اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

نوشته اصلی توسط voyager2020
    همون نوع چسبش رو میخواستم بدونم!
    شما امادش کن مشکلی بود حلش میکنیم!
    فلاسک به خاطر اینکه تبادل حرارتی با محیط کم بشه! میتونی از این ظرف های یونولیت ها هم استفاده کنی!
    همزن باید باشه(میتونی با دست و یه قاشق همش بزنی :icon_razz: یا یه موتور دی سی رو سرش یه پروانه بذاری!) تا اب یخ نزنه!
    دماسنج لازمه!
    میتونی خودت درست کنی(سنسور های sht عالی هستن و کالیبره)
    تا اینجا برو بعدش رو بعدا توضیح میدم

فلاسک رو یکی داشتیم سولاخ شده انداختن دور!!!
    یکی دیگه!
    همزن سخت میشه ها
    نمیشه فن بذارم دمای هوا رو بگیریم؟
    سنسوری که گفتین چی بود؟ ها؟ ها؟ ها؟
    میخواستم با LM335 بسازم
    قبلا چندتایی ساختم
    ولی تو آب درست کار نمیکنه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
    یه کم شربت بریز توش آخرش میشه یخ در بهشت بعد از اینهمه تلاش می چسبه. :biggrin:
    برای انکه دیرتر یخ بزنه یا نزنه آب نمک غلیظ استفاده کن.
    چششششششم
    آدرس بدین درست کنم بفرستم واستون :icon_razz:

نوشته اصلی توسط takesh
    #
    #تو که بازم این سوالات رو پرسیدی!!!
    1-پمپ آب میخای چیکار،گفتم که از سیستم آب ماشین استفاده کن(رفتم از خط تاکسی سر خیابون برات پرسیدم ؛طرف ماشینش پراید بود گفت 2 ساله تر موستات رو باز کرده ولی دیگه محلول رادیات رو رقیق نمیکنه و تا الان دمای ماشینش بین خط 1و2 بوده که بنظرمن واسه تو اینکار عالیه)
    2-باطریت تو حالت خاموشی موتور سریع میخابه پس وصلش کن به سنسورهای انژکتور(مثل روغن یا باطری یا . . .)
    3- سینک ها تو اگه میخای بیرون باشه بنظرم از نوع رادیات های نازک تر ولی ئر عوض پهن تر بردار و بذارش پشت رادیات اصلی مثل کندانسور کولر
    4- :angry: :angry:
    عزیز من
    اقای من
    از این کلکها من خودم زیاد سر ماشین در آوردم
    خط 2 میشه 40-60 درجه
    دیگه کمه کم میشه 30
    موتور انژکتور تا گرم نشه که اصلا درست کار نمیکنه
    قبول ندارین برین 405های 2000 رو ببینید ک کیلومتر قدیمی دارن؛ رو اونا دما رو نوشته
    همینو میخوام بدونم که دینام معمولی کم نمیاره؟ 25-30 آمپره ها(اصلا یه سیستم دیگه میچینم؛یه دینام و یه باتری اساسی اضافی سوار میکنم فقط واسه همین؛ فقط پوووول....)
    اگه پشتش بذارم که کل گرمای رادیاتور میره به این
    باید جلوش بذارم

اضافه شده در تاریخ :
    اینو ببینید:
    http://www.iran-module.ir/product_in...2%80%93-350GPH
    از کجا بفهمم دبی آب این پمپ آکواریوم که گرفتم چقدره؟ روش هیچی ننوشته
    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

گفتم که به جای فلاسک میتونی از کلمن استفاده کنی یا این طرف های یونولیتی! یا فلاسک!(البته فلاسک از همه بهتره ولی چون دهانه اش باریکه شاید سخت بشه) کلا به خاطر این میگم فلاسک و کلمن و... که گرمایی که توسط تک گرفته میشه فقط و فقط از اب گرفته بشه نه چیز دیگه! و اب هم از طریق هوای اطرافش یا دست شما یا ... گرم نشه!
      هوا نمیشه! دمای اب رو باید اندازه بگیری(نه اینکه نمیشه! اون جواب رو با اون تجهیزات نمیده!)
      من منظورم سنسور های SHT بود ولی اونا هات وایر هستند(فکر کنم) و تو اب نمیتونید استفاده کنید به راحتی! یه دماسنجی ترمومتری گیر بیار! معمولی ! بیرون یه نوعایی هست که میفروشن که یک پروب داره و فلزیه!
      همزن میتونی نذاری ولی باید فلاسک رو بگیری دستت دو ساعت اروم اروم همش بزنی تا یخ نزنه!(اب فلاسک اطراف هیت سینک طرف سرد در گردش باشه!) یه موتور دی سی ورمیداری رو شفتش یه تیکه سیم ضخیم رو که به شکل پروانه در اوردی میبندی!همین! دورش فقط در حدی باشه که مانع یخ زدن بشه!
      یه ترمومتر مناسب هم برا خودت درست کنی خوبه! به دردت میخوره!

راست میگی آب نمک تو جهنم سرو میشه بازم خوبه دندوناشون سالم میمونه
      پس الان وضع ما از جهنم هم بدتر شده دیگه! چون اونجا حداقل نمک رو با آب میدن ولی اینجا آب دریاها خشک شده فقط نمکش مونده! اون یه ذره آب رو هم نداره! یا نمیدن!

اضافه شده در تاریخ :
      نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
      اینو ببینید:
      http://www.iran-module.ir/product_in...2%80%93-350GPH
      روش که نوشته!
      350GPH
      350 گالن بر ساعت
      ظرفیت پمپاژ 350 گالن معادل 1325 لیتر در ساعت

دیدگاه

آقا قیمت این پمپ چقدر هست ؟ آخه تو سایت چیزی ننوشته ؟
        http://www.iran-module.ir/product_info.php/products_id/297/pname/%D9%BE%D9%85%D9%BE-%D8%B3%D9%8A%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-12-%D9%88%D9%84%D8%AA-%E2%80%93-350GPH
        خدایا هر چقدر دوست داری از عمر من کم کن و به طول عمر پدر و مادرم اضافه کن...

دیدگاه

برای اندازه گیری دبی:
          یک لیتر اب در یک ظرف میریزید! پمپ رو کار میندازید البته همزمان با روشن کردن پمپ تایم رو هم میگیرید! اب که کاملا پمپ شد (به یک ظرف دیگه جهت مصرف گلدانها ) تایم رو نگه میدارید!
          حالا ظرفیت پمپ شما میشه:
          لیتر بر تعداد ثانیه یا دقیقه ای که بدست اوردید و با تبدیل میتونید اون رو به لیتر بر ساعت تبدیل کنید!

دیدگاه

گفتم که به جای فلاسک میتونی از کلمن استفاده کنی یا این طرف های یونولیتی! یا فلاسک!(البته فلاسک از همه بهتره ولی چون دهانه اش باریکه شاید سخت بشه) کلا به خاطر این میگم فلاسک و کلمن و... که گرمایی که توسط تک گرفته میشه فقط و فقط از اب گرفته بشه نه چیز دیگه! و اب هم از طریق هوای اطرافش یا دست شما یا ... گرم نشه!
            هوا نمیشه! دمای اب رو باید اندازه بگیری(نه اینکه نمیشه! اون جواب رو با اون تجهیزات نمیده!)
            من منظورم سنسور های SHT بود ولی اونا هات وایر هستند(فکر کنم) و تو اب نمیتونید استفاده کنید به راحتی! یه دماسنجی ترمومتری گیر بیار! معمولی ! بیرون یه نوعایی هست که میفروشن که یک پروب داره و فلزیه!
            همزن میتونی نذاری ولی باید فلاسک رو بگیری دستت دو ساعت اروم اروم همش بزنی تا یخ نزنه!(اب فلاسک اطراف هیت سینک طرف سرد در گردش باشه!) یه موتور دی سی ورمیداری رو شفتش یه تیکه سیم ضخیم رو که به شکل پروانه در اوردی میبندی!همین! دورش فقط در حدی باشه که مانع یخ زدن بشه!
            یه ترمومتر مناسب هم برا خودت درست کنی خوبه! به دردت میخوره!
            پس الان وضع ما از جهنم هم بدتر شده دیگه! چون اونجا حداقل نمک رو با آب میدن ولی اینجا آب دریاها خشک شده فقط نمکش مونده! اون یه ذره آب رو هم نداره! یا نمیدن!
            چششششم
            میدرستم
            دماسنج هم از بیرون میگیرم
            همزن هم میذارم
            ترمومتر دارم ولی یکی اینکه کالیبره نیست؛ دوم این ک الان اینجا نیست، سوم اینکه ضد آب نیست!

روش که نوشته!
            350GPH
            350 گالن بر ساعت
            ظرفیت پمپاژ 350 گالن معادل 1325 لیتر در ساعت
            بابا اینو نمیگم پمپ آب خودمو میگم

نوشته اصلی توسط سید علی شاهرخی
            http://www.iran-module.ir/product_info.php/products_id/297/pname/%D9%BE%D9%85%D9%BE-%D8%B3%D9%8A%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-12-%D9%88%D9%84%D8%AA-%E2%80%93-350GPH
            من پرسیدم به محض این که جواب بدن(اگه بدن) میگم

برای اندازه گیری دبی:
            یک لیتر اب در یک ظرف میریزید! پمپ رو کار میندازید البته همزمان با روشن کردن پمپ تایم رو هم میگیرید! اب که کاملا پمپ شد (به یک ظرف دیگه جهت مصرف گلدانها ) تایم رو نگه میدارید!
            حالا ظرفیت پمپ شما میشه:
            لیتر بر تعداد ثانیه یا دقیقه ای که بدست اوردید و با تبدیل میتونید اون رو به لیتر بر ساعت تبدیل کنید!
            مرسی
            ولی این پمپ خیلی قویه
            با یک لیتر و دو لیتر وقت نمیکنی تایم بگیری!!
            ولی امتحان میکنم با مثلا 10 لیتر

اضافه شده در تاریخ :
            این جواب قیمت گرفتن من:

"با سلام

ایت پمپ موجود نیست
            توان بالاتر این پمپ با ظرفیت 1100 گالن در ساعت موجود است
            قیمت این مدل 54000 تومان است"
            آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

من یه پمپ اب اکواریوم با دو سوم ظرفیت این 54000 تومنی گرفتم 13 تومن!
              به نظرم پمپ اکواریوم بگیرید! و بازش کنید و فکر میکنم موتورش 12 ولته!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf

جناب مسعود خان شما برای چه منظوری میخای این المان رو بزاری توی ماشین؟ آب سردکن - فریز - یخچال - کولر؟

دیدگاه

اب سرد کن همراه ؟
                  Sometimes to get more best things
                  Have lost the good things

http://up.vatandownload.com/images/4...yoiozp4ro7.gif
                  3A(HD) PS

دیدگاه

سلام

آقای چمنی یا سایر دوستانی که دستگاه سرد کننده را ساختن و تقریبا" امکاناتشون کامل هست اگر براشون مقدور هست میتونن برعکس این فرایند را امتحان کنند و با ایجاد اختلاف دما بین دو سطح tec در خروجی اون جریان الکتریسیته ایجاد کنند ؟ یک نگاه به لینک زیر هم بندازید بد نیست . با همین tec کلی برق تولید کردن oo:

http://www.backpackinglight.com/cgi-bin/backpackinglight/forums/thread_display.html?forum_thread_id=9144
                    اگر هم خواستید میتونیم این موضوع را توی یک تایپیک جدید پیگیری کنیم . ولی در کل ارزش امتحان کردنشو داره به نظرم .

این هم یک تصویر جالب برای این که انگیزه پیدا کنید برای انجام این آزمایش . :biggrin:

دیدگاه

oo:
                      مطمئن؟
                      چطور بازش کنم؟
                      قیراندود شده کی میخواد اون همه چسب رو باز کنه؟

نوشته اصلی توسط arvinfx
                      جناب مسعود خان شما برای چه منظوری میخای این المان رو بزاری توی ماشین؟ آب سردکن - فریز - یخچال - کولر؟
                      یخچال یخچال یخچال

سلام

آقای چمنی یا سایر دوستانی که دستگاه سرد کننده را ساختن و تقریبا" امکاناتشون کامل هست اگر براشون مقدور هست میتونن برعکس این فرایند را امتحان کنند و با ایجاد اختلاف دما بین دو سطح tec در خروجی اون جریان الکتریسیته ایجاد کنند ؟ یک نگاه به لینک زیر هم بندازید بد نیست . با همین tec کلی برق تولید کردن oo:

http://www.backpackinglight.com/cgi-bin/backpackinglight/forums/thread_display.html?forum_thread_id=9144
                      اگر هم خواستید میتونیم این موضوع را توی یک تایپیک جدید پیگیری کنیم . ولی در کل ارزش امتحان کردنشو داره به نظرم .

این هم یک تصویر جالب برای این که انگیزه پیدا کنید برای انجام این آزمایش . :biggrin:

کار بوزورگیست
                      ولی چرا آدم بیاد کلی برق مصرف کنه یخ بسازه
                      بعد کلی کاز بسوزه کوره درست کنه ک بعد بشه این؟
                      مگه این که بشه مثلا روز زمستون یه طرف رو بذاری رو برف یه طرف رو هم با ذره بین آفتاب بندازی :biggrin:

دیدگاه

پمپ ـکواریوم قابل باز کردن نیست و روش کامل با رزین زد آب شده و از طرفی موتورش هم 220 است .کلا هر چیزی که خاص باشه قیمتش بالا است اون پمپ آکواریوم شاید ازش در سال 500هزار تا ساخته میشه و فروش میره اما این پمپ 12 ولتی سالی 5000تا
                        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                        ولتر

دیدگاه

بهش میگن TEG ژنرانتور تولید برق از طریق اختلاف گرما. اینو ماشین سازی های بزرگ دارن توی اگزوز ماشین ها استفاده میکنن که بازده ماشین رو ببرن بالا اختلاف دمای 350 درجه ای خوب جریانی تولید میکنه از همین المانهای TEC هم استفاده میشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
                            پمپ ـکواریوم قابل باز کردن نیست و روش کامل با رزین زد آب شده و از طرفی موتورش هم 220 است .کلا هر چیزی که خاص باشه قیمتش بالا است اون پمپ آکواریوم شاید ازش در سال 500هزار تا ساخته میشه و فروش میره اما این پمپ 12 ولتی سالی 5000تا
                            مطمئن؟
                            چطور بازش کنم؟
                            قیراندود شده کی میخواد اون همه چسب رو باز کنه؟
                            متاسفانه داخلش رو من باز نکردم گفتم کسانی که لازم دارن امتحان کنن شاید جواب داد! یه کاره دیگه هم میتونید بکنید!
                            خودتون بسازید!
                            میدونید که پمپ چیزی نداره فقط یک محفظه هست که یک ورودی از مرکز پروانه یا پره(مکش) داره و خروجی از لبه پروانه هست و اگه یک موتور دی سی بذارید که سرعت و قدرت مناسبش مظمئنا از 54000 تومن خیلی کمتره! خود پمپ(پره و محفظه) رو میتونید از پلاستیک و یا یک ظرف استوانه ای بسازید! به نظرم کار راحتیه!
                            در ضمن اون TEG یا برعکس TEC شرایط خاص خودش رو داره و باید در شرایطی باشه که تولید برق از اون توجیه اقتصادی داشته باشه! یعنی اگه روشهای دیگه گرانتر از این روش باشند!

دیدگاه

[quote author=masoud_m_bf]
                              کار بوزورگیست
                              ولی چرا آدم بیاد کلی برق مصرف کنه یخ بسازه
                              بعد کلی کاز بسوزه کوره درست کنه ک بعد بشه این؟
                              مگه این که بشه مثلا روز زمستون یه طرف رو بذاری رو برف یه طرف رو هم با ذره بین آفتاب بندازی :biggrin:
                              [/quote]
                              [quote author=VOYAGER2020]
                              در ضمن اون TEG یا برعکس TEC شرایط خاص خودش رو داره و باید در شرایطی باشه که تولید برق از اون توجیه اقتصادی داشته باشه! یعنی اگه روشهای دیگه گرانتر از این روش باشند!
                              [/quote]
                              سلام.
                              از نظر اقتصادی حق با شماست . ولی به نظر من توی این سایت بیشتر هدف یادگیری و اولویت با بُعد علمی بحث ها هست و در مرحله بعدی اقتصادی . خیلی از پروژه هایی که توی این فروم ها روشون کار شده صرفه اقتصادی نداشته و بیشتر به خاطر بحث آموزشی و ... روشون کار شده . مثلاً بچه ها کلی هزینه میکنن و وقت میزارن که یک GPS با هزینه 160هزار بسازن در حالی که با 35 هزار میشد یک GPS با خیلی امکانات و دقت بیشتر آماده خرید . برای خیلی از پروژه های دیگه مثل ماشین حساب ، ریموت کنترل و ... هم به همین صورت است .
                              راستی همین 10 روز پیش تلویزیون یک ثبت اختراع را نشون داد که پسره امده بود ترموکوبل ( نمیدونم از همین TEC های خودمون بود یا نه ) به بخاری خونشون وصل کرده بود و از اون برق تولید کرده بود . با توجه به اینکه بخاری به قصد گرم کردن خونه روشن بود و نه تولید برق ، این کار توجیه اقتصادی خوبی هم داشت .

دیدگاه

راستی همین 10 روز پیش تلویزیون یک ثبت اختراع را نشون داد که پسره امده بود ...
                                تلویزیون رو ولش کن! احساس حماقت به ادم دست میده وقتی اخبار و برنامه هاش رو میبینه!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X