اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

یه سوالی پیش اومد کمپرسوری که بتونه هیدروژن رو مایع کنه قیمتش چند در میاد ؟اصلا تو ایران هست؟(خودم فک نمیکنم!)
    خوب داداش فکر کردی نیتروژن را چه شکلی مایع می کنند ..دستگاهش هم تو ایران هست قیمتش هم میلیونیه اما دقیق چنده نمی دونم .................

این جوری مایع هیدروژن مایع رو به عنوان منبع سرد وارد سیستم میشه کرد! :agree:
    خود نیتروژن مایع دماش منفی 210بعد شما می خواهید تازه به عنوان منبع سرد استفاده کنید :eek: :eek:

یک روش هم اینه که برید یک فلاکس استیل هیدروژن مایع بخرید بریزید رو tec اصلا ببینید تو اون دما کار میکنه یا نه :smile:
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

نوشته اصلی توسط deremel400
      خوب داداش فکر کردی نیتروژن را چه شکلی مایع می کنند ..دستگاهش هم تو ایران هست قیمتش هم میلیونیه اما دقیق چنده نمی دونم .................
      پس این که کنسل چون قیمتش گرونه :surprised:

خود نیتروژن مایع دماش منفی 210بعد شما می خواهید تازه به عنوان منبع سرد استفاده کنید :eek: :eek:
      آره دیگه دوره ماده ی اصلی بچرخه دماش رو بگیره ... :agree:
      یک روش هم اینه که برید یک فلاکس استیل هیدروژن مایع بخرید بریزید رو tec اصلا ببینید تو اون دما کار میکنه یا نه :smile:
      این یه آزمایش خوب اما هیدروژن مایع رو دو جا زنگ زدم گفتن موجود ندارن!! :sad:
      وقتی دیگران به تو حسادت میکنند چه مفهومی دارد؟

خیلی ساده! یعنی این که تو دو قدم از آنها جلوتری پس به راهت ادامه بده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 2500
        پس این که کنسل چون قیمتش گرونه :surprised:
        آره دیگه دوره ماده ی اصلی بچرخه دماش رو بگیره ... :agree:این یه آزمایش خوب اما هیدروژن مایع رو دو جا زنگ زدم گفتن موجود ندارن!! :sad:
        داداش از بس گفتی هیدروژن منم قات زدم هیدروژن که فوق العاده قابل اشتعاله ..............اون که شما نیاز دارید نیتروژن مایعه مجید اینها با هم فرق فکوله

دفعه بعد زنگ زدی بگو نیتروژن ...............از افرادی که تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی دارند می تونی آدرس کارخونش را بگیری
        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
        ولتر

دیدگاه

دمای نیتروژن مایع -196 درجه سلسیوس هست!
          هیدروژن مایع -253 درجه سلسیوس و هلیوم مایع -269 درجه
          -------
          سراغ هیدروژن و هلیوم نرید که اصلا به این راحتی ها نیست! خیلی هم گرونه-بحث های دیگه هم پیش میاد که ....!
          نیتروژن مایع هم که میبینید همه جا ریخته(ارزونه) فرق میکنه!
          ------
          من چهار تا از این تک ها رو روی یک صفحه مسی که طرف دیگش لوله مسی بود که توش اب بود بستم و تست کردم- با اب و این چیزا نمیشه خنکش کرد!

دیدگاه

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو س&#16

نوشته اصلی توسط voyager2020
            دمای نیتروژن مایع -196 درجه سلسیوس هست!
            هیدروژن مایع -253 درجه سلسیوس و هلیوم مایع -269 درجه
            -------
            سراغ هیدروژن و هلیوم نرید که اصلا به این راحتی ها نیست! خیلی هم گرونه-بحث های دیگه هم پیش میاد که ....!
            نیتروژن مایع هم که میبینید همه جا ریخته(ارزونه) فرق میکنه!
            ------
            من چهار تا از این تک ها رو روی یک صفحه مسی که طرف دیگش لوله مسی بود که توش اب بود بستم و تست کردم- با اب و این چیزا نمیشه خنکش کرد!
            آره با آب نمیشه امروزجمعست فردا زنگ می زنم... برای خنک کردنشون نیتروژن خیلی خوبه اما یه بار مصرف یعنی هی باید بخریم... اما اگه قیمتش خوب باشه میرزه...
            ولی چه کمپرسوری می خواد که هیدروژن رو مایع کنه

اما فک می کنم مهمترین موضوع برای این تک ها همون بود که گفتین یعنی نیتروژن مایع بریزیم روش!تا بفهمیم حداکثر دمای حداقلیش چقدره!!

