اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟

ولی در چند ثانیه بعد که تسمه به سرعتی ماکزیمم رسید به مینیمم پتانسیل می رسیم و از این به بعد نیرو به جهت چپ خواهد بود

همین یک جمله رو شما لطف کن بیا توضیح بده چرا ؟

دقیقا کی سرعت به ماکزیمم میرسه و علتش چیه ؟

اون حالتی رو هم که می فرمایید جهت نیرو عوض میشه رو هم موقعیت گوی ها شو لطف کنید بکشید من بررسی کنیم ببینیم حرفتون درسته یا نه

ممنون میشم
    غیر ممکن غیر ممکن است

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟

نوشته اصلی توسط مصطفی.ر
      سلام

پیرو ایراد دوستمون که گفتند فواصل در عکس مشکل داره و ...

سیستم رو خودم با فواصل درست رسم کردم که میزارم برای دوستان

راه بدست آوردن ارتفاع جیوه هم آوردم

هرچند شکل رو با نرم افزار Paint کشید ولی کاملا دقیق ه و همه فواصل یکسان واقعا برابرند
      از این نظر مو لا درزش نمیره

اصل فایل رو هم لینکشو براتون میزارم هرکسی شک و شبهه ای براش باقی مونده بود که مثلا تو فاصله ها کلک زده باشم یا . . .
      خودش دانلود کنه و ببره زیر ذره بین و چک کنه

درود داداش ،
      لطفا جمعش کن زشته .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مصطفی.ر

همین یک جمله رو شما لطف کن بیا توضیح بده چرا ؟

دقیقا کی سرعت به ماکزیمم میرسه و علتش چیه ؟

اون حالتی رو هم که می فرمایید جهت نیرو عوض میشه رو هم موقعیت گوی ها شو لطف کنید بکشید من بررسی کنیم ببینیم حرفتون درسته یا نه

ممنون میشم
        شما معادلات دیفرانسیل خوندی؟
        شما معادلات نوسان سیستم خطی ساده رو می دونی؟
        همین سیستم های ساده خطی معدلات نوسانشون خیلی ساده نیست. البته ما روش های ساده برای نتیجه گیری کلی داریم.
        من همون اندازه که وقت خالی برای تفریح دارم روی این موضوع کار می کنم و از من انتظار نداشته باشین تمام معادلات غیر خطی سیستم شمارو بنویسم و حل کنم این وظیفه خود شماست.
        برای حل مسائل فیزیکی همیشه یک سری راه حل ساده است که با استفاده از اصول و فرمول های کلی نتیجه گیری مورد نیاز رو انجام می دیم و اگر شما در اصول مشکل داشته باشی و بخواهی دقیق مسائل رو حل کنی باید چندین روز روی حل ی مسئله ساده صرف کنی.
        من الان خودم به اندازه کافی پروژه دارم و اگر بخوام معادلهدیفرانسیل غیر خطی حل کنم معادلات همین سیستم خودم رو حل می کنم و وقتم رو کار خودم می زارم به خاطر این که من درستی اصول معادلات کار و انرژی و دینمک رو درک کردم و این مسائل ساده رو به روش ساده حل می کنم.
        شکل هم برای شما نمی کشم انتظار دارم خود شما مسئله رو درک کنی.
        من انتظار دارم شما به ریاضی 1-2 و معادلات دیفرانسیل و ریاضی مهندسی و فیزیک 1 تا حد لازم تسلط داشته باشی.
        قبل از همه شما می دونی معادله کار و انرژی چی هست؟ شما معنی کار و انرژی رو می دونی؟ شما رابطه کار و انرژی و دینامیک رو می دونی؟
        برای شما قبل تر با فرمول نوشتم.
        در ضمن من هیچ وقت ننوشتم کسی توی گور به حرفای شما لرزید و ...

پس شما با روش لاگرانژ و حل مسئله به روش کار و انرژی مشکل داری و فقط میخواهی به روش دینامیک مسئله حل بشه.
        اجازه بدین سیستم رو برای حل مسئله ساده سازی کنیم به خاطر این که من کامپیوتر شبیه ساز نیستم که همه چیز رو در نظر بگیرم.
        امید وارم شما خودت بدونی که در حل مسئله نکات اصلی رو باید در نظر گرفت و از مسائل کم تاثیر و اضافی باید صرف نظر کرد و سیستم رو در شرایط ایده آل تحلیل کرد و اگر در شرایط ایده آل جواب بده باید بریم سراغ حل دقیق.

