اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟

من دارم برای شما گل لقط می کنم. :
    LOL
    شما به جای این که بگی یک نیروی مقاوم برای شما بنویسم و بگی فرض بر این که حرفای من درست باشه , شما اگر خیلی فکر می کنی بلدی بگو کجای حرف من غلطه؟
    اگر فرض بر درست بودن حرفای من باشه که کلا سیستم شما چرت و پرته.
    مثل این می مونه که یک پاندول رو ول کنیم و پاندول شروع کنه با سرعت نور چرخیدن. :icon_razz:
    دقیقا شبیه همون گربه اون فیلمی که آقای Arvinix گذاشتن.
    این همه توضیح دادم که همون قدر که نیروی محرک داریم به همون میزان در حالت بعدی نیروی مقاوم داریم.
    معلومه شما فارسی هم بلد نیستی این متن منو بخونی.
    مشخصه شما تا بحال یک کتاب فیزیک درست نخوندی و رو هوا حرف می زنی.
    من نیروی مقاوم رو به شما نگفتم چیه؟
    من براتون فرمول ننوشتم؟
    من نگفتم سیستم به دلیل گسستگی 3 حالت داره؟
    من نگفتم در هر حالت چه نیرو هایی مقاوم و محرک هستن؟
    من براتون با فرمول توضیح ندادم چرا کار حاصل از نیروی های مقاوم و محرک برابر است؟
    من براتون ننوشتم چرا سیستم در حالت بدون اصتکاک نوسان دائمی(با دامنه ثابت) دارد؟
    شما به جای این که دوباره همون حرف غلط خودتونو تکرار کنی درست و کامل متن منو بخون.
    شما از نوسان چی می دونی که می گی اینو با نوسان مقایسه نکنم؟
    از مهندس برق می خوای نوسان رو بررسی نکنه؟
    ما کل کارمون بررسی نوسانه.
    تو یک سیستم توعالم طبیعت به من نشون بده نوسان نکنه. اگر همچین سیستمی دیدی حتما اون سیستم رو درست ندیدی.

آقای alila این سیستم در شرایط ایده آل با حالت اولیه دارای انرژیه اولیه است و با این انرژی نوسان خواهد کرد مگر این که در لحظه شروع در حداقل پتانسیل یا انرژی صفر شروع به کار کند که نوسان نخاهد کرد.
    اگر حوصله داشتین متن منو بخونین. البته توصیه نمی کنم به خاطر این که شما حتما کار های مهم تر از خوندن اون توضیحات من دارین و کلا این بحث هیچ ارزشی نداره.
    damping هم فقط به خاطر اصتکاک رخ می دهد.
    این سیستم یک کلک ساده داره که به خاطر گسستگی چند حالت بوجود میاد و بین این حالات نوسان می کنه.

این سیستم دقیقا شبیه به یک پاندول است.اگر یک پاندول رو از ارتفاع غیر 0 رها کنیم تا ابد نوسان می کنه مگر اصتکاک داشته باشه.

ببین من توبحث کم نمیارم. همه دوستان و همکاران هم گواه می دن که با من نباید بحث علمی بکنن.

یک توصیه به شما می کنم تا شما بیشتر چهره خودت رو خراب نکردی خودت به اشتباهت پی ببر وگرنه هرچی بیشتر طول بکشه بیشتر چهرت خراب می شه.
    حالا ما که شمارو نمی شناسیم ولی تو خاطرات خود شما که باقی می مونه.
    منم حتما بعد ها داستان این بحث رو برای دوستان به عنوان جوک تعریف خواهم کرد.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟

نوشته اصلی توسط مصطفی.ر
      من از کسی نخواستم برای من ثابتش کند
      خب حالا مخالفان وجود چنین دستگاهی دلایل خودشون رو بفرمایند که چرا این فرمول ها و این روابط جواب نمیدهند ؟
      پس جمله بالا رو کی نوشته؟

این حرفت که میگی بسازش مثل اینه که به اینشتین بگی تویی که میگی E=MC^2

خب اگه راست میگی یه تست بکن چرا الکی ورداشتی این همه فرمول برغول کردی تا به این برسی

