میتونید از رادیاتور بخاری پراید که قیمت 25 تا 35تومنه استفاده کنید
برای پمپ آب هم از پمپ شیشه پاک کن اتوبوسی میتونید استفاده کنید که قیمیتش از 15 تومن هست تا 30 تومن
سلام وقت بخیر
من هم دقیقا همین مشکلو دارم.TEC رو با ولتاژ 13 ولت راه میندازم اولش با جریان 3.5 تقریبا کار میکنه و بعد میاد روی جریان 2.3 که این باعث میشه خنک گنندگی المانم بیاد پایین. خنک کنندگیشو کاملا رعایت کردم و مشکلی نداره، چه راهی پیشنهاد میکنید که جریانش بیاد روی جریان نامی خودش که 6 آمپر هست؟
پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )
سلام وقتتون بخیر
من میخوام یه یخچال 110 در 60 در 30 بسازم با همین المان که دمای داخلش زیر 6 درجه باشه و کلی از پستهارو خوندم و یکی گفت با آب بهتره خنک شه یکی گفت ایرکولینگ.... آخر نفهمیدم کدوم بهتره؟ خودم یه المان گرفتم که روش tec ننوشته کلا چیز دیگس و وقتی به هیت سینک معمولی و فن دوربالا و پاورسوئیچینگ 12 ولت 10 آمپر وصل کردم قسمت سردش برفک میزنه و دماش حدودا 8- درجه میشه و یبار تا 14- رسید... ولی الان یک کلمن کوچیک رو نمیتونه خنک کنه دماشو حدودا 11 درجه میاره پایین. لطفا راهنمایی کنین همین المان برای خنک کردن یخچال با اون ابعاد کفایت میکنه یا باید 12 یا 15 آمپریشو بگیرم؟ و اینکه از ایرکولینگ 130 واتی استفاده کنم خوبه یا قوی تر یا واترکولینگ؟
با تشکر
سلام من رفتم هیت سینک بگیرم ی مدل داشت هسته مسی یه مدل معمولی من معمولی رو گرفتم کدومش بهتره ؟؟
و کسی پوسته یخچال ماشین واسه فروش نداره ؟؟؟؟
مسی بهتره چون بهتر از هیت سینک آلومینیومی حرارت انتقال میده.
بنظر من بهتره بیخیال هیت سینک معمولی باشی چون بازده یخچالی که میسازی اونقدری نیست که توقع داری، خودم تجربه کردم، دنبال واترکولینگ و ایرکولینگ بگرد نتیجه بهتری میگیری. من خودم با هیت سینک معمولی و بزرگ ساختم و دمای محفظه کاملا عایق شده رو نهایتش تا 15 درجه بالای صفر میرسوند. (دمای محیط 28 درجه) که این خیلی بده! دمای یخچال باید زیر 6 درجه باشه.
بنظرم اگه از المان قوی مثلا 12 آمپر و منبع تغذیه مناسب و سیستم واترکولینگ یا ایرکولینگ مناسب استفاده بشه، میشه به زیر 6 درجه رسید.
خرید هیت سینک سایز 4x4cm مخصوص المان سردکننده رنگ طلایی - انواع هیت سینک و خنک کننده هیتسینک هت سینک heatsink با قیمت و کیفیت مناسب در فروشگاه تخصصی الکترونیک ECA
پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )
سلام من میخام یه اب سرد کن درست کنم ایده من اینه میشه نظری در رابطه با بهتر شدن ان بدید
میخام یه مخزن ی لیتری بزارم و ی پمپ و یک راریادتور 4*4 رو المان و که اب رو به چرخش در بیاره و طی ی مدت زمانی اونو خنک کنه ایا این جوابگو هست ؟؟؟؟
سلام، من دوتا ماژول tec 6 امپری از فروشگاه شما خریدمه ولی مثل اون قدیمیا نیستند که پارسال خریده بودم،این جدیدا اصلا زیرصفر نمیرن... سیستم خنک کننده من ابی هست وامپر وجریان دقیق اعمال میکنم. مثل اینکه این جدیدا تقلبین. شما بگیداز کجا بخرم که اصلی باشن.
