اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

نوشته اصلی توسط ashk
    سلام. خوب من که باید برم دنبال کمپرسور. البته خودم تو فکر موتور این یخچالهای ویترینی بودم. فکر کنم قدرت بیشتری داشته باشند و چون فن دارند باید تحمل بیشتری هم داشته باشند. فقط کسی از جریان مصرفی اونها و کلاً یخچالها اطلاعاتی داره؟؟؟؟
    برای پلتیر هم به نظر من اگر در صندلی ماشین استفاده بشه خیلی خوبه. آخه هر چقدر هم کولر بگیری بازم کمر آدم عرق میکنه. چون به صندلی چسبیده. حالا اگه بشه پشتی صندلی رو خنک کرد عالی میشه. فکر کنم باید از چندتا المان و با توان کمتر استفاده بشه.
    سلام
    موتور یخچال ویترینی هم گرونه هم مصرفش خیلی بالاست .به نظر من شما قدم قدم برو جلو اول یدونه یخچال قدیمی از ضایعاتی یا سمساری بخر به شرط سالم بودن (یا به نمکی محلتون بسپار اگه به تورش خورد برات بیاره)بعد همونو اوراق کن نصبش کن داخل کولر .این یخچالهای خونگی هم چون پشتشون کندانسورهای بزرگ دارند خوب خنک میشه .

موتور یخچال هم با اسب طبقه بندی میشه مثلا یک هشتم یا یک شیشم .اما این موتور یخچال ویترینی ها فکر کنم حداقل نیم اسبو هست .

از طرفی اگر خودتون بخواهید یخچال جمع کنید خرجتون خیلی زیلد میشه .خود موتور نو حدود 100تومن (یخچال خونگی)یا مثلا اون کندانسورهای یخچال ویترینی که فن داره حداقل 70تومن قیمتشه چون از مس ساخته شده و از طرفی خود اون هواکشش 40وات مصرف داره

در مورد صتدلی ماشین هم :تو ماشینهای خارجی و به روز اکثرا از خود کولر و بخاری ماشین کانال هوا به صندلی دارند دیده باشید تو مشخصات بعضی هاشون مینویسه گرم کن و سرد کن صندلی های جلو
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

پاسخ : همه چیز درباره المان های خنک کننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
      و این هم دستگاه کامل واتر کولینگ که ساختم
      در صفحه 2 میتونید تصاویر بخشی از این دستگاه رو مشاهده کنید :bye
      بجای آب از مایع رادیاتور استفاده کردم چون :
      -زود گرما رو جذب میکنه و زود هم دفع میکنه
      -با افزایش دما ,حجم مایع زیاد نمیشه
      -زد زنگ و رسوب است
      -و همچنین باکلاس تره

این تصویر کامل دستگاه واتر کولینگ هست

این هم پشت دستگاه هست

اون هم که رادیاتور پراید هست و با یک فن پر قدرت بوربولینگی کاملا فلزی ساپورتش کردم

البته به یک دیمر 1800وات متصلش کردم تا سرعتش رو کاملا کنترل کنم

در آخرم این تصویر رادیاتور رو دوباره میزارم .

خیلی باهال شده.....نظر شما چیه :wow: :wow: :wow:

آقای چمنی شرمنده یه سوال
      من رفتم دنبال فن گیرم نیومد
      فقط یک مدل فن 12 بود که واسه رادیاتور آب پراید بود خیلی بزرگ و گرون بود
      من گفتم فن بخاری پراید گفت اصلا همچین چیزی نداریم!!!

