اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیش بینی عجیب ترین اختراعات -قدرت تخیل

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیش بینی عجیب ترین اختراعات -قدرت تخیل

به نظر شما بعد از رسیدن به این همه علم / چرا یهویی همه ی دنیا نابود میشه؟ پس تکلیف این وقت و زحمت انسانها چی میشه؟
    سوال جالبی بود. نظر من اینه که اولا معلوم نیست که کی دنیا نابود می شه. اون شهاب سنگی که می گن می خواد بخوره به زمین، که راست و دروغش معلوم نیست، کاری کرده تا دانشمندان بیشتر روش تحقیق کنن و اینجاست که علم به کمک بشریت می شتابد. اما شاید هم تحت تاثیر نیرو های گرانشی سیارات از مسیرش منحرف بشه. خلاصه احتمالات زیادی وجود دارد.
    ولی به نظر من همین علمی که بتونه تا وقتی بشر وجود دارد، به بشریت کمک کند، از هر چیزی با ارزشتر است. ولی به نظر من انسان نباید خیلی به فکر این باشد که این علم سر انجام خواهد شد، فقط آدم باید لذت دستیابی به علوم رو حس کنه و از اون برای خدمت به بشر استفاده کند.
    به نظر من اگر یه پرینتر ساخته بشه که بتونیم یه IC طراحی کنیم و با اون تولیدش کنیم، خیلی چیز جالبی میشه
    این کار هم صورت گرفته است : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=33419.0
    موفق باشید.
    کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

انتقال صدا از طریق حرکت در توانهای خیلی کم تا خیلی زیاد..

مثلا بجای کابل بشه یه میله که میچرخه :mrgreen:

دیدگاه

یادش بخیر ، دوسال پیش این تاپیک رو باز کردم ....الان جالب شده ..

نوشته اصلی توسط سعید خیری

یه سوالی مدتهاست ذهنمو مشغول کرده :biggrin:
        به نظر شما بعد از رسیدن به این همه علم / چرا یهویی همه ی دنیا نابود میشه؟ پس تکلیف این وقت و زحمت انسانها چی میشه؟
        به خاطر اینکه که علم بهانه است ...یه وسیله است برای درک چیزهای مهمتر ....مشکل اینکه ، فکر می کنیم علم هدف است ، در حالیکه که علم یه وسیله است برای شناختن دنیایی که خدا آفریده ، وسیله ای برای بهتر و راحت تر زندگی کردن ، یا وسیلی ای برای اینکه ما آدمها لذت کشف کردن و دانستن رو بفهمیم .... علم همراه تفکروتعقل همون چیزی ایه که ما رو از همه مخلوقات هستی برتر می کنه .

" رسول اکرم ( ص ) : دلی که در آن حکمت نیست ، مانند خانه ی ویران است ، پس بیاموزید و تعلیم دهید ، بفهمید و نادان نمیرید . براستی که خداوند ، بهانه ای را برای نادانی نمی پذیرد ."

می خور که ز دل کثرت و قلت ببرد واندیشه ی هفتاد و دو ملت ببرد.
        پرهیز مکن ز کیمیایی که از او یک جرعه خوری هزار علت ببرد .
        (حکیم عمر خیام)

دیدگاه

باسلام.باتشکر ازحدیث گهرباری که از پیامبر(ص) نقل کردید.لطفا درصورت امکان منبعی از حدیث فوق دراختیارمون بگذارید.
          موفق باشید.
          من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
            باسلام.باتشکر ازحدیث گهرباری که از پیامبر(ص) نقل کردید.لطفا درصورت امکان منبعی از حدیث فوق دراختیارمون بگذارید.
            موفق باشید.
            کنز العمال 10/147/28750

اینجا رو هم می تونید ببینید : http://nahad.umz.ac.ir/article/1-14-495.html
            می خور که ز دل کثرت و قلت ببرد واندیشه ی هفتاد و دو ملت ببرد.
            پرهیز مکن ز کیمیایی که از او یک جرعه خوری هزار علت ببرد .
            (حکیم عمر خیام)

دیدگاه

انسان هوشمند!!! منظورم ربات نیست ها
              انسانی که اکثر نیازهاش همراشه!!!
              تلفن همراه و لپ تابش کف دستشه و با انگشتاش کنترل میشه!!!
              وقتی سردش میشه سیستم گرمایشی و در وقت گرما سیستم خنک کنندگی را میفته فقط با گفتن اینکه وااااای چقدر گرمه!!!!!!!!!
              درون کفشها سیستمی که ادم رو در اسمان معلق و به حرکت در می اورد و انسانو به مقصد می رسونه :icon_razz:
              یه چیزی مثله کاراگاه کجت!!!البته از نوعه پیشرفتش

