پاسخ : پیش بینی عجیب ترین اختراعات -قدرت تخیل
سوال جالبی بود. نظر من اینه که اولا معلوم نیست که کی دنیا نابود می شه. اون شهاب سنگی که می گن می خواد بخوره به زمین، که راست و دروغش معلوم نیست، کاری کرده تا دانشمندان بیشتر روش تحقیق کنن و اینجاست که علم به کمک بشریت می شتابد. اما شاید هم تحت تاثیر نیرو های گرانشی سیارات از مسیرش منحرف بشه. خلاصه احتمالات زیادی وجود دارد.
ولی به نظر من همین علمی که بتونه تا وقتی بشر وجود دارد، به بشریت کمک کند، از هر چیزی با ارزشتر است. ولی به نظر من انسان نباید خیلی به فکر این باشد که این علم سر انجام خواهد شد، فقط آدم باید لذت دستیابی به علوم رو حس کنه و از اون برای خدمت به بشر استفاده کند.
این کار هم صورت گرفته است : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=33419.0
موفق باشید.
به نظر شما بعد از رسیدن به این همه علم / چرا یهویی همه ی دنیا نابود میشه؟ پس تکلیف این وقت و زحمت انسانها چی میشه؟
ولی به نظر من همین علمی که بتونه تا وقتی بشر وجود دارد، به بشریت کمک کند، از هر چیزی با ارزشتر است. ولی به نظر من انسان نباید خیلی به فکر این باشد که این علم سر انجام خواهد شد، فقط آدم باید لذت دستیابی به علوم رو حس کنه و از اون برای خدمت به بشر استفاده کند.
به نظر من اگر یه پرینتر ساخته بشه که بتونیم یه IC طراحی کنیم و با اون تولیدش کنیم، خیلی چیز جالبی میشه
موفق باشید.
دیدگاه