اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ویندوز 8 بمب جدید ماکروسافت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ویندوز 8 بمب جدید ماکروسافت

راستی این رو هم یادم رفت بگم که اگه سخت افزار اپل باشه مک هر ورژنی که باشه به راحتی روش نصب میشه.
    و بد نیست بدونید که ورژن جدید مک (Lion) دیگه به صورت فیزیکی نیست!!! (یعنی چی؟ oo یعنی دیگه رو CD یا DVD عرضه نمیشه، فقط به صورن آنلاین باید دانلود و نصب بشه ، قیمتش اصلش هم فقط 29.99$ نا قابل :agree:
    باز هم تاکید میکنم مک فقط روی سیستم های خود اپل مک هست در غیر این صورت مک نیست و کارایی مک هم نداره.
    ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

تو عمرتون مک نصب کردین که در رابطه با نصبش نظر میدین
      اصلا چقدر باش کار کردین که نظر میدین
      خیلی با بحثای مسقره حال میکنین منم میام کل ویندوز رو از Load اولیه (بوت شدن) تا 30 دقیقه کار و Shutdown کردن بیام مسقره کتم - دیگه ما انقدر با ویندوز کار کردیم که تقریبا توش حرفه ای هستیم - نقاط ضعفش رو میدونم (البته کلا ویندوز = با ضعف)
      بعدشم - شما فکر کردین هرچی کارنت با آسانی جلو بره خوبه ؟ (البته اینجا ایران هست و همه دنباله آسانی و ...)
      بندگان خدا مایکروسافت و بیل مخصوصا به دنبال بی سواد بار آوردن مردم هستن - برنامه هایی که میده بیرون - کامپایلر ها و . . .
      بیاید از این به بعد بر اصل منطق پست بدید - منطقی بحث کنید نه از رو کل کل
      به خدا تمامیه حرفهایی که من دارم میگم همه واقعی و بر پایه مدرک هست
      حاصل چند سال کار کردن از ویندوز و مک هست
      میخوایم بهتون بگیم و بفهمونیم که عمرتون داره طلف میشه - ولی در همین راستا هم میگیم که نرید سمتش بهتره - کار کردن و کنار اومدن باش کار هر کسی نیست
      محصولات Apple آدم خودشو می خواد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vivaams
        تو کل دنیا به جز ایران - نرم افزار رایگان نیست (پروتئوس بالای یک میلیون هست)
        ----------
        بعدشم از همین الان خاطر نشان میکنم که : هیچکس مک بوک نخره - از مکینتاش استفاده نکنه - از هیچکدام از محصولات شرکت Apple استفاده نکنه (اصلا هرکی استفاده کنه)
        ----------
        شما ها هم از ویندوز استفاده کنید
        لطف کنید درباره لینوکس هم صحبت نکنید - چون من اینجا لینوکس کار نمیبینم :biggrin:
        اضافه کنم روسیه هم احتمالا هست
        اینوکس کارا هستند ولی تو چشم نیستند :biggrin:
        به هر صورت mac دردی رو از ما دوا نمیکنه وقتی که این همه برنامه داریم که باید رو ویندوز نصب بشه
        معادلش هم توی لینوکس به زور پیدا میشه دیگه mac معنی نمیده
        توجه کنید اینجا انجمن الکترونیکه نه کامپیوتر

دیدگاه

کل بحث سر این هست که اطلاعاتمون در رابطه با سیستم عاملهای دیگه مثله مک اضافه بشه
          ------
          شما دوست دارید مشابه این تاپیک رو در انجمنهای دیگه ای مثله AVR بزن من اونجا هم برا بحث میام
          مشکلی نیست

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ویندوز 8 بمب جدید ماکروسافت

نوشته اصلی توسط vivaams
            تو عمرتون مک نصب کردین که در رابطه با نصبش نظر میدین
            اصلا چقدر باش کار کردین که نظر میدین
            خیلی با بحثای مسقره حال میکنین منم میام کل ویندوز رو از Load اولیه (بوت شدن) تا 30 دقیقه کار و Shutdown کردن بیام مسقره کتم - دیگه ما انقدر با ویندوز کار کردیم که تقریبا توش حرفه ای هستیم - نقاط ضعفش رو میدونم (البته کلا ویندوز = با ضعف)
            بعدشم - شما فکر کردین هرچی کارنت با آسانی جلو بره خوبه ؟ (البته اینجا ایران هست و همه دنباله آسانی و ...)
            بندگان خدا مایکروسافت و بیل مخصوصا به دنبال بی سواد بار آوردن مردم هستن - برنامه هایی که میده بیرون - کامپایلر ها و . . .
            بیاید از این به بعد بر اصل منطق پست بدید - منطقی بحث کنید نه از رو کل کل
            به خدا تمامیه حرفهایی که من دارم میگم همه واقعی و بر پایه مدرک هست
            حاصل چند سال کار کردن از ویندوز و مک هست
            میخوایم بهتون بگیم و بفهمونیم که عمرتون داره طلف میشه - ولی در همین راستا هم میگیم که نرید سمتش بهتره - کار کردن و کنار اومدن باش کار هر کسی نیست
            محصولات Apple آدم خودشو می خواد
            داداش ما که دءوا نداریم با هم داریم ؟؟؟
            من راستش رو بخوای هم با مک کار کردم هم با لینوکس و هم با dos و هم با ویندوز ( ویندوز رو آخر گفتم که نگی چرا اول ویندوز گفتی :mrgreen: )
            ولی به نظر من ویندوز از همه بهتره چرا ؟؟ کاربری آسان فروانی برنامه ها و .....
            نقاط ضعف هم داره زیاد تا دلت بخواد در اصل تمامی سیستم عامل ها ضعف دارن

اینکه میگی داره مردم رو بیسواد میکنه اشتباهه داره سعی میکنه مردم رو به زندگی کامپیوتری دعوت کنه دوست عزیز
            این چه ربطی به بیسواد کردن مردم داره

بهتره بگزریم چرا ما یا بعضی افراد حتما باید طرفدار یه چیز باشیم ؟؟ مثلا تو یه سایت در مورد کارت گرافیک بحث میکردن یکی میگفت ati یکی میگفت g force آخرش چی ؟؟؟؟
            با این همه طرفداری هیچ پولی تو جیب من یا شما نمیره مثلا شما رو نمیگم خودمو میگم من که از مایکروسافت طرفداری میکنم بهم پول میدن یا !!!!!!!!!!! :redface:

ببین mac ایرادی نداره تازه خوب هم هست چرا ؟؟ چون محیط زیبایی داره کار کردن هم باهاش آسونه ولی ضعفش اینه که رو همه pc ها نمیشه نصبش کرد مگر اینکه نسخه هک شدش من خودم نصب کردم عالی بود
            دیگه نمیخوام این بحث بین من و شما پیدا کنه فکر نکنی کم آوردمااااااااااا هرچی که دوست داری اسمشو بزار اصلا فکر کن کم اوردم بعد برو با خیال راحت بخواب :applause:
            AV Maziton 100
            Render By Artlantis Studio
            [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

سلام

دوستان فکر کنم برای آشنایی مقدماتی و یک سری مقایسه ها بین ویندوز و مک این پی دی اف مختصر رو از میهن دانلود ؛ بگیرید بد نباشه :NO:

http://mihandownload.com/2011/09/دانلود-کتاب-آشنایی-با-سیستم-عامل-مکینتاش.php

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vivaams
                کل بحث سر این هست که اطلاعاتمون در رابطه با سیستم عاملهای دیگه مثله مک اضافه بشه
                ------
                شما دوست دارید مشابه این تاپیک رو در انجمنهای دیگه ای مثله AVR بزن من اونجا هم برا بحث میام
                مشکلی نیست
                بله ولی خوب این سیستم عامل ها کاربردشون چیه؟؟؟
                فقط استفادشون اینه که مثلا یه فایل doc رو ادیت کنیم یا فیلمی ببینیم و بریم تو اینترنت
                خوب این یعنی استفاده تفریحی یا همون Entertaining
                همین اگه استفاده دیگه ای هم این mac داره بگید فیض ببریم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vivaams
                  ------
                  مشکلی نیست
                  اگه اونجا بحث کنی 100000 نفر میان میریزن سرت همه هم جواب دارن ولی اینجا که خبری نیست
                  ناراحت نشو شوخی کردم
                  AV Maziton 100
                  Render By Artlantis Studio
                  [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

نه باو چه ناراحتی
                    ولی دوست داشتین این کار رو بکنید
                    بعدشم اون یازده - دوازده نفر بعدی رو آدم حساب نمیکنی ؟

دیدگاه

اپل برنامه های فوق حرفه ای برای کارای فوق حرفه ای داره، مثل Final Cut که برای تدوین و جلوه های ویژه استفاده میشه و فقط مخصوص اپل با سیستم عامل مک هست!!!
                      شنیدم برای کار های صدا هم چنین نرم افزار هایی داره.
                      اپل تقریبا تازه داره جون میگیره و بین کاربر ها جا میوفته، حتما یه روز هم به فکر شما میوفته و برنامه های شما هم جور میکنه.
                      ولی در حال حاضر بهترین گزینه برای تمام دانشجویان و مهندسان ایران همون ویندوز هست، یه عده هم مک دارن ولی از ویندوزش استفاده می کنند که کار بیخودی هست(برای ویندوز چرا باید اینقدر پول داد؟)
                      ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X