اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

من قبلا ثابت کردم که این المانها بیشتر بخاری هستن تا سرماساز

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=48954.msg463660#msg463660
    و پست 403 که 2 تا پایین تره.

در ضمن برای خنک کردن بعضی دستگاهها از سیستم کمپرسور و یخچال استفاده میکنن و یه حوض آب رو تا نزدیک 0 درجه خنک میکنن و انو توی هیتسینگهای IGBT پمپ میکنن.

دیدگاه

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

نوشته اصلی توسط sina1359
      راستی مهران خان شما این تاپیکو در چه تاریخی راه انداختید
      چند ماه پیش؟
      در تاریخ :
      مارس 12, 2011, 1159 pm

که میشه :
      شنبه 21 اسفند 1389 ساعت 1159 شب
      هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
        من قبلا ثابت کردم که این المانها بیشتر بخاری هستن تا سرماساز

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=48954.msg463660#msg463660
        و پست 403 که 2 تا پایین تره.

در ضمن برای خنک کردن بعضی دستگاهها از سیستم کمپرسور و یخچال استفاده میکنن و یه حوض آب رو تا نزدیک 0 درجه خنک میکنن و انو توی هیتسینگهای IGBT پمپ میکنن.
        ولی من میگم این المان ها بیشتر ژنراتور هستن تا بخاری و سرما ساز!!!!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
          ولی من میگم این المان ها بیشتر ژنراتور هستن تا بخاری و سرما ساز!!!!!!!
          ژنراتورشم باید بازده کمی داشته باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
            ژنراتورشم باید بازده کمی داشته باشه
            اتفاقا بر عکسه! میتونید تست کنید
            راستی میخواستم نقل قول رو بزنم خورد به تشکر - چه کنیم دیگه اونم مال شما! :mrgreen:

دیدگاه

باز یکی از دوستان سوالی در PM از من پرسیدند که در مورد فرق خمیر سیلیکنی و چسب سیلیکنی بود
              قبلا این سوالو جناب آقای چمنی پاسخ دادند , با این حال من یک متن از اینترنت براتون دوست عزیز پیدا کردم که به خوبی توضیح داده و براتون کپی پیست میکنم :

چسب سیلیکون SILICON
              چسب سیلیکونی همان ماهیت و نقش خمیر سیلیکونی را در انتقال هر چه بیشتر و بهتر حرارت قطعات الکترونیکی به هیت سینک آلومینیومی را ایفا می کند با این تفاوت که خود دارای خاصیت چسبندگی و چسباندن دارد ، لذا در مواردیکه قطعه شما قابلیت پیچ و مهره کرده و اتصال محکم به هیت سینک را نداشته باشد ، می توانید یا بهتر بگوییم باید از چسب سیلیکونی بجای خمیر سیلیکونی استفاده کنید .

روش کار نیز همانند خمیر سیلیکون است بطوریکه کافیست مقدار کم و مناسبی از آن را بر روی هیت سینک ملیده و سپس قطعه مورد نظر را بر روی آن قسمت قرار داده و کمی تحت فشار قرار دهید و چندین ساعت صبر کنید تا چسپ سیلیکون کاملاً خشک شود البته در حین داغ شدن چسب هر چه بهتر و بیشتر خشک و محکمتر خواهد شد .

امروزه که چراغهای LED در سایز ها و توان های بالا بسیار متداول شده است کاربرد این چسب های سیلیکون هر چه بیشتر شده است چرا که این LED ها بعلت توان بالا در عمل بسیار داغ میشوند و حتماً باید برای آنها از هیت سینک های مناسب استفاده نمود و البته آنها را به کمک چسب سیلیکونی چسباند .

آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
              مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
              _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

واترپمپهای 12 ولتی چقدر گرون شدن :eek:
                پمپ مایه کرده 145000 تومن
                مدل چینیشم 155000 تومن
                دوستان مدل ارزونتر نمی شناسن؟

پ.ن: محمد جان طرحتون خیلی جالبه ولی
                اگر از این اینورترهای چینی مدیفای سین ویو استفاده کنیم , به واتر پمپ آکواریوم صدمه نمیزنه؟
                مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

من همیشه 220 وصل میکنم مفته از 10 تومن شروع میشه البته مال آکواریومه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                    من همیشه 220 وصل میکنم مفته از 10 تومن شروع میشه البته مال آکواریومه
                    سلام اروی جان
                    بله , واتر پمپهای آکواریوم ارزونه
                    ولی برایه ماشین برق 12 ولت باید چی کار کنیم
                    اینورترهای چینیو میتونیم به این پمپها وصل کنیم؟مشکلی براشون به وجود نمیاد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                      سلام اروی جان
                      بله , واتر پمپهای آکواریوم ارزونه
                      ولی برایه ماشین برق 12 ولت باید چی کار کنیم
                      اینورترهای چینیو میتونیم به این پمپها وصل کنیم؟مشکلی براشون به وجود نمیاد؟
                      سستم واتر پمپ آکواریوم 2 تا سیم پیچه که توی یا محفظه پر از چسبه فکر نکنم مشکل داشته باشه . هانریش اگر زیاد باشه من مشکلی نمیبینم مثل خازن نیست که بهت گفتم ولی شاید کمی صدا داشه باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                        واترپمپهای 12 ولتی چقدر گرون شدن :eek:
                        پمپ مایه کرده 145000 تومن
                        مدل چینیشم 155000 تومن
                        دوستان مدل ارزونتر نمی شناسن؟

پ.ن: محمد جان طرحتون خیلی جالبه ولی
                        اگر از این اینورترهای چینی مدیفای سین ویو استفاده کنیم , به واتر پمپ آکواریوم صدمه نمیزنه؟
                        قطعا باعث ایجاد گرمای بیشتر و خرابی زودتر موتور میشه اما هر چیزی بالاخره یک ارزشی داره یدونه پمپ متوسط آکواریم 15-20هزاره +یک اینورتور وات پایین 20-30تومن

مثلا من خودم پمپهای ژاپنی 100ولتی از جنس پلی اتیلن دارم قیمت جهانیش بالای 100دلاره اما چرا اینقدر گرونه چون مصارف خاص مثل اسید داره و هم جنسش درجه یک دنیا است
                        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                        ولتر

دیدگاه

میزان رسانندگی گرمایی اجسام :

با کلی تحقیت و جستجو در مقالات علمی و با هر جون کندنی , این اعدادو تک تک پیدا کردم
                          انشا... بدرد دوستان بخوره:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                            با کلی تحقیت و جستجو در مقالات علمی و با هر جون کندنی , این اعدادو تک تک پیدا کردم

پ.ن : فقط طلا رو نتونستم پیدا کنم , دوستان کسی میدون رسانایی گرمای طلا چقدره؟
                            ممنونم
                            خیلی به دردم میخوره
                            فقط رسانایی گرمایی آکاسیو هم اظافه کن
                            فکر کنم 0 باشه
                            هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

پاسخ : میزان رسانندگی گرمایی اجسام :

نوشته اصلی توسط sina1359

پ.ن : فقط طلا رو نتونستم پیدا کنم , دوستان کسی میدون رسانایی گرمای طلا چقدره؟
                              سلام
                              این چند روزه این تاپیک رو ترکوندی آ
                              نکنه میخوای رو دست مهران بلند بشی؟
                              آقا یه سوال
                              این جمله درسته که اگه به جای آلومینیوم از هیت سینک های مسی استفاده کنیم گرما تقریبا دو برابر انتقال پیدا میکنه؟ :-?
                              آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

پاسخ : میزان رسانندگی گرمایی اجسام :

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
                                سلام
                                این چند روزه این تاپیک رو ترکوندی آ
                                نکنه میخوای رو دست مهران بلند بشی؟
                                آقا یه سوال
                                این جمله درسته که اگه به جای آلومینیوم از هیت سینک های مسی استفاده کنیم گرما تقریبا دو برابر انتقال پیدا میکنه؟ :-?
                                سلام دوست عزیز

در جواب سوالتون باید خدمتتون عرض کنم که دقیقا به همین صورته
                                من یک هیتسینک مسی کوچک که برای TEC طراحی شده دارم وبا یک فن کوچک 6 در 6 با دور کم به راحتی دفع حرارت انجام میشه
                                پس برای ساخت واتر بلاک , بهترین انتخاب مس هست , شک نکنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X