپ کمتر بشه.
                  آپ امپ و مالتی پلکسر 4051 هم برای انتخاب ضریب تقویت 1و2و5 استفاده شده ، آپ امپ های TL084 معمولی برای فرکانس در حد چند ده کیلوهرتز جواب میده ، ولی برای فرکانس بیشتر همانطور که قبلا هم گفتم آپ امپ هایی مثل LF357 و LM318 بهتر هستن.
                  یک بخش وارونگر ولتاژ هم در مدار وجود داره که برای ایجاد ولتاژ -5 ولت استفاده شده ، برای راه انداختن این بخش لازمه به پین PWM موج مربعی با فرکانس در حد 10 کیلوهرتز اعمال بشه . پین V_FB هم برای فیدبک گرفتن استفاده شده که بشه ولتاژ -5 ولت رو پایدار و دقیقتر تنظیم کرد.
                  حداقل یک آپ امپ دیگه هم لازمه اضافه بشه تا بشه ولتاژ آفست و ضریب تقویت بیشتر وجود داشته باشه.

دیدگاه

با سلام مجدد ، در مورد اون تاپیک متاسفانه کاری از دست من ساخته نیست ، چون دسترسی سطح بالا ندارم و ظاهرا تاپیک هم به طور دائمی پاک کردن.
                    اما در مورد طرح ، امروز مقداری فرصت کردم و بخش آنالوگ رو تونستم به شکل ناقص طراحی کنم ، هنوز کامل نیست ، ولی میتونه ایده بخش باشه .
                    این هم لینک دانلود :https://uupload.ir/view/rp-pico-scope_8mop.pdf/
                    روال کلی به این شکل هست که رله برای انتخاب کوپلینگ AC یا DC استفاده شده ، و یک تقسیم کننده ولتاژ با دو خازن و مقاومت بعد رله قرار گرفته تا امکان اندازه گیری ولتاژ در حد 50 ولت پیک تو پیک فراهم بشه و در صورت اعمال ولتاژ بالاتر ، احتمال آسیب به آپ امپ کمتر بشه.
                    آپ امپ و مالتی پلکسر 4051 هم برای انتخاب ضریب تقویت 1و2و5 استفاده شده ، آپ امپ های TL084 معمولی برای فرکانس در حد چند ده کیلوهرتز جواب میده ، ولی برای فرکانس بیشتر همانطور که قبلا هم گفتم آپ امپ هایی مثل LF357 و LM318 بهتر هستن.
                    یک بخش وارونگر ولتاژ هم در مدار وجود داره که برای ایجاد ولتاژ -5 ولت استفاده شده ، برای راه انداختن این بخش لازمه به پین PWM موج مربعی با فرکانس در حد 10 کیلوهرتز اعمال بشه . پین V_FB هم برای فیدبک گرفتن استفاده شده که بشه ولتاژ -5 ولت رو پایدار و دقیقتر تنظیم کرد.
                    حداقل یک آپ امپ دیگه هم لازمه اضافه بشه تا بشه ولتاژ آفست و ضریب تقویت بیشتر وجود داشته باشه.
                    واقعا ممنونم. خیلی جالب بود و ایده گرفتم. من طرح شما رو با طرح خودم یکم مخلوط کردم. ممنون میشم ایرادهایی که می‌بینید رو بهم گوش‌زد کنید:
                    - قسمت وارونگر که حتما لازمه، ولی پین فید‌بک شاید خیلی کم به کار ییاد چون تا جایی که من میفهمم بخاطر استفاده از پمپ شارژ، تنها راه تغییر ولتاژ منفی و پایدار کردنش تغییر فرکانس pwm هست و با تغییر duty cycle ولتاژ منفی زیاد تغییر نمیکنه. تغییر فرکانس تند تند نمیدونم چقدر عملی هست.
                    - قسمت انتخاب گین با مالتی‌پلکسر خیلی خوبه، این ایده رو برداشتم و یکم تغییرش دادم و از هر ۸ تا خروجی استفاده کردم. اینطوری گین حداقل حدودا 1.0 الی حداکثر حدود 250 خواهیم داشت که با احتساب ۱/۱۰ شدن ورودی (با تقسیم‌کننده ولتاژ)، گین کلی حدود 0.1 الی 25 خواهیم داشت که فکر کنم بد نباشه.
                    - رله‌ی ورودی رو با یک کلید دو پل جایگزین کردم، دو پل برای اینکه میکرو هم متوجه بشه که کلید فشرده شده (acdc به پین لاجیک روی mcu وصل میشه)
                    - برای شیفت دادن ولتاژ قبل از ارسال به ADC، یک passive averager وجود داره که دقیقا 1.67V ولتاژمون رو شیفت میده و میاره بالا تا ولتاژهای منفی هم قابل خوندن باشن. البته ولتاژ سیگنال نصف میشه که گین کلی‌مون رو میاره حدود ۱۲. یک نکته این‌که حداکثر ولتاژ قابل اعمال به ADC در پیکو، مقدار 3.3 هست (در اردوینو که تا 5v میگیره)
                    - دو عدد دیود برای محافظت از ADC استفاده شده که اگر ولتاژ ADC از 3.3 خیلی بالاتر یا از صفر، خیلی پایین تر رفت کمی متعادلش کنه تا به adc آسیب کمتری بخوره.
                    جدیدترین ویرایش توسط epsi1on; ۲۰:۰۷ ۱۴۰۳/۰۷/۲۶.

