اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

سلام
    دوستان فرض کنید که ما 20 لیتر اب داخل یه ظرف داریم و دمای اب هم مثلا 30 درجه هست . بنظرتون میشه با این روش 5 درجه اب رو خنک کرد؟
    یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
      سلام
      دوستان فرض کنید که ما 20 لیتر اب داخل یه ظرف داریم و دمای اب هم مثلا 30 درجه هست . بنظرتون میشه با این روش 5 درجه اب رو خنک کرد؟
      شما این سوال رو در قسمت پیزو اگه اشتباه نکنم پرسیده بودی ولی با اون روش که نمیشه اما توسط این المان ها میشه اب رو منجمد هم کرد فقط سیستم خنک کنندگی و میزان توانی که لازم داری مهمه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
        سلام
        خیر..نمیشه
        از کمپرسور یخچال باید استفاده کنید
        موفق باشید
        هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

سلام
          برای اطلاع دوستان باید عرض کنم که مدل تی ای سی 12708-12710-12712 در بازار موجود است
          و بعد از مدتها وارد کشور شده , میتونید در جمهوری پاساژ فرشته (انتها دست چپ) پیدا کنید
          من یک 12 خریدم و در همان یخچالی که در چند صفحه قبل عکسهایش را گذاشته بودم , قرار
          دادم , به خوبی جواب داد و فن گازی سی پی یو 200 وات آن را ساپرت کرد...
          یخچال خیلی خوبی از آب در آمده و خنک کنندگی آن خیلی خیلی بالاست...

آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
          مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام دوستان. چه تاپیک خوبی دارید. دست همتون درد نکنه.
            منم ب سهم خودم ی برنامه میزارم، امیدوارم که بدرد دوستای خوبم بخوره. (نمیدونم بدرد میخوره یا نه)
            این برنامه یسری اطلاعات مثل گرمای انتقالی و توان و جریان tec رو بهتون میده.
            http://thermo-electric-cooling.com/pic/TEC_Cal.zip

دیدگاه

دوستان کسی TEG نمیدونه کجا میفروشن؟
              اصلا در ایران موجود هست؟
              مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
              _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

از همین TEC ها میتونید به عنوان TEG استفاده کنید منتها ولتاژ و جریانشون در حدی نیست که جواب درست حسابی ازش بگیرید
                نکته بعدی هم اینه که اینها اگه به عنوان ژنراتور استفاده بشن باید اختلاف دما باشه 2 سرشون که توی اکثر پروژه ها چنین چیزی امکان پذیر نیست
                من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط icarus
                  از همین TEC ها میتونید به عنوان TEG استفاده کنید منتها ولتاژ و جریانشون در حدی نیست که جواب درست حسابی ازش بگیرید
                  نکته بعدی هم اینه که اینها اگه به عنوان ژنراتور استفاده بشن باید اختلاف دما باشه 2 سرشون که توی اکثر پروژه ها چنین چیزی امکان پذیر نیست
                  ممنون دوست عزیز
                  ولی TEC بدرد این کار نمیخوره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iman.lotus
                    آقا سینا سلام
                    قربان واسه پروژه کارشناسیم یه طرح رو مد نظر دارم که میخوام از tec استفاده کنم
                    ببینید این کارم جواب میده؟ باکس
                    هدفم ساخت تواءم کول باکس و هیت باکس هست با tec
                    یه باکس کلی میخوام بسازم که یه طرفش غذا یا هرچیزی رو گرم کنه طرف دیگش نوشیدنی یا هرچیز دیگه ای رو خنک کنه فکرشم ازونجا به سرم زد که چند بار مسموم شدم دانشگاه میخواستم غذا خونگی ببرم گرم کنم بخورم :دی
                    چنتا مشکل دارم و چنتا سوال شما این طرح کلی رو ببینید نظرتون رو بگین تا من سوالام یادم بیاد ;-)
                    یه مشکل که احساس میکنم با اون روبه رو میشم سر کردن تی ای سی ها هست اون قسمت که تی ای سی ها رو گذاشتم به صورت پشت به پشت نمیدونم مشکلی پیش میاره یا نه
                    که بخوام از سرمای هیت باکس واسه سرد کردن تی ای سی کول باکس استفاده کنم و تی ای سی قسمت هیت باکس رو هم با کمک شما یه جوری طراحی کنم که نسوزه
                    یا اگه نیازی به پشت به پشت وصل کردن المان ها نیست این کارو نکنم...به هر حال هدفم از اتصال این سبکی بالا بردن راندمان بوده و جلوگیری از سوختن المان ها
                    دوم اینکه به فکر اینم که یه پاور بانک بذارم زیرش که بتونه تغذیه مدارم رو تامین کنه
                    این چیزی که من خوندم مثل اینکه 5 آمپر جریان میخواد!اینو نمیدونم چه کار کنم که هم پورتیبل بودن نره زیر سوال هم اینکه بتونم راندمان خوبی بگیرم ازش
                    پ.ن اصلا میشه با باتری لیتیوم پلی مر با این تی ای سی ها به هدف من رسید؟
                    تشکر میکنم
                    [img]http://upload7.ir/imgs/2014-11/65797011515390929385.png]
                    [ftp=ftp://upload7.ir/imgs/2014-11/65797011515390929385.png]http://upload7.ir/imgs/2014-11/65797011515390929385.png[/ftp]
                    سلام دوست عزیز :icon_razz:
                    در ابتدا یک خواهش داشتم که سوالتونو در تاپیک مطرح کنید (نا پیغام خصوصی) تا دوستان دیگه هم بتونن راهنماییتون کنن :redface:
                    دوست عزیز من نتونستم عکسها را ببینم , بی زحمت دباره و در سایتی مثل پیکو فایل اپلود کنید
                    من دقیقا متوجه نشدم چه هدفی دارید و عکسی هم نتونستم باز کنم , اما اگر منظور قرار دادن TEC ها بر روی هم
                    است که به هیچ عنوان این کار را انجام ندهید و بدانید که اگر این کار را بکنید , تمام TEC های شما یکباره میسوزند...

