اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

موتور مگنتی(بدون سوخت)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : موتور مگنتی(بدون سوخت)

معجزه هیچ وقت وجود نداشته و نخواهد داشت !!!!
    متاسفانه یک سری افراد هستند که در همه چیزها فکر میان بر هستند و دوست ندارند زحمت بکشند و فقط با حرف یا مفت هست که دارند نون میخورند :angry: :angry: و در کشوری هاییکه که ثروت باد آورده مثل نفت دارند اینطور افراد زیاد پیدا میشه :NO: :NO: :NO:

دیدگاه

یک وخت فکر نکنین من سرکارم.
      من فقط وقت تفریحمو می زارم رو این بحث.
      خیلی هم حال می کنم.
      تا این تاپیکو نبدین تا آخرین دقیقه وقت اضافمو می زارم با چرندیات مبارزه می کنم.

تا چند وقت پشم میگفتی ساخت نقطه صفر غیر ممکن بود خخخخخ باز امید وار شدم به این نتیجه رسیدی که نقطه صفر ساخت سخت نیست
      الان این که گفتین یعنی چی؟ صفر مطلق چه ربطی به بحث داره؟ در ضمن 0 مطلق هم هنوز نساختن.

ون فایل فیلما اشتباه ارسال شده و فقط فیلم محاسبات درست ارسال شده

احسنت. عالی سفسته می کنی باید این تاپیکو کپی بگیرم حتی وقتی پاک شد به دوستان و آشنایان این تاپیکو نشون بدم حال کنن.

اون محاسبات سیالاتی هم چرنده.

مدل ساده تر این سیستم اینه که مثلا یک بطری پلاستیکی رو با جیوه یا مثلا سنگ پر کنید بره پایین و بعد سنگ ها رو پایین مخزن آب از بطری خارج کنید که برگرده بالا. ولی عملا همون قدر کار یا انرژی از حرکت بتری در مخزن می گیرین که قبلا صرف کردین سنگ هارو ببرین بالای مخزن.
      آقاجان این تکنولوژی انرژی نه چندان مجانی همین الان مورد استفادست.
      انرژی خورشید آب رو می بره بالای کوه و از کوه رودخونه جاری می شه و ما سد می زاریم رو رودخونه و انرژی آبو می گیریم.

حالا اگر هوا باشه باز هم فرقی نمی کنه.
      البته به شرطی که سیستم رو ایده آل پیاده سازی کنید و فرآیند هم دما و بسیار کند انجام بشه و گرمای حاصل خیلی خوب و سریع به بالای مخزن منتقل بشه و سیلندر های موجود در بالای مخزن این گرمارو بگیرن که طلفات گرمایی نباشه و کل فرآیند به صورت هم دما صورت بگیره.
      همین مشکل هم دما بودن باعث می شه که فکر کار کردن با هوا نسبت به مثلا سنگ بی فایده تر باشه.