دیدگاه

واقعا ممنونم. خیلی جالب بود و ایده گرفتم. من طرح شما رو با طرح خودم یکم مخلوط کردم. ممنون میشم ایرادهایی که می‌بینید رو بهم گوش‌زد کنید:
                      - قسمت وارونگر که حتما لازمه، ولی پین فید‌بک شاید خیلی کم به کار ییاد چون تا جایی که من میفهمم بخاطر استفاده از پمپ شارژ، تنها راه تغییر ولتاژ منفی و پایدار کردنش تغییر فرکانس pwm هست و با تغییر duty cycle ولتاژ منفی زیاد تغییر نمیکنه. تغییر فرکانس تند تند نمیدونم چقدر عملی هست.
                      - قسمت انتخاب گین با مالتی‌پلکسر خیلی خوبه، این ایده رو برداشتم و یکم تغییرش دادم و از هر ۸ تا خروجی استفاده کردم. اینطوری گین حداقل حدودا 1.0 الی حداکثر حدود 250 خواهیم داشت که با احتساب ۱/۱۰ شدن ورودی (با تقسیم‌کننده ولتاژ)، گین کلی حدود 0.1 الی 25 خواهیم داشت که فکر کنم بد نباشه.
                      - رله‌ی ورودی رو با یک کلید دو پل جایگزین کردم، دو پل برای اینکه میکرو هم متوجه بشه که کلید فشرده شده (acdc به پین لاجیک روی mcu وصل میشه)
                      - برای شیفت دادن ولتاژ قبل از ارسال به ADC، یک passive averager وجود داره که دقیقا 1.67V ولتاژمون رو شیفت میده و میاره بالا تا ولتاژهای منفی هم قابل خوندن باشن. البته ولتاژ سیگنال نصف میشه که گین کلی‌مون رو میاره حدود ۱۲. یک نکته این‌که حداکثر ولتاژ قابل اعمال به ADC در پیکو، مقدار 3.3 هست (در اردوینو که تا 5v میگیره)
                      - دو عدد دیود برای محافظت از ADC استفاده شده که اگر ولتاژ ADC از 3.3 خیلی بالاتر یا از صفر، خیلی پایین تر رفت کمی متعادلش کنه تا به adc آسیب کمتری بخوره.
                      خواهش میکنم، نظر لطفتون هست.
                      - در اصل هدف این هست که PWM قطع و وصل بشه تا ولتاژ منفی پایدار بشه، فکر کنم استفاده از عبارت PWM باعث سو تفاهم کنترل Duty Cycle شده.
                      البته این نکته هم هست که اگر Duty Cycle بسیار کم یا بسیار زیاد باشه هم ولتاژ خروجی کمتر میشه و حتما نیازی به قطع و وصل PWM نیست.
                      - محدوده گین که انتخاب کردید عالی هست و به خوبی جوابگو خواهد شد ، منتها به شرطی که مشکلات غیرقابل پیش بینی به وجود نیاد.
                      - مزیت استفاده از رله این هست که میشه از طریق نرم‌ افزار کوپلینگ AC و DC رو انتخاب کرد ، مشابه کارت اسیلوسکوپ های بازاری.
                      - برای شیفت دادن ولتاژ میشه از تقسیم مقاومتی خروجی یک مرجع ولتاژ ( مثل TL431 ) هم استفاده کرد ، خروجی بدست آمده از مدار TL431 در حالت عادی 2.495 ولت هست که میشه با تقسیم مقاومتی با نسبت حدود 0.6 ، خروجی 1.67 ولت گرفت.
                      - هر چند ورودی این میکروکنترلر ها دارای دیود محافظ داخلی هست ، ولی استفاده از دیود خارجی هم اطمینان رو بیشتر میکنه.

​​​​​​نکات دیگه :
                      برای بخش ADC این پروژه میشه از میکروکنترلر هایی مثل STM32F303 استفاده کرد که نرخ نمونه برداری ۵-۶ مگاسمپل بر هر کانال دارن ، با موازی کردن کانال های ADC میشه به نرخ تا ۲۵ مگاسمپل هم دست پیدا کرد که برای این پروژه بسیار خوب هست.
                      برای بخش آنالوگ اگر آپ امپ هایی مثل AD8054 در ایران گیر میومدن عالی میشد ، ولی فعلا باید با آپ امپ هایی که در پست های قبل گفتم سر کرد.

دیدگاه

اعداد ضریب ولتاژ و زمان بایستی مضرب های مشخصی داشته باشند
                        طراحی اسکپ بر اساس استاندارد ieee 488 GPIB و ieee 754 برای دقت عددی می باشد
                        البته ولوم var اضافه بر استپ های ولتاژی و زمانی بایستی در نظر گفته شود

دیدگاه

به نکته مهمی اشاره کردید.
                          مقادیر ولت دیویژن و تایم دیویژن باید از مضارب ۱ و ۲ و ۵ باشه...

دیدگاه

دوستان من یک سوال دارم. اوسیلوسکوپ هانتک مدل ارزونش که حدود 48Mhz هست (6022) کارکردش چطوری هست؟ آیا پردازش رو روی میکرو انجام میده یا فقط سپمل گیری میکنه و به کامپیوتر ارسال میکنه (تمام پهنای باند رو میگیره)؟ آیا کسی اطلاعی داره؟ من خودم استفاده نکردم ولی جایی خوندم کاربرا نتونسته بودن از نرخ 48mhzش استفاده کنن ولی تا 45mhz جواب میداده برای همین فکر کردم احتمالا به روش دوم کار میکنه.

لطفا کمی بیشتر توضیح بدید. آیا این مورد مربوط به نمایش داده در برنامه‌ی UI (یوزر اینترفیس) روی PC به کاربر هست؟

دیدگاه

دوستان من یک سوال دارم. اوسیلوسکوپ هانتک مدل ارزونش که حدود 48Mhz هست (6022) کارکردش چطوری هست؟ آیا پردازش رو روی میکرو انجام میده یا فقط سپمل گیری میکنه و به کامپیوتر ارسال میکنه (تمام پهنای باند رو میگیره)؟ آیا کسی اطلاعی داره؟ من خودم استفاده نکردم ولی جایی خوندم کاربرا نتونسته بودن از نرخ 48mhzش استفاده کنن ولی تا 45mhz جواب میداده برای همین فکر کردم احتمالا به روش دوم کار میکنه.؟

شما حداکثر چه نرخی میتونید در ثانیه از پورت استفاده کنید؟ ( تیپ های مختلف USB )
                              مقداری که از کامپیوتر به میکرو یا رزبری ارسال میشه زیاد نیست در حد تنظیم اسکیل ها و تریگر هاست

لطفا کمی بیشتر توضیح بدید. آیا این مورد مربوط به نمایش داده در برنامه‌ی UI (یوزر اینترفیس) روی PC به کاربر هست؟
                              در اسیلوسکوپ صفحه مدرج می باشد و با تغییر مقادیر زمانی و ولتاژی ، اندازه هر قسمت ولتاژ و زمانش مشخص میشه
                              با تغییر اسکیل شکل موج عوض میشه بعنوان مثال اگر سیگنال سینوسی پنج ولت رو با اسکیل ولتاژی یک ولت نمایش بدیم ، شکل موج در پهنای پنج پنجره تغییر میکنه
                              اما با تغییر اسکیل به 2 ولت ، شکل موج در 2.5 پنجره نمایش داده میشه و کوچکتر میشه
                              با این روش میتونیم ولتاژهای متفاوتی رو در رنج Aref آنالوگ به دیجیتال قرار بدیم و از برش شکل موجها جلوگیری کنیم
                              مقدار از 10 ولت شروع میشه ، بعبارتی اگر کل پنجره اسیلوسکوپ 10 قسمت داشته باشد ( عمودی) شکل موج 100 ولت تمام صفحه را در بر میگیرد
                              البته یک اسکیل در پراب هم هست که ارتباطی به نرم افزار یا سخت افزار کار ندارد
                              اسکیل های ولتاژی با ارسال دستور از کامپیوتر به میکرو و تغییر گین آپ امپ اتفاق می افتد
                              اسکیل های زمانی با ارسال دستور از کامپیوتر به میکرو با تغییر نرخ نمونه گیری و سمپل ها ( داخل پست قبل توضیح دادم اگر لازم دانستید بازم با کمال میل توضیح میدم) در میکرو اتفاق می افتد
                              در این مرحله و در مرحله نمایش اطلاعات و نمودار در کامپیوتر نیاز به یک سری کالیبراسیون هایی هست که فیکس باشن و توسط کاربر غیر قابل تغییر بایسیتی باشند ( البته به غیر از ولوم های تغییر دهنده VAR )

دیدگاه

شما حداکثر چه نرخی میتونید در ثانیه از پورت استفاده کنید؟ ( تیپ های مختلف USB )
                                مقداری که از کامپیوتر به میکرو یا رزبری ارسال میشه زیاد نیست در حد تنظیم اسکیل ها و تریگر هاست
                                نسخه‌ی USB مال پیکو usb1.1 با حداکثر سرعت در حدود 10یا 11 مگابیت بر ثانیه هست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X