تسمه رو طوری فرض می کنیم که انگار عرض تسمه 0 هست و توپ ها روی یک خط می رن و روی همون خط بر می گردن ولی موقع برگشت از محیط آب بر می گردن.
        توپ هارو هم مکعب مربع فرض می کنیم که معادلات تا جای ممکن خطی بشن.
        پس انگار 2 محیط مجزا داریم و مکعب ها وقتی به انتهای پایین می رسن teleport می کنن به محیط 2 و از آب میان بیرون.
        در داخل هوا فرض می کنیم نیروی ارشمیدس ناچیز است.
        یک نیروی مقاوم وقتی است که مکعب وارد جیوه می شود.
        در لحظه ورود نیروی مقاوم به طور خطی زیاد می شود و وقتی مکعب کامل داخل جیوه قرار گرفت نیروی مقاوم کاملا ثابت باقی می ماند.
        برای صرفه نظر کردن از تغییرات خطی نیروی ارشمیدس می تونیم مکعب مربع رو به یک ورق مکعب با چگالی یکسان ولی مساحط زیاد تبدیل کنیم و در طول کل مسیر نیروی ارشمیدس رو یکسان فرض کنیم. یعنی بینهایت نازک و بینهایت پهن و نیرو فقط با حجم رابطه دارد نه شکل جسم.
        فشار هوا در هر 2 محیط یکسان است.
        محیط 1 هوا و جیوه است و محیط 2 آب و جیوه و هوا.(محیط اول سمت چپ شکل شما و محیط دوم سمت راست شکل)
        تمام اتفاقی که میفتد در اختلاف ارتفاع جیوه میحط 1 و2 و آب محیط 2 است.
        پس مکعب هارو به صفحه ساده کردیم.
        صفحاتی که در داخل جیوه و زیر اختلاف ارتفاع قرار دارند عملا همون اندازه که نیرو محرک وارد می کنند همون میزان نیروی مقاوم.
        به همین ترتیب صفحاتی که در قسمتی از هوا قرار دارند که در آن ارتفاع در محیط 1 آب نیست.
        پس این 2 قسمت رو از سیستم حذف می کنیم و محیط 1 فقط جیوه و هوا دارد و محیط 2 فقط آب.
        حالا برای برررسی بد ترین حالت ایده آل تعداد صفحات رو فرد فرض می کنیم.
        3حالت پیش می آید.
        1_حالتی که محیط آب(محیط 2) یک صفحه بیشتر دارد.
        2_حالتی که محیط هوا یک صفحه بیشتر دارد.
        3_حالتی که محیط جیوه یک صفحه بیشتر دارد.
        در واقع این یک صفحه اضافه بین 3 محیط می چرخد.
        به بیان دیگر انگار که صفحاتی هستند که در میحط ها جلو و عقب می روند و نیروی حاصل از آنها همواره ثابت است وتنها یک صفحه اضافی است که بین محیط ها حرکت می کند ولی این صفحه اضافه در محیط آب 1/9 ارتفاع سیستم را طی می کند و در 2 محیط هوا و جیوه 1/18 ارتفاع سیستم.
        یعنی صفحه اضافه مسافت 2 برابر را در محیط آب طی می کند.(با دقت محاسبه کنید)
        کل لم حل مسئله تو همین 1 صفحه اضافی است کل نکته انحرافی مسئله همینجاست.
        من فرض کردم چگالی صفحات از چگالی آب هم کمتر باشد.
        http://www.parsgig.com/f/3VKzG

محیط هوا و محیط آب نیروی محرک ایجاد می کنند و محیط جیوه نیروی مقاوم.
        فرض کنیم چگالی آب 2 برابر چگالی جیوست و چگالی هوا تقریبا 0.
        پس دقیقا نصف محیط 1 جیوه و نصف دیگش هواست.
        حالا فرض کنیم 9 صفحه داریم.
        همیشه 4 صفحه در محیط 1 و 4 صفحه در محیط 2 هستند و 1 صفحه اضافه بین محیط آب و محیط هوا و محیط جیوه حرکت می کنه.
        نیروی وزن 4 صفحه چپ و راست همدیگه رو خنثی می کنند و تنها نیروی وزن 1 صفحه اضافه تاثیر گذار هست.
        همواره 2 صفحه در محیط جیوه و 2 صفحه در محیط هوا است و فرض کردیم نیروی ارشمیدس در هوا نداریم پس نیروی ارشمیدس حاصل در محیط جیوه و آب همدیگه رو خنثی می کنند به غیر از یک صفحه اضافی.
        وقتی صفحه اضافه در محیط هوا است نیروی وزن محرک است.
        وقتی صفحه اضافه در محیط جیوه است نیروی محرک وزن باز هم محرک است ولی نیروی ارشمیدس مقاوم است.
        نیروی ارشمیدس در محیط جیوه 2 برابر نیروی ارشمیدس در محیط آب است و مسافت طی شده توسط صفحه اضافی در محیط جیوه نصف آب است.
        طبق کار و انرژی مشخصه که صفحه اضافه با نیروی وزن در محیط 1 و 2 دقیقا به میزان یکسان کار انجام می ده و کاری که انجام می شه تبدیل به انرژی جنبشی یا از جنبشی به پتانسیل هست.
        در محیط هوا نیروی ارشمیدس نداریم و کاملا مشخصه که کاری که نیروی ارشمیدس بر روی صفحه اضافه در محیط جیوه انجام می دهد برابر کاری است که نیروی ارشمیدس در محیط آب انجام می ده.
        حالا می تونیم جهت سادگی بیشتر وزن صفحه اضافی رو در برابر نیروی ارشمیدس ناچیز فرض کنیم و مسئله رو فقط برای نیروی ارشمیدس حل کنیم و همین حل رو به حالت کلی تر تعمیم بدیم.
        پس با این حساب وقتی صفحه اضافی در محیط هوا است برآیند نیرو ها 0 است.
        فرض کنیم در لحظه شروع صفحه اضافی در محیط آب است پس نیروی ثابتی به سیستم وارد می شه و سیستم تا زمانی که صفحه اضافی 1/9 واحد را طی کند سیستم نیروی محرک می گیرید.
        فرمولی که برای محاسبه سرعت نهایی سیستم هست دقیقا همون فرمول کار و انرژی است و اصلا هیچ فرمول دیفرانسیلی دیگری برای بدست اوردن سرعت نهایی وجود ندارد.(یعنی شما کار و انرژی رو قبلو نداشته باشی عملا معادلات دیفرانسیل و حساب دیفرانسیل در حد دبیرستان هم نباید قبول کنی)
        2ax=v^2
        و a همون شتاب حاصل از نیروی محرک است و v سرعت نهایی سیستم و x مسافت طی شده توسط صفحه اضافی.
        حالا که سیستم به سرعت ماکزیمم رسید صفحه اضافی وارد محیط هوا می شه و با همون سرعت وارد محیط جیوه می شه.
        در میحط جیوه مسافت طی شده نصف محیط آب و نیروی مقاوم 2 برابر در نتیجه شتاب ماوم 2 برابر است.
        2ax=v^2-v0^2-
        شتاب در این حالت منفی و v0 سرعت اولیه ورود به محیط جیوه همون سرعت ماکزیمم است. ax در هر 2 محیط جیوه و آب برابر است.
        در نتیجه در انتهای مسیر قبل از خروج از محیط جیوه سرعت سیستم 0 می شه و حالا سیستم به خاطر نیروی خلاف جهت , به طور معکوس به چرخش ادامه می ده تا جایی که دوباره صفحه اضافی وارد محیط آب شود.