حالا کلک کار چیه؟
      اون سیلندر ها به دلیل این بالا یا پایین میان که هوای وارد شده یا خارج شده مقدار بسیار کمی وزن سیلندر رو کاهش یا افزایش می دن.
      اینجا هوا یکم ممکنه ابهام بر انگیز باشه ولی هوا هم فرقی با سنگ نداره.
      وقتی سیلند خلا باشه می ره بالا و وقتی در ارتفاع مثلا h هوا واردش بشه سنگین می شه و میاد پایین. حالا اگر در سیلندر رو باز کنید چی می شه؟
      مقدار اندکی هوای بیشتر وارد سیلندر می شه و همین میزان هوا در اثر اختلاف فشار اختلاف ارتفاع h هستش.
      کار مجموع انجام شده در یک سیکل توسط سیلندر همون اختلاف وزن حاصل شده توسط هوا هستش ضرب در اختلاف ارتفاع.
      وقتی در سیلندر باز بشه مقداری هوا خودبخود وارد سیلندر می شه و اگر بخواهید جلوشو بگیرید باید انرژی صرف کنید. در واقع برای آزاد کردن هوا سیلندر با فشار مثلا 0.9 اتمسفر به هوای 1 اتمسفر باید انرژی صرف کنید.
      به عبارت ساده تر در ارتفاع h هوا با فشار مثلا 0.9 اتمسفر وارد سیلندر می کنیم و در ارتفاع 0 هوا با فشار 1 اتمسفر خارج می کنیم.
      این دقیقا همون چرخوندن هوا هستش.
      مثلا 100 اتم هوا در فشار 0.9 اتمسفر وارد سیلندر می کنیم و سیلندر سنگن می شه و همون100 اتم رو در فشار 1اتمسفر خارج می کنیم.
      وقتی زور می زنیم که در اثر این اختلاف فشار هوا از سیلندر خارج بشه در واقع مقداری هوا رو به بالا فشار می دیم مقداری هوا می ره به بالای جو در ارتفاع h.
      اختلاف فشار در اثر اختلاف ارتفاع رابطه نمایی داره و به طور شگفت انگیزی رابطه کار انجام شده در فرآیند هم دما هم رابطه لگاریتمی داره.
      دقیقا اختلاف کار انجام شده در 2 فرآیند هم دما در 2 ارتفاع مختلف همون میزان انرژی هست که وزن هوا می تونه داخل سیلندر کار انجام بده و سیلندرو بیاره پایین.
      دلیل کلک خوردن مردم هم اینه که نه رابطه کار در فرآیند هم دما رو می دونن نه رابطه اختلاف فشار در اثر اختلاف ارتفاع و نه می دونن چه روابطی باید نوشته بشه.
      روابط دقیقا تعیین می کنند که کار کل انجام شده توسط سیستم 0 است.
      دلیلش هم روشنه زیرا هوارو می بریم بالا می ریزیم تو بطری و بطری سنگین می شه میاد پایین و دوباره هوا رو خارج می کنیم می بریم بالا و بطری میاد بالا و هوا رو میریزیم تو بطری و ...

https://en.wikipedia.org/wiki/Gas_constant
      https://en.wikipedia.org/wiki/Vertical_pressure_variation

کار در فرآیند هم دما در ارتفاع 0.
      W1=mRTln(p1/p2)

p1 فشار هوا در ارتفاع 0 است و P2 فشار هوای تخلیه شده در سیلندر است. R ثابت گاز هاستSpecific. ه m هم وزن گاز است و T دمای گاز.
      mRT ثابت است.
      W2=mRTln(P2/P3) کار انجام شده در ارتفاع h است که P3 فشار هوا در ارتفاع h است.
      کل کار مجموعی که به سیستم می دیم w1+w2 است که در واقعی یکی منفی و دیگری مثبت است و اختلافشون مقدار انرژی ورودی به سیستم است.
      W1+W2=mRTln(P1/P3)

میزان کار محموعی که در اثر اختلاف وزن هوا از سیستم می گیریم این است:
      W3=mgh
      اختلاف ارتفاع را می توان از اختلاف فشار بدست آورد:
      h=RT/gln(P1/P3)

با جاگذاری روابط انرژی گرفته شده از سیستم این است:
      W3=mRTln(P1/P3

پس انرژی گرفته شده با انرژی داده شده دقیقا برابر است به شرط این که تلفات و اصتکاک نداشته باشیم و فرآیند دقیقا هم دما در طول بی نهایت ساعت انجام بذیرد.

:wow:
      اثبات کردم.
      خودم از اثباتم کف کردم.
      با وجود این که 1 سال می گذره که ترمودینامیک خوندم هنوز یه چیزایی یادمه. به لطف استاد باحالی که داشتیم خیلی خوب درس می داد خدا خیرش بده.

آها فهمیدم اون فیلم محاسبات سیالاتی هم اشتباه فرستاده شده منظور شما یه چیز دیگه بوده و جواب تمام سوالاتم در پست های قبلی شما هست و شما به زودی فیلم موتورتون رو می زارین و هیچ چیز غیر ممکن نیست و شما نقشه یک نمونه عملیشو برامون به زودی میزارین خودمون بسازیم و اینا هیچ چیزو نقض نمی کنن و خیلی کار درین و وقت ندارین پروژتونم قبلا فروختین.