دیدگاه

ببین من می دونم یه وقتی میرسه دیگه امتحانو درس بی معنیه :eek:
                :wow:
                ینی هرکی میره عمل میکنه یه حافضه از جنس :question: شاید فلش خودمون میزاره سرش تو مخش مثلا 100 ترا بایت بعد دیگه تو کنکور کسایی برندن که پول بدن :agree: :angry: و تو کلشون حافضهی بیشتری بزارن :eek:
                [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

جالبه نه ممکنه از ههمین بچه های eca اونو اختراع کنه :mrgreen: :rolleyes: اقا من تو صفما :nice: قبل همه باید رو مخ من بزارین چون واقعا حافضم پره بعد با usb شاید ورژن 10 یا 15 چیزی باشه بشینم پشت کامپیوتر :eek: کامپیوتر نه که جت اون زمان اگه ما زنده باشیم :bye میشینم مغزمو پر میکنم
                  [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

ینی هرکی میره عمل میکنه یه حافضه از جنس شاید فلش خودمون میزاره سرش تو مخش مثلا 100 ترا بایت بعد دیگه تو کنکور کسایی برندن که پول بدن و تو کلشون حافضهی بیشتری بزارن
                    چه می کنه این کنکور !!!!!!!!!!!!
                    همه اختراعات دنیا فکر کنم باید در راستای سهل سازی کنکور باشد .
                    خلاصه حذف کنکور که به ما نمی رسه و یه سال مونده تا تب کنکور ما رو هم مبتلا کنه :cry2: . اونایی که از این تب با هر بدبختی که بوده، رها شدن، خوشبحالشون.
                    کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

سلام
                      من هم یه ایده دارم.
                      یه دستگاه کرموتوگرافی لیزری در آینده می سازن. اندازه ی یه دونه بند انگشت روی هرچیزی که اشاره کنه، ترکیباتش رو بگه.
                      برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                      http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

رویاهایی که امیدوارم تا قبل از مرگم تحقق پیدا کنه:

پیشرفت و همه گیر شدن haptic

خود ترمیمی در هنگام بروز بیماری ها بدون نیاز به مصرف دارو

اتصال مستقیم مغز به Back boneهای اینترنت بصورت رایگان و بدون هزینه (دانشمندان می گن که امکان دانلود مسقیم اطلاعات به درون مغز تا 30 سال آینده امکان پذیر می شه)

بودار کردن تلویزیون ( استشمام بوی محیط تصویری که در حال مشاهده آن هستید) دولت جاپن چنین پروژه ای رو در سال 2007 کلید زده با بودجه 14 ملیارد دلار(اگه اشتباه نکنم) و قراره تا سال 2020 به نتیجه برسه.

روبات های مستقل و خود تصمیم گیر (چیزی که ذهن دانشمندان رو شدیدا به خودش مشغول کرده که اگه روزی چنین چیزی محقق بشه و کار خلاف قانون انجام بده باید خودش جوابگو باشه یا صاحب اون و دیگه اینکه میشه برای چنین روباتهایی حق ازدواج قائل شد یا نه)شاید در چنین روزی کلمه روبات مجددا همون مفهوم تخریب کننده رو تداعی کنه.
                        همونطور که می دونید و شایدم نمی دونید کلمه روبات برگرفته از واژه چک اسلواکی robota به معنی کار اجباری و برده هستش و نخستین بار در یک نمایش چک اسلواکی به نام P.U.R به کار گرفته شد؛ نمایش تصویری از روبات های انسان نما رو نشون می داد که صاحبان خود را می کشتند.
                        جالبه بدونید که تو انگل ایس تب ازدواج با روباتها خیلی بالا گرفته(البته ازدواج انسان با روبات) البت دولت این کار رو غیر قانونی اعلام کرده

انتقال بی سیم اطلاعات به روشی به جز فرکانس ؛با توجه به معایب فرکانس هایی با توان بالا برای مغز ! میگن اگه بین دو تا گوشی که تماس صوتی بینشون برقراره یه تخم مرغ بزارین بعد از 45 دقیقه می پزه ( البت به شخصه امتحان کردم جواب نداد 1200 ریال ضرر کردم واسه تخم مرغ :icon_razz

