پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )
نوشته اصلی توسط tkalen
دی
تقریبا زیاد جابه جا میکنم، نا سلامتی لپ تاپه... :biggrin: بگذریم.
امروز رفتم امجد،عباسیان و امام خیمنی قیمت گرفتم، قیمتا فضایی بود.
با یه حساب سرانگشتی 200 تومن برام آب میخورد. از واترکولینگ رسیدم به ایرکولینگ... :sad:
قیمتا رو هم میگم شاید به درد کسی بخوره
فن مارک خوب 8*8 قیمت 10 هزار به بالا
فن معمولی (مارک نداشت) 3 هزار
صفحه مسی 8*8*0.1 قیمت 650 تومن ( 650*100=65 هزار. البته خرید 80*80 به صرفه تره ولی برش اونم هزینه داره خوب )
هیت سینک 100*8*2.5 قیمت 50هزار
لوله مسی دیگه قیمت نگرفتم oo:
پلکسی 50 هزار
پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )
نوشته اصلی توسط 1993ma
آقا طبق قانون تبدیل انرژی اگه طرف داغشو بچسبونیم به یه tecدیگه میتونیم ولتاژ بگیریم ومشکل حرارت رو از بین ببریم؟؟اون ولتاژ هم بلاخره به یه کاری میاد!
فکر جالبی بود
اما نه نمیشه...
میدونی چرا؟
نمیدونی؟
بازم فکر کن...
نه اونم نیست....
بیشتر فکر کن........
آره آفرین خودشه....درسته...
تک نباید به هیچ عنوان طرف گرم شوندش داغ بشه...حتی برای 30ثانیه !
حالا اگه گفتی چرا ؟
بازم آفرین درسته...... چون داخل اون و بین نیمه هادی هاش از قلع استفاده شده و با افزایش دما ،اون اتصالات قطع میشه و باعث از بین رفتن TEC میشه...
هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .
\|/_\/_
نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
چی چی چی؟
پلکسی چند میل؟
متری چند؟
چی چی؟
پلکسی 3 میل 70*70 سانت
قیمت روز:(1 ساعت پیش)
پلکسی
1 متر در 1 متر 3 میل 63-4 هزار
1 متر در 1 متر 4 میل 140 هزار
برش دقیقه ای هزار
مس
2 متر در 0.64 متر، 1 میل 400 هزار oo:
المینیوم
2 متر در 1 متر، 1 میل 50 هزار
نوشته اصلی توسط tkalen
چی چی؟
پلکسی 3 میل 70*70 سانت
قیمت روز:(1 ساعت پیش)
پلکسی
1 متر در 1 متر 3 میل 63-4 هزار
1 متر در 1 متر 4 میل 140 هزار
برش دقیقه ای هزار
مس
2 متر در 0.64 متر، 1 میل 400 هزار oo:
المینیوم
2 متر در 1 متر، 1 میل 50 هزار
به این صفجه یوتی جان سر بزنید
کلی کلیپ جالب واسه tec داره
جالبیش اینجاس که این کلیپ ها زمانی که اولین کلیپ tec که ساختم و روی یوتی جان فرستادم اونجا نبودن !
یعنی کلیپ من که پلود شد...اصلا کلمه tec وجود نداشت توی لیست هاش...اظافه کردم و بنده خدا کلیپم تک تنها بود....اما حالا میبینم که...wooo0o0o0w
یوتیوب پر شده از کلیپ های tec !
http://www.youtube.com/watch?v=WRkqLiS3J9k
هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .
\|/_\/_
با سلام بچه ها من از این سنسور میخوام برای کولر ماشین استفاده کنم مراحل کار را توضیح میدم ببینید جایی اشتباه میکنم یا نه
1 میخوام اب که توسط این سنسور خنک شده وارد رادیاتور جلوی داشبورد بشه و توسط فن هوای خنک تولید کنه
فقط میخوام بدونم برای خنک کردن طرف گرم از چه روشی استفاده کنم
برای انتقال اب از چه موتوری استفاده کنم
ایا اگر کل سنسور و تمام خنک کننده ها داخل ماشین باشه و چیزی بیرون ماشین نباشه میشه هوای خنک تولید کرد
نوشته اصلی توسط vahid_d_0101
با سلام بچه ها من از این سنسور میخوام برای کولر ماشین استفاده کنم مراحل کار را توضیح میدم ببینید جایی اشتباه میکنم یا نه
1 میخوام اب که توسط این سنسور خنک شده وارد رادیاتور جلوی داشبورد بشه و توسط فن هوای خنک تولید کنه
فقط میخوام بدونم برای خنک کردن طرف گرم از چه روشی استفاده کنم
برای انتقال اب از چه موتوری استفاده کنم
ایا اگر کل سنسور و تمام خنک کننده ها داخل ماشین باشه و چیزی بیرون ماشین نباشه میشه هوای خنک تولید کرد
سلام
طرف گرم رو هم میتونید توسط آب و یه رادیاتور دیگه خنک کنید
برای آب از واتر پمپ 12 ولتی میتونید استفاده کنید
ن نمیشه چون گرمای ایجاد شده از طرف گرم از گرمای گرفته شده در طرف سرد بیشتره
اینا رو گفتم
تو ذوقت نمیخوام بزنم
ولی این کار در عمل نشدنیه به خاطر بازده خیلی کمی که TEC داره
اگه حوصله داری بشین پست های قبلی رو بخون
من تمام پست ها را خوندم خوب میدونم بازدهی خیلی کمی داره ولی همون رادیاتوری که داخل ماشین هست و اب سرد داخلش میره با فنی که روی رادیاتور هست اب داخل خنک میشه و اینجا اون سنسور ها فقط نقش کوچکی در خنک کردن اب دارن
خوب حالا ما سنسور و رادیاتوری که برای طرف گرم هست و دو عدد واتر پمپ را داخل صندوق عقب میزارم و با شلنگ عایق شده اب سرد را با یکی از واتر پمپ ها به جلوی داشبور داخل رادیاتور میبرم
و طرف گرم را با یک واتر پمپ دیگه و اب و رادیاتور خنکش میکنیم
خوب اگه مشکی نیست یکی بگه اون واتر پمپ را از کجا بخرم
من تمام پست ها را خوندم خوب میدونم بازدهی خیلی کمی داره ولی همون رادیاتوری که داخل ماشین هست و اب سرد داخلش میره با فنی که روی رادیاتور هست اب داخل خنک میشه و اینجا اون سنسور ها فقط نقش کوچکی در خنک کردن اب دارن
خوب حالا ما سنسور و رادیاتوری که برای طرف گرم هست و دو عدد واتر پمپ را داخل صندوق عقب میزارم و با شلنگ عایق شده اب سرد را با یکی از واتر پمپ ها به جلوی داشبور داخل رادیاتور میبرم
یه بار دیگه میگم
پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو س
یه بار دیگه میگم
من تمام پست ها را خوندم خوب میدونم بازدهی خیلی کمی داره
آفرین
خوشم میاد پشت کارت خوبه و تصمیم قطعی گرفتی که بسازی
پس میسازی
خوب...به پمپ 12 ولت نیاز داری
یک راه دیگه هم هست و اینه که یه مبدل 12به 220ولت بگری حدود 20وات
یه پمپ آکوراریم 800لیتری بخری و بهش وصل کنی
بله این خوبه
پمپ 12ولتی هم میتونی وصل کنی ولی مصرف جریانش حتما خیلی زیاده
خوب...پمپ آکواریم رو از آکواریم فروشی
مبدل 12به 220 هم از کالا های برقی
فقط اینم در نظر بگیر که پمپ آکواریم باید کاملا داخل مایع باشه و با اون خنک میشه
موفق باشید
\|/_\/_
دیدگاه