اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

بعید میدونم بتونه یه همچبن فضایی رو خنک کنه oo: ولی خیلی خوبه که دست به کار شدی امیدوارم موفق بشی.
    گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان
    "گزیده ابیاتی چند از بیداد خراسانی"

دیدگاه

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

نوشته اصلی توسط biglord
      با درود خدمت دوستان و اساتید بزرگ

اول از همه چیز یه گله کوچیک کنم از مدیرانی که پست بنده رو به عنوان اسپم حذف کردند و اصلا کار درستی نبود چون در اون پست یه سری مقدماتی گفته بودم اسم چندتا از کاربران رو به عنوان استاد خودم قید کرده بودم و تقدیر تشکر کرده بودم ازشون....

اوکی از اینا بگذریم ما نیز زدیم تو کار این المان های tec :agree:
      چند روز پیش یه 08 خریدم به قیمت خدا تومن از پاساژ مهتاب خیابان سعدی.... و جای تاسف داره که این المان ها اینقدر گرونه....
      راستش دوستانی که گفته بودن از این المان به عنوان کولر نمیشه استفاده کرد باید عرض کنم که اگر به خوبی بتونیم قسمت گرم المان رو خنک کنیم در طرف دیگه المان سرمای راضی کننده ای داریم که میتونیم ازش به عنوان یه کولر خنک کننده حرفه ای جم و جور استفاده کنیم و این رو در عمل در کار استاد چمنی دیدیم :nerd:

خب برای اینکار من چند تا عکس از قطعاتی که دارم رو تهیه کردم و با همینا قصد دارم یه سیستم خنک کننده که حد اقل بتونه یه اتاق 3*4 رو خنک کنه رو میخوام را اندازی کنم / که امیدوارم در عمل جواب بده :biggrin:
      موضوع اصلا تونستن یا نتونستن نیست عزیز موضوع مرقون به صرفه بودنه که با با این بازده سیستم پمپ گرما یا همون کولر گازی فعلا بصرفه ترین حالته. البته بازده چیلر جذبی بهتره ولی تو ظرفیت های بالا که عملا استفادش رو برای خیلی از مکانها غیرممکن میکنه...

این پست هم همین تلاش شمارو دایی احمد انجام داده و گزارش کارشو گزاشته ببینید:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=48954.msg253529#msg253529

دیدگاه

نوشته اصلی توسط biglord
        اول از همه چیز یه گله کوچیک کنم از مدیرانی که پست بنده رو به عنوان اسپم حذف کردند و اصلا کار درستی نبود چون در اون پست یه سری مقدماتی گفته بودم اسم چندتا از کاربران رو به عنوان استاد خودم قید کرده بودم و تقدیر تشکر کرده بودم ازشون....
        سلام دوست عزیز
        تا جایی که من دقت کردم , پست شما پاک نشده و سر جاش قرار داره !

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=48954.msg713150#msg713150

البته ممکنه منظور شما پست دیگری باشه...
        آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

دوستان یه دستگاه رطوبت گیر دیدم که مصرفش حدود 980 وات هست و در 24 ساعت حدود 50 لیتر اب میگیره.منتها در دمای 30 درجه و رطوبت 80 درصد
          با توجه به حساب کتابی که کردم حدود هر 3 دقیقه 100 میلی لیتر اب میگیره.
          با توجه به مصرفش اگه بخوایم بگیم یه دستگاه داریم که 100 وات هست و همین مقدار رو در نیم ساعت بگیره. باید یعنی حدودا در هر ثانیه 1 قطره اب بگیره.
          حالا با توجه به این که یک تک 6 امپر حدود 70 وات هست و با مقدار مصرف فن و موتور واتر کولینگ نهایتا میشه 100 وات.
          ایا در همین دما و در همین رطوبت یعنی یک تک نمیتونه ثانیه ایی 1 قطره اب جمع کنه از محیط؟
          گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان
          "گزیده ابیاتی چند از بیداد خراسانی"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
            سرما خوب و قابل قبولی تولید میکنه دقیقا" یعنی چی؟
            یعنی اینکه بنده تست کردم و تو مدت زمان کمتر از 4 دقیقه تونستم ازش برفک تولید کنم :nice:
            که این از نظر خودم نسبتا خوب هست و بقول رندی گیج میشه باهاش یه مانور هایی داد :biggrin:
            و اینکه تا مدت نیم ساعت تقریبا تک فعال بود و خداروشک نسوخت و از اون مهم تر اینکه با یک فن معمولی و هیتسینک معمولی داشت خنک میشد...!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
              موضوع اصلا تونستن یا نتونستن نیست عزیز موضوع مرقون به صرفه بودنه که با با این بازده سیستم پمپ گرما یا همون کولر گازی فعلا بصرفه ترین حالته. البته بازده چیلر جذبی بهتره ولی تو ظرفیت های بالا که عملا استفادش رو برای خیلی از مکانها غیرممکن میکنه...