خودت بردار یه جرمی رو به انرژی تبدیل کن اونوقت نیاز به اثبات و تصدیق ما نخواهی داشت.
      خوب به فرض که ما قبول کردیم که این دستگاه کار میکنه که چی؟ حالا چیکار کنیم؟ اصلا چرا اینقدر اصرار داری مگه بازی داریم میکنیم؟ مگه نمیخای یه نیروی ابدی بسازی؟ یا فقط میخای چیزی رو ثابت کنی؟

در ضمن ریاضی انیشتین خوب نبود و فقط نظریه میداد و دوست ریاضیدانش فکر کنم اسمش کرت گودل بود به صورت فرمول ریاضی در می آورد.

البته من خودم رو با اینشتین مقایسه نمیکنم فقط از باب مثل بود و در مثل هم مناقشه نیست
      البته من فکر میکنم هر نظریه ای رو باید به چالش کشید و امتحانش کرد چه برسه به مثال .

دیدگاه

این تاپیک بسیار مضحک , طنز و مفرح ذات است.
        من منشا این جنون رو پیدا کردم:
        https://en.wikipedia.org/wiki/Pathological_science

این صفحات هم بسیار مفید هستند:
        https://en.wikipedia.org/wiki/Perpetual_motion
        https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_perpetual_motion_machines

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟

نوشته اصلی توسط مصطفی.ر
          محاسبات مورد نیاز مربوط به هیدرودینامیکه

بله میدونم اینجا انجمن برق و الکترونیکه ولی خب این دستگاه فینگیلی هم قراره برق تولید کنه دیگه

خب من هیدرودینامیکشو نوشتم حالا اگه کسی بلد نیست ثابت کنه من اشتباه میکنم توقع دارم بیخودی و رو هوا هم رد نکنه

توقع زیادیه داداش ؟
          سلام
          دوست عزیز چرا با نرم افزارهای مربوط به مکانیک یا هیدرومکانیک شبیه سازی اش نمیکنید تا اثبات بشه.اینطوری هزینه اش هم کمتره و زمان کمتری هم میبره.
          لزومی نداره که دستگاه شما حتما برق تولید کنه. کافیه دایما به چرخش خودش ادامه بده.
          من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Aryan_M

این سیستم دقیقا شبیه به یک پاندول است.اگر یک پاندول رو از ارتفاع غیر 0 رها کنیم تا ابد نوسان می کنه مگر اصتکاک داشته باشه.
            حتی اگر اصطحکاک صفر باشه پاندول تا ابد نوسان نمیکنه . اصلا شما پاندول رو بزار تو محفظه خلا باز با نوسانات میرا مواجه میشوبد. علت اینکه پاندول میتونه تا چند ساعت نوسان کنه اینه که حرکت گوی در یک مسیر بینهایت نزدیک به خطی مستقیم نوسان میکنه . اصلا اگر شما پاندول رو 30 سانتی متر از امتداد قائم دور کنید تو همون 10-20 نوسان اول دامنه بدشدت کم میشه تا اینکه دامنه نوسانات به یک دو سانتی متر میرسه بعد میتونه تو این وضعت تا چند ساعت نوسان کنه.
            تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
            داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

حتی اگر اصطحکاک صفر باشه پاندول تا ابد نوسان نمیکنه . اصلا شما پاندول رو بزار تو محفظه خلا باز با نوسانات میرا مواجه میشوبد
              سلام
              مگه تو محفظه خلأ اصطحکاک از بین میره.......اصطحکاک فقط مربوط به برخورد با هوا نیست.......
              محور نگهدارنده پاندول هم اصطحکاک ایجاد میکنه.....