سلام.
دوستان کسی تونسته به دمای منفی 70 یا همین حول و خوش برسه؟
من برای کاری نیاز دارم که به این دمای منفی برسم(تحت شرایط آزمایشگاهی حتی).
راه حلی به ذهنتون میرسه؟ مثلا چسبوندن 4-5 تا tec با وات 150 و نهایتا قرار دادن واتر کولینگ یا هیت سینک های خاص.(یا حتی اگر راه حلی دیگه ای به جز این المان برای رسیدن به این دما به ذهنتون میرسه بفرمایید)
ممنون میشم نظرتون رو بدید.
سلام اقا من ی سوال دارم در مورد سیستم خنک کننده ای که استفاده میکنید الان سیستم واتر کولینگی که ساختید براش میشه ی عکس ازش نشون بدید کامل ببینم من ی دونه خردیم 10 امپر هست ولی با هیت سینک عادی که میزارم اصلا فریز نمیکنه فقط ی ذره خنک میکنه البته اینم بگم که ی دونه پاور 320 وات ازینا که برای تابلو برق هست دارم و تو دادن جریان به tec مشکلی نیست ولی نمیدونم چرا این خنک نمیشه مثل فیلم ها و عکس های توی یوتوب و اینترنت
سلام اقا من ی سوال دارم در مورد سیستم خنک کننده ای که استفاده میکنید الان سیستم واتر کولینگی که ساختید براش میشه ی عکس ازش نشون بدید کامل ببینم من ی دونه خردیم 10 امپر هست ولی با هیت سینک عادی که میزارم اصلا فریز نمیکنه فقط ی ذره خنک میکنه البته اینم بگم که ی دونه پاور 320 وات ازینا که برای تابلو برق هست دارم و تو دادن جریان به tec مشکلی نیست ولی نمیدونم چرا این خنک نمیشه مثل فیلم ها و عکس های توی یوتوب و اینترنت
راستی الان نگاه کردم از 6 امپر بیشتر جریان نمیکشه tec چرا؟
پاسخ به پیغام خصوصی.....
نوشته اصلی توسط Mahmoud.s
درود سینا جان شب خوش
ی مشورت در صورت امکان
امکان ساخت ی کول باکس با tec به ابعاد طول یک متر عرض ۷۰ و ارتفاع ۷۰ وجود داره
حرارت بیرون حدود ۵۰ تا ۵۵ درجه میرسه و دمای داخلی رو اگه با ترموستات بشه حدود ۲۵ تا ۳۰ درجه نگه داشت فک میکنم خوب باشه
واسه سگم می*خوام
اینکه میگم امکان ساخت منظورم با توجه به شرایط و قیمت عاقلانه هست
اگه بتونی برآورد نوع آلمان و تعداد و در صورت امکان قیمت سیستم سرمایش رو هم برآورد کنی حدودی واقعا ممنون میشم
سلام دوست عزیز
اگر عایقبندی بدنه مناسب باشه و درب درستی داشتی باشید با حدود دو عدد TEC یا یک 120 وات و سیستم واتر کولینگ و این که
خانه سگتان در سایه باشد.... به راحتی میتوانید به دمای مورد نظر دست پیدا کنید
پ.ن: 1- سگ را تا جایی که میدونم نمیتوانید در یک جعبه زندانی کنید و حیوانی نیست که یک جا باقی بماند و داعما خارج و داخل میشود...
2- سگ بدنی مقاوم دارد و گرمای هوا زیاد بر روی آن تاثیر نمیگذارد.... و با یک سیتم کولر آبی کوچک و کم مصرف به جواب بهتری میرسید که در بازار
آماده آن موجود بوده و قیمت کمی دارند....
3- 140تا120 وات هم مصرف برق کمی نیست که بخواهید آن را حدود 10 ساعتی در روز استفاده کنید....
دیدگاه