این پست هم همین تلاش شمارو دایی احمد انجام داده و گزارش کارشو گزاشته ببینید:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=48954.msg253529#msg253529
              آروین در مورد چیلر جذبی بیشتر توضیح میدی ؟
              یه جا یادمه گفتن با گاز شهری کار میکنه و... خیلی جم و جوره
              کلا قضیش چیه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط biglord
                یعنی اینکه بنده تست کردم و تو مدت زمان کمتر از 4 دقیقه تونستم ازش برفک تولید کنم :nice:
                که این از نظر خودم نسبتا خوب هست و بقول رندی گیج میشه باهاش یه مانور هایی داد :biggrin:
                و اینکه تا مدت نیم ساعت تقریبا تک فعال بود و خداروشک نسوخت و از اون مهم تر اینکه با یک فن معمولی و هیتسینک معمولی داشت خنک میشد...!
                خوب اینا بیشتر جالبه تا کاربردی من تکی دارم که همین خاصیت ها رو داره ولی خیلی بازده کمی داره و برای خنک کردن یک لیوان آب 4 ساعت روشن بود تا تونست 6 درجه دماشو بیاره پایین که اصلا خوب نیست.

دیدگاه

با درود مجدد خدمت استادان گلم

یکی از دوستان تو پیام خصوصی سوالی رو مطرح کردند که طی فرمایشات اقا سینا بهتر دونستم پاسخ رو در همین تاپیک مطرح کنم تا برای عموم قرار داده بشه و خطای پسخ صحیح و اینجور مسائل هم به نسبت کمتر بشه

پرسش دوست خوبمون
                  سلام دوست من
                  ببخشید مزاحم شدم سوالی درباره این ماژول های ترمو کولر دارم

فرمولی دارند که بشه محاسباتی براشون انجام داد؟
                  مثلا اگه 30وات بدیم طرف گرن و سرد دناشون چند درجه میشه؟
                  والا طی اطلاعاتی که من دارم در وحله اول این تک ها شماره بندی شدن به این صورت : 12704 / 12706 / 12708 / 12710 / 12712 که در نوع 10 و 12 خیلی سخت تو ایران گیر میاد (تو مشهد که هیچ جا نداشت)

حالا منطق شماره بندی ان ها به چه صورت هست : به این صورت که مثلا 08 توانایی امپراژ 8 امپر رو داره یعنی 8 امپر از منبع تغذیه میکشه (اونم در صورت اصل بودن قطعه)

من خودم یدونه 08 دارم که 2.5 امپر بیشتر نتونست بکشه در صورتی که منبع تغذیه ام 6 امپر بود (12V 6A)

در مورد اختلاف دمای بین طرف گرم و سرد هم دوستان گفته بودن که اگر موفق به خنک کردن "طرف گرم" بشیم به همون نسبت در طرف سرد "سرما" تولید میکنیم ////
                  در دیتاشیت این قطعه اختلاف دما رو زده 70 که باز هم دوستان تست کرده بودن بیشتر از 60 درجه نبود //// یعنی اگه شما طرف گرم قطعه رو به دمای محیط (تقریبا 28 درجه) برسونید در طرف سرد قطعه تون دمای (تقریبا منفی 42 درجه) دارید :nice: که البته اگه موفق به این کار بشید و قطعه تون هم اصل باشه و گفته دیتاشیت قطعه با اختلاف دمای 70 درجه صدق کنه (در کل بعیده) :icon_razz:

-خب این تموم اطلاعاتی بود که بنده در این باره داشتم / امید وارم که تونسته باشم کمکتون کنم / سوالی بود در ادامه همین تاپیک قید کنید تا یکم این استادان ما از بیکاری در بیان :biggrin:

با سپاس

دیدگاه

اقا از این واتر بلاک ها از کجا گیر بیاریمممممم :angry: :angry: :angry:

لامصب خیلی چیز نازیه :cry:

اقای چمنی همشهری عزیزم شما اون واتربلاکی که تو پروژه ت استفاده کردی رو از کجا اوردی؟؟؟

من سعدی رو زیر و رو کردم / پاساژ تک تو خیابون سجاد رو هم رفتم که بورس کامپیورتر و لبتاپ و واتر کولینگ هست ولی انگار نه انگار...