=))

دیدگاه

هر چی که دوست داریم همونه انسان به هرچیز فکر کنه دست پیدا میکنه اینو بدون
        انسان به هرچی فکر کنه فقط فکر و خیال کرده.
        مرز توهم و جنون و عقل و منطق هم دقیقا همینه که عقل و منطق تفکر برپایه واقعیت و حقیقته.
        حتی انسان به هرچیزی هم که بخواد هم نمی تونه فکر کنه.
        حتی به بعضی چیز ها نمی تونه فکر کنه که دلش بخواد به اونچیزا فکر کنه.
        انسان نا توان تر و نادان تر از اون چیزیه که فکر می کنی.
        درسته که در این دنیا فعلا مخلوق عاقل تر از انسان پیدا نکردیم ولی همین مخلوق بسیار نادان و نا گاه و نا توان است.
        از جمله خود من که دربرار این همه علم و دانش گوناپون و عمیق و پیچیده حتی تو رشته برق و همین درسایی که خوندم و رفت و پروژه هایی که انجام دادم و نفهمیدم چی شد هیچی نمی دونم.
        ولی حداقل می دونم موتور مگنتی باطل است.

فکر می کنم سفسته دون شما تقریبا خالی شد. قانون پایستگی سفسته.

دیگه فکر کنم تاپیک به انتهای عمرش رسیده یا باید قفلش کنن یا پاک بشه دیگه حرفی برای گفتن نیست.
        موتور مگنتی باطل است وسلام.
        موتور سنکرون, موتور DC , موتور القایی, موتور رلوکتانس متغییر و ... جایز است ولی موتور مگنتی باطل است.

انشااللله آبروی علمی سایت eca با این مطالب خدشه دار نشه و سطح علمی انجمن پایین نیاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mfazl22
          سلام بر همگی
          اون آقایی که قرار بود فیلم موتور شو بزاره تو فروم این کار رو کرد
          یا من پیدا نکردم
          یا .......... :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
          تاحالا کسی به حرفاش عمل نکرده که یعنی یا اصلا نمیشه یا فهمیده نمیشه ولی انقدر شهامت نداشته که بگه نشد...

دیدگاه

احتمالا تحریم باعث شده oo: oo: از اون لحاظ ( مرگ بر آمریکا )
            با دید باز به موضوع نگاه کنین :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
            گاهی نمی شود که نمی شود
            گاهی قرعه نگفته به نام تو می شود
            گاهی گدای گدایی و چاره چیست
            گاهی تمام شهر گدای تو میشود
            ای بنده بدان در این عالم ___هرچه خدا خواست همان می شور

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Aryan_M
              شما کلا خیلی خوب بلدی سفسته کنی.
              مهارت خیلی خوبی داری به شما تبریک می گم.
              خیلی علاقه مند شدم تکنیک های سفسته گری رو از شما بیاموزم.
              به نظر من علاوه بر فلسفه و منطق باید در دوران تحصیل سسفسته هم درس بدن. یا تو دانشگاه یا تو دبیرستان.
              شما مشکل پاتولوژیکال ساینس نداری بلکه عمدا سفسته می کنی.
              کتاب مغالطات رو مطالعه کنید.

دیدگاه

من از دیروز این تاپیک رو دیدم از همون اول هم وعده وعید که قراره مدارکی در اینجا برای چنین موتوری گذاشته بشه
                اما من چیزی ندیدم، البته وقت هم نزاشتم همه پست ها رو بخونم و بنظر نمیاد چیزی هم گذاشته شده باشه.
                اما در عوض کلی بحث پیش اومده.
                خب این مطلبی که بحثش هست کمی عجیب و غیر منطقی به نظر میاد و بجای اینکه دوستان رو روشن کنن بنظر میاد بیشتر قصد سر کار گذاشتن اعضا جالبتر بوده.
                من مطالبی هم در این مورد شنیدم و در نت هم جستجو کردم اما هنوز خیلی وقت نکردم بیشتر روش کار کنم. اما چیزی که به نظر میاد این انرژی مشکوکه
                و اگر هم درست باشه شاید به اندازه کافی قوی نباشه. در غیر این صورت باید پرسید که چرا تاکنون مورد استفاده قرار نگرفته!
                به هر حال برای آشنایی بقیه دوستان (بجای وعده و وعید و سرکار گذاشتن اعضا) یک لینک جستجو در گوگل براتون میزارم
                https://www.google.com/search?q=perpetual+free+magnet+energy&sa=X&amp ;psj=1&ved=0ahUKEwiFnITh5NXJAhVIcBoKHRG0C4QQ7x YIGigA&biw=1560&bih=883
                دوستان روی اون تحقیق کنن و بجای جر و بحث با هم روی اون کار کنید.