به این ترتیب سیستم با همون انرژی اولیه به نوسان ادامه خواهد داد مگر اصتکاک رو هم در نظر بگیریم.
        اگر نیروی وزن رو هم دخیل کنید باز همین فرمول ساده از دوران دوم دبیرستان براتون نوشتم حساب کنید سیستم نوسان خواهد کرد.

حالا چرا سیستم رو ساده سازی کردیم؟ برای این که از معادلات حالت بین 2 مرز پرهیز کنیم.
        راه حل دیگه اینه که ارتفاع سیستم رو خیلی زیاد فرض کنیم که آثار بین مرزی ناچیز بشه.

چرا به جای توپ گرد , مکعب فرض کنیم؟ برای اینکه تغییرات نیرو به صورت خطی باشه و بتونیم راحت حساب کنیم وگرنه گوی در مرز معادلات دیفرانسیل غیر خطی ایجاد می کنه.

چرا تعداد صفحات رو فرد فرض کردیم؟ برای این که اگر زوج باشه اصلا در تمام حالات تعادل کامل هست مگر در شرایط مرزی که شرایط مرزی رو ناچیز کردیم.

چرا اعداد رو دلخوه فرض کردیم؟ برای این که صرفا یک مثال ساده از حالت کلی بیان بشه و شما خودت بشین اعداد رو تغییر بده خواهی دید که نتیجه باز هم همین است.
        وقتی فرمول کلی ثابت می کنه این سیستم تعادل نوسانی خواهد داشت دیگه شما هرچی می خواهی اعداد رو تغییر بده.

فرمول کلی چیه؟ همون فرمول کار و انرژی که می گه انتگرال نیرو ضرب در جابه جایی برابر است با نصف مربع سرعت نهایی منهای مربع سرعت اولیه که با همین فرمول واضحه تمامی گوی ها یا مکعب ها یا صفحات در طول یک دور کامل میزان کار مقاوم و کار محرک یکسانی انجام می دهند پس سرعت میانگین سیستم تغییری نخواهد کرد.
        فقط یک حالت است که اگر سرعت اولیه سیستم از حدی بیشتر باشد سیستم اگر اصتکاک نداشته باشد با نوسان سرعت به چرخش دائمی ادامه می دهد و به محض وجود اصتکاک (یا استخراج انرژی با نیروی مقاوم) متوقف خواهد شد.

دیدگاه

واقعا 31 صفحه و این همه پست از طرف مهندسان برق ملت لازم بود که شما و باقی افراد رو قانع کنه؟
          آقای مصطفی.ر و باقی ناقضان پایستگی انرژی شما می دونی چه قدر وقت از این مهندسان ارزشمند مملکت رو هدر دادی؟
          اگر متنو خوندی و متوجه نشدی دوباره بخون به خاطر این که وقتی می نوشتیم برمیگشتم عقب متن رو اصلاح می کردم و بعضی مطالب(صرفا جهت قانع کردن شما) عقب جلو شدن.
          داعشی ها هم همینطوری روی عقایدشون پافشاری می کنن.(البته سوء تفاهم نشه)
          این وظیفه خود شماست که به عقایدتون شک کنید و تمام موضوعات و راه حل هارو بررسی کنید و درستی عقیدتون رو راستی آزمایی کنید نه این که بگی من اینو می گم حالا کل ملت که از درونیات شما هم گاه نیستند بیان و فکراشونو بزارن رو هم تا مشکل و اشتباه شمارو پیدا کنند که شما عقیدتو درست کنی.
          این دقیقا بار از شونه خالی کردن است. و بد بار از شونه خالی کردنی. 10 برابر تلاش لازم است که دیگران عقیده شما رو اصلاح کنند تا این که خودتون به اشتباهتون پی ببرین.
          شما باید در طول دوران تحصیل تا دبیرستان به این مهارت دست پیدا کرده باشید که چه طور یک تفکر , ایده و نظر رو خودتون بررسی کنید.
          حالا از ما انتظار داری بیایم براتون شبیه سازی و محاسبه کنیم؟
          شما 1% احتمال ندادی که کل نکات سیستم رو در نظر نگرفته باشی؟
          شما چه قدر تجربه طراحی و ساخت سیستم های مکانیکی و هیدرولیکی داشتین که اینقدر از ایده اولیه و ناقص بررسی شده خودتون متمئن بودین؟

