اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چز درباره المان ها سردکننده TECو سست&amp

برای خنک کردن الکل تا -25 درجه میخام برای واکنشهای شیمیایی تو دمای پائین

مقدار الکل داخل ظرف حدود یک لیتر هست

اضافه شده در تاریخ :
    نظرتون راجب این فن چیه؟ 150 قیمتشه میتونه طرف گرم رو تا دمای محیط خنک کنه؟

http://www.green-case.com/products/fan/fan.php?model=hr2_macho

دیدگاه

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

نوشته اصلی توسط hfarhang

اضافه شده در تاریخ :

tecبه درد کار شما نمی خوره یک لیتر خیلی زیاده باید تعداد tecرا بالا ببرید از طرفی ظرف الکل باید به خوبی عایق شده باشه حالا خنک کردن tecها هم خودش داستانه و تو هوای گرم مثل تابستون اصلا دما به 25زیر صفر نمیرسه .اگر پروژه براتون ارزشمنده باید به فکر استفاده از کمپرسور یخچال باشید

این فنها سی پی یو مثلا 90واتی را در فول لود ودمای محیط 25 روی مثلا 50درجه نگه میداره قطعا tec حدود 100-120وات را نمی تونه در دمای محیط نگه داره
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

پاسخ : همه چز درباره المان ها سردکننده TECو سست&#16

با توجه به عدم کارایی این المان ها من میخام این کمپرسور رو بخرم به چه چزای دیگه ای احتیاج دارم برای خنک کردن الکل. ظاهرا تا 18 درجه زیر صفر جواب میده. این مقدار وات که زده در سطح یه فریزر کوچک هست؟

http://www.aliexpress.com/item/Brand-New-12V-DC-Tiny-Compressor-Super-Mini-Air-Compressor-450W-500W-capacity-for-water-cooler/32372976569.html

دیدگاه

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

اگه برای یه بار آزمایش و کار توی مدت زمان کم میخوای و دردسر کمپرسور برات نمیصرفه به نیتروژن مایع یا یخ خشک هم فکر کن شاید کارتو راه بندازه
          من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

الان هم از یخ خشک استفاده میکنیم میخایم به نوعی دایمی بشه

دیدگاه

الان با تکنولوژی روز ، غیر ممکن هست شما با TEC و مهمتر از همه با هزینه کم بتونین این کار رو انجام بدین
              فقط و تنها با کمپرسور برودتی و با صرف هزینه درست و حسابی میشه اینکار رو انجام داد

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : همه چز درباره المان ها سردکننده TECو سست&

نوشته اصلی توسط hfarhang

اضافه شده در تاریخ :

تا چه حد میتونی هزینه کنی؟
                آزمایشی که میخای بکنی تولید گرما میکنه یا فقط برای پایین اوردن دمای مجموعه میخای؟

برای دمای منفی واترکولر میخای حتما
                http://lioncomputer.ir/category/614/Water%20-%20%20Liquid%20Cooling/#/
                تو این مایه ها جواب کارتو میده
                http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=179364
                البته با tec وات بالا

اگه بتونی خودت با رادیات ماشینی بسازی خیلی ارزونتر در میاد
                من یکی با رادیات بخاری پیکان ساخته بودم تا -20 ازش گرفتم با tec 60 وات

دیدگاه

سلام
                  ازمایش تولید گرما میکنه
                  با یه فن بلبرینگی و هتسینک سرور سطح سرد تا منفی 20 درجه میرسه ولی الکل تا مثبت 5 بیشتر خنک نمیشه دمای محیط هم 30 درجه هست.
                  مشکل اصلی عایق بندی :angry:
                  ترموالکتریک استفاده شده هم 6 امپر روسی هست که در 15 ولت 5 امپر جریان مصرف میکنه

دیدگاه

فن و هیتسینکو بیخیال
                    صفحه های اولو ببین
                    یه همچون چیزی بساز

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : همه چز درباره المان ها سردکننده TECو سست

