اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟

البته حرف شما خودش سنده اما ولیکن بهتر نبود با آی دی امین 100 میومدید این حرف رو میگفتید؟ و یه مقدار هم در مورد جنس و نحوه ی بافت کلاه توضیح میدادید ؟
    زندگی پر ز وجود است ولی ..
    ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

سلام
      نوشته اصلی توسط afceaglee2013
      البته حرف شما خودش سنده اما ولیکن بهتر نبود با آی دی امین 100 میومدید این حرف رو میگفتید؟ و یه مقدار هم در مورد جنس و نحوه ی بافت کلاه توضیح میدادید ؟
      فیلم اول که میز سوراخ شده بود و سیم فن رد شده بود ...
      کلاه دوم از جنس wireless power بود

پ.ن:اینکه استاد همون amin100 هستند هم تایید میشه
      با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afceaglee2013
        سلام
        منم امین 100 یا شاید بهتر باشه بگم Ghasede del بزودی با فیلمی نشون میدم حقه چی بوده
        فقط کمی توضیح بدم به ترتیب از سه حقه استفاده شد که از لو دادن قسمت سوم معذورم
        دلیلش هم اینه که احتمال داره باعث افزایش اینگونه فیلم ها بشه و جوی رو ایجاد کنه که
        بر عکس هدف بنده باشه.
        روش اول همونطور که جناب پور ریکنده فرمودن سیم از زیر میز انرژی رو به موتور میداد.
        و یک رید رله که با آهنربا تحریک میشد برق رو قطع و وصل میکرد.
        در روش دوم که کتاب و شیشه وجود داشت میدان مغناطیسی متغیر استفاده شده بود
        و دو بوبین که دور فن پیچیده شده بود یکی برق فن و یکی برق led رو تامین میکرد
        که با نوار چسب مخصوص ضد انعکاس نور پوشانده شده بود.
        روش سوم که روی میز شیشه ای بود به دلایلی که گفتم از گفتن طرز کارش معذورم
        چون در بیشتر حقه ها قابل استفاده هست.
        دوست داشتم بیشتر از این ادامه بدم و نمونه های دیگه ارائه کنم اما به دو دلیل اینکار رو نکردم
        اول اینکه وقتم اندک و کارم زیاده.
        و دوم اینکه نخواستم بعد از یه مدت طولانی که دوستان زیادی رو در رویا پردازی کمک کردم
        باعث شکست روحی و افسرده گی شدید براشون بشم.
        شما مطمئن باشید اگر امکان ساخت این موتورها بود من تا حالا ساخته بودم.
        فیلم اول که میز سوراخ شده بود و سیم فن رد شده بود ...
        کلاه دوم از جنس wireless power بود

پ.ن:اینکه استاد همون amin100 هستند هم تایید میشه
        با سپاس
        درسته یادم رفت بگم که جناب پور ریکنده از این امر با اطلاع بودن
        و اینکه گاهی به بنده مشورت میدادن . :biggrin:

دیدگاه

یعنی در کل تایپیک فقط امین100 سرش به تنش می ارزید که اونم ...
          بعد بیاین بگین مردم چه دلیلی دارن فیلم الکی بسازن .. حالا استاد قصدشون به قول خودشون خیر بود و الا در جهل مرکب، سیاه میشدیم
          پا نوشت: بنده هنوز نه جزو مخالفینم نه موافقین .. یه جایی این وسطا، بین فیلم های الکی و کلیپ های سر کاری، حیرانم
          زندگی پر ز وجود است ولی ..
          ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
            بعضی از دوستان pm دادن که شما جناب امین 100 رو در نظر نگرفتین
            باید عرض کنم که امین 100 خود بنده هستم .
            و دیدم که چطور راحت میشه ذهن افراد رو منحرف کرد این موضوع تجربه خوبی برای بنده بود
            و امیدوارم تجربه خوبی هم برای شما باشه که در دنیایی که با فیلم همه چیز رو میشه دیکته کرد
            شما جزء فریب خورده ها نباشین.
            خوب مهندس چی گیرت اومد بیا با هم تقسیم کنیم!!!! :angry:
            خودت اومدی فیلم گذاشتی بعد با یه نام دیگه وارد انجمن شدی و..... که چی بشه؟