این عقیده شما که همواره باید جرئت اینو داشت که برخلاف عقاید و نظریات علمی حرف بزنیم و نظریات رو به چالش بگیریم رو قبول دارم ولی برای به چالش کشیدن نظریات محکم علمی فقط جرئت لازم نیست. بلکه پشتوانه چندین سال مطالعه عمیق درباره موضوع مورد نظر است.
          قبل از این که نظریه رو به چالش بکشید اول باید بررسی کنید ببینید چرا به نظر شما این نظریه غلط است و با این دید که به احتمال 99% شما خودتون دارین اشتباه می کنید ابتدا خودتون اشتباه خودتون رو پیدا کنید.
          در مرحله بعد از یک نفر صاحب نظر بپرسین که اشتباه من کجاست. نه با این دید که نظریه مورد نظر غلط است و شما اگر تونستی حرف منو رد کن.
          اون تو مرحله آخر و به شرط این که شما در حد بیش از دکترا دانش داشته باشی.
          ما نظریات رو نباید به راحتی قبول کنیم و باید همواره بپرسیم چرا این نظریه یا قضیه یا فرمول درست است و چرایی یا اثباتش رو دقیق درک کنیم.
          ولی نه به این معنا که نظریات رو به راحتی رد کنیم و بدون کسب دانش از چریایی یا اثبات قضایا اونارو نادیده بگیریم.

من خودم هنوز هیچ دانشی درباره نظریات کوانتوم ندارم و به نظرم بعضی حرف ها که از بعضی دانشمندا بیرون میاد با عقل من جور در نمیاد ولی نمیام بدون مطالعه قبلی بگم اینا همش غلطه. اگر یکزمانی مطالعه کردم حتما به دبال اثبات ها و چرایی های فیزیک کوانتوم می گردم و الکی نظریه ای رو رد یا قبول نمی کنم.

دیدگاه

الان که داشتم عقب تر این تاپیکو می خوندم دیدم خودم قبلا یک طرح دادم که قانون دوم ترمودینامیک رو نقض کنم oo: oo: oo:
            مال دوران پیش دانشگاهی بود. البته اون طرح من پایستگی انرژی رو نقض نمی کرد بلکه قانون دوم ترمودینامیک.
            الان که نوشته های 3 سال پیش خودمو می خونم خوشبختانه این احتمال رو داده بودم که ایجاد اختلاف دما و راندمان سیستم ممکنه رابطه ای داشته باشه و ساخت اون سیستم غیر ممکن باشه و نوشته بودم اگر کسی ترمودینامیک بلده یک کمکی بکنه.
            خلاصه من از اون موقع هیچ کس پیدا نکردم ترمودینانمیک درست و حسابی بلد باشه حتی تو دانشگاه.
            تا جایی که ترم دوم همین پارسال ترمودینامیک پاس کردم و مفهوم آنتروپی و چرخه کارنو رو فهمیدم و فهمیدم که قانون دوم ترمودینامیک رو با سیستم های ترمودینامیکی و ماکروسکوپی نمی شه نقض کرد.
            ولی یکسری مطالب هنوز می خونم که در حد میکروسکوپی و نانو قانون دوم ترمودینامیک قابل نقضه بعضی ها هم می گن نمی شه.
            مسئله maxwell demon هم هنوز حل نشده.

ولی الان یادم میاد دوم دبستان بودم و یک طرح داشتم که قانون پایستگی انرژی رو نقض کنم و این بود که یک آرمیپر بزارم و وصلش کنم به یک دینام و برق دینامو بگیرم بدم به آرمیچر.
            سر همین موضوع کلی با شوهر خالم که مدیر شرکت ایران ترانسفورماتور بود بحث کردم و منو نتونست قانع کنه!!!!!
            تا حدودا رسیدم 4-5 دبستان قهمیدم نمی شه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مصطفی.ر
              خوش بین شما هستی که نمیتونید با علم و منطق جواب منو بدی اینو میگی

شما مخالفان مدام میگفتید نمیشه و فلان و بیسار و اگه میتونید ثابت کنید میچرخه

حالا که بنده فرمول ها و قوانین شو براتون نوشتم کارتون شده صرفا تمسخر

عجیب مردمی هستید شما

یعنی یه نفر با سواد تحصیل کرده پیدا نمیشه بیاد بگه من کجای محاسباتم رو اشتباه کردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خسته شدم از حرفای بی منطق در برابر استدلال هام شنیدم
              سلام دوست عزیز
              محاسباتی که شما نیاز دارید مربوط به هیدرومکانیکه.اینجا انجمن الکترونیکه!
              من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

