اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

نوشته اصلی توسط بینوایان
    سلام
    گرچه من با قسمت خنک کنندش اصلا حال نکردم(البته فعلا)
    اما در عوض طرف گرم کننده باحالی داره
    مخمس کلام اگه رو ساخت یخچال نمیشه حساب کرد لا اقل رو ساخت بخاری میشه یه حرکاتی انجام داد
    اینم تا یادم نرفته بگم این بی پدر دستمو سوزوند که نگو و نپرس :twisted:
    سلام
    بخاری؟
    شما میخوای بیای انرژی صرف کنی و سمت خنک رو گرم کنی که بخاری بسازی؟
    فکر میکردم چیزی به نام "المنت" کشف شده باشه!
    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

درود دوستان عزیز
      من یک12708 خریدم20تومن 3امپر بیشتر نمیکشه .تقلبی نه؟؟ برفک هم نمیزنه .
      پولم حروم شد :angry:
      Fail Never
      گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
      دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

چند ولت میدی بش؟

برا برفک و یخ کولینگ حسابی میخاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط R EZ A
          چند ولت میدی بش؟

برا برفک و یخ کولینگ حسابی میخاد
          12ولت .پاور کامپیوتر هست
          چرا 3 امپر میکشه خوب؟؟
          تقلبی دیگه :angry:
          Fail Never

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
            12ولت .پاور کامپیوتر هست
            چرا 3 امپر میکشه خوب؟؟
            تقلبی دیگه :angry:
            بزنین به دو سر یاتری ماشین(12.8v). بگیرین چند آمپر میکشه(از پراب مولتی متر استفاده نکنین چون افت میندازه به جاش دو تا سیم درست حسابی بزنین) ماشین رو روشن کنین(حدود 13.8 الی 14.4 ولته) ببینید چن آمپر میکشه. منم یه tec دارم اون چیزی که باید بکشه(تو دیتاشیت) رو نمیکشه. منتها وقتی بهش 15 ولت میدم(با پاور کامپیوتر) قدرتش خوب میشه.
            در ضمن پاور کامیوتر چون معمولا 2 تا فیدبک داره وقتی از یه 12 ولت به تنهایی جریان بکشیم افت زیادی داره. tec هم وقتی طرف گرمش رو خوب خنک کنی بیشتر آمپر میکشه
            اگه پاور رو به صورت زیر متغیر کنین اصلا افت نداره)
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=106401.new#new
            لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
              بزنین به دو سر یاتری ماشین(12.8v). بگیرین چند آمپر میکشه(از پراب مولتی متر استفاده نکنین چون افت میندازه به جاش دو تا سیم درست حسابی بزنین) ماشین رو روشن کنین(حدود 13.8 الی 14.4 ولته) ببینید چن آمپر میکشه. منم یه tec دارم اون چیزی که باید بکشه(تو دیتاشیت) رو نمیکشه. منتها وقتی بهش 15 ولت میدم(با پاور کامپیوتر) قدرتش خوب میشه.
              در ضمن پاور کامیوتر چون معمولا 2 تا فیدبک داره وقتی از یه 12 ولت به تنهایی جریان بکشیم افت زیادی داره. tec هم وقتی طرف گرمش رو خوب خنک کنی بیشتر آمپر میکشه
              درود
              با 14.5 ولت 3.2 امپر جریان میکشه oo:
              Fail Never

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
                سلام
                اقا محسن این دو تا فیدبک از ولتاژ 5 و 12 گرفته میشه؟
                مثلا یه امپلی امپربالا 1 ولت داریم میخوایم وصل کنیم به پاور یعنی اگر از پاور کامپیوتر فقط از 12 ولت جریان بکشیم همین 12 ولت افت میکنه راه حلش چیه بدون دستکاری مدار پاور؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elect2
                  سلام
                  اقا محسن این دو تا فیدبک از ولتاژ 5 و 12 گرفته میشه؟
                  مثلا یه امپلی امپربالا 1 ولت داریم میخوایم وصل کنیم به پاور یعنی اگر از پاور کامپیوتر فقط از 12 ولت جریان بکشیم همین 12 ولت افت میکنه راه حلش چیه بدون دستکاری مدار پاور؟
                  سلام
                  با اجازه مهندس

یک ولت؟ یا 12 ولت؟
                  به هر حال
                  شما اگه میخواید از 12 جریان بالا بکشید باید یه مقاومت کم اهم وات بالا به 5 ولت ببندید تا از اونم جریان بکشه
                  سیم های پاور رو هم حتما عوض کنید چون تو جریان کشی مشکل ساز میشه؛یا اگه براتون امکانش هست از 3-4 تاش با هم استفاده کنید
                  آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو س

سلام خسته نباشید.من دارم آبسردکنه ترموالکتریک درست میکنم چند تا قطره رو صحفه ش آب ریختم یخ نزد 48 وات هستش.چند تا فیلم دانلود کردم دیدم اونا یخ میزنه.آب کلمنو سرد نکرد مشکل کجاس.ممنون اکه راهنمایی کنید.میخوام فقط آبو سردکننده که جواب نداد.دوتا هم گرفتم.هیت سینک از نوع خورشیدی هستش فن هم روش نصب کردم.الان کل پست هارو خوندم ولی به نظرم از هیت سینک باشه.با اسم واتر کولینگ هم تازه آشنا شدم.پروژه دانشگاهم هست تا ۷روز دیگه باید تحویل بدم.

دیدگاه

درود بر همه استادان خوبم..... :nerd:
                      بنده اینجا رو از طریق جستجوی گوگل پیدا کردم و الان حدودا 11 روز میشه که دارم این تاپیک شیرین رو دنبال میکنم
                      جا داره اول از اقا چمنی همشهری خوبم تشکر کنم بابت راه اندازی و استارت این بحث فوق العاده مهندسی :icon_razz:
                      و در نهایت همه دوستان و استادان بزرگوار که نظرات و اطلاعات خوبشون رو در اختیار عموم قرار دادند منجمله اقا سینای گل ....

امیدوارم که این مبحث شیرین به حاشیه کشیده نشده و از موضوع اصلی خودش خارج نشه و ادامه پیدا کنه...
                      من خودمم در حال ساخت یه کولر به واسطه همین تک ها هستم که خداروشک تا الان ازشون راضیم
                      برخی دوستان گفته بودن که بازدهی کمی داره و اصلا جالب و بصرفه نیست : در جواب باید عرض کنم که اگر نمونه تقریبا اصلی و خوب گیر بیارین و مهم تر از اون بتونین حرارت ایجاد شده رو بخوبی دفع کنید میتونید سرمای خوب و قابل قبولی ازش بگیرید

:bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط biglord
                        درود بر همه استادان خوبم..... :nerd:
                        بنده اینجا رو از طریق جستجوی گوگل پیدا کردم و الان حدودا 11 روز میشه که دارم این تاپیک شیرین رو دنبال میکنم
                        جا داره اول از اقا چمنی همشهری خوبم تشکر کنم بابت راه اندازی و استارت این بحث فوق العاده مهندسی :icon_razz:
                        و در نهایت همه دوستان و استادان بزرگوار که نظرات و اطلاعات خوبشون رو در اختیار عموم قرار دادند منجمله اقا سینای گل ....

امیدوارم که این مبحث شیرین به حاشیه کشیده نشده و از موضوع اصلی خودش خارج نشه و ادامه پیدا کنه...
                        من خودمم در حال ساخت یه کولر به واسطه همین تک ها هستم که خداروشک تا الان ازشون راضیم
                        برخی دوستان گفته بودن که بازدهی کمی داره و اصلا جالب و بصرفه نیست : در جواب باید عرض کنم که اگر نمونه تقریبا اصلی و خوب گیر بیارین و مهم تر از اون بتونین حرارت ایجاد شده رو بخوبی دفع کنید میتونید سرمای خوب و قابل قبولی ازش بگیرید

:bye
                        سرما خوب و قابل قبولی تولید میکنه دقیقا" یعنی چی؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز , شما لطف دارید ......
                          بازدهی کمی ندارند , ولی در مقایسه با کولر گازی , در بهترین حالت , یک سوم سیستم گازی بازدهی بیشتر نخواهند داشت
                          مثلا با 1000 وات , در بهترین حالت حدود 4000 بی تی یو تولید خواهید داشت که در مدل گازی , با توان 1000 وات
                          یک کولر 12 هزار بی تی یو خواهید داشت که در مدلهای طرح لبخند اینورتری که به 24000 هم افزایش پیدا کرده .....
                          نکته دیگر : در کولر گازی با فشار وارده در کمپرسور , گاز مجبور به دفع حرارت میشود و حتی اگر کولر را در آفتاب 40 درجه و زیر افتاب قرار دهید
                          باز کار خود را انجام میدهد , ولی ترمو الکتریک کولر , دفع حرارت به صورت اجباری و با فشار کمپرسور انجام نمیشود و در نتیجه دفع حرارت سخت تر بوده و مثلا اگر هیتسینک و
                          یا رادیاتور واتر کولینگ , زیر آفتاب قرار بگیرد و یا مثلا دمای محیط بالا رود , دفع حرارت به شدت سخت شده و در نتیجه , خروجی دمای پایینی نخواهد داشت....
                          مگر آن که TEC هایی طراحی شود که دلتا تی واقعی بالای 80 - 90 درجه داشته باشد و دمای تحمل ترمو الکتریک بالای 150 درجه رود و حداقل راندمان هم دو برابر شود
                          در این صورت به دلیل نداشتن مثلا شارژ گاز و دردسرهای سیستم گازی , بدانید که به سرعت جایگزین مدل گازی خواهند شد
                          اما فعلا همین مدلها برای سیستمهای کوچک , که طراحی سیستم گازی برای انها امکانپذیر نمیباشد و یا هزینه بر خواهد بود , موررد استفاده قرار میگیرد...
                          مثلا سیستم های 200 تا 1000 بی تی یو ......
                          آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
                          مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام دوستان
                            واقعا تاپیک پرباری بود.هر چند اسپم هم کم نداشت.
                            من میخوام از این تک به عنوان رطوبت گیر استفاده کنم،هم سرماش رو واسه این کار میخوام و هم جالب اینه که گرماش رو هم نیاز دارم،یعنی از گرمای خروجیش هم استفاده میکنم،
                            پس واسه کار من بازدهی خوب خواهد داشت انشالله
                            فقط مشکل اینجاست که تک قویتر از 8 امپر تو بازار مشهد وجود نداره.
                            فروشنده ها هم که خودتون بهتر در جریان هستید بیشتر به فکر کیسه مبارک هستن تا...
                            اینترنت رو هم که زیر و رو کردیم ولی چیز درخوری پیدا نکردیم.
                            ولی کافیه تو فروشگاههای انلاین خارجی جستجو کنی.اونوقت فقط حسرت و حسرت.
                            من نمیدونم اینقدر نرمش قهرمانانه میکنیم چرا باز هم درجا میزنیم.
                            از برادرهای روس و چین این انتظار نمیرفت که در این زمینه ها بازار ایران رو به...نکشیدن!

اضافه شده در تاریخ :
                            دوستان کسی راجع به مدل TEC7000/127 اطلاعاتی داره؟ تو سایت جهان کیت زده خدا تومان :biggrin:
                            100 هزار

