اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

نوشته اصلی توسط alirezanemati
    سلام
    با تشکر از پاسخ شما
    برای خنک کردن یک محفظه که ابعادش حدودا نیم متر در نیم متر در نیم متر هست، آیا استفاده از یک ترموالکتریک 12706 به همراه یک کولر cpu کافیه؟ یا باید چند تا ترموالکتریک رو سری کنم؟
    زمان خنک کردن زیاد مهم نیست. ولی بالاخره بعد از یکی دو ساعت بتونه خنک کنه.
    سلام
    بله دوست عزیز , کافیه
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

سلام
      آقا سینا؟ کجایی؟

آقو هر کی 8 آمپر میخواد بجنبه :biggrin:
      فقط دوتا برای من نگه دارید :icon_razz:
      آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

سلام به همه....بچه ها من یه المان 6 امپری خریدم ولی بیشتر از 2 امپر نمیکشه یکی کمکم کنههههه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moryt
          سلام به همه....بچه ها من یه المان 6 امپری خریدم ولی بیشتر از 2 امپر نمیکشه یکی کمکم کنههههه
          سلام اگه ازسیم مولتی متر برای اندازه گیری جریان استفاده کردید باعث افت ولتاژ و خطا در اندازه گیری جریان میشه. سیم های مولتی متر بین 0.8 تا 2 اهم یا حتی بیشتر مقاومت دارن. به جاش دو تا سیم ضخیم بزنید.
          لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
            سلام اگه ازسیم مولتی متر برای اندازه گیری جریان استفاده کردید باعث افت ولتاژ و خطا در اندازه گیری جریان میشه. سیم های مولتی متر بین 0.8 تا 2 اهم یا حتی بیشتر مقاومت دارن. به جاش دو تا سیم ضخیم بزنید.
            باشه نتیجش میگم...ممنون از راهنماییتون

اضافه شده در تاریخ :
            نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
            داداش شرمنده سیما رو عوض کردم فقط 2 شد 2.250
            ولی بازم به 4 یا سه نرسید :sad: :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
              سلام
              آقا سینا؟ کجایی؟

آقو هر کی 8 آمپر میخواد بجنبه :biggrin:
              فقط دوتا برای من نگه دارید :icon_razz:
              سلام مصعود خان
              جریان این 8 آمپری که میفرمایید چیه؟
              مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
              _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moryt
                داداش شرمنده سیما رو عوض کردم فقط 2 شد 2.250
                ولی بازم به 4 یا سه نرسید :sad: :cry:
                تاپیک را کامل بخونید دوست عزیز(حدعقل 5-6 صفحه آخر را بخوانید)
                حتما مشکلتان حل خواهد شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                  سلام مصعود خان
                  جریان این 8 آمپری که میفرمایید چیه؟
                  :angry: :angry: :angry:
                  کلا فراموشکاری جزئی از زندگیم شده!
                  شرمنده
                  http://iran-micro.com/%D8%A7%D9%84%D...08-p-1686.html

اینم پک آماده:
                  http://iran-micro.com/%D8%B3%DB%8C%D...AA-p-8752.html
                  آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

سلام دوستان من تونستم بلاخره یه واتر کول بسازم که برفک فوق العاده ای میده اما الکترونیکم خیلی ضعیفه میخواستم میزان آمپر اونو اندازه گیری کنم اما نمیدونم ترتیب پراپهای مولتی متر به چه صورت هست میگن باید بصورت سری باشه امتحان کردم جواب نداد مولتی مترم تا 10آمپررو ساپورت میکنه میدونم سوال خیلی مبتدی هست اما ممنون میشم پاسخم رو بدید

دیدگاه

اگه امپر مترت انبری هستش میتونی دور سیم مثبت یا منفی بندازی و جریانشو بگیری و اگر از معمولی ها هستش میتونی سیم مثبت یا منفی منبع تغذیه رو از المان جدا کنی و سیم منبعت رو به یکی از پراپها و سیم المانت رو به پراپ دیگر امپر مترت وصل کنی فقط قبلش حتما رو 10 امپر مولتی مترت رو تنظیم کنی که معمولا برای اندازه گیری 10 امپر سوکت دیگری در روی مولتی متر ها تعبیه شده
                      فکر کنم به ساده ترین راه ممکن توضیح دادم