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                حتی اگر اصطحکاک صفر باشه پاندول تا ابد نوسان نمیکنه . اصلا شما پاندول رو بزار تو محفظه خلا باز با نوسانات میرا مواجه میشوبد. علت اینکه پاندول میتونه تا چند ساعت نوسان کنه اینه که حرکت گوی در یک مسیر بینهایت نزدیک به خطی مستقیم نوسان میکنه . اصلا اگر شما پاندول رو 30 سانتی متر از امتداد قائم دور کنید تو همون 10-20 نوسان اول دامنه بدشدت کم میشه تا اینکه دامنه نوسانات به یک دو سانتی متر میرسه بعد میتونه تو این وضعت تا چند ساعت نوسان کنه.
                اصتکاکی که من گفتم از همه نوعش بود حتا اصتکاک الکترومغناطیسی.
                شما معادله پاندول رو بخونین:
                https://en.wikipedia.org/wiki/Pendulum
                اگر دامنه نوسان زیاد بشه تنها اتفاقی که میفته معادله دیفرانسیل پاندول غیر خطی می شه (و تنها جواب دقیق به صورت سری هست) و نوسان از شکل سینوسی به یک شکلی شبیه به نمودار حرکت خطی چرخ می شه.(شبیه)
                پاندول خالی حتا با دامنه نوسان 1 دور اصلا هیچ عامل تلفات انرژی نداره.
                یک عامل اصتکاک اتصال بلبرینگ (یا قطعه مشابه مورد استفاده) است و یکی اصتکاک هوا و دیگری انتقال موج مکانیکی به خارج سیستم به دلیل الاستیسیته بعضی قطعات(یعنی موج از طریق همه قطعات منتقل می شه ولی قطعات الاستیک به دلیل هیسترزیس دَمپ می کنن). اگر از تمام اینها صرف نظر کنیم یک اصتکاک الکترومغناطیسی هم می مونه که مثلا یک ذره بار الکتریکی روی سیستم هست یا یک ذره قطبیدگی مغناطیسی هست و این خودش در میدان های خارجی اصتکاک ایجاد می کنه.

حرکت های دائمی بدون تلفات زیاد هست مثلا جریان دائمی داخل ابر رسانا ولی نه به این معنی که می تونیم تا ابد ازشون انرژی بگیریم. به این معنی که همون اندازه که انرژی در این سیستم های بدون اصتکاک هست می تونیم بگیریم و سیستم متوقف می شه.

دیدگاه

ما از کجا رسیدیم به پاندول . ولی میتونه جالب و خوب باشه . میتونیم همین بحث پاندول رو ادامه بدیم . حتی میتونم همین بحث جیوه و گوی رو هم ادامه بدیم . اینها برای درک مفاهیم عمیق فزیک خیلی خوب و مفید است . تو دنیا برای یک روبداد چند صد نظریه ارائه میشه تا یکیش بهتر از بقیه میتونه پدیده رو توجیحه کنه اینکه اصلا بد نیست نباید تو این نوع بحث ها حالت دفاعیی و حالت تهاجمی به خودمون بگیریم و قطعا و صدردصد احترام و ارزش به همدیگر و نظریات و صحبت های همدیگر قائل باشیم حتی اگر شما مطمعن باشیم که حق با من است .

من خودم هم مطمعن نیستم که اگر کلا اصطحکاک رو از پاندول حذف کنیم پاندول تا ابد نمی چرخه. ولی فکر کنم 99.9 دردصد حق با منه . چون با توجه به اینکه شتاب این پاندول در هر دوره تناوب عوض میشه من فکر میکنم که در هر تناوب از انرژی پتانسیل (نهفته در جرم پاندول که از حالت تعادل خارج شده ) این پاندول ذره ذره کم میشه . تا نهایتا به صفر میرسه . چون حرکتش شتابدار غیر یکنواخت است . به بردار a در شکل زیر دقت کنید .بنابراین فکر نمیکنم اصطحکاک عامل میرایی پاندول باشه . یعنی به غیر از اصطحکاک هوا فقط یک اصطحکاک بسیار جزئی نخر رو داریم که اگر گلوله سنگین انتخاب کنیم و نخ بسیار نازک و از جنس بسیار انعطاف پذیر باشه تقریبا اصطحکاک به صفر میل میکنه . حالا شما بیا اصلا حرکت جرم و فنر رو در نظر بگیر اونجا واقعا تو محفظه خلا اصطحکاک صفره . ولی باز جرم و فنر با نوسانات میرا مواجه هستیم چون حرکت شتابدار غیر یکنواخت است .

تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                  داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                    من خودم هم مطمعن نیستم که اگر کلا اصطحکاک رو از پاندول حذف کنیم پاندول تا ابد نمی چرخه. ولی فکر کنم 99.9 دردصد حق با منه . چون با توجه به اینکه شتاب این پاندول در هر دوره تناوب عوض میشه من فکر میکنم که در هر تناوب از انرژی پتانسیل (نهفته در جرم پاندول که از حالت تعادل خارج شده ) این پاندول ذره ذره کم میشه . تا نهایتا به صفر میرسه . چون حرکتش شتابدار غیر یکنواخت است . به بردار a در شکل زیر دقت کنید .بنابراین فکر نمیکنم اصطحکاک عامل میرایی پاندول باشه . یعنی به غیر از اصطحکاک هوا فقط یک اصطحکاک بسیار جزئی نخر رو داریم که اگر گلوله سنگین انتخاب کنیم و نخ بسیار نازک و از جنس بسیار انعطاف پذیر باشه تقریبا اصطحکاک به صفر میل میکنه . حالا شما بیا اصلا حرکت جرم و فنر رو در نظر بگیر اونجا واقعا تو محفظه خلا اصطحکاک صفره . ولی باز جرم و فنر با نوسانات میرا مواجه هستیم چون حرکت شتابدار غیر یکنواخت است .
                    اینطور نیست در صورت صفر بودن اصطکاک و مقاومت هوا پاندول تا ابد نوسان خواهد کرد

دیدگاه

متغیر بودن شتاب باعث اتلاف انرژی سیستم نمیشه ، به عنوان مثال میتونید حرکت های انتقالی سیارات را در نظر بگیرید که شتابش متغیر هست ولی این شتاب متغیر باعث اتلاف انرژی نمیشه ...
                      البته سیارات هم به علت اصطحکاک مواد و لایه ها در خودشون اتلاف انرژی پتانسیل گرانشی دارند و در نهایت به مرکز گرانش برخورد میکنن(هر چند مثلا در مورد سیارات منظومه شمسی احتمالا قبل از اون عمر خود خورشید تموم میشه ...)

فنر هم در شرایط خلاء اتلاف انرژیش صفر نیست، در هر تناوب شما دارید شکل یک مفتول فلزی رو تغییر میدید که این خودش باعث اتلاف بسیار سریع انرژی به صورت گرمایی میشه.

دیدگاه

فنر هیسترزیس دارد تقریبا شبیه به نمودار B-H هسته های فرومغناطیس.
                        یعنی در هر دور مقداری انرژی تلف می کند و مسیر رفت و برگشت فنر در نمودار مکان-نیرو یکسان نیست.
                        بعضی اجسام هیسترزیس خیلی شدید تری دارند.
                        مثلا پوست پسته رو الکی می جوییدم متوجه شدم وقتی فشار می دم پوست پسته شدیدا داغ می شه و وقتی ولش می کنم سرد می شه!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط babak221 نمایش پست ها
                          انسانهای که به دیگران توهین میکنند تا خود را حقیقی جلوه دهند معلوم است هیچی بارشان نیست اطلاعات واقعی مولدهای بدون سوخت بخاطر دها دلیلی که قبلا گفته ام قابل عرضه برای عموم نیست(یکی از ضامن های حفظ بقاست؟؟) بخصوص در این سایت که تعدادی علاقمند درکشان وجود دارد مهمترین مطلب مربوط به مولدهای بدون سوخت را در ارسال قبلی برایتان ذکر کردم که متاسفانه اقایان لطف کرده و بسرعت حذف کرده اند؟؟؟؟ چرا !!!!! کسانی که معنی دانش واقعی را فهمیده اند میفهمند که کلمه به کلمه نوشته های من و طرحهای مهندس علیپور یک دنیا معنا درونش نهفته است و میترسند از روزی که قطره ای از ان نصیب شما و ایرانیان گردد
                          مهندس علیپور و دانشمندان کمنام ایرانی در این برهه از زمان یک شانس بزرگ برای جهش همه جانبه ایران بودند که قدرشان دانسته نشد و فراموش شدند
                          مطمعن باشید اگر راز تکنولوژی کیتون درمغز مهندس رضا علیپور نبود تا کنون او را نیز صدها بار از بین برده بودند گرچه تا کنون هم از چند خان خطرناک گذشته تا زنده مانده است
                          بلاخره روزی این علم و دها علم مخفی بشر بر همگان اشکار خواهد شد و دانش پژوهان ما نیز از این وادی توهم بیرون خواهند جست
                          داداش گلم به این مهندس قلابیتون که همه طرحها رو از این و اون کش رفته بگو اولا شما برو یه سر به کتاب های فیزیک دبیرستان بزن بفهمی اهنربا چند تا قطب داره بعدشم این همه ادم بوقن تو واسشون عقل آوردی عقل کل شدی هرجا هم راه میوفته اول سند زمین زیر پاشو به نام خودش می کنه بعد میپرسن که آیا این جا برای کسی بوده یا نه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