این تایپیک مشابه رو دیگه کی قفل کرده؟
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74054.30;topicseen
            امان از دست شما من دلم به این انجمن خوش بود ولی انگاری .....
            در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
            گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
              خوب مهندس چی گیرت اومد بیا با هم تقسیم کنیم!!!! :angry:
              خودت اومدی فیلم گذاشتی بعد با یه نام دیگه وارد انجمن شدی و..... که چی بشه؟

این تایپیک مشابه رو دیگه کی قفل کرده؟
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74054.30;topicseen
              امان از دست شما من دلم به این انجمن خوش بود ولی انگاری .....
              سلام
              ببین جناب sami222 در همون تاپیکی که اشاره کردید بنده جایی نظرم رو گفتم که به شما برخورد و خیلی راحت
              گفتید حالا که موافق نیستی تشریف ببرید و بی خیال این تاپیک بشید کلآ منطق افرادی که موافق گرفتن
              انرژی از هیچ هستن همینه البته برخورد شما که خوب بود توهین هایی در همین تاپیک ها دیده شده که
              در هیچ تاپیک دیگه ای وجود نداره مثلآ دانش پژوهان ایرانی.......از علم سر در نمبارن.
              و غیره افراد بدون هیچ مدرک مستدلی فقط به اتکاء چند فیلم فرنگی در صدد اثبات این موضوع بودن
              مثل اینکه هر چی این انگلیسی زبانان نشون میدن وحی منزله oo:
              خوب منم مخالف سر سخت این قضیه هستم و به نقطه اتکاه شما حمله کردم و انصافآ هم خوب
              از پسش بر امدم تا دیگه کسی نتونه به فیلم استناد کنه.
              منتظرم نبودم طرفداران این قضیه خوشحال بشن .
              اما کسانی که واقعآ دنبال حقیقت باشن از بنده که نشون دادم چطور فرنگی ها با فیلم حقه بازی میکنن
              ناراحت نخواهند شد .
              همونطور که دیدیم برخورد های ناشایستی از طرفداران این ژنراتور بدون سوخت سر زده و این سایت
              یک سایت علمی هست و این قضیه فعلآ جایگاه علمی نداره بهتره بحث درباره این موضوع پایان یابد.
              http://uploadtak.com/images/l115_New_Folder.rar

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

خوب میخواید از ایمیل خودم برات عکس بگیرم برات بفرستم که دوتا ایمیل که دوستان بنده رو بدلیل اینکه گفتم مواظب باشید فلزیاب بدردنخور بهتون نندازند فحش نثارم کردن در زمینه فلزیاب فعال بودم و اطلاعاتی داشتم و خیای ساده به دوستان اینو گفتم ولی انگار بازار بعضی یارو بهم زدم!!!!!!
                درمورد فیلم لازم بود که اینقدر پنهون کاری کنید و برید و با یه نام دیگه وارد بشید!!!! یا اصلا همچین فیلمی رو تهیه کنید!!!!
                من چند ساعت روش وقت گذاشتم تا همچین چیزو شبه سازی کنم چون قبلانم یه همچین چیزی رو ساخته بودم و جواب نگرفته بودم خواستم اینم امتحان کنم الانم یه ایده ای یه نکته ای به فکرم برسه با اینکه میگین نمیشه امتحانش میکنم ناراحیتم از اینه که یکم سر کار رفته بودم!!!
                قبلا توی پست قبلی هم گفتم
                بعضی چیزا مشکوکه بعدا میگم!!!!
                وقتی شما میگید بنده گفتم تایپیک رو ترک کنید حتما یه دلیلی داشته دیگه به هر حال
                نمیشه که نمیشه! زندگی همچنان جاری است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                  خوب میخواید از ایمیل خودم برات عکس بگیرم برات بفرستم که دوتا ایمیل که دوستان بنده رو بدلیل اینکه گفتم مواظب باشید فلزیاب بدردنخور بهتون نندازند فحش نثارم کردن در زمینه فلزیاب فعال بودم و اطلاعاتی داشتم و خیای ساده به دوستان اینو گفتم ولی انگار بازار بعضی یارو بهم زدم!!!!!!
                  درمورد فیلم لازم بود که اینقدر پنهون کاری کنید و برید و با یه نام دیگه وارد بشید!!!! یا اصلا همچین فیلمی رو تهیه کنید!!!!
                  من چند ساعت روش وقت گذاشتم تا همچین چیزو شبه سازی کنم چون قبلانم یه همچین چیزی رو ساخته بودم و جواب نگرفته بودم خواستم اینم امتحان کنم الانم یه ایده ای یه نکته ای به فکرم برسه با اینکه میگین نمیشه امتحانش میکنم ناراحیتم از اینه که یکم سر کار رفته بودم!!!
                  قبلا توی پست قبلی هم گفتم وقتی شما میگید بنده گفتم تایپیک رو ترک کنید حتما یه دلیلی داشته دیگه به هر حال
                  نمیشه که نمیشه! زندگی همچنان جاری است
                  ببین عزیز من منم وقت گذاشتم این کار رو کردم فقط شما نبودی که وقت گذاشتی کسای دیگه هم بودن
                  اتفاقآ مثل شما برخورد نکردن مگر شما نبودی که جناب صاحبی رو تشویق میکردی و ایشون اون همه زحمت کشید و کلی هم هزینه کرد
                  و موتورش کار نکرد چی شد این تاپیک ها تا حالا از خیلی ها وقت تلف کرده ظاهرآ مشکل شما چیز دیگه ای هست شاید بهتر بود
                  امین 100 بکارش ادامه میداد تا شما همچنان در خواب خوشتون می غلطیدید و لذت میبردید اشتباه کردم آنچنان سر کارتون نذاشتم تا زندگیتونو تباه کنید
                  باید همچنان ادامه میدادم تا جهل و خرافه تا مغز استوخونتون نفوذ کنه.
                  مگر من شما رو مجبور کردم که گول بخوری :twisted:

دیدگاه

ببین عزیز من منم وقت گذاشتم این کار رو کردم فقط شما نبودی که وقت گذاشتی کسای دیگه هم بودن اتفاقآ مثل شما برخورد نکردن مگر شما نبودی که جناب صاحبی رو تشویق میکردی و ایشون اون همه زحمت کشید و کلی هم هزینه کرد و موتورش کار نکرد چی شد این تاپیک ها تا حالا از خیلی ها وقت تلف کرده ظاهرآ مشکل شما چیز دیگه ای هست شاید بهتر بود امین 100 بکارش ادامه میداد تا شما همچنان در خواب خوشتون می قلطیدید و لذت میبردید اشتباه کردم آنچنان سر کارتون نذاشتم تا زندگیتونو تباه کنید
                    مگر من شما رو مجبور کردم که گول بخوری :twisted:
                    چرا مهندس جان همه وقت گذاشتن من قبل اینکه برم دانشگاه یه همچین کار مشابهی کردم و چند روز روش وقت گذاشتم
                    جناب صاحبی هم قبل اینکه من چیزی بگم ساخته بودن گفتم حالا که ساختین این نکات رو هم در نمونه دومی که خودتون قصد ساختشو دارین لحاظ کنید همین!
                    باید همچنان ادامه میدادم تا جهل و خرافه تا مغز استوخونتون نفوذ کنه
                    کلا میگم چرا قایم موشک بازی کردی؟ لازم بود؟ خرافات چی؟
                    وقتی یکی گفت یه چیزی میسازم اون طرف دنیا صدامو بشنوم همه خندیدن یا وقتی نیتون گفت دنیا گرده!!!! من آدم خرافاتی نیستم و بعضی چیزا ارزش یک بار امتحان کردنو داره! میگم این انجمن ها برای پیشرفت و طرح و حل سوالات بنا شده نه جای جرو بحث من هرچند که خطای نکردم (فکر نکنم کرده باشم) ولی بازم از همه دوستان برای حرفی یا چیزی که باعث کدورد از جانب من شده معذرت میخوام از خدا میخوام این دم دمای سال نو همه رو به راه راست هدایت کنه موفق باشید

دیدگاه

جناب Ghasede del :
                      گذشته از اینکه بچه ها رو سر کار گذاشتید و خلاف قوانین عمل کردید(دو اکانت کاربری :mrgreen: ) کارتون جالب بود
                      الان دانلود کردم دیدمش
                      جالب بود :job:

منتها عمل شما در این مقام برام کمی عجیبه(با عرض پوزش شبیه دعوای بچه هاست که میخوان طرف مقابل رو خیط کنند)
                      شما قصدتون رد کلی ساخت این قبیل دستگاه هاست یا رد ساخت موتور با انرژی آهنربایی؟

در کل تاپیک راه جالبی رو رفته و نظرات بسیاری داخلش هست و به نظر بنده مرجع جالبی جهت مطالعات و کسب تجارب بازدید کنندگانه
                      اینکه شما اصرار دارید قفل بشه هم بسیار برام عجیبه :biggrin:
                      به نظر من بهتره همچنان به همین صورت ادامه داشته باشه(اگر دست های پشت پرده اجازه بدهند )

پی نوشت:
                      با تشکر از دوستان نظارتی کا تا بحال خوب روی این تاپیک وقت گذاشتند

یه نوستالژی از گفته های قدیمم :biggrin: !!! :

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
                      اون قضیه شمع ها هم خالی بندی محضه. اگه اونطور باشه پس منم فردا میرم با پفک نمکی مینو و لنگه پوتین سربازیم برق تولید میکنم!!!
                      اگه خواستید تا براتون یه کلیپ هم با این مظمون بسازم!!! تا ما هم لااقل این فرنگی ها رو یکم بزاریم سر کار!!!!!
                      درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                      بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                        چرا مهندس جان همه وقت گذاشتن من قبل اینکه برم دانشگاه یه همچین کار مشابهی کردم و چند روز روش وقت گذاشتم
                        جناب صاحبی هم قبل اینکه من چیزی بگم ساخته بودن گفتم حالا که ساختین این نکات رو هم در نمونه دومی که خودتون قصد ساختشو دارین لحاظ کنید همین! کلا میگم چرا قایم موشک بازی کردی؟ لازم بود؟ خرافات چی؟
                        وقتی یکی گفت یه چیزی میسازم اون طرف دنیا صدامو بشنوم همه خندیدن یا وقتی نیتون گفت دنیا گرده!!!! من آدم خرافاتی نیستم و بعضی چیزا ارزش یک بار امتحان کردنو داره! میگم این انجمن ها برای پیشرفت و طرح و حل سوالات بنا شده نه جای جرو بحث من هرچند که خطای نکردم (فکر نکنم کرده باشم) ولی بازم از همه دوستان برای حرفی یا چیزی که باعث کدورد از جانب من شده معذرت میخوام از خدا میخوام این دم دمای سال نو همه رو به راه راست هدایت کنه موفق باشید
                        پنهان کاری برای این بود که اطلاعات طرفداران موتور بدون سوخت محک بخوره و اگر چیزی تو چنته دارن روکنن
                        همچنین نشنیدی مسئله چون حل گشت آسان شود
                        اگر از اول رو میکردم باز ساز خودشونو میزدن که روش اونا با روش شما فرق داره خیلی ساده انگارانس اگر فکر کنیم تسلیم میشدن
                        باز ترفند دیگه ای رو اعلم میکردن اما دیدی با این روش همه عقب نشینی کردن این تاپیک شده بود تاپیک توهین به داش پژوهان
                        منم یکی از دانش پژوهان بودم که فکر کنم جواب مناسبی بهشون دادم.
                        جناب Ghasede del :
                        گذشته از اینکه بچه ها رو سر کار گذاشتید و خلاف قوانین عمل کردید(دو اکانت کاربری :mrgreen: ) کارتون جالب بود
                        الان دانلود کردم دیدمش
                        جالب بود :job:

منتها عمل شما در این مقام برام کمی عجیبه(با عرض پوزش شبیه دعوای بچه هاست که میخوان طرف مقابل رو خیط کنند)
                        شما قصدتون رد کلی ساخت این قبیل دستگاه هاست یا رد ساخت موتور با انرژی آهنربایی؟
                        جناب نصیری شما خیلی کم به این تاپیک سر میزنید فکر کنم اولین ارسال هم از شما باشه.
                        اما بنده شاهد توهین های بسیار زشتی از طرفداران گرفتن انرژی از هیچ بودم
                        جناب پورریکنده شاهد این موضوع هستن درسته از قوانین سایت تخطی کردم اما یکی از مجریان رو مطلع کردم
                        و قصدم استفاده از این نام کاربری جدید برای مدت طولانی نبود.
                        اگر بحث علمی هست توهین به دانش پژوهان ایرانی چه معنی میده فکر نمی کنم کار بنده تا این حد زشت و ناپسند بوده باشه.

