اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟

اما بنده فقط اگر جناب های ولتاژ انجام بده می پذیرم چون ایشون به قول خودشون فراتر از این ها
    میتونن ما رو به باور برسونن غیر از این بنده هم به ایشون ارادت دارم و هم اطمینان.
    جناب استاد قاصد نکن این کارو با من :biggrin:
    نوشته اصلی توسط Ghasede del
    شما هم نظرت تغییر کرد یعنی اگر رو میز شیشه ای انجام بده اون سخنرانی که چند پست قبل داشتین پس میگیرین :surprised:
    من واقعا عذر میخوام دوستانی که به قول استاد قاصد چنین نظری دارند واقعا صلاحیت نظر دادن در این بحث رو ندارن . ببخشید نگفتم که نارحت کرده باشم که میخوام لحظه ای به حرفم عمیق تر فکر کنن
    البته به نوعی دوستانی که منتظر درک منطق طرحی بجهت پذیرفتنش هستن کارشون درسته . تفکیکش سخته

دیدگاه

سلام به همه دوستان و دشمنان
      اول که پست ها رو دیدم خوشحال شدم فکر کردم دوستان دیگه هم ساختن یا اینکه کسی راهنمایی کرده
      تا کار بهینه بشه دیدم نه بابا تهمت به ما زدن هیچی دوستان فقط دنبال کل کل هستن یکی میگه ببرم فلان جا
      ببرم بگم چی یه LED روشن کردم میگه برو هر وقت تکمیل شد بیار .
      دیگه نمی دونم چطور ثابت کنم بابا داره کار میکنه :angry: :angry: :angry:
      هر کاری کردم نتونستم بخوابم پا شدم فیلم گرفتم واقعآ حالم گرفتس :sad:
      http://uploadkon.ir/?file=MVI_3964.mp4

اضافه شده در تاریخ :
      امید وارم یکنفر دیگه موفق بشه بسازه :cry2:
      http://uploadkon.ir/?file=film_3.rar

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amin100
        آقا امین دستت درد نکنه و نمیدونم درست بودن با نبودن قضیه این فن چه سودی برای شما داره که بقیه اینقدر بهانه پیدا میکنند منم از لج بعضیا میرم میسازم قطعات دستمه ولی آقا امین نحوه قرار دادن آهن رباهای اطراف و روی پره هارو یه توضیح کوچولو بده تا منم یه فیلم بگیرم و بذارم بازم ممنون
        در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
        گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amin100
          تو فیلم که گذاشتین نمی دونم چرا صدای سشوار یا تراکتور میومد
          تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
          داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amin100
            سلام به همه دوستان و دشمنان
            اول که پست ها رو دیدم خوشحال شدم فکر کردم دوستان دیگه هم ساختن یا اینکه کسی راهنمایی کرده
            تا کار بهینه بشه دیدم نه بابا تهمت به ما زدن هیچی دوستان فقط دنبال کل کل هستن یکی میگه ببرم فلان جا
            ببرم بگم چی یه LED روشن کردم میگه برو هر وقت تکمیل شد بیار .
            دیگه نمی دونم چطور ثابت کنم بابا داره کار میکنه :angry: :angry: :angry:
            هر کاری کردم نتونستم بخوابم پا شدم فیلم گرفتم واقعآ حالم گرفتس :sad:
            http://uploadkon.ir/?file=MVI_3964.mp4

اضافه شده در تاریخ :
            نگفتین چه مدت کار میکنه تا ایست کنه . اگر یک LED هم روشن بشه فرقی نمیکنه باز اختراع حساب میشه .بهتره پشت و زیر فن نمایش داده بشه چون ممکنه مثلا باتریهای ساعتی درجایی مخفی شده بشن برای همین میگم ثبت اختراع ،چونکه ما از نزدیک نمیتونیم تست کنیم اگه LED دایم روشنه حتما ثبتش کن هم میلیاردر میشی و هم پوز دشمنانت زده میشه