این ویدئو رو ببینید اینم ممکنه

http://s3.picofile.com/file/8201347984/Free_energy.mp4.html

دیدگاه

همیشه دیر به دنیا میایم :angry:
                  دوازده سالم بود همچین طرحی داشتم به بابامم گفتم گفت دانشگاه رفتی وقت بزار روش فعلا درستو بخون :|
                  امتحان تیزوشان خر است:|
                  تقریبا تو دوازده سالگیمم تقریبا از فیلمی که دیدم و شنیدم و اینا ... کارش مثل همین بود ....
                  خیلی دیر به دنیا میایم ... :angry: :angry: :angry:
                  شانسم نداریم ...
                  چه پولی در میاره بنده خدا ...
                  تازه اون شارژر وایرلسم ... تو همون دوازده سالگی میخاستم بسازم ... ولی خب امتحان تیزوشان خر است :|
                  که ساختنش!
                  هووووووووووووف :NO: :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Aryan_M
                    شما معادلات دیفرانسیل خوندی؟
                    شما معادلات نوسان سیستم خطی ساده رو می دونی؟
                    همین سیستم های ساده خطی معدلات نوسانشون خیلی ساده نیست. البته ما روش های ساده برای نتیجه گیری کلی داریم.
                    من همون اندازه که وقت خالی برای تفریح دارم روی این موضوع کار می کنم و از من انتظار نداشته باشین تمام معادلات غیر خطی سیستم شمارو بنویسم و حل کنم این وظیفه خود شماست.
                    برای حل مسائل فیزیکی همیشه یک سری راه حل ساده است که با استفاده از اصول و فرمول های کلی نتیجه گیری مورد نیاز رو انجام می دیم و اگر شما در اصول مشکل داشته باشی و بخواهی دقیق مسائل رو حل کنی باید چندین روز روی حل ی مسئله ساده صرف کنی.
                    من الان خودم به اندازه کافی پروژه دارم و اگر بخوام معادلهدیفرانسیل غیر خطی حل کنم معادلات همین سیستم خودم رو حل می کنم و وقتم رو کار خودم می زارم به خاطر این که من درستی اصول معادلات کار و انرژی و دینمک رو درک کردم و این مسائل ساده رو به روش ساده حل می کنم.
                    شکل هم برای شما نمی کشم انتظار دارم خود شما مسئله رو درک کنی.
                    من انتظار دارم شما به ریاضی 1-2 و معادلات دیفرانسیل و ریاضی مهندسی و فیزیک 1 تا حد لازم تسلط داشته باشی.
                    قبل از همه شما می دونی معادله کار و انرژی چی هست؟ شما معنی کار و انرژی رو می دونی؟ شما رابطه کار و انرژی و دینامیک رو می دونی؟
                    برای شما قبل تر با فرمول نوشتم.
                    در ضمن من هیچ وقت ننوشتم کسی توی گور به حرفای شما لرزید و ...

پس شما با روش لاگرانژ و حل مسئله به روش کار و انرژی مشکل داری و فقط میخواهی به روش دینامیک مسئله حل بشه.
                    اجازه بدین سیستم رو برای حل مسئله ساده سازی کنیم به خاطر این که من کامپیوتر شبیه ساز نیستم که همه چیز رو در نظر بگیرم.
                    امید وارم شما خودت بدونی که در حل مسئله نکات اصلی رو باید در نظر گرفت و از مسائل کم تاثیر و اضافی باید صرف نظر کرد و سیستم رو در شرایط ایده آل تحلیل کرد و اگر در شرایط ایده آل جواب بده باید بریم سراغ حل دقیق.

تسمه رو طوری فرض می کنیم که انگار عرض تسمه 0 هست و توپ ها روی یک خط می رن و روی همون خط بر می گردن ولی موقع برگشت از محیط آب بر می گردن.
                    توپ هارو هم مکعب مربع فرض می کنیم که معادلات تا جای ممکن خطی بشن.
                    پس انگار 2 محیط مجزا داریم و مکعب ها وقتی به انتهای پایین می رسن teleport می کنن به محیط 2 و از آب میان بیرون.
                    در داخل هوا فرض می کنیم نیروی ارشمیدس ناچیز است.
                    یک نیروی مقاوم وقتی است که مکعب وارد جیوه می شود.
                    در لحظه ورود نیروی مقاوم به طور خطی زیاد می شود و وقتی مکعب کامل داخل جیوه قرار گرفت نیروی مقاوم کاملا ثابت باقی می ماند.
                    برای صرفه نظر کردن از تغییرات خطی نیروی ارشمیدس می تونیم مکعب مربع رو به یک ورق مکعب با چگالی یکسان ولی مساحط زیاد تبدیل کنیم و در طول کل مسیر نیروی ارشمیدس رو یکسان فرض کنیم. یعنی بینهایت نازک و بینهایت پهن و نیرو فقط با حجم رابطه دارد نه شکل جسم.
                    فشار هوا در هر 2 محیط یکسان است.
                    محیط 1 هوا و جیوه است و محیط 2 آب و جیوه و هوا.(محیط اول سمت چپ شکل شما و محیط دوم سمت راست شکل)
                    تمام اتفاقی که میفتد در اختلاف ارتفاع جیوه میحط 1 و2 و آب محیط 2 است.
                    پس مکعب هارو به صفحه ساده کردیم.
                    صفحاتی که در داخل جیوه و زیر اختلاف ارتفاع قرار دارند عملا همون اندازه که نیرو محرک وارد می کنند همون میزان نیروی مقاوم.
                    به همین ترتیب صفحاتی که در قسمتی از هوا قرار دارند که در آن ارتفاع در محیط 1 آب نیست.
                    پس این 2 قسمت رو از سیستم حذف می کنیم و محیط 1 فقط جیوه و هوا دارد و محیط 2 فقط آب.
                    حالا برای برررسی بد ترین حالت ایده آل تعداد صفحات رو فرد فرض می کنیم.
                    3حالت پیش می آید.
                    1_حالتی که محیط آب(محیط 2) یک صفحه بیشتر دارد.
                    2_حالتی که محیط هوا یک صفحه بیشتر دارد.
                    3_حالتی که محیط جیوه یک صفحه بیشتر دارد.
                    در واقع این یک صفحه اضافه بین 3 محیط می چرخد.
                    به بیان دیگر انگار که صفحاتی هستند که در میحط ها جلو و عقب می روند و نیروی حاصل از آنها همواره ثابت است وتنها یک صفحه اضافی است که بین محیط ها حرکت می کند ولی این صفحه اضافه در محیط آب 1/9 ارتفاع سیستم را طی می کند و در 2 محیط هوا و جیوه 1/18 ارتفاع سیستم.
                    یعنی صفحه اضافه مسافت 2 برابر را در محیط آب طی می کند.(با دقت محاسبه کنید)
                    کل لم حل مسئله تو همین 1 صفحه اضافی است کل نکته انحرافی مسئله همینجاست.
                    من فرض کردم چگالی صفحات از چگالی آب هم کمتر باشد.
                    http://www.parsgig.com/f/3VKzG