دیدگاه

بنظرم دادن تراشکاری ساخته براشون

دیدگاه

http://www.customthermoelectric.com/Water_blocks.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ariane
                          بنظرم دادن تراشکاری ساخته براشون
                          سه تا سوال؟

1-تراشکاری چی دقیقا باس بدیم؟

2-مس با قطر حداقل 1.5 سانتی متر و طول و عرض تقریبا 6 سانتی متر از کجا بیاریم که بدیم تراش کاری؟

3-هزینه تقریبی تراشکاری چقدر میشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط biglord
                            اقا از این واتر بلاک ها از کجا گیر بیاریمممممم :angry: :angry: :angry:

لامصب خیلی چیز نازیه :cry:

اقای چمنی همشهری عزیزم شما اون واتربلاکی که تو پروژه ت استفاده کردی رو از کجا اوردی؟؟؟

من سعدی رو زیر و رو کردم / پاساژ تک تو خیابون سجاد رو هم رفتم که بورس کامپیورتر و لبتاپ و واتر کولینگ هست ولی انگار نه انگار...
                            من ساختم نمیخاد برین تراشکاری با یه اره و یه هویه میشه ساخت

برین پامنار اونجا دنبال ورق مس بگردین حداقل 3 میلیمتر باشه قطرش چون کمتر باشه خیلی نرمه و دفرمه میشه موقع نصب

بعد به اندازه یه قوتی ازش ببرید دو تا U شکل که بزارینشون لا به لای هم بشه یه قوطی و دو تا سوراخ بالای یکی از U ها بزنید برای نصب لوله مسی .

جای سختش هم لحیم کاریشه که باید کل سازه رو دماش رو ببرین بالا بعد عمل لحیم کاری رو انجام بدین چون لحیم رو تا میزاری رو مس مس دماش رو میگیره و پخش میکنه و لحیم بهش نمیچسبه ! ولی اگر دمای قطعه بالا بره مشکل حل میشه من گزاشتمش توی به جوراب و هویه رو ازاشتم یه قسمتش تا خوب گرم شد بعد لحیم میکردم میجسبید لخته نمیشد.

سوالی بود بپرسید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                              من ساختم نمیخاد برین تراشکاری با یه اره و یه هویه میشه ساخت

برین پامنار اونجا دنبال ورق مس بگردین حداقل 3 میلیمتر باشه قطرش چون کمتر باشه خیلی نرمه و دفرمه میشه موقع نصب

بعد به اندازه یه قوتی ازش ببرید دو تا U شکل که بزارینشون لا به لای هم بشه یه قوطی و دو تا سوراخ بالای یکی از U ها بزنید برای نصب لوله مسی .

جای سختش هم لحیم کاریشه که باید کل سازه رو دماش رو ببرین بالا بعد عمل لحیم کاری رو انجام بدین چون لحیم رو تا میزاری رو مس مس دماش رو میگیره و پخش میکنه و لحیم بهش نمیچسبه ! ولی اگر دمای قطعه بالا بره مشکل حل میشه من گزاشتمش توی به جوراب و هویه رو ازاشتم یه قسمتش تا خوب گرم شد بعد لحیم میکردم میجسبید لخته نمیشد.

سوالی بود بپرسید
                              1-پامنار کجاس؟ :biggrin:
                              2-ورق مس 3 ملیمتر کم نیست؟ (حداقل باس یه سانتی متر باشه , مثه اون عکس بالا که ارسال کردم)
                              3- کلا هیچی نفهمیدم oo: اگه امکانش هست با تصویر راهنمایی کنید

این چیزی که الان تو مخیله من ساخته شد خیلی چیز زاغارتیه oo:

+ اینکه اقای چمنی , این استاد بزگوار در بین ما حضور دارند و پست هارو لایک میکنن ولی مارو راهنمایی نمیکنن :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط biglord
                                1-پامنار کجاس؟ :biggrin:
                                طرفای چراغ برق و توپ خونه تهران

2-ورق مس 3 ملیمتر کم نیست؟ (حداقل باس یه سانتی متر باشه , مثه اون عکس بالا که ارسال کردم)
                                گفتم که بیشتر از 3 میلیمتر

3- کلا هیچی نفهمیدم oo: اگه امکانش هست با تصویر راهنمایی کنید.

این دو تا رو بسازین که میشه یه دو تا U که یکیش باریک و یکیش پهنه ولی هم پوشانی میدن همو و فاصله کم بینشون باید لحیم کاری بشه...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X