دیدگاه

سلام مجدد
                      عکس را درست کردم

خدممتون عرض کنم که نمیتونید دو TEC را روی هم قرار دهید مگر اولی را از نظر توان نصف دومی بگیرید
                      مثلا اولی را 06 و دومی را 12 بگیرید تا دو برابر حرارت دفعی را بتواند خارج کند
                      البته کاری بیهوده است و در راندمان سرمایش تاثیری ندارد و در گرمایش هم آنچنان تاثیری نمیگذارد
                      باید TEC ها را در کنار هم قرار دهید نه بر روی هم

دیدگاه

سلام به همه...
                        من میخواستم یک پنکه بسازم و یک المان سرماساز بزارم جلوش تا باد را خنک کند و مثل کولر بشه......
                        دستان این تایپک را معرفی کردند.....
                        من هیچ اطلاعاتی در زمینه این المان ندارم.....
                        میخواستم ببینم میتونم برای خنک کردن باد پنکم ازش استفاده کنم؟؟؟روشش؟؟؟
                        مثلا وصلش کنم به یک هیت سینک CPU و بزارمش در خروجی باد.....
                        کمکم کنید.....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosin2a
                          سلام به همه...
                          من میخواستم یک پنکه بسازم و یک المان سرماساز بزارم جلوش تا باد را خنک کند و مثل کولر بشه......
                          دستان این تایپک را معرفی کردند.....
                          من هیچ اطلاعاتی در زمینه این المان ندارم.....
                          میخواستم ببینم میتونم برای خنک کردن باد پنکم ازش استفاده کنم؟؟؟روشش؟؟؟
                          مثلا وصلش کنم به یک هیت سینک CPU و بزارمش در خروجی باد.....
                          کمکم کنید.....
                          بهتره از کمپرسور استفاده کنید بازده بالا و درد سر کمتر
                          اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                            سلام مجدد
                            عکس را درست کردم

خدممتون عرض کنم که نمیتونید دو TEC را روی هم قرار دهید مگر اولی را از نظر توان نصف دومی بگیرید
                            مثلا اولی را 06 و دومی را 12 بگیرید تا دو برابر حرارت دفعی را بتواند خارج کند
                            البته کاری بیهوده است و در راندمان سرمایش تاثیری ندارد و در گرمایش هم آنچنان تاثیری نمیگذارد
                            باید TEC ها را در کنار هم قرار دهید نه بر روی هم

ممنون از پاسختون
                            به نظر شما واسه این که بتونم یه چیزی بسازم که هم راندمان بالایی داشته باشه هم احتمال سوختن کم باشه و قابل حمل هم باشه چه کار میتونم بکنم؟
                            آیا این المان سرد کننده میتونه ابزار خوبی باشه واسه این هدف؟

دیدگاه

بهتره از کمپرسور استفاده کنید بازده بالا و درد سر کمتر
                              میشه کمکم کنی؟؟؟؟؟؟؟؟
                              چه نوع کمپرسوری؟؟؟
                              از کجا تهیه کنم؟؟؟
                              روش ساخت و نصب روی طرح؟؟
                              هزینه ؟؟؟
                              توضیحات بیشتر...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosin2a
                                میشه کمکم کنی؟؟؟؟؟؟؟؟
                                چه نوع کمپرسوری؟؟؟
                                از کجا تهیه کنم؟؟؟
                                روش ساخت و نصب روی طرح؟؟
                                هزینه ؟؟؟
                                توضیحات بیشتر...
                                کمپرسور یخچال (البته اگه مشکل فضا ندارید)
                                چون این tec ها قدرت کافی برای این حجم رو ندارند (علاوه بر مصرف برق چندین برابر)
                                هزینه هم یکم بیشتر میشه ولی کار تضمینی هست
                                صبر کنید بقیه دوستان (مخصوصا آقا سینا) که تجربه بیشتری دارند بیشتر کمکتون می کنند.
                                اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X