اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر رسیور . و مشکلات شایع آن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط amiren نمایش پست ها
    باسلام و احترام
    عزیزان رسیوری داریم ( Media star family 3500) که چند روز اخیر وقتی سوئیچ میکنم رو تصویر میزنه موتور در حال چرخش ولی عملا موتور نمیچرخه و در حالت فعلیش میمونه . و تصویر و سیگنال مسیر قبلی اوکی هست . برای اطمنیان رسیور رو جای دیگه تو حالت قیچی تست کردم مشکل نداره و سوئیچ میشه . حتی رسیور دیگه ای رو اوردم وصل کردم رو حالت موتور که موتور رو گردوند و مشکلی نبود .
    از شما راهنمائی میخواستم ببینم اینکه رو حالت قیچی سوئیچ میشه ولی موتور رو نمیچرخونه مشکل از چی میتونه باشه ممنونم .
    درود
    بنظر میرسد تغذیه از رسیور به سمت موتور انجام نمیشود یا مقدار جریان آن برای چرخاندن موتور کافی نیست ولتاژها و خازنهای منبع تغذیه را چک کنید.​

دیدگاه

باسلام و احترام
      اینم عرض کنم خدمتتون موتور رو نمیچرخونه مثلا از یاهست که میزنی به Turksat مینویسه موتور در حالت چرخش ولی یکم بعد میزنه سیگنال موجود نیست . یعنی در حقیقت دیش از جاش تکون نخورده . بعد رو کانالهای ترکیه که عوض میکنم یه چنتایی عوض میکنم بعضا رو یکی از کانالها دیدی چرخید و نشون داد . اگر اشتباه نکرده باشم کانالهای V بیشتر اینجوری میاره . بعضا هم هر کاری میکنی انگار نه انگار . این کارم جواب نمیده . ریست انجام دادم . رسیور رو کلا بازگشت کارخانه زدم . موتور هم با دکمه هاش راحت کار میکنه . حتی یه رسیور دیگه اوردم که باون رسیور راحت کار کرد موتور . لطفا راهنمایی بفرمائید . چیکار میتونم براش بکنم .
      با تشکر​

دیدگاه

باسلام و احترام
        اینم عرض کنم خدمتتون موتور رو نمیچرخونه مثلا از یاهست که میزنی به Turksat مینویسه موتور در حالت چرخش ولی یکم بعد میزنه سیگنال موجود نیست . یعنی در حقیقت دیش از جاش تکون نخورده . بعد رو کانالهای ترکیه که عوض میکنم یه چنتایی عوض میکنم بعضا رو یکی از کانالها دیدی چرخید و نشون داد . اگر اشتباه نکرده باشم کانالهای V بیشتر اینجوری میاره . بعضا هم هر کاری میکنی انگار نه انگار . این کارم جواب نمیده . ریست انجام دادم . رسیور رو کلا بازگشت کارخانه زدم . موتور هم با دکمه هاش راحت کار میکنه . حتی یه رسیور دیگه اوردم که باون رسیور راحت کار کرد موتور . لطفا راهنمایی بفرمائید . چیکار میتونم براش بکنم .
        با تشکر​
        سلام
        دوستمون‌ اشاره کردن تغذیه مشکل داره، ۳۵۰۰ تغذیه ضعیفی داره ، جای خالی خازن ها روی برد رو مشابه خازن کناری بزار خازن های دیگه رو هم همشون رو عوض کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها

سلام
          دوستمون‌ اشاره کردن تغذیه مشکل داره، ۳۵۰۰ تغذیه ضعیفی داره ، جای خالی خازن ها روی برد رو مشابه خازن کناری بزار خازن های دیگه رو هم همشون رو عوض کن

ممنونم از راهنماییتون منظور از جای خالی خازن روی برد فقط یک جای خالی هست که با فلش نشون دادم منظورتون اون هست ؟ که نزدیکترین خازن بهش همون 400 ولت 10 میکرو فاراد هستش

دیدگاه

ممنونم از راهنماییتون منظور از جای خالی خازن روی برد فقط یک جای خالی هست که با فلش نشون دادم منظورتون اون هست ؟ که نزدیکترین خازن بهش همون 400 ولت 10 میکرو فاراد هستش
            با سلام و احترام،
            کنار کانکتور خروجی ، ۲ تا خازن با ولتاژ ۲۵ و ۳۵ ولت وجود داره که مربوط به تغذیه ۱۵ و ۲۰ ولت هستن.
            اون خازن ها رو با ظرفیت بالاتر تعویض کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام و احترام،
              کنار کانکتور خروجی ، ۲ تا خازن با ولتاژ ۲۵ و ۳۵ ولت وجود داره که مربوط به تغذیه ۱۵ و ۲۰ ولت هستن.
              اون خازن ها رو با ظرفیت بالاتر تعویض کنید.
              بسیار ممنونم ولی تو این برد الان تو تصویر هست سه تا 25 ولت هستش اون یدونم 10 ولت . اینارو ظرفیت بالا بندازم ؟

دیدگاه

بسیار ممنونم ولی تو این برد الان تو تصویر هست سه تا 25 ولت هستش اون یدونم 10 ولت . اینارو ظرفیت بالا بندازم ؟
                بله.
                البته بجای ۲۵ ولت ، ۳۵ ولتی بذارید تا عمرش هم طولانی تر بشه.

دیدگاه

بله.
                  البته بجای ۲۵ ولت ، ۳۵ ولتی بذارید تا عمرش هم طولانی تر بشه.
                  خیلی عالی
                  نمیدونم درست بشه یا نه خیلی دوست دارم درست بشه
                  پس من بجای 25 ولتها 35 ولت تهیه میکنم و بجای 10 ولت هم همون بزارم اوکی هست ؟
                  ببخشید زیاد سوال میبپرسم .
                  جدیدترین ویرایش توسط amiren; ۱۰:۱۵ ۱۴۰۳/۱۰/۰۸.

دیدگاه

خیلی عالی
                    نمیدونم درست بشه یا برا پدرم هست خیلی دوست دارم درست بشه
                    پس من بجای 25 ولتها 35 ولت تهیه میکنم و بجای 10 ولت هم همون بزارم اوکی هست ؟
                    ببخشید زیاد سوال میبپرسم .
                    با اون خازن ۱۰ ولتی کاری نداشته باشید.
                    فقط کافیه ۲ خازن ۲۵ ولتی ( که ظرفیت ۱۰۰ یا ۲۲۰ میکروفاراد هستن ) رو با خازن ۳۵ ولتی ظرفیت بالاتر تعویض کنید.

دیدگاه

با اون خازن ۱۰ ولتی کاری نداشته باشید.
                      فقط کافیه ۲ خازن ۲۵ ولتی ( که ظرفیت ۱۰۰ یا ۲۲۰ میکروفاراد هستن ) رو با خازن ۳۵ ولتی ظرفیت بالاتر تعویض کنید.
                      سلام
                      دوست عزیز
                      خواستم بگم که من خازن های ۲۵ ولت ۱۰۰ میکرو رو با مقداریکه بیان کردین همون ۳۵ ولت ۱۰۰ میکرو عوض کردم

بسیار عالی جواب داد البته
                      خواستم از راهنمایی شما تشکر کنم
                      بسیار ممنونم .

دیدگاه

سلام
                        من یک رسیور آیکلاس مدل 9696x دارم که ترانزیستور هاش سوخته و این ترانزیستور ها smd هستند و روی اونها H24 نوشته شده و نمی‌دونم چه ترانزیستور هستند و با سرچ کردن پیداش نکردم و این ها درست روبه‌روی رگولاتور Lm317 هستند که اون هم سوخته بود و تعویضش کردم و متوجه شد چند تا از ترانزیستور ها سوخته که روی اونهاh24 نوشته شده اگر مشخصات این ترانزیستور رو دارید ممنون میشم که اسم کاملش رو بگید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Shayan_84 نمایش پست ها
                          سلام
                          من یک رسیور آیکلاس مدل 9696x دارم که ترانزیستور هاش سوخته و این ترانزیستور ها smd هستند و روی اونها H24 نوشته شده و نمی‌دونم چه ترانزیستور هستند و با سرچ کردن پیداش نکردم و این ها درست روبه‌روی رگولاتور Lm317 هستند که اون هم سوخته بود و تعویضش کردم و متوجه شد چند تا از ترانزیستور ها سوخته که روی اونهاh24 نوشته شده اگر مشخصات این ترانزیستور رو دارید ممنون میشم که اسم کاملش رو بگید
                          با سلام و درود،
                          اگر پایه امیتر اونها به GND وصل باشه ، میتونید از ترانزیستور 2N2222 یا 2N5551 نوع SMD استفاده کنید.

دیدگاه

با سلام
                            بنده یک رسیور k9k9 دارم که چراغ پاور دستگاه یکسره شده و با خاموش شدن دستگاه چراغ استندبای روشن نمیشود
                            لطفا میتونید راهنمایی کنید که مشکل از کجاست تا رفع عیب نمایم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin3897 نمایش پست ها
                              با سلام
                              بنده یک رسیور k9k9 دارم که چراغ پاور دستگاه یکسره شده و با خاموش شدن دستگاه چراغ استندبای روشن نمیشود
                              لطفا میتونید راهنمایی کنید که مشکل از کجاست تا رفع عیب نمایم
                              درود
                              ولتاژهای خروجی پاور دستگاهرا زیر بار چک کنید. خازنهای الکترولیت متصل به ولتاژهای خروجی را تعویض کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X