در انجمن sonsivri قرار داده شده ، منتها بدلیل ایراد اکانت بنده در سایت 4shared.com ، قادر به دانلود نیستم
لطفا دوستانی که امکانش رو دارند ، عنایت بفرمایند .....
Links to Modified Demo Installer & patch
8.3 SP1 Pro-Demo (8.3.19777.0) and Update to PRO
8.3 SP2 Pro-Demo (8.3.19906.0) and Update to PRO
(DEMO version of the installed program is modified to the PRO version.)
در انجمن sonsivri قرار داده شده ، منتها بدلیل ایراد اکانت بنده در سایت 4shared.com ، قادر به دانلود نیستم
لطفا دوستانی که امکانش رو دارند ، عنایت بفرمایند .....
Links to Modified Demo Installer & patch
8.3 SP1 Pro-Demo (8.3.19777.0) and Update to PRO
8.3 SP2 Pro-Demo (8.3.19906.0) and Update to PRO
(DEMO version of the installed program is modified to the PRO version.)
با سلام
لطفا کرک نرم افزار پروتئوس 8.4 رو قرار بدین.
این نرم افزار داره خیلی خوب پیشرفت میکنه و احتمالا در آینده جز بهترین نرم افزار های الکترونیک در زمینه شبیه سازی و pcb بشه.
سلام ببخشید من نرم افزار پروتئوس 8.5 رو نصب کردم خطای
PROPDEFS.INI BLONGS TO OLDER VERSION رو میده کتابخانه مشکل داره مثلا برای اجرای شبیه سازی با AVR خطاب FATAL رو میده کتابخونه های مختلف رو امتحان کردم همگی یکی بودن و کمک نکردن اگه کسی راه حلی داره لطفا کمک کنه ممنون
سلام
متاسفانه من توی سایت گشتم و کتابخانه کامل برای پروتئوس 8.7 پیدا نکردم و همه افراد دارن از نسخه 7 استفاده میکنن .(چرا؟؟؟)
اگه میتونید یک کتابخانه کامل برای پروتئوس بگذارید که توش تمامی قطعات بصورت استاندارد باشند (من چند تا کتابخانه دانلود کردم و قطعاتش استاندارد نبودن و نتایج با یک کتابخانه دیگر متفاوت بود)
لطفا اگر میخواهد آپلود کنید در جایی آپلود کنید که نه فیلتر بشه نه لینک ازبین بره تا برای بعد بشه استفاده کرد ازش
من کتابخانه آردینیو رو هم داشتم اما حواسم نبود برای نصب نسخه جدید تر برنامه استفاده از کتابخانه قبلی رو نزدم و کتابخانه ام با کلی فوت پرینت های دست ساز ام نابود شدن
این مشکل رو تجربه کردم یا اینکه از نزدیک دیدم و دارم نظر میدم بعضی ها به اشتباه فکر میکنن من تعمیر کارم و دارم راه حل میگم
با سلام
در ورژن 8.8 sp0 پروتئوس قابلیت ایمپورت کتابخانه قرار داده شده ، دوستان میتونن کتابخونه هایه مورد نیازشون رو از سایت هایی مثل snapeda ،ultra librarian،samacsys،bcd دانلود کنن و ایمپورت کنن تویه پروتئوس8.8،البته نکته قابل توجه اینه که ورژن 8.8 دمو هستش و قابلیت ذخیره پروژه رو نداره،دوستان کتابخونه هاشون رو تو ورژن 8.8 ایمپورت کنن بعد از طریق آدرس زیر،پوشه c:\programdata\labcenter\proteus 8 demo\library رو کپی کنن و با پوشه کتابخونه ورژن 8.7 تو آدرس c:\programfile\labcenter\proteus 8 pro\library جایگزین کنن،کتابخونه تویه پروتئوس 8.7 هم میاد،یادتون باشه که این کتابخونه ها قابلیت شبیه سازی ندارن چون فایلهایه lisa و modfile مربوط به پکیج spice توشون نیست.
دیدگاه