دوستان گلم به حرف این اون که بدون حرف منطقی سند مطرح شدن میارن وسط زیر سند و امضا نکنید جمع کردن یه مشت طرح که معلوم نیست برای کدوم بد بخت بی چاره ای هست از اینترنت که کاری نداره

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط babak221 نمایش پست ها
                          بیش ازدو هزار سال پیش ارشمیدوس اولین کسی بود که دستگاه انرژی رایگان را طراحی و ثبت کرد و همین دلیل لاست که یکی از دست نوشته های ان هنوز محرمانه است و میلیونها دلار خرید و فروش میشود البته ممکن است افراد و دانشمندان دیگری هم وجود داشته باشد من شخصا چندین دستگاه انرژی رایگان بدون سوخت با اهنربا از نزدیک دیده ام حتی سیستم انها غیر از حرکت پیوسته مقداری توان خروجی برق نیز داشت در این سیستم ها بدلیل حرارت ایجاد شده و استفاده از نیروی دافعه خاصیت اهنربایی بعد از مدتی از بین میرود و دستگاه از کار می افتد ولی سیستم های بدون سوخت با جاذبه زمین مثل مدل جیوه ای مهندس رضا علیپور هرکز از کار نمی افتد
                          قیمت جیوه بدلیل کپی کردن بسیار طرح اقای مهندس علیپور در سال گذشته از کیلویی 75 هزار تومان به 400 هزار تومان رسیده است همین یک نکته برای اندیشمندان عاقل برای پی بردن به اهمیت و واقعی بودن طرحهای ایشان کافی است
                          ثروتمندان جهان و دولتمردان و مالکان چاهای نفتی پس از خرید امتیاز این پتنت ها از انها در نیروگاهای مختلف مخفیانه بهربرداری کرده و این انرژی ارزان را با نامهای انرژی هسته ای یا نیروگاهای سوخت فسیلی با قیمت بالاتر به دولتها میفروشند و میلیاردها دلار از این طریق سود میبرند اکثر دانشمندان مخترع این طرحها یا ثروتمند شده اند یا اینکه کشته شده اند
                          برای ساخت مولد مغناطیسی همانند شکل فوق در یک مدل اهنربا ها بصورت اوریب قرار میگیرند غیر از قطب های مجاور بقیه قطبها داخل یک شیلد فلزی مانند اهن قرار میگیرد که نیروهای قطب های دور تر با هم تداخل نکند سیستم باید بصورت مدور و کاملا قرینه ساخته شود و در شفت ها از بلبرینگ استفاده گردد تا اصطکاک به حد اقل برسد

سیستم باید طوری ساخته شود که بمرور زمان بدلیل کار دستگاه شیلدهای اهنی تبدیل به اهنربا نشود
                          من دها فیلم از نحوه ساخت این متورها دارم ولی متاسفانه امکان گذاشتن ان در سایت نیست حجم انها حدود چند گیگا بایت میباشد
                          ساخت این سیستم ها حتی مدل ساده ان بدلیل نیاز به نصب بسیار دقیق اهنرباها با زاویه دقیق کار ساده ای نیست و نیاز به ابزارهای برش ظریف مانند سی ان سی و لیزر دارد
                          شما اگر بتوانید یک برج به ارتفاع ده کیلومتر بسازید هنگامی که دما در روی زمین 40 درجه میباشد دمای نوک برج حدود منفی 32 درجه است لذا اگر توسط برق اب را بخار کرده یا توسط الکترولیز به گاز تبدیل کنید و مجدد انرا در نوک برج توسط سرد کرذ ن یا سوزاندن به اب تبدیل کنید انرژی اب حاصل از پایین امدن میتواند در یک توربین دها برابر انرژی لازم جهت تجزیه یا بخار کردن اب باشد بهمین راحتی میتوان مولد بدون سوخت درست کرد
                          قطار سریع سیر ژاپن با تک ریل مغناطیسی نیار به انرژی خارجی ندارد و خودش تعمین کننده برق مورد نیاز خود از نیروی اهنربایی میباشد تا حالا هم صدایش را در نیاورده اند و جایی ذکر نشده است بهتر است تحقیق کنید میبینید توسط ابرساناها مولدای بدون سوخت خیلی پرتوانی میتوان ساخت که هجم کوچکی دارند
                          تا کنون اجازه تشکیل هیچ نمایشگاه بین المللی جهت نمایش موتورهای بدون سوخت داده نشده است و بشدت هم از این امر جلوگیری میشود حتی نمایشگاه کوچکی جهت نشان دادن غلط بودن این سیستم ها نیز دایر نشده و هیچ کس و هیچ دانشمند مطرخی در جهان وجود این تکنولوژی رال منکر نشده است اگر مدرکی دارید رو کنید
                          https://sites.google.com/site/alipou...-energy-system

داداش گلم نکنه مهندس علیپور شما استاد انیشتین بوده یا شایدم زورو این مسخره بازیا چیه این طرح برای یه فرد دیگه بوده اینو همه که اگه یه سرچ یک ساعته کنن پیدا می کنن حتما فریاد شکافت هسته ای هم از مهندس شما کپی برداری کردن که سر اون اورانیم گرون شد

دیدگاه

سلام به همه دوستان جویای علم .من ژنراتور بدون سوخت طراحی کردم و مراحل آخر ثبتشو میگذرونه . با ضمانت کارکرد عالی و بی وقفه .دنبال سرمایه گذار برای تولید اون هستم . موارد مصرف این مولد برق خیلی گوناگون است . سرمایه گذار پشیمون نمیشه . اگر حاضر به همکاری هستید تماس بگیرید . با سپاس .... حمید سبحانی ..09124869070

دیدگاه

سلام من همچین موتوری رو طراحی کردم . با یک باطری تداوم حرکت داره .
                              جدیدترین ویرایش توسط حمید سبحانی; ۱۰:۵۶ ۱۳۹۸/۰۱/۳۰.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید سبحانی نمایش پست ها
                                سلام به همه دوستان جویای علم .من ژنراتور بدون سوخت طراحی کردم و مراحل آخر ثبتشو میگذرونه . با ضمانت کارکرد عالی و بی وقفه .دنبال سرمایه گذار برای تولید اون هستم . موارد مصرف این مولد برق خیلی گوناگون است . سرمایه گذار پشیمون نمیشه . اگر حاضر به همکاری هستید تماس بگیرید . با سپاس .... حمید سبحانی ..09124869070
                                سلام
                                اگر به نحوی قراره پایستگی انرژی و این چیزا رو به سخره بگیرید، بهتره خودتون و بقیه رو علاف نکنید!!! هندی ها به اندازه کافی با CD و آهنربای اسباب بازی ملتو سرکار میذارن
                                چند سال پیشا هم یکی بود ماشین آب سوز درست کرده بود ولی پشت بندش خبری نشد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X