متحول شدن سیستم آموزش و پرورش که به مدد تحول در هوش مصنوعی محقق خواهد شد؛بدین شکل که یه عده آدم کله خره احمق به نام استاد (ضمن عرض پوزش از استادهای خوب )دانسته های بی ارزش و قدیمی شون رو به دانشجوها تحمیل نمی کنن بلکه کامپیوتر با توجه به استعدادها و توانایی های یک فرد مطالب آموزشی وی را تعیین می کند بدین شکل دو نفر که در یک رشته تحصیل می کنند ؛ محتوای آموزشی متفاوتی را فرا می گیرند.این رویای استیو وازنیاک هم هست (آخ که اگه یه روزی چنین چیزی محقق می شد با دل و جون می رفتم ؛ ادامه تحصیل می دادم)

و دو ایده که در دوران نوجوانی دوست داشتم به سرانجام برسونمشون که متاسفانه به دلیل نبود امکانات ؛ به باد رفتن :

ساخت موتور الکتریکی بی نیاز به مصرف برق(چند سال پیش توسط یه ایرانی نابغه اختراع شد)

انتقال بی سیم برق؛ البت خیلی قبل از من این ایده نیکلاس تسلا هم بوده (باز هم توسط یه ایرانی نابغه اختراع شد) و جدیدا هم چیپ هاش به صورت تجاری وارد بازار شده(البت نه توسط ایرانی ها بلکه توسط یانکی ها :cry اینم شماره هاشه
                        p1100 ؛ p1200 ؛ p2100
                        www.powercastco.com

GOOD LUCK

دیدگاه

انتقال بی سیم برق؛ البت خیلی قبل از من این ایده نیکلاس تسلا هم بوده (باز هم توسط یه ایرانی نابغه اختراع شد) و جدیدا هم چیپ هاش به صورت تجاری وارد بازار شده(البت نه توسط ایرانی ها بلکه توسط یانکی ها icon_cry) اینم شماره هاشه
                          p1100 ؛ p1200 ؛ p2100
                          دیتاشیتی ازش دارید؟

دیدگاه

سلام
                            من تو فکر اینم که بشه با سرعت نور حرکت کنیم . یعنی اگه بشه این کار رو کرد فکر کنم باید در مبدا , جسم رو به ملوکول تجزیه کرد و بعد در مقصد دوباره ملوکول ها رو به هم چسبوند.
                            (سرعت نور برابر است با 7 دور گردش به دور کره زمین در 1 ثانیه)
                            البته پیامبر سوار بر نور به معراج رفت , پس این کار نشد نداره !!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rasool.v
                              سلام
                              من تو فکر اینم که بشه با سرعت نور حرکت کنیم . یعنی اگه بشه این کار رو کرد فکر کنم باید در مبدا , جسم رو به ملوکول تجزیه کرد و بعد در مقصد دوباره ملوکول ها رو به هم چسبوند.
                              (سرعت نور برابر است با 7 دور گردش به دور کره زمین در 1 ثانیه)
                              البته پیامبر سوار بر نور به معراج رفت , پس این کار نشد نداره !!!
                              عزیز من تو همون روایات هم اومده که ایشوی بر روی اسب سوار شده بود. در ثانی بر روی نور سوار شدن حرف درستی به نظر نمیاد. نور جرم نداره که جرم دیگه ای روش قرار بگیره.
                              ...............................................

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
                              Ctrl+C , Ctrl+V
                              .................................................. ....

دیدگاه

اگر منظور 1000000سال دیگست که همون داستان ماشین زمان و دو نسل از آدم ها ایجاد میشند که یه عده در نقش گوسفند هی فربه با قدی کوتاه تپل و خوشگل مشگل به عنوان وعده غذایی نسلی دیگه از انسان ها که در زیر زمین زندگی می کنند قرار می گیرند. دیگه خبری از اختراع و... نیست حتی نمیدونند آتیش چیه
                                اما اگر منظور اختراع هاییه که یکم نزدیکتر به وقوع می پیونده فکر کنم تشکیل بزرگترین ارتش رباتیک جهان باشه و ماشین هایی برای سفر به فضا بر اساس قوانین دیگه ای غیر از سیستم کنونیه برای غلبه بر جاذبه.

شایدم دستگاهی برای ایجاد یه شیلد (چمیدونم مثلا پلاسمایی!!!!!!) در اطراف مثلا یه شهر که بمب اتمم بغلش منفجر کردند آخ نگه گربه سیاه همسایه :agree:
                                :mrgreen:
                                Gracias A La Vida
                                [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
                                http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
                                زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X