دیدگاه

گقتم یک داستان رو واستون تعریف کنم حدود 50 سال پیش تو اروپا مد می شه که همه ایده های جدید و تخیلی ! بدن و اساتید دانشگاه اون زمان هم این طرح ها رو بررسی می کردن بعد یک مدت دیدن که خیلی از این طرح ها ساده ترین قوانین فیزیک رو نقض می کنه و بعد قانونی تصویب می کنند که اگه کسی طرحی بده و قوانین ساده فیزیک رو نقض کنه جریمه می شه.

یک داستان دیگه که از یکی از اساتید خوبم شنیدم واس شون اتفاق افتاده بود می گفتن که یکی از اساتید دیگه تو یه رشته دیگه یک نفر رو معرفی میکنن که این طرحی داره بررسی کن چون در حیطه کار من نیست و اما طرح این بوده که با گذاشتن سرعت گیر و تبدیل انرژی بیایم برق تولید کنیم و نیروگاه ها رو جم کنیم ... این استاد ما هم هرچی برای این بنده خدا توضیح می داده اون انرژی هم کمه هم تبدیلش سخته ... این بنده خدا دیگه می گفت نه دیگه ما همون یکم انرژی رو زیاد می کنیم و هرچی این استاد ما می گفته قانون بقا انرژی داریم ... این تو کتش نمی رفته می گفته حالا شما تایید کنین به ما وام می دم ما انجام می دیم.

اینا رو گفتم که بگم این بحث ها جدید نیست و تفاوت وجود داره بین تخیل و تخیل علمی ... و بهتره سر به سر این افراد نزاریم چون وقتی ساده ترین چیزهایی رو که سالهاست همه قبول دارند رو نمی پذیرند حرف من و شما به تنهایی که جای خود دارد... :biggrin:
                  التماس دعا

دیدگاه

موضوع از بحث اصلی خارج شده
                    به خاطر همین به گفتگوی آزاد منتقل شد
                    با احترام به همدیگه می تونید تا زمانی که دوست داشتید با هم بحث کنید
                    بحث کردن علمی و مودبانه همیشه راه های جدیدی رو جلوی انسان گزاشته
                    در صورت تخلف و توهین، تاپیک بسته میشه

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز
                      این پست رو ارسال می کنم فقط شاید به خودمون بیایم و بدونیم کجای علم دنیا هستیم
                      این تاپیک در تاریخ 14/10/2011 ایجاد شده. همون زمانی که خیلی ها توی این تاپیک توهم تک قطبی و موتور مگنتی رو داشتن کلی دانشمند به فکر اثبات تک قطبی با قوانین کوانتوم بودن
                      من رشتم فیزیک نیست و توی مفاهیم خیلی پایه فیزیک تسلط ندارم ولی مطالعه هر چند سطحی می تونه خیلی به زندگی هر کس جهت بده (بگذریم)
                      توی سال 2012 کلی مطالعه و کار های تحقیقاتی برای تفسیر رفتار تک قطبی ها انجام شد و بعضی ها بدون مطالعه فقط با توهم دنبال تک قطبی ساختن بودن
                      من یه نمونه از کار های تحقیقاتی توی حوزه تک قطبی رو براتون ارسال می کنم و فقط می گم که توی دنیا به فکر پرورش علم واقع ای هستن نه توهم محض و تا امروز فیزیک به تحلیل بسیