سلام من پروتئوس 8 رو نص کردم حالا به دلایلی license eror داد بعد از کلی ور رفتن حذفش کردم چون شنیدم لایسنس درست حسابی نداره اما اومدم سراغ پروتئوس 7.1 وقتی نصب کردم لایسنس همون 8 اومده واسه این هر چی فایل مربوط به پروتئوس بود حذف کردم و لغو نصب حتی اسم شرکت سازندرم سرچ کردم یه چند تا فایل اومدحذف کردم ولی لایسنس اولیه یا قدیمی مربوط به پروتئوس 8 نمیره لطفا کمک کنید
سلام دوستان وقت بخیر . دوستان من دنبال کتابخانه سنسور MAX30100 میگردم برای پروتیوس ولی نیستش ممکنه اگر کسی از دوستان سایتی برای دانلود این کتابخانه میشناسه معرفی کنه ممنون میشم.
خدمت تمام دوستانی که دنبال کتابخانه های مختلف برای پروتئوس هستند بگم که اگر اشتباه نکنم نسخه های 8.9 و به بالا سرچ قطعه آنلاین دارن و می تونین به راحتی سرچ کنین
یک نسخه کرک خوب 8.12 که جدید ترین ورژنه در سایت soft98.ir موجوده.
خدمت تمام دوستانی که دنبال کتابخانه های مختلف برای پروتئوس هستند بگم که اگر اشتباه نکنم نسخه های 8.9 و به بالا سرچ قطعه آنلاین دارن و می تونین به راحتی سرچ کنین
یک نسخه کرک خوب 8.12 که جدید ترین ورژنه در سایت soft98.ir موجوده.
سلام خدمت دوستان
یه سوال در مورد همین نسخه ی 8.12 که توی سایت soft98 هست دارم.
من هرچی دانلود می کنم اکسترک می کنم روش می زنم اول مایکروسافت ویژوال سی پلاس پلاس ردیستریبل 2013 رو نصب می کنه
ولی بعدش پنچره ی نصب پروتئوس نمیاد.
در حالی که برای نسخه ی 8.9 اینطور نیست و بعد از نصب پیش نیازش پنجره ی نصبش میاد.
مشکل کرکه؟ یا چیزی لازم داره که جا انداختم؟
خیلی ممنون
سلام خدمت دوستان
یه سوال در مورد همین نسخه ی 8.12 که توی سایت soft98 هست دارم.
من هرچی دانلود می کنم اکسترک می کنم روش می زنم اول مایکروسافت ویژوال سی پلاس پلاس ردیستریبل 2013 رو نصب می کنه
ولی بعدش پنچره ی نصب پروتئوس نمیاد.
در حالی که برای نسخه ی 8.9 اینطور نیست و بعد از نصب پیش نیازش پنجره ی نصبش میاد.
مشکل کرکه؟ یا چیزی لازم داره که جا انداختم؟
خیلی ممنون
بعد از اینکه ویژوآل سی رو نصب کرد دوباره ست آپ رو با Run as adminstor کنید مشکل حل میشه
بعد از اینکه ویژوآل سی رو نصب کرد دوباره ست آپ رو با Run as adminstor کنید مشکل حل میشه
سلام خدمت دوستان
وقتی اینکار رو می کنم مجدد پنجره ی نصب مایکروسافت سی پلاس پلاس رو نشون میده که میگه شما که اینو نصب کردی حالا می خوای حذف کنی یا تعمیر؟ من میزنم تعمیر یا حذف
دوباره که انجام میدم باز همون پنجذه فقط میاد و اصلا پنجره ی نصب پروتئوسی نمیاد
خیلی ممنون
پی نوشت:ممکنه مال تنظیمات باشه؟
سلام خدمت دوستان
وقتی اینکار رو می کنم مجدد پنجره ی نصب مایکروسافت سی پلاس پلاس رو نشون میده که میگه شما که اینو نصب کردی حالا می خوای حذف کنی یا تعمیر؟ من میزنم تعمیر یا حذف
دوباره که انجام میدم باز همون پنجذه فقط میاد و اصلا پنجره ی نصب پروتئوسی نمیاد
خیلی ممنون
پی نوشت:ممکنه مال تنظیمات باشه؟
من تاحالا با چنین مشکلی رویرو نشدم
الانم تستش کردم و دوباره نصب کردم و به خوبی نصب شد
توی راهنمای سایت اینو زده
به روی فایل Setup.exe کلیک راست کنید و Run as administrator را بزنید و نرم افزار را نصب کنید
تست کنید یک دور کامل. تسک منیجر هم باز کنید و ببینید آیا ست آپ بسته میشه یا نه داره تنظیم می کنه و شما عجله می کنید.
موفق باشید
سلام خدمت دوستان
متاسفانه بازم نشد حتی با compatibtibility کردن هم اتافی نیفتاد.دانلود مجدد هم کردم . با idm دانلود کردم.
با دسترسی ادمین هم رفتم نشد. فقط همون پنجره ی نصب مایکروسافت سی پلاس پلاس رو میاره.
ممنون
سلام خدمت دوستان
متاسفانه بازم نشد حتی با compatibtibility کردن هم اتافی نیفتاد.دانلود مجدد هم کردم . با idm دانلود کردم.
با دسترسی ادمین هم رفتم نشد. فقط همون پنجره ی نصب مایکروسافت سی پلاس پلاس رو میاره.
ممنون
میشه از مراحل نصب کردنتون تک به تک اسکرین بگیرین زیپ کنین و لینک بدین؟
طور دیگه ای نمی تونم کمک کنم!
شرمنده
میشه از مراحل نصب کردنتون تک به تک اسکرین بگیرین زیپ کنین و لینک بدین؟
طور دیگه ای نمی تونم کمک کنم!
شرمنده
سلام خدمت دوستان
آخه فایل پروتئوس 8.9 سافت 98 هم همینجوری بود. ولی وقتی از yasdl گرفتم همون اول نصب شد و خلاص
چرا باید اینطوری باشه؟؟؟ چشم حتما تصاویر رو هم میگیرم
دیدگاه