نوشته اصلی توسط hfarhang
                      با توجه به عدم کارایی این المان ها من میخام این کمپرسور رو بخرم به چه چزای دیگه ای احتیاج دارم برای خنک کردن الکل. ظاهرا تا 18 درجه زیر صفر جواب میده. این مقدار وات که زده در سطح یه فریزر کوچک هست؟

http://www.aliexpress.com/item/Brand-New-12V-DC-Tiny-Compressor-Super-Mini-Air-Compressor-450W-500W-capacity-for-water-cooler/32372976569.html
                      اره ولی 48 امپر رو چطور تامین میکنید؟؟؟
                      اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پدرام شمس آبادی ❇
                        اره ولی 48 امپر رو چطور تامین میکنید؟؟؟
                        یخجال 12 فوت 120W 220V این کجاش 45 آمپر زده؟ اون توان انتقال گرماشه

دیدگاه

با سلام
                          این چکاری هست؟
                          راحت برو برای ازمایشگاه یک فریزر کوچک بخر یا بده این یخچال سازی ها برات بسازن گاها تا 40 درجه زیر صفر هم میره
                          حتی میشه با یک سره کردن یک یخچال قدیمی و ارزون یا تعویض موتورش با کمپروسر قوی دما رو تا زیر 30 درجه رسوند
                          هزینش کمتر میشه
                          راحت دما کنترل میشه
                          حجم بیشتری میگیره
                          محیط ایزوله و عایق میشه
                          و....
                          اگرم محیط باید باز باشه
                          یخ خشک استفاده کن
                          .
                          این المان ها خیلی دردسر دارن
                          بعلت قطر کم سریع از طرف دیگه با گردش هوا مایع گرم میشه
                          بویژه الکل که میل تبخیرش بالاهست
                          هزینه راه اندازیش و عایق کاری اون هم زیادمیشه
                          و...
                          این ها بیشتر برای کاربرد های نظامی و فضایی و اموزشی و ... کاربرد دارن
                          و از نظر تجاری و اقتصادی جز ضرر چیزی ندارن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ekf2000
                            با سلام
                            این چکاری هست؟
                            راحت برو برای ازمایشگاه یک فریزر کوچک بخر یا بده این یخچال سازی ها برات بسازن گاها تا 40 درجه زیر صفر هم میره
                            حتی میشه با یک سره کردن یک یخچال قدیمی و ارزون یا تعویض موتورش با کمپروسر قوی دما رو تا زیر 30 درجه رسوند
                            هزینش کمتر میشه
                            راحت دما کنترل میشه
                            حجم بیشتری میگیره
                            محیط ایزوله و عایق میشه
                            و....
                            اگرم محیط باید باز باشه
                            یخ خشک استفاده کن
                            .
                            این المان ها خیلی دردسر دارن
                            بعلت قطر کم سریع از طرف دیگه با گردش هوا مایع گرم میشه
                            بویژه الکل که میل تبخیرش بالاهست
                            هزینه راه اندازیش و عایق کاری اون هم زیادمیشه
                            و...
                            این ها بیشتر برای کاربرد های نظامی و فضایی و اموزشی و ... کاربرد دارن
                            و از نظر تجاری و اقتصادی جز ضرر چیزی ندارن
                            والا منم مخالف استفاده اقتصادی از این المانها هستم چرا خطاب به من نوشتی نمیدونم :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                              والا منم مخالف استفاده اقتصادی از این المانها هستم چرا خطاب به من نوشتی نمیدونم :biggrin:
                              با سلام
                              ببخشید
                              زدم نقل قول یادم رفت پیام شما رو حذف کنم
                              منظورم به دوست خوبمون که کارشناس شیمی هست بود

دیدگاه

سلام دوستان :bye
                                برای خنک کردن یک لیوان آب در یک محفظه ی عایق کوچک اندازه خود لیوان یا یخورده بزرگتر 12706با یک هیت سینگ گازی100وات جواب گو هست؟؟؟ :question:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X