جالبه تو بعضی از مدلهاش دلتا تی رو زده 111 درجه.واین یعنی بازدهی بهتری نسبت به سری های دیگه داره.این طور نیست؟
                            http://www.jahankitshop.com/getattac...p;Type=Product
                            گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان
                            "گزیده ابیاتی چند از بیداد خراسانی"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط heidarali
                              سلام دوستان
                              واقعا تاپیک پرباری بود.هر چند اسپم هم کم نداشت.
                              من میخوام از این تک به عنوان رطوبت گیر استفاده کنم،هم سرماش رو واسه این کار میخوام و هم جالب اینه که گرماش رو هم نیاز دارم،یعنی از گرمای خروجیش هم استفاده میکنم،
                              پس واسه کار من بازدهی خوب خواهد داشت انشالله
                              فقط مشکل اینجاست که تک قویتر از 8 امپر تو بازار مشهد وجود نداره.
                              فروشنده ها هم که خودتون بهتر در جریان هستید بیشتر به فکر کیسه مبارک هستن تا...
                              اینترنت رو هم که زیر و رو کردیم ولی چیز درخوری پیدا نکردیم.
                              ولی کافیه تو فروشگاههای انلاین خارجی جستجو کنی.اونوقت فقط حسرت و حسرت.
                              من نمیدونم اینقدر نرمش قهرمانانه میکنیم چرا باز هم درجا میزنیم.
                              از برادرهای روس و چین این انتظار نمیرفت که در این زمینه ها بازار ایران رو به...نکشیدن!

اضافه شده در تاریخ :
                              دوستان کسی راجع به مدل TEC7000/127 اطلاعاتی داره؟ تو سایت جهان کیت زده خدا تومان :biggrin:
                              100 هزار

جالبه تو بعضی از مدلهاش دلتا تی رو زده 111 درجه.واین یعنی بازدهی بهتری نسبت به سری های دیگه داره.این طور نیست؟
                              http://www.jahankitshop.com/getattac...p;Type=Product
                              قبلا تو همین تاپیک یا تاپیک دیگه ای عنوان کردم من مدل وات بالا از چین سفارش دادم برام آوردند مدلهای وات بالا چون در یک ابعاد کوچک مثلا 200وات گرما دارید دفع کردنش بسیار مشکله و به نظر من حتی بازدهی کمتری داره پس اصلا نیاز نیست وات بالا بخرید چندتا وات پایین را با هم استفاده کنید هم کنترل دمای قسمت گرم راحت تره هم هزینه های دفع حرارت و در صورت سوختن یک ماژول ضرر مالی زیادی متحمل نمیشوید

قبلا یکی از بچه ها هم گفته بود وات بالا تو تهران پیدا میشه پس فکر نکنید قحطیشه :smile:نهایت پیدا نکردید سفارش بدهید 2هفته دیگه میاد دستتون

این tecها کلا بازده کمی دارند حالا شاید یک مدل مرغوب بخرید یک درصد بازده بیتشری داشته باشه اما انتظار کولر گازی را ازش نداشته باشید :biggrin:

دلتا تی یا اختلاف دما هیچ ارتباطی با بازده نداره فقط در جاهایی که نیازه دمای یک نقطه خاص خیلی پایین باشه میاند از ماژولهای چند طبقه استفاده می کنند تا به اختلاف دمای پایین تر برسند

این ماژول جهان کیت هم اگر واقعا آمریکایی و اصلی باشه احتمالا چیزخوبیه اما بازم میگم کلا بازده این تکنولوژی در حال حاضر کم است و انتظار تفاوت چشمگیر نداشته باشید
                              کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                              ولتر

دیدگاه

من برای رطوبت گیری میخوام ازش استفاده کنم.گرماش هم هر چقدر باشه با واتر کولینگ و یه رادیات بزرگ و فن قوی میشه مهارش کرد.که من از همون گرما هم استفاده میکنم.
                                برای رطوبت گیری از هوا باید
                                یا هوا رو گرما داد
                                یا تحت فشار قرار داد
                                یا خنکش کرد
                                گرم کردن واسه کار من جواب نمیده چون رطوبت رو میخوام از سطح محیط پایینتر بیارم.
                                فشرده کردن هم نیاز به کمپرسور داره که اونم مشکلات خودش رو داره که اصلا به صرفه نیست.
                                میمونه خنک کردن که به نظر من استفاده از تک مقرون به صرفه تره تا روش کمپرسور
                                اگه دوستان راهی بهتر میشناسن ممنون میشم راهنمایی کنن
                                گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان
                                "گزیده ابیاتی چند از بیداد خراسانی"

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X