دیدگاه

اگه سمت گرم رو با نیتروژن مایع در -196 درجه نگه داری در طرف سرما میتونی هیدروژن جامد درست کنی!
              شوخی کردم مایع کردن نیتروژن و هیدروژن و هلیم با هم فرق داره- همونطوری که گفتم در مورد هیدروژن و هلیم بیخیال بشید :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
                اگه سمت گرم رو با نیتروژن مایع در -196 درجه نگه داری در طرف سرما میتونی هیدروژن جامد درست کنی!
                شوخی کردم مایع کردن نیتروژن و هیدروژن و هلیم با هم فرق داره- همونطوری که گفتم در مورد هیدروژن و هلیم بیخیال بشید :smile:
                آخه المانرو همه میگن کار نمیکنه تو این دما با این کا دیتا شیت چیزی نگفته!!! :surprised:
                هیدروژن و هلیوم چرا؟؟مگه فرقشون بجز اختلاف دماشون چیه؟؟

دیدگاه

TEC از 2 نیمه هادی N و P تشکیل شده و نیمه هادی ها برای کار کرد صحیح تو یه رنج دمای مشخص عملکرد مورد انتظار رو دارن خارج از اون بازه خاصیت نیمه هادیشون تغییر میکنه... اونم تو این دمایی که شما میگید :NO:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                    TEC از 2 نیمه هادی N و P تشکیل شده و نیمه هادی ها برای کار کرد صحیح تو یه رنج دمای مشخص عملکرد مورد انتظار رو دارن خارج از اون بازه خاصیت نیمه هادیشون تغییر میکنه... اونم تو این دمایی که شما میگید :NO:
                    اها خوب پس اگه نیمه هادی که توش هست رو بشناسیم رنج دماش هم در میاد :agree:
                    شما میدونین اسم نیمه هادیش و؟؟ :question: :question:

دیدگاه

ما که 2 نوع نیمه هادی بیشتر نداریم داداش!!
                      N و P
                      قطعات الکترونیکی معمولی معمولا تا حدود 70- درجه فکر کنم کار میکنن

دیدگاه

ویرایش شد........

دیدگاه

هلیوم و هیدوون مایع اصلا تو ایران گیر نمی یاد خیلی هم خطرناکه !

من یه دونه فلاسک 1.5 لیتری نیتروژن مایع دارم که نیتروژن با فلاسک در اومد به 70 تومن !

من موقع کار اونو توی یه صفحه ستون ریختم اینقدر ازش بخار بلند شد و صدای تق تق از آهن در اومد که ترسیدم و در رفتم تا خودش تموم بشه ! دی:

من از چندتا از بزرگترین اورکلاکر های ایران پرسیدم که هلیوم مایع قیمت و مکان ایناش چجوریه می گفت که ما از ترکیه می خریم و مقدار خیلی کمش نزدیک به چند ملیون در میاد !

موفق باشید

میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

http://www.penguinslab.com/peltier.htm

دیدگاه

بالاخره این تاپیک رنگ و بوی تازه گرفت.
                              اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

با سلام خدمت همه دوستان
                                بحث خیلی هیجانی داشتید دم همتون گرم . مخصوصا اون آقا پسری که هر چی دم دستش گیر میاورد با یه دونه المان سرد کننده فریزش میکرد !
                                غرض از پست اینه که من 17 تا المان سرد کننده 12708 رو چند روز پیش خریدم و واسه کاری که من میخواستم جواب نداده و میخوام اونارو به قیمت دونه ای 13 بفروشم تخفیفم خواستید میدم هر کی خواست همینجا بگه
                                (میخواستم باهاشون رطوبت یه اتاق 12 متری رو کم کنم(توسط قضیه های نقطه شبنم و برفک زدن و...) تا دستگاه جوجه کشی شتر مرغمو تو اون اتاق بذارم-تخم شتر مرغ واسه اینکه جوجه شه باید رطوبتش کم باشه)

و اما داستان:
                                چند روز پیش رفتم جمهوری واسه المان سرد کننده چندجا سر زدم 12708 رو میگفتن 25 تومن گرون بود نخریدم اومدم خونه اینترنت یه سرچی کردم مدل 12706 رو تو سایت ایران میکرو 17500 زده بود امیدوارتر شدم و برگشتم امجد کلی گشتم و با کلی تخفیف همین 12708 رو دونه ای 20 تومن کلا 17 تا خریدم و رفتم سراغ هتسینک و یکی 15*20 با حدود 20 پره خریدم به قیمت 16 تومن(که 15 تا تی ای سی پشتش جا میشه) 15تا تی ای سی هارو با خمیر سیلیکون چسبوندم به هتسینک و اونارو با هم سری کردم و با یک پل دیود 25 آمپر و خازن به برق شهر وصل کردم جریان حدود 5 آمپر بود و ولتاژ دی سی بعد از پل 225 ولت شده بود ولی هتسینکم جواب نداد و در کمتر از 10 ثانیه داغ شد .هتسینک رو تو آب هم که گذاشتم و یک قطره آب روی یکی از المانا ریختم و در کمتر از چند ثانیه قندیل شد !!! ولی باز آبی هم که هت سینک توش قرار گرفته بود در حدود 30 ثانیه داغ میشد و نیاز به واتر کولینگ داشت که از عهده من بر نمیومد

کلا اگه یه مقدار از پولم برگرده میدم یه کولر گازی قدیمی میخرم واسه گرفتن رطوبت . از اولشم باید همین کارو میکردم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X