محیط هوا و محیط آب نیروی محرک ایجاد می کنند و محیط جیوه نیروی مقاوم.
                    فرض کنیم چگالی آب 2 برابر چگالی جیوست و چگالی هوا تقریبا 0.
                    پس دقیقا نصف محیط 1 جیوه و نصف دیگش هواست.
                    حالا فرض کنیم 9 صفحه داریم.
                    همیشه 4 صفحه در محیط 1 و 4 صفحه در محیط 2 هستند و 1 صفحه اضافه بین محیط آب و محیط هوا و محیط جیوه حرکت می کنه.
                    نیروی وزن 4 صفحه چپ و راست همدیگه رو خنثی می کنند و تنها نیروی وزن 1 صفحه اضافه تاثیر گذار هست.
                    همواره 2 صفحه در محیط جیوه و 2 صفحه در محیط هوا است و فرض کردیم نیروی ارشمیدس در هوا نداریم پس نیروی ارشمیدس حاصل در محیط جیوه و آب همدیگه رو خنثی می کنند به غیر از یک صفحه اضافی.
                    وقتی صفحه اضافه در محیط هوا است نیروی وزن محرک است.
                    وقتی صفحه اضافه در محیط جیوه است نیروی محرک وزن باز هم محرک است ولی نیروی ارشمیدس مقاوم است.
                    نیروی ارشمیدس در محیط جیوه 2 برابر نیروی ارشمیدس در محیط آب است و مسافت طی شده توسط صفحه اضافی در محیط جیوه نصف آب است.
                    طبق کار و انرژی مشخصه که صفحه اضافه با نیروی وزن در محیط 1 و 2 دقیقا به میزان یکسان کار انجام می ده و کاری که انجام می شه تبدیل به انرژی جنبشی یا از جنبشی به پتانسیل هست.
                    در محیط هوا نیروی ارشمیدس نداریم و کاملا مشخصه که کاری که نیروی ارشمیدس بر روی صفحه اضافه در محیط جیوه انجام می دهد برابر کاری است که نیروی ارشمیدس در محیط آب انجام می ده.
                    حالا می تونیم جهت سادگی بیشتر وزن صفحه اضافی رو در برابر نیروی ارشمیدس ناچیز فرض کنیم و مسئله رو فقط برای نیروی ارشمیدس حل کنیم و همین حل رو به حالت کلی تر تعمیم بدیم.
                    پس با این حساب وقتی صفحه اضافی در محیط هوا است برآیند نیرو ها 0 است.
                    فرض کنیم در لحظه شروع صفحه اضافی در محیط آب است پس نیروی ثابتی به سیستم وارد می شه و سیستم تا زمانی که صفحه اضافی 1/9 واحد را طی کند سیستم نیروی محرک می گیرید.
                    فرمولی که برای محاسبه سرعت نهایی سیستم هست دقیقا همون فرمول کار و انرژی است و اصلا هیچ فرمول دیفرانسیلی دیگری برای بدست اوردن سرعت نهایی وجود ندارد.(یعنی شما کار و انرژی رو قبلو نداشته باشی عملا معادلات دیفرانسیل و حساب دیفرانسیل در حد دبیرستان هم نباید قبول کنی)
                    2ax=v^2
                    و a همون شتاب حاصل از نیروی محرک است و v سرعت نهایی سیستم و x مسافت طی شده توسط صفحه اضافی.
                    حالا که سیستم به سرعت ماکزیمم رسید صفحه اضافی وارد محیط هوا می شه و با همون سرعت وارد محیط جیوه می شه.
                    در میحط جیوه مسافت طی شده نصف محیط آب و نیروی مقاوم 2 برابر در نتیجه شتاب ماوم 2 برابر است.
                    2ax=v^2-v0^2-
                    شتاب در این حالت منفی و v0 سرعت اولیه ورود به محیط جیوه همون سرعت ماکزیمم است. ax در هر 2 محیط جیوه و آب برابر است.
                    در نتیجه در انتهای مسیر قبل از خروج از محیط جیوه سرعت سیستم 0 می شه و حالا سیستم به خاطر نیروی خلاف جهت , به طور معکوس به چرخش ادامه می ده تا جایی که دوباره صفحه اضافی وارد محیط آب شود.

