اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

سلام دوستان
    راستش چند وقته تو این فکرم که با استفاره ازز TEC یه هوای خنک برا لپ تاپ ایجاد کنم. چون موقع بازی بعضی جاهاشا دیگه دست نمیشه زد از بسکی داغ میشه .
    مثلا به این صورت که 2 تا از این TEC ها را تو یه محفظه قرار بدیم(با متعلقاتش).از یه طرف باد گرمه بده بیرون ازیه طرف یاد خنک بده زیره کول پد لپ تاپ.
    من با اینا کار نکردم .دوستان که تجربه استفاده از TEC را دارند، به نظرتون این کار عملیه؟ توان اینا داره که یه هوای خنک برا لپ تاپا فراهم کنه؟ راستی همون طور که میدونید لپ تاپ موقه بازی دور فنش میره بالا .
    ممنون

دیدگاه

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

نوشته اصلی توسط ahmad70
      سلام دوستان
      راستش چند وقته تو این فکرم که با استفاره ازز TEC یه هوای خنک برا لپ تاپ ایجاد کنم. چون موقع بازی بعضی جاهاشا دیگه دست نمیشه زد از بسکی داغ میشه .
      مثلا به این صورت که 2 تا از این TEC ها را تو یه محفظه قرار بدیم(با متعلقاتش).از یه طرف باد گرمه بده بیرون ازیه طرف یاد خنک بده زیره کول پد لپ تاپ.
      من با اینا کار نکردم .دوستان که تجربه استفاده از TEC را دارند، به نظرتون این کار عملیه؟ توان اینا داره که یه هوای خنک برا لپ تاپا فراهم کنه؟ راستی همون طور که میدونید لپ تاپ موقه بازی دور فنش میره بالا .
      ممنون
      چندوقته تمیزش نکردی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
        چندوقته تمیزش نکردی؟
        نوه سه چهار ماهه خریدم.گارانتی داره هنوز.msi ge60.حالا دست میشه گذاشت رو لپ تاپ
        ولی داغ میکنه دیگه موقع بازی. مخصوصا اگه بازی را رو های بزاری.
        یه محض این که گارانتی تموم شد تمیزشم میکنم .

دیدگاه

بنظرم کار خوبی نیست یه منبع اغذیه صنعتی میخاد که فقط TEC ها رو تغزیه کنی

دیدگاه

اره مثلا اگه بخوام دوتا ار این ده امپریا را بخرم یه منبع 30 امپری میخوام oo:.خرجم زیاد میشه :angry:
            ولی خوب چهار تومن پوله لپ تاپه. همچین که ادم میبینه این قدر داغ کرده و علا بر این که از عمر لپ تاپ کم میشه و بهش فشار میاد از عمر خودمم کم میشه و بهم فشار میاد :biggrin:
            حلا همین طوری کلا میخواستم ببینم این کار عملی میشه یا نه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmad70
              اره مثلا اگه بخوام دوتا ار این ده امپریا را بخرم یه منبع 30 امپری میخوام oo:.خرجم زیاد میشه :angry:
              ولی خوب چهار تومن پوله لپ تاپه. همچین که ادم میبینه این قدر داغ کرده و علا بر این که از عمر لپ تاپ کم میشه و بهش فشار میاد از عمر خودمم کم میشه و بهم فشار میاد :biggrin:
              حلا همین طوری کلا میخواستم ببینم این کار عملی میشه یا نه.
              سلام
              عزیز کول پد بزار...
              اگه جواب نمیده لپ تاپ رو بده خمیر سیلیکون درست درمون بزنن... در ضمن زیاد حساس نشو... ایسوس سری G برای همین کارهاس :biggrin: من که تاحالا نشنیدم چیپ گرافیک بسوزونه...

دیدگاه

سلام

دوستان کسی از این واتر بلاک ها واسه فروش داره؟؟؟

ترجیحا مشهد باشه...

دیدگاه

سلام
                  میشه با باتری ریموت دزدگیر ماشین این المان هارو به کار انداخت؟!
                  روشون نوشته 12ولت , 23آمپر!

دیدگاه

23A مدلش هست نه آمپرش
                    نه نمیشه

دیدگاه

سلام دوستان ببخشید یه سوال
                      برای قسمت داغ المان خنک کننده یعنی برای دفع حرارت میشه از این فن کولینک ها استفاده کرد جواب میده ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nabi.com
                        برای قسمت داغ المان خنک کننده یعنی برای دفع حرارت میشه از این فن کولینک ها استفاده کرد جواب میده ؟
                        تا حد قابل قبولی بهتون کار میده و از , از بین رفتن المان جلوگیری میکنه.... (خودم تست کردم / انتظار برفک ازش نداشته باشید :smile: )
                        ولی توصیه میشه از خنک کننده های ابی استفاده کنید... (واتر بلاک)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nabi.com
                          سلام
                          سینا خان در این صفحات به طور کامل در مورد این هیت سینک ها توضیح دادن
                          به نظر من کاملا جامع و حرفه ای هست:
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=48954.675
                          آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

سلام
                            من میخوام از TEC واسه خنک کردن ی بلوک آلومینیومی از100 تا 60درجه استفاده کنم. جرمش حدود 200 گرمه که با محاسبات من qش میشه 7200 ژول.
                            ولی سرعت خنک کردن بالا مدنظر هست.
                            تو کاتالوگ این المان ی کیو داده کسی میتونه توضیح بده که این یعنی چی هست؟

دیدگاه

پاسخ : همه چز درباره المان ها سردکننده TECو سست&#16

سلام دوستان از صبح تمام این 62 صفحه رو خوندم و سوالم اینه که
                              1. با هیت پاپ مشه به دما تا منفی 25 درجه رسید؟
                              2. با استفاده از واتر کولینگ عملیه رسیدن به این دما؟
                              این بخشها فوق العاده بودن و مفید.
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=48954.60
                              ممنون

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : همه چز درباره المان ها سردکننده TECو سست

نوشته اصلی توسط hfarhang
                                سلام دوستان از صبح تمام این 62 صفحه رو خوندم و سوالم اینه که
                                1. با هیت پاپ مشه به دما تا منفی 25 درجه رسید؟
                                2. با استفاده از واتر کولینگ عملیه رسیدن به این دما؟
                                این بخشها فوق العاده بودن و مفید.
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=48954.60
                                ممنون
                                میشه برفک گرفت برای چکاری میخای؟ من تا -20 با آب یخ رسیدیم یعنی طرف گرمشو با آب یخ خنک کردم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X