اضافه شده در تاریخ :
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52622.285
                        میبینید جناب نصیری این آخرین ارسال شماست که دیدن تاپیک خودتون ابراز تعجب کردید
                        البته این طبیعی هست که صاحب تاپیک مخالف قفل شدنش باشه. :redface:
                        اما فکر نمیکنم برای یک سایت علمی یک موضوع که علم رو به چالش میکشه
                        و مدعیانش به جای بحث علمی از سفسته و مغلطه استفاده میکنن.
                        مناسب باشه.
                        در هر صورت دوستان دیگه هم نظر بدن بهتره.
                        قفل بشه یا نشه دیگه برام مهم نیست
                        چون دیگه رمق ادامه دادن رو نداره.

دیدگاه

جناب نصیری شما خیلی کم به این تاپیک سر میزنید فکر کنم اولین ارسال هم از شما باشه.
                          اما بنده شاهد توهین های بسیار زشتی از طرفداران گرفتن انرژی از هیچ بودم
                          جناب پورریکنده شاهد این موضوع هستن درسته از قوانین سایت تخطی کردم اما یکی از مجریان رو مطلع کردم
                          و قصدم استفاده از این نام کاربری جدید برای مدت طولانی نبود.
                          اگر بحث علمی هست توهین به دانش پژوهان ایرانی چه معنی میده فکر نمی کنم کار بنده تا این حد زشت و ناپسند بوده باشه.
                          حرف شما کاملا منطقیه و بنده قبولش دارم :agree:
                          متاسفانه در هر گفتگو و یا تبادل افکاری افرادی پیدا میشوند که مخاطب خودشون رو عاری از دانش علمی و عملی فرض کرده و به جهت تحمیل عقاید و باورهاشون از هیچ کاری دریغ نمیکنند ولو به ناسزا و ... (نمونش رو از اون دوست عزیز که اهانت آشکار به همه کرد به شخصه دیدم و در جوابشون هم چند صفحه قبل یه پست دادم)
                          این مایه تاسفه اما کاریش نمیشه کرد. تنها راه هم فرهنگ سازیه و افزایش دانش عمومی

اشتباه نکنید! من خودم دنبال کننده این تاپیک هستم(هر چند ارسال نمیدم داخلش)
                          متاسفانه به دلیل گرفتاری های شخصی کمتر میتونم به سایت سر بزنم و هر از چند گاهی که سر میزنم این تاپیک یکی از گزینه های بازدیده
                          بیشتر به دنبال یاد گیری هستم و یا گرفتن ایده
                          یه ایده هم تو ذهنمه منتها پیاده کردنش کار حضرت بیژنه! :biggrin:

در کل خوب داره پیش میره اگر مهندس علیپور (ریکنده نه ها!!! :mrgreen: )و دوستان بزارن!!!
                          هر چند که ایشون هم با حضورشون و ارائه نظراتشون تونستند کمی مارو شاد کنند :biggrin:

با سپاس
                          درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                          بدرود . . .

دیدگاه

سلام به همه.
                            برادر Ghasede de کار خوبی کردی منم بلد بودم میکردم.

این جور کارا باعث میشه اطلاعات زیادی بدست بیاریم.
                            کارت عالی بود.
                            از اول می دونستم یه کاسه ای ...هست اما نمی دونستم چی!! چندتایی هم گفتم از جمله کوپلینگ مغناطیسی و چرا اندازه و فاصله اهن رباها درس نیستندو..اون لحظه ذهن دنبال علت ها میگرده و تمامی حالتهای ممکن رو بررسی میکنه که با چه روشی این کار رو انجام میدن؟ واین نوع از فعالیت ذهن، به نظر من خیلی خوبه چون در حالت معمول شاید تا این حد فعالیت نکنه.
                            موفق باشی. :rolleyes: :rolleyes:

دیدگاه

دوست نداشتم دیگر مطلبی در این مورد بنویسم ولی وقتی میبینم مولدهای بدون سوخت در این تاپیک مظلوم واقع شده اند ناچارا مقداری بیشتر توضیح میدهم
                              همانطور که قبلا گفته ام مولدهای بدون سوخت فسیلی وجود دارند که از چند عامل مهم مانند جاذبه زمین - امواج الکترومغناطیس - عمل الکترولیز - فشار گازها و انرژی اهنربایی طی فرایندهایی برای ماشینها انرژی برقی تولید میکنند روش اهنربایی بدلیل گرانقیمت بودن تجهیزات و مستهلک شدن سریع قطعات و سیستم روش مناسبی نیست
                              تولید انرژی ارزان یک مطلب بسیار با اهمیت جهانی است که هزاران دانشمند بر روی ان در جهان کار میکنند ولی نتیجه تحقیقاتشان توسط مافیای نفتی از جمله سران عربستان سعودی و شرکت شل خریداری و بایکوت میشود
                              سالانه ملیونها دلار خرج ایجاد مطالب انحرافی در این زمینه در اینترنت میشود تا دانش پژوهان به راهی اشتباه رفته و سرخورده شوند با اهنرباهای ثابت بدون پوشش شیلد یک طرفه و فن کامپیوتر هیچ متور بدون سوختی را نمیشود درست نمود بهمین خاطر اکثر طرحهای موجود در اینترنت جعلی هستند و با باطریهای کوچک جاسازی شده کار میکنند افراد منتشر کننده این فیلمها دارند بنوعی از مافیای فروش نفت پول و پاداش دریافت میکنند یا اینکه میخواهند تلاش بیهوده خودشان را حقیقی جلوه دهند
                              کلا در اکثر مولدهای مغناطیسی باید یک طرف اهنربا جهت تک قطبی شدن میدان با شیلد مخصوص یا ورق اهنی پوشش داده شود تا نیروی بازدارنده حرکت به حداقل برسد
                              میدان مغناطیسی میتواند نیروی رایگان ایجاد کند البته نه بصورت نیروی دافعه دو اهنربا که سریع موجب خراب شدن اهنربا ها میشود بلکه در ساخت الترناتورهای مخصوصی که میدان مغناطیسی القائی توسط یک عامل سوم بجای تحرک اهنربا قطع و وصل میشود این سیستم میتواند بازدهای خیلی بالا تر از صدرصد داشته باشد بطوری که میتوان حتی بجای اهنربای ثابت در روتور از نیروی برق تولیدی جهت ساخت اهنربا استفاده کرد در اصل در این سیستم هیچ اهنربای دائمی نیز استفاده نمیشود لذا طول عمر ان نیز میتواند بینهایت شود
                              نمونه اسان و عملی متور بدون سوخت با جاذبه زمین طرح مهندس رضا علیپور است که در سایت علیپور اتم اورده شده که با استفاده از مخازن نامتقارن و اختلاف چگالی اب و جیوه از جاذبه زمین نیروی رایگان مکانیکی میگیرد

[ftp=ftp://sites.google.com/site/alipouratom2/alipour-free-energy-generator]https://sites.google.com/site/alipouratom2/alipour-free-energy-generator[/ftp]

دیدگاه

پوشش شیلدی که توانایی متمرکز کردن میدان آهنربا در جهت خاصی رو داشته باشه وجود نداره .
                                قبل از اینکه شما بفرمایید فیلم ها جعلی هستن ما میدونستیم
                                دوست عزیز از مافیای عربی صحبت میکنی چقدر ساده انگارانه ............
                                فکر میکنی نفت فقط بدرد سوختن و تامین انرژی میخوره نه عزیزم نفت تو دنیای امروز زیر بنای
                                علم شیمی و مواد خام برای خیلی از چیزهایی هست که بعضی از اونهارو میشناسیم.
                                تمام تحقیقاتی که صورت میگیره برای اینه که این ماده ازشمند کمتر دود بشه بره هوا.
                                اگر روزی انرژی از طرق دیگه تامین بشه کافی کشورهای نفتی یک ماه نفت نفروشن
                                انوقت قیمت یک لیترش برابر با قیمت یک بشکه میشه.
                                نمونه اسان و عملی متور بدون سوخت با جاذبه زمین طرح مهندس رضا علیپور است که در سایت علیپور اتم اورده شده که با استفاده از مخازن نامتقارن و اختلاف چگالی اب و جیوه از جاذبه زمین نیروی رایگان مکانیکی میگیرد
                                قبلآ در این باره به اندازه کافی بحث شده.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X