دیدگاه

با سلام مجدد. با وجود اینکه قصد ادامه مطالب را نداشتم اما مطالبی در تاپیک مطرح شد که لازم دونستم که توضیحاتی خدمتتان بدهم:
              1-من نمیدونم چرا اینقدر پای این قانون بقای انرژی رو می کشید وسط. آخه من کی گفتم میخوایم دستگاهمون از هیچ برق تولید کنه. من تنها گفتم دستگاه از نیروی دافعه بین آهنرباهای دائم استفاده میکنه که این نیروی دافعه هم در تمام کتابهای درسی حتی مدرسه هم گنجانده شده. حتی در ابتدای یکی از کلیپ هایی که قرار دادم نیز اگر دیده باشید طرف یکی آهنریای نه چندان ضعیف رو روی میز می گذاره و با نزدیک شدن قطب همنام یک آهنریای قوی دیگر به آهنربای روی میزی این آهنربا دفع شده و از جای خود حرکت می کند. حالا این چه چیز گنگی دارد من نمیدانم.تنها تفاوت در کلیپ من این بود که آن آهنربای روی میزی رو روی پره های فن نصب کرده تا بتوانیم حرکت خطی آنرا به حرکت دورانی تبدیل کنیم.
              اما این بحث که طبق قانون بقای انرژی همون اندازه انرژی که در زمان ساخت آهنربا بهش می دهیم را می توانیم از آن در نهایت پس بگیریم معلومات من کافی نیست اما این را می توانم بگویم که اگر هم این موضوع صحیح باشد شما نمی توانید بگویید پس این دستگاه چون مثل باتری عمل می کند پس بدرد نمی خورد. باید بگویم هر چیزی که اختراع می شود حتی اگر نمونه های مشابه آن هم وجود داشته باشد باز چون مزایا و معایب خاص خود را دارد پس بازار خاص خود را خواهد داشت مانند همان باتری که در حال حاضر مدلهای مختلف با کاربرد و قیمتهای مختلف در بازار وجود دارد. اگر بخواهم چند تا از ساده ترین موارد کاربرد این دستگاه را هم عنوان کنم می توان به استفاده از آن حداقل بجای برق اضطراری (بجای دیزل ژنراتور و UPS) و یا در فضا پیماها به جای سلولهای خورشیدی و یا در هواپیماها برای پرواز شبانه روزی و یا در خودرو ها که با توجه به اینکه این سیستم توان تولید مستقیم نیروی مکانیکی را دارد می تواند باعث حذف شدن باتریهای سنگین وزن و گرانقیمت ماشنهای الکتریکی و حتی حذف دیفرانسی ماشین گردد و هزاران کارایی دیگر که به نظر شخصی ام می تواند باعث انقلابی در زمینه های مختلف گردد البته در صورت رشد تکنولوژی آن که شاید الان در حد طفل خردسالی می نماید.
              2- با تشکر از دوست خوبم آقا امین که زحمت زیادی کشیدند. کاش هزینه زیادی نمی کردید با این وجود آن موتور را بیش از این جدا نکنید احتمالا در ادامه مسیر برای آزمایش بکارتان خواهد آمد. از آن آهنربا هم می توانید در مغازه هایی که تعمیر اسپیکر و بلندگو می کنند می توانید گیر بیاورید. اما بهتر است از آهنرباهای کوچکتر اما قویتر استفاده کنید که آهنرباهای نئودیمیوم برای این کار گزینه مناسبی هستند. می توانید از لینک زیر اطلاعات خوبی در رابطه با انواع آهنربا بدست بیاورید:
              http://www.nicaro.com/Home.html
              3-جناب afceaglee2013 این که اقدام به امتحان کردن کردید خیلی ارزشمنده. اگر به صحبتهای آقا امین رجوع بفرمایید ایشون هم عنوان کرده بودند که در ابتدای درست کردن کلی وقت صرف کردند و کلنجار رفتند تا توانستند جواب بگیرند و اوایل یک بار جواب می داد و با جابجا کردن دوباره مشکل پیدا می کرد که البته بیشتر این مشکل به نظرم بخاطر ضعیف بودن آهنرباهای روی پره ها و آهنربای دفع کننده در کلیپ اولشان بود و همانطور که ملاحظه فرمودید با قویتر کردن آهنربای دفع کننده ایشان در کلیپشان وقتی فن را از جای خود بلند می کردند هم می چرخید به این موضوعات نداشتن تقارن و لنگر انداختن و بدست نیاوردن زاویه مناسب هم اضافه کنید. امیدوارم موفق بشید.