به این ترتیب سیستم با همون انرژی اولیه به نوسان ادامه خواهد داد مگر اصتکاک رو هم در نظر بگیریم.
                    اگر نیروی وزن رو هم دخیل کنید باز همین فرمول ساده از دوران دوم دبیرستان براتون نوشتم حساب کنید سیستم نوسان خواهد کرد.

حالا چرا سیستم رو ساده سازی کردیم؟ برای این که از معادلات حالت بین 2 مرز پرهیز کنیم.
                    راه حل دیگه اینه که ارتفاع سیستم رو خیلی زیاد فرض کنیم که آثار بین مرزی ناچیز بشه.

چرا به جای توپ گرد , مکعب فرض کنیم؟ برای اینکه تغییرات نیرو به صورت خطی باشه و بتونیم راحت حساب کنیم وگرنه گوی در مرز معادلات دیفرانسیل غیر خطی ایجاد می کنه.

چرا تعداد صفحات رو فرد فرض کردیم؟ برای این که اگر زوج باشه اصلا در تمام حالات تعادل کامل هست مگر در شرایط مرزی که شرایط مرزی رو ناچیز کردیم.

چرا اعداد رو دلخوه فرض کردیم؟ برای این که صرفا یک مثال ساده از حالت کلی بیان بشه و شما خودت بشین اعداد رو تغییر بده خواهی دید که نتیجه باز هم همین است.
                    وقتی فرمول کلی ثابت می کنه این سیستم تعادل نوسانی خواهد داشت دیگه شما هرچی می خواهی اعداد رو تغییر بده.

فرمول کلی چیه؟ همون فرمول کار و انرژی که می گه انتگرال نیرو ضرب در جابه جایی برابر است با نصف مربع سرعت نهایی منهای مربع سرعت اولیه که با همین فرمول واضحه تمامی گوی ها یا مکعب ها یا صفحات در طول یک دور کامل میزان کار مقاوم و کار محرک یکسانی انجام می دهند پس سرعت میانگین سیستم تغییری نخواهد کرد.
                    فقط یک حالت است که اگر سرعت اولیه سیستم از حدی بیشتر باشد سیستم اگر اصتکاک نداشته باشد با نوسان سرعت به چرخش دائمی ادامه می دهد و به محض وجود اصتکاک (یا استخراج انرژی با نیروی مقاوم) متوقف خواهد شد.

سلام

مفهموم میرایی و دمپینگ در اینجا صادق نیست

بالفرض که همه حرفای شما درست

شما یک حالتی بگو که این تسمه لعنتی سر جاش باشه و اون نیروهای لعنتی که من نوشتم سر جاش نباشه

واقعا با چه زبونی بگم ؟

اصلا بعد از یک میلیارد ساعت خوبه ؟

آقا تسمه سر جاش هست یا نه ؟

خب آب و جیوه هم سرجاشون هستند
                    حالا توپ ها تو هر حالتی باشند اگر شما یک نقطه فقط یک نقطه رو تونستید تو این سیستم فرض کنید که جهت برآیند نیروها عوض بشه اونوقت میشه تازه بررسی کرد که دمپ میشه یا نه

این مسئله رو با سیستم های ارتعاشی دیگه مقایسه نکن چون ارتعاشی نیست اگر هم باشه دمپ نمیشه

شاید اگرهم بشه ارتعاشی درنظرش گرفت بره تو اون حالتی که دامنه ارتعاشات به بینهایت میرسه

اگر اشتباه نکنم (زتا > 1)
                    غیر ممکن غیر ممکن است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
                      سلام دوست عزیز
                      محاسباتی که شما نیاز دارید مربوط به هیدرومکانیکه.اینجا انجمن الکترونیکه!
                      محاسبات مورد نیاز مربوط به هیدرودینامیکه

بله میدونم اینجا انجمن برق و الکترونیکه ولی خب این دستگاه فینگیلی هم قراره برق تولید کنه دیگه

خب من هیدرودینامیکشو نوشتم حالا اگه کسی بلد نیست ثابت کنه من اشتباه میکنم توقع دارم بیخودی و رو هوا هم رد نکنه

توقع زیادیه داداش ؟
                      غیر ممکن غیر ممکن است

دیدگاه

سلام
                        فکر کنم اگر روی دستگاهی بحث کنید که که قابلیت تست داشته باشه بسیار بهتره چون این بحث میتونه تا ابد ادامه
                        داشته باشه ...ساخت این دستگاه هزینه بسیار سنگینی داره....3 سال پیش نصف یک لوله آزمایش کوچک جیوه خریدم 8 تومن
                        ....بحث تئوری میتونه با واقعیت بسیار متفاوت باشه ....و شما میدونید علوم تجربی ابتدا تجربه میشن بعد فرمولیزه....پس یک
                        کتاب فرمول نمیتونه به اندازه یک تجربه عملی هر چند کوچک موضوع رو اثبات یا رد کنه......

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

واقعا خیلی جالبه . اظهر من الشمس است که این سیستم بدون نیروی خارجی نخواهد چرخید . آخه به اینهمه استدلال و فرمول و بحث نیاز نداره . چه حوصله ای داره این دوستمون اریان . سه صفحه تایپ کرده .
                          ببنین دوست عزیم مصطفی منشا نیروی ارشمیدس جازبه زمین است .وقتی به هردو قسمت این سیستم یک نیروی جاذبه یکسان وارد میشه شما این زایش نیروی جدید رو از کجا میاری . ببین اصلا مهم نیست 1500 گوی در قسمت آب و یک گوی در قسمت جیوه قرار میگیره .اینها برمبنای تعادل وزن دوقسمت لوله تقسیم میشن .وسیستم صدرصد در وضعیت تعادل قرار میگیره .حتی اگر سیستم یک نوساناتی داشته باشه این نوساناتی میر است و بالاخره سیستم به تعادل میرسه .بهعبارت دیگر درقسمت چپ وزن جیویه جابجاشده رو داریم و در سمت راست وزن آب جابجاشده رو داریم که اینها عین ترازو در تعادل قرار خواهند گرفت . تمام شد ورفت ، فقط همین ، حالا شما هی بیا استدلال کن فرمول بنویس. حتی این جمله دوستمون که میگه اگر اصطحکاک صفر باشه این تسمه خواهد چرخید هم غلط است .چون چرخش تغییر سرعت است و تغییر سرعت فقط با تغییر شتاب صورت میگیرد و اون هم با نیرویی خارجی امکان پذیر است .
                          تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                          داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مصطفی.ر
                            محاسبات مورد نیاز مربوط به هیدرودینامیکه

بله میدونم اینجا انجمن برق و الکترونیکه ولی خب این دستگاه فینگیلی هم قراره برق تولید کنه دیگه

خب من هیدرودینامیکشو نوشتم حالا اگه کسی بلد نیست ثابت کنه من اشتباه میکنم توقع دارم بیخودی و رو هوا هم رد نکنه

توقع زیادیه داداش ؟
                            خوب بسازش شما که اینقدر بهش اعتقاد داری خوب چه نیازی به تایید ما داری؟ چرا باید ما ثابتش کنیم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                              ببنین دوست عزیم مصطفی منشا نیروی ارشمیدس جازبه زمین است .
                              جاذبه همواره وجود داره و گریزی از آن نیست
                              عامل دیگر ایجاد نیروی شناوری اختلاف فشار است.

وقتی یک استوانه خالی به ارتفاع h رو با نیروی دست درون آب فرو کنیم و ثابت نگه داریم هرچقدر به مقطع بالای آن نیرو وارد شود به مقطع پایین آن به اندازه ρ.v.g بیشتر نیرو وارد میشود که v برابر Ah است. و چون A ثابت است فقط ارتفاع است که تغییر میکند

اگه احیانا نتونستم درست بیان کنم بگید تا کامل با رسم شکل براتون بنویسم چون این مسئله خیلی مهمه

نوشته اصلی توسط aliila
                              وقتی به هردو قسمت این سیستم یک نیروی جاذبه یکسان وارد میشه شما این زایش نیروی جدید رو از کجا میاری ؟
                              زایش نیرو از اختلاف چگالی و از اختلاف ارتفاع و در نتیجه اختلاف فشار ناشی میشه

نوشته اصلی توسط aliila
                              اینها برمبنای تعادل وزن دوقسمت لوله تقسیم میشن .وسیستم صدرصد در وضعیت تعادل قرار میگیره .حتی اگر سیستم یک نوساناتی داشته باشه این نوساناتی میر است و بالاخره سیستم به تعادل میرسه .بهعبارت دیگر درقسمت چپ وزن جیویه جابجاشده رو داریم و در سمت راست وزن آب جابجاشده رو داریم که اینها عین ترازو در تعادل قرار خواهند گرفت .
                              اصلا ما در اینجا چیزی از وزن گوی ها نگفتیم و آنرا در مقابل نیروی فزاینده بویانسی ناچیز میدونیم .

فکر نمیکنم سیستم نوسان داشته باشد . نوسان وقتی رخ میدهد که جهت برآیند نیرو عوض شود . آیا در اینجا چنین چیزی مشاهده میشود ؟

جهت برآیند نیرو پادساعتگرد است و پاد ساعتگرد باقی می ماند.

نوشته اصلی توسط aliila
                              اینها برمبنای تعادل وزن دوقسمت لوله تقسیم میشن .وسیستم صدرصد در وضعیت تعادل قرار میگیره .حتی اگر سیستم یک نوساناتی داشته باشه این نوساناتی میر است و بالاخره سیستم به تعادل میرسه .بهعبارت دیگر درقسمت چپ وزن جیویه جابجاشده رو داریم و در سمت راست وزن آب جابجاشده رو داریم که اینها عین ترازو در تعادل قرار خواهند گرفت .
                              نوشته اصلی توسط aliila
                              گر اصطحکاک صفر باشه این تسمه خواهد چرخید هم غلط است .
                              اگر اصطکاک صفر هم نباشد باز این تسمه خواهد چرخید

غیر ممکن غیر ممکن است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                                خوب بسازش شما که اینقدر بهش اعتقاد داری خوب چه نیازی به تایید ما داری؟ چرا باید ما ثابتش کنیم؟
                                من از کسی نخواستم برای من ثابتش کند

این حرفت که میگی بسازش مثل اینه که به اینشتین بگی تویی که میگی E=MC^2

خب اگه راست میگی یه تست بکن چرا الکی ورداشتی این همه فرمول برغول کردی تا به این برسی

خودت بردار یه جرمی رو به انرژی تبدیل کن اونوقت نیاز به اثبات و تصدیق ما نخواهی داشت.

البته من خودم رو با اینشتین مقایسه نمیکنم فقط از باب مثل بود و در مثل هم مناقشه نیست
                                غیر ممکن غیر ممکن است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X