اضافه شده در تاریخ :
                      حالا یه سوال برا خودم پیش اومده
                      تو سایت قیمت این المان 6 امپری 12 تومن هست ولی من رفتم تو شهرمون قیمت کردم که 6 امپر هم بود گفت 60 تومن ~x( @-) :eek: oo: درسته خر تو خر هست ولی دیگه نه اینجوری قضیه چی بود ما که نفهمیدیم

دیدگاه

[quote author=sina1359 link=topic=48954.msg627545#msg627545 date=1409557466]
                        تاپیک را کامل بخونید دوست عزیز(حدعقل 5-6 صفحه آخر را بخوانید)
                        حتما مشکلتان حل خواهد شد

[/q کل 55 صفحه رو دوبار خوندم/ واتر بلاکم درس کردم
                        هیت سینک گرمای زیادی بیرون نمیده ینی دماش با دمای اتاق یکسانه مال AMD هستش ولی بعد 5 دقیقه یخ میزنه
                        میخوام بعد کامل شدم واتر بلاکم با اون امتحان کنم ولی انبار 2 تا شو سری میخوام قرار بدم

دیدگاه

ممنون دوست عزیز ایراد از مولتی مترم بود با یکی تست کردم جواب داد

دیدگاه

بچه ها من واتر بلاکم رو ساختم و با کلی زحمت ابندیش کردم...ولی واسه2 تک روی هم کل سیستم در عرض یک ساعت گرم میشه اونم تا 40 ..50 درجه/... فک کم چون فن دور بالا نذاشتم واسه اون
                            راستی با یه فن ا ام دی قدیمی هم تست کردم واسه یکی یخ تولید میکنه ولی نه به اندازه واتر بلاک
                            تکهام 6 امپری هستن

دیدگاه

[quote author=masoud_m_bf link=topic=48954.msg627648#msg627648 date=1409578526]
                              :angry: :angry: :angry:
                              کلا فراموشکاری جزئی از زندگیم شده!
                              شرمنده

آقا من 16 آمپری رو هم خریدم ، البته تامین آمپرش خیلی سخت بود اما بالاخره موفق شدم ، یه نکته جالب بگم هم که طی این مدت کار با تک ها متوجه شدم (البته هنوز کاملا مطمئن نیستم و دارم اندازه گیری می کنم ) اما جالبه اگر بهتون بگم که هرچی آمپر میره بالاتر ، بازدهی میاد پایین تر !!!
                              منظورم اینه که 2 تا تک 8 آمپری بهتر از یک تک 16 آمپری سرما تولید میکنه و 4 تا تک 4 آمپری بهتر از 2 تا تک 8 آمپری سرما تولید می کنه
                              جالبه برای تولید برق هم همین وضعیت هست
                              یعنی المان های کم آمپر تر ، در اختلاف دمای یکسان ، ولتاژ بیشتری تولید می کرد ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moryt
                                بچه ها من واتر بلاکم رو ساختم و با کلی زحمت ابندیش کردم...ولی واسه2 تک روی هم کل سیستم در عرض یک ساعت گرم میشه اونم تا 40 ..50 درجه/... فک کم چون فن دور بالا نذاشتم واسه اون
                                راستی با یه فن ا ام دی قدیمی هم تست کردم واسه یکی یخ تولید میکنه ولی نه به اندازه واتر بلاک
                                تکهام 6 امپری هستن
                                شما از دوتا تک روی هم استفاده کردی ؟
                                اگر اینطوریه که طبیعیه که زود داغ بشه ، چون میزان تلفات ( تولید گرما ) شما 4 برابر میشه
                                هر تک دارای یک بازدهی هست
                                اما میزان سرمای تولیدی ( پمپ کردن گرما از طرف سرد به طرف گرم ) تنها درصد کمی از میزان انرژی مصرفی هست و بقیه تبدیل به گرما میشه ... حالا وقتی شما این دوتا رو ، به صورت روی هم استفاده می کنید این تلفات گرمایی تقریبا نزدیک به 4 برابر میشه ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X