              4-جناب Ghasede del خود اون دانشمندهایی که این قوانین رو به طریقی اثبات و عرضه کردند هم با وجود اینکه به آن اطمینان و اعتقاد داشتند نگفتند فقط همین که من میگم. با این دید بجایی نخواهیم رسید اساسا اگر بگوییم الا وبلا ماست سیاه است و اصلا از حرفمان پایین نیایم باز هم در دنیای واقعی ماست سفید است. اگر الان دنبال تحقیق و رسیدن به حقیقتی نباشیم فردا اگر دستگاه ساخته و کار کرد دیگر قبول کردن یا نکردنمان فرقی در واقعیت امر ندارد. با این کار تنها یک موقعیت پیشرفت را از خود دریغ کرده ایم. به همین خاطر از شما تقاضا دارم با دیدی باز و بدور از پیش داوری در تحقیق در مورد این موضوع با ما همراه باشید.
              5-جناب mohammad751 گلی به گوشه این همه مرامتون. واقعا شرمنده کردید. من تنها برای آموزش دوستان کلیپی ساده را در اینجا قرار دادم و امین جان هم لطف کردند و امتحان کردند. حالا که بعد از چندین بار فیلمبرداری به تعدادی از دوستان ثابت شد تردستی نبوده سریع به آقایون پیشنهاد ثبت آنرا می دهید؟ می خواهید شما خودتان بجای آقا امین ثبت کنید تا ایشان به زحت نیافتند. همانطور که قبلا گفته ام این کلیپ تنها آغاز یک آزمایش ساده بود و من هم خودم هیچوقت ادعا نکردم که خودم آنرا کشف کردم تنها گفتم اطلاعاتم را در اختیار دوستانم می گذارم. باید خدمتتان عرض کنم که در ایران در این چند سال تعدادی از هموطنان یک همچین دستگاه هایی ساخته و متاسفانه ظاهرا بنام خود به ثبت رسانده اند اما به دلایلی که نمی دانم دستگاهشان به تولید انبوه نرسیده (چون الان در بازار نیست) همچنین برای تبلیغ در انجمنهای مختلف تحت همین نامهای ژنراتور بدون سوخت و یا ژنراتور آهنربایی یا مغناطیسی مطرح کرده ان که البته به خاطر اینکه مکانیسم دستگاهشان لو نرود هیچ توضیحی نداده اند نتیجه آن شد که در آن انجمنها هم مانند همین تاپیک همه شروع به مخالفت و دروغ خواندن و دوباره قانون بقای انرژی به میان آمده و به هیچ جایی هم نرسیدند. تفاوت اینجا در این بود که در این تاپیک هم مانند آنها وقتی با گذشت بیش از 19 طفحه بحث به هیچ جایی نرسید من تصمیم گرفتم تا به دوستان کمک کرده و کمی مباحث پایه و ابتدایی را خدمتشان عرض کنم. به همین خاطر چند کلیپ ساده قرار دادم حالا که از آنها جواب گرفته اید به فکر ثبت به نام خود هستید؟ دست مریزاد. محض اطلاعتون بگم این نوع علوم الان در خارج بالای 10 سال و حتی در موردی توسط یک پروفسور بالای 60 سال رویش کار می شود. و کلیپ هایی که در اینترنت هست و تاریخ انتشارشان مویید این موضوع می باشد. من هم سیستمی که خودم می خواستم بسازم. سیستمی بود با خروجی بالای 4000 دور در دقیقه که به خاطر همان بحث سرمایه گذاری و اینکه متاسفانه در ایران سرمایه گذاری سودش در املاک به مراتب بیشتر از تولید است فعلا پشیمان شده ام (فعلا) با تمام این تفاسیر اگر هنوز هم بدنبال ثبت یک فن و led هستید.می توانید اقدام کنید.

دیدگاه

-جناب Ghasede del خود اون دانشمندهایی که این قوانین رو به طریقی اثبات و عرضه کردند هم با وجود اینکه به آن اطمینان و اعتقاد داشتند نگفتند فقط همین که من میگم. با این دید بجایی نخواهیم رسید اساسا اگر بگوییم الا وبلا ماست سیاه است و اصلا از حرفمان پایین نیایم باز هم در دنیای واقعی ماست سفید است. اگر الان دنبال تحقیق و رسیدن به حقیقتی نباشیم فردا اگر دستگاه ساخته و کار کرد دیگر قبول کردن یا نکردنمان فرقی در واقعیت امر ندارد. با این کار تنها یک موقعیت پیشرفت را از خود دریغ کرده ایم. به همین خاطر از شما تقاضا دارم با دیدی باز و بدور از پیش داوری در تحقیق در مورد این موضوع با ما همراه باشید.
                سلام
                حرف شما قبول اما اینجا مسائلی هست که باید روشن بشه تا الان غیر از شما بقیه دوستانی که کم و بیش صحت این فیلم ها رو قبول کردن
                از کسانی بودن که هیچ تجربه ای در ساخت این موتور ها نداشتن چون اصلآ به سمتش نرفتن و مخالف بودن.
                برعکس کسانی که موافق واقعی بودن سکوت کردن یکیش همین جناب بابک 221 که یکسره از مهندس علی پور صحبت به میان میارن از تسلا
                صحبت میکنن مگه تو سایت جناب علی پور طرح یک موتور مگنتی نیست.
                این سکوت نشون میده موافقانی که سینه چاک میکردن خودشون با دیدن این فیلمها بهت زده شدن خود شما هم به سرعت اظهار نظر نکردید.
                این یعنی چه که مخالفان موافق شدن و موافقان اظهار نظر نمی کنن ؟
                معنیش اینه مخالفان تجربه ای ندارن اما موافقان بهتر میدونن این کار شدنی نیست چون خودشون به رغم سعیی که کردن نتونستن این موتور رو بسازن
                و الان سخت مشکوک هستن تا دیروز که بحث تئوری بود سینه چاک تو میدان بودن اما الان که ورق به نفعشون برگشته چرا نمیان به این امین خان تبریک بگن.
                نکنه حسادت میکنن. خلاصه یکی میاد از روی فیلم کاری میکنه که..........................
                ببینید من بنده با انواع موتورها سرو کله زدم و بدون تجربه صحبت نمیکنم دیگه خود دانید.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_el

حالا که بعد از چندین بار فیلمبرداری به تعدادی از دوستان ثابت شد تردستی نبوده سریع به آقایون پیشنهاد ثبت آنرا می دهید؟ می خواهید شما خودتان بجای آقا امین ثبت کنید تا ایشان به زحت نیافتند.اقدام کنید.
                  چیزی ثابت نشد من مدعی هستم چند تا باتری نیم قلمی نیکل کادمیمم پشت فن یا زیرش جاسازی شده. شما بایستی فن ساکن رو را با نخ از بالا به ارامی پایین بیاورید تا روشن شدن فنو ببینیم البته قبلش هم دور تا دور و ته فنو به دوربین نشان دهید اصلا ما شروع به کار فنو ندیدیم چرا؟ انرژی اهنربا نه در این حد است و نه میشه اینطوری استخراجش کرد اینقدر ازمایش شده ولی هنوز هم کار میکنه شروع بکارو چرا ندیدیم ؟ اگر قرار باشه هر ادعای فیلمی رو ببندیم بایستی کلی پول و وقت بزاریم اونایی که ثبت کردن مدارکشون رو کجا میشه پیدا کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad751
                    چیزی ثابت نشد من مدعی هستم چند تا باتری نیم قلمی نیکل کادمیمم پشت فن یا زیرش جاسازی شده. شما بایستی فن ساکن رو را با نخ از بالا به ارامی پایین بیاورید تا روشن شدن فنو ببینیم البته قبلش هم دور تا دور و ته فنو به دوربین نشان دهید اصلا ما شروع به کار فنو ندیدیم چرا؟ انرژی اهنربا نه در این حد است و نه میشه اینطوری استخراجش کرد اینقدر ازمایش شده ولی هنوز هم کار میکنه شروع بکارو چرا ندیدیم ؟ اگر قرار باشه هر ادعای فیلمی رو ببندیم بایستی کلی پول و وقت بزاریم اونایی که ثبت کردن مدارکشون رو کجا میشه پیدا کرد؟
                    جناب mohammad751 بنده گفتم تردستی هست اما نه دیگه به این شلغمی ..... اظهار نظر شما بیشتر به نفع امین خان هست oo:
                    فیلم اول که کاملآ داخل فن رو نشون داد تو فیلم دوم از زیر فن رو نشون میده فن جایی نداره تا باطری جا سازی بشه اونم نیکل کادمیوم
                    راه اندازی با باطری ساعت امکان نداره چون جریان نداره از باطری های قرصی که باید به تعداد 4 تا 5 عدد استفاده بشه که اونها هم جا گیر هستن
                    تو فیلم که گذاشتین نمی دونم چرا صدای سشوار یا تراکتور میومد
                    عزیز من با سشوار که نمیشه از فاصله زیاد فن رو چرخوند
                    تراکتور هم تو خونه جا نمیشه اون صدا در شب و یک فن نامتعادل رو میز شیشه ای طبیعیه.
                    لطفآ سعی کنید اول راها رو تست کنید بعد نظر بدین و به شعور دوست تردستمون توهین نکنید.
                    بنده خودم در حال تست هستم تا موضوع روشن بشه انشا الله.

دیدگاه

سلام به همه.
                      اولین باری که فیلم رو دیدم چن سوال برام پیش اومد.

اندازه اهنربا ها با هم فرق داشت.

فاصله نزدیک شدن اهنربا ها به فن یکنواخت نبود.

اگه نیروی دافعا باعث حرکت در نیم دور بشه همون عامل دافعه در نیم دور بعدی با جهت فن مخالفت کرده و نمیزاره حرکت کنه.
                      اگه نیروی جاذبه باعث حرکت در نیم دور بشه همون عامل جاذبه در نیم دور بعدی با جهت فن مخالفت کرده و نمیزاره حرکت کنه.
                      یعنی وقتی اهنربا بزرگه اهنربای فن رو از خودش دور کنه چه مفهومی داره کمی بعدش همین نیروی دافعه تبدیل به نیروی جاذبه بشه و اجازه بده اهنربایی که روی فن هست دوباره بهش نزدیک بشه(در یک دور کامل).nوsهمه اهنربا ها که ثابت هست!!!!!!!!!!

اگه تبادل انرژی بین سلف و خازن باشه انچنان خازنی در مدار نیست که فن رو بتونه با انرژی خودش حرکت بده.

و..
                      .
                      .
                      ...

دیدگاه

اگه تبادل انرژی بین سلف و خازن باشه انچنان خازنی در مدار نیست که فن رو بتونه با انرژی خودش حرکت بده.
                        البته یک خازن مولتی لایر در پشت فن دیده میشه..........
                        چکار میتونه بکنه یعنی رمزی تو اون خازن هست اون خازن رو در پشت فنها ندیدم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                          البته یک خازن مولتی لایر در پشت فن دیده میشه..........
                          چکار میتونه بکنه یعنی رمزی تو اون خازن هست اون خازن رو در پشت فنها ندیدم.
                          اگه تلفاتی در مدار نباشه که در همه چی هست.
                          سلف میتونه انرژی خودش رو در خازن تخلیه کنه بعدش خازن همون انرژی رو بر گردونه به سلف و همین طوری انرژی بین این دو مبادله شه.

دیدگاه

خیلی خوبه بهتره دوستان راههایی رو که میشه این کار رو کرد پیشنهاد بدن اینطوری بحث هم علمی میشه
                            هم دیدمون به این موتورها بازتر میشه . این طوری از کل کل کردن هم پرهیز میکنیم.

دیدگاه

فقط فیلم کم حجم آخرو دیدم که اونم شروع بکار فنو نشون نمیده بنظر شما استارت فن مهم نیست؟ در فیلم اخر من بعنوان یک تردست آماتور بنظرم رسید که پشت فن یعنی سمتی که دورتر از دوربینه شاید با چسب باتری نیم قلمی وصل شده باشه.
                              برای از بین بردن انرژی مغناطیسی سه راه گرم کردن، جریان متناوب و ضربه زدن وجود داره ولی راهی برای بیرون کشیدن انرژی و مصرفش هنوز معرفی نشده بازهم سوال میکنم چرا استارت فنو نشون ندادن؟[quote author=محمدحبیب زاده
                              link=topic=52622.msg444601#msg444601 date=1363103750]
                              اگه تلفاتی در مدار نباشه که در همه چی هست.
                              سلف میتونه انرژی خودش رو در خازن تخلیه کنه بعدش خازن همون انرژی رو بر گردونه به سلف و همین طوری انرژی بین این دو مبادله شه.
                              [/quote]
                              تلفات همون LED و اصطکاک فن و انرژی راه اندازی فن از حالت سکون هست چونکه در شروع بکار ،فن شتاب زاویه ای لازم داره همین تلفات نشان دهنده وجود تردستی هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad751
                                فقط فیلم کم حجم آخرو دیدم که اونم شروع بکار فنو نشون نمیده بنظر شما استارت فن مهم نیست؟ در فیلم اخر من بعنوان یک تردست آماتور بنظرم رسید که پشت فن یعنی سمتی که دورتر از دوربینه شاید با چسب باتری نیم قلمی وصل شده باشه.
                                ببینید فن 12 ولت هست برای اینکه کار کنه 4 تا 5 عدد باطری لازمه درسته با یک باطری که راه نمی افته .
                                این تعداد باطری نمیشه پنهان کرد ....میشه؟
                                اگر فن دارید یه تست بکنید بد نیست.
                                http://uploadkon.ir/?file=MVI_3954.mp4
                                این فیلم هم ببینید نظرتون رو بگید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X