حالا میخوام از این فن شما بخرم
      از کجا(مشهد گفتین خریدین دیگه؟) و چند خریدین؟
      البته 12 ولت میخوام ولی با این قدرت فکرنمیکنم گیرم بیاد

اینم بگم دقیقا عین همین رادیاتور رو دارم
      فقط همش فلزیه
      آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

پاسخ : همه چیز درباره المان های خنک کننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

arvinfx جان به احترام دوستان و اعضای محترم سایت آتش بس اعلام میکنم @};-

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf

آقای چمنی شرمنده یه سوال
        من رفتم دنبال فن گیرم نیومد
        فقط یک مدل فن 12 بود که واسه رادیاتور آب پراید بود خیلی بزرگ و گرون بود
        من گفتم فن بخاری پراید گفت اصلا همچین چیزی نداریم!!!

حالا میخوام از این فن شما بخرم
        از کجا(مشهد گفتین خریدین دیگه؟) و چند خریدین؟
        البته 12 ولت میخوام ولی با این قدرت فکرنمیکنم گیرم بیاد

اینم بگم دقیقا عین همین رادیاتور رو دارم
        فقط همش فلزیه
        خواهش میکنم مسعود جان ...شما اصلا 100تا سوال بپرس ؛ما در خدمتم
        بخاری پراید احتمالا فن سانتری فیوژ داره ....از خیر اون که بگذر

این فنی که دارم معروف هست به فن 220ولت 2پیچ بلبرینگی.....چون بر خلاف تمام فن ها فقط دارای 2تا پیچ هست و مربع نیست ،دایره هست
        این رو تقریبا 4سال پیش خریدم 17تومن....بسیار پر قدرت و پر صدا هست....واسه همین با دیمر سرعتش رو کنترل میکنم
        این رو از مشهد -خیابان سعدی - پاساژ مهتاب - طبقه 1+ همه مغازه ها دارن ولی این مدل رو دیگه ندیدم بفروشن
        ولی بگو فن 220ولت فلزی ....همه دارن حدود 5تومن به بالا

ولی فنی بخر که یا دمندگیش قوی باشه یا شدت باد زدنش....
        وگرنه روی رادیاتور زیاد تاثیر گذار نخواهد بود
        شما 12ولتشم بگردی پیدا میکنی ...همون حدود 5تا 10تومنی هست

هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

چی شد؟ یهو همه با هم ساکت شدین؟

نمیشه از کمپرسور هوا جای کمپرسور یخچال استفاده کرد؟
          ماده ای که از داخل یخچال برمیگرده 100% گازه؟
          بعد کمپرسور چی؟ مایع میشه؟
          آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

ماده ای که از داخل یخچال برمیگرده 100% گازه؟
            بعد کمپرسور چی؟ مایع میشه؟
            :cry2: :cry2: :cry2:
            کمپرسور هوارو میدونم نمیشه...

دیدگاه

به نظر من همین طور بهتره تا اینکه همش سوالهای تکراری و بعضا بدون محتوا پرسیده بشه .خیلی تاپیکها 20صفحه میره جلو که فقط 10 صفحه اش سوال تکراری و اسپمه یک فرد تازه وارد هم که میاد بخونه مطالبو اصلا رقبت نمی کنه .به نظر من کمپرسور یخچال جای بحث داره .اگر شما علاقه مند هستید یک تاپیک جدید ایجاد کنید و بحث کمپرسور تو اون تاپیک دنبال بشه .

داداش من بر فرض هم که بشه کمپرسور هوا که گرون تره تا کمپرسور یخچال
              کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
              ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                کمپرسور هوارو میدونم نمیشه...
                چرا نشه خب؟
                مگه گاز نیست؟ خب پمپ میکنه دیگه

نوشته اصلی توسط deremel400
                داداش من بر فرض هم که بشه کمپرسور هوا که گرون تره تا کمپرسور یخچال
                گرونتر نیست
                کمپرسور 12 باد حدود 30 هزار تومنه!!!
                کمپرسور 12 یخچال حدود 200-300 دلار

حالا گیرم گرونتر
                اصلا 10 برابر
                وقتی کمپرسور یخچال 12 ولت تو ایران نیست میگین چیکار کنم؟

دیدگاه

1-دوستان لطفا از زدم پست های اسپم و بی محتوا در این تایپیک جدا خودداری کنید
                  2-در اولین فرصت هم از مدیر این بخش سایت میخوام که پست های اخیر که بیشترشون اسپم بودن رو حذف نمایند و تایپیک دوباره به حالت آموزشی خودش برگرده.

3-امروز راه حل بسیار مناسب برای کمپرسور 12 ولت رو پیدا کردم
                  آب در کوزه و ما تشنه لبان گرد جهان میگردیم
                  امروز توی اتوبوس دراز کشیده بودم ( صندلی آخر )
                  تمام بدنم منجمد شد.....عجب کولری داشت :-SS
                  به خودم گفتم اینهمه دریچه کولر چطوری بازم اینقدر میتونه خنک کنه !!! :-?
                  یه دفعه یه چیزی توی سرم دیــــــنگ صدا کرد *-
                  کمپرسور.....کمپرسور 12ولت....آره خودشه.....شدنیه... /
                  اگه بتونیم کمپرسور کولر ماشین رو بخریم و سرمای اون رو متمرکز کنیم به احتمال زیاد یه یخچال توپی در حد لالیگا اونم با گردش هوای سرد میتونیم برای ماشین طراحی کنیم..... :-bd
                  خوب....نظرتون چیه !؟
                  هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

کمپرسور.....کمپرسور 12ولت....آره خودشه.....شدنیه... /
                    اگه بتونیم کمپرسور کولر ماشین رو بخریم و سرمای اون رو متمرکز کنیم به احتمال زیاد یه یخچال توپی در حد لالیگا اونم با گردش هوای سرد میتونیم برای ماشین طراحی کنیم..... :-bd
                    خوب....نظرتون چیه !؟
                    مهران جا تا اونجایی که من اطلاع دارم کمپرسور کولر ماشین ها اصلا برقی نیست که بخواد 12 ولت باشه یا..... این کمپرسور ها با یه کلاج برقی به موتور کوپل میشن و فقط فن اون ها برقی هست.
                    [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinbahari
                      مهران جا تا اونجایی که من اطلاع دارم کمپرسور کولر ماشین ها اصلا برقی نیست که بخواد 12 ولت باشه یا..... این کمپرسور ها با یه کلاج برقی به موتور کوپل میشن و فقط فن اون ها برقی هست.
                      درسته....یه دینام داره که با تسمه به موتور وصل میشه....میتونیم اون رو حذف کنیم و مستقیم برق رو بدیم بهش

سلام مهران جان
                      لطف کن یه سر به تاپیکی که تو صفحه قبل گذاشتم بزن
                      سلام مسغود جان
                      خواستم جواب سوالات که چند صفحه از این تایپیک گرفته رو بدم کسی تو خوماریش نمونده باشه
                      چشم الان با سر میام تو تایپیکت....بحث کمپرسور هم در اونجا ادامه میدیم

اضافه شده در تاریخ :
                      خوب این هم تولید برق از المان تک به روش عجیب
                      یه تصویر هم ازش گرفتم تا ببینید
                      http://www.youtube.com/watch?v=TxraJsuU7g8&feature=relmfu

اینم یکی دیگه :
                      http://www.youtube.com/watch?v=VFnMh8AOjPc&feature=related

و همین طور این یکی :
                      http://www.youtube.com/watch?v=mHqqHZsU4k0&feature=fvwrel

یکی آخری با آب جوش و آب سرد اومده درست کرده

اضافه شده در تاریخ :
                      نوشته اصلی توسط takesh
                      درود به همه
                      ما هم رفتیم یکی گرفتیم وجالب بود تو امجد همینطور که قبلا گفتم قیمت کردم بدون حروف چاپی بود و درزش باز بود فروشنده ادعای اصل روسیه رو داشت و4آمپری رو میگفت 10 تومن و من از جهان کیت گرفتم 8 آمپری رو 8 تومن
                      فکر کنم دوباره باید برگردم کل تاپیک رو بخونم تا نکته ی خاصی اگه هست و من ندیدم بهش دقت کنم
                      به به تاکش جان هم به جمع تک داران پیوست :applause:
                      امیدوارم از کارکردن باهش احساس لذت ببری :biggrin:
                      به نظم کار اونها مثل اون تابلو فروش ها یا فرش فروش ها می اندازه که میان یه تابلوی پاره یا فرش پاره رو به هوای قدیمی بودن و کلاسیک بودن و این چیزا گرون تر میفروشن...یکی نیست بگه مرد مومن.....ما چشمون میبینه و عقلمون هم میگه که بـــدرد ...چی؟.....نمی خـــوره
                      باز اینا میان میگن ماست ما سرشیر نداره شیرینه :mrgreen:

خوب کاری کردی نخریدی
                      هرچی که گرون باشه دلیل بر کیفیتش که نیست
                      به قول یه فروشنده که بهم میگفت اگه قیمت همین لباس رو دو برابر کنم فروشش بیشتر میشه...مردم فکر میکنن کلاسش بیشتره گرون باشه

بــــلـــه......نکنید این کارا رو....جنس و کیفیت مهمه....نه قیمت

حالا تکش جان بشین همه پاسخ ها رو بخون...360تا بیشتر نیست....زود تموم میشه :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط takesh
                        هیج چیز غیر ممکن نیست.
                        بخصوص برای ایرانی جماعت که اگه پاش بیفته سرب رو به طلا مبدل میکنه
                        بر منکرش لعنت
                        منظور من این نبود ک امکان نداره
                        منظورم این بود چیزی ک دربیاد یا سرد نمیکنه و عملا اسمش یخچال نیست
                        یا اینقدر جریان میکشه ک مجبورید دینام و باتری رو عوض کنید!
                        شما هم اگ دقت میکردید متوجه میشدید با حساب سرانگشتی ک کردیم بعد از کلی خرج و مخارج و زحمت تازه میرسیم به این که در زمان روشن بودن سیستم حداقل 1٪ رو موتور افت توان داریم
                        ک این اصلا خوب نیست

دیدگاه

سلام به همگی خسته نباشید
                          کل تاپک رو خوندم به جز قسمت آخر که انحرافی بود بقیش واقعا قشنگ بود اما چند تا سوال داشتم:

یکی اینکه سمت قسمت گرم توانایی ماکسیمومش چند درجست؟یعنی تا چند درجه نمیسوزه :question:

همینطور هم قسمت سرد حداکثر چقدر سرد می شود؟

دومی اینکه اگه ما دو تا المان رو به نحوی روی هم قرار بدیم که قسمت گرم اولی روی قسمت سرد دومی بیفته مشکلی پیش نمیاد؟احتیاج به چیزه خاصی نیست؟؟؟

و یکی دیگه هم اینکه برای 5 تا المان 10 آمپری منبع تغذیه رو چی کار کنیم که آمپر کم نشه؟(این منبع تغذیه همیشه رو اعصاب آدم )

راستی به نظرم برای خنک سازی از همرفت با آب زیاد استفاده کنیمم خوب جواب میده اما مخزن آب بزرگتر میشه و دو ت منبع آب هم میخوایم... :job:
                          وقتی دیگران به تو حسادت میکنند چه مفهومی دارد؟

خیلی ساده! یعنی این که تو دو قدم از آنها جلوتری پس به راهت ادامه بده.

دیدگاه

سلام
                            داداش شما که کل تایپیک رو خوندی اون قسمت هارو نخوندی که دوستان گفتن این المان ها بدرد خنک سازی در مقیاس بزرگ (خنک کردن اب و کولر کوچیک و...) نمیخورن؟ :eek:
                            اینا برای این جور کارا ساخته نشدن بازدهی بسیار پایینی دارن برای خنک کردن کوتاه مدت المان های الکترونیکی ساخته شدن و کاربردشون کمه :NO:
                            در کل کلی مثل من و مسعود جان و چند نفر دیگه وقت میزاری میسازی بعد به این نتیجه میرسی که مفت نمیارزه :angry: و اونجور که انتظار داری کار نمیکنه....
                            حالا خود دانی...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                              سلام
                              داداش شما که کل تایپیک رو خوندی اون قسمت هارو نخوندی که دوستان گفتن این المان ها بدرد خنک سازی در مقیاس بزرگ (خنک کردن اب و کولر کوچیک و...) نمیخورن؟ :eek:
                              اینا برای این جور کارا ساخته نشدن بازدهی بسیار پایینی دارن برای خنک کردن کوتاه مدت المان های الکترونیکی ساخته شدن و کاربردشون کمه :NO:
                              در کل کلی مثل من و مسعود جان و چند نفر دیگه وقت میزاری میسازی بعد به این نتیجه میرسی که مفت نمیارزه :angry: و اونجور که انتظار داری کار نمیکنه....
                              حالا خود دانی...
                              نه داداش اتفاقا کار مال منم خیلی کوچیکه اصلا کولرو واین حرفا نیست....فقط سوالام خیلی مهم هستن برام اگه میشه سوالارو یه نگاهی بندازین ببینین جوابشون و میتونم تو منبعی بخونم یا اگه میشه و وقت دارین خودتون جواب بدین
                              ممنون
                              وقتی دیگران به تو حسادت میکنند چه مفهومی دارد؟

خیلی ساده! یعنی این که تو دو قدم از آنها جلوتری پس به راهت ادامه بده.

دیدگاه

یکی اینکه سمت قسمت گرم توانایی ماکسیمومش چند درجست؟یعنی تا چند درجه نمیسوزه
                                اینو دقیق نمیدونم دوستان بگن بهتره ولی به احتمال زیاد نباید از 80 درجه بالاتر بره...
                                همینطور هم قسمت سرد حداکثر چقدر سرد می شود؟
                                جنس خوبش (تو ایران کم پیدا میشه) در شرایط ایده ال (تغذیه خوب و دفع گرمای قسمت گرم به اندازه کافی)
                                میتونه 70 درجه نسبت به طرف گرم اختلاف دمایی ایجاد کنه یعنی اگر بتونین دمای طرف گرم رو 0 درجه نگه دارین (نمیشه) در طرف سرد 70- دارین... اگه طرف گرم 40 درجه باشه طرف سرد 30- میشه و به همین ترتیب...
                                (در شرایط ایده ال و ماکزیمم)
                                دومی اینکه اگه ما دو تا المان رو به نحوی روی هم قرار بدیم که قسمت گرم اولی روی قسمت سرد دومی بیفته مشکلی پیش نمیاد؟احتیاج به چیزه خاصی نیست؟؟؟
                                میشه و مشکلی هم پیش نمیاد فقط باید بینشون رو خمیر سیلیکون جنس خوب بزننین تا گرما رو خوب منتقل کنه
                                اینجوری طرف گرم المان (اون که طرف سردش روی طرف گرم المان بعدی هست)اول بیشتر گرم میشه (وحشتناک) و طرف سرد المان دوم هم بیشتر سرد میشه (دفع حرارت طرف گرم مشکل میشه و یه تغذیه گردن کلفت هم میخواد!)
                                و یکی دیگه هم اینکه برای 5 تا المان 10 آمپری منبع تغذیه رو چی کار کنیم که آمپر کم نشه؟
                                سوییچینگ!!
                                با جریان بیشتر از جریان مصرفی (جریان مصرفی 50 امپر میشه که جریان ماکزیمم سوییچینگ باید بیشتر از 50 امپر باشه)
                                با این توان قیمت وحشتناکی میشه!! مگه میخواین چی کار کنین؟ مطمئنین جریان هر المانتون 10 امپره؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X