اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اوسیلوسکوپ با رزبری‌پای پیکو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها
    چرا مشتری باید محصول مرا بخرد؟
    احسنت! به نظرم از اون نکات کلیدی و طلایی بود.
    به نظرم جواب درست این می‌تونه باشه: قیمت کمتر و کیفیت برابر یا بالاتر نسبت به محصولات هم‌رده در بازار.
    حالا سوال اینحاست که کدام رده از محصولات مد نظر هست؟ فکر میکنم به این بر میگرده که چطور میخوایم محصول رو بسازیم؟ و با چه قابلیتی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط epsi1on نمایش پست ها
      احسنت! به نظرم از اون نکات کلیدی و طلایی بود.
      به نظرم جواب درست این می‌تونه باشه: قیمت کمتر و کیفیت برابر یا بالاتر نسبت به محصولات هم‌رده در بازار.
      حالا سوال اینحاست که کدام رده از محصولات مد نظر هست؟ فکر میکنم به این بر میگرده که چطور میخوایم محصول رو بسازیم؟ و با چه قابلیتی؟
      با سلام مجدد
      مهمترین پارامترهایی که رده محصول شما را مشخص میکند:
      - پهنای باند.
      - نیاز به کامپیوتر جهت مشاهده شکل موج میباشد.
      مورد دوم بنظر من چالش اصلی این محصول در بین محصولات هم رده خود از لحاظ پهنای باند خواهد بود. با یک نگاه واقعبینانه معمولا افراد ترجیح میدهند از اسیلوسکپی استفاده کنند که نیاز به اتصال یک وسیله جانبی جهت Display نداشته باشد. با توجه به این مورد حالا شما باید برای خودتان مشخص کنید که چه مزایایی میتوانید در محصولتان داشته باشید که مشتری را ترغیب به انتخاب آن نمایید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها

با سلام مجدد
        مهمترین پارامترهایی که رده محصول شما را مشخص میکند:
        - پهنای باند.
        - نیاز به کامپیوتر جهت مشاهده شکل موج میباشد.
        مورد دوم بنظر من چالش اصلی این محصول در بین محصولات هم رده خود از لحاظ پهنای باند خواهد بود. با یک نگاه واقعبینانه معمولا افراد ترجیح میدهند از اسیلوسکپی استفاده کنند که نیاز به اتصال یک وسیله جانبی جهت Display نداشته باشد. با توجه به این مورد حالا شما باید برای خودتان مشخص کنید که چه مزایایی میتوانید در محصولتان داشته باشید که مشتری را ترغیب به انتخاب آن نمایید.
        ممنون بابت توضیحات دقیق.
        با این تفاسیر فکر کنم اول باید پهنای باند رو مشخص کنیم چون ظاهرا از مهمترین خصوصیت‌های این محصول هست.
        پهنای باند مستقیما به میکرو و چیپ ADC مربوطه و باید دید از چی میخوایم استفاده کنیم....
        ادیت: البته یک دید دیگه هم هست در مورد بازار کارت‌هایی مثل 6022هانتک (پهنای باند ۵۰ مگاهرتز). شاید بشه کیفیتی هم رده‌ی اون داد ولی با قیمت کمتر. اینطوری اون بازار رو میشه تصاحب کرد. این کار شاید چندان جالب به نظر نیاد، ولی خوب چون رقیب ایرانی نیست فکر نمی‌کنم مشکل اخلاقی/حرفه‌ای داشته باشه.
        جدیدترین ویرایش توسط epsi1on; ۲۳:۱۹ ۱۴۰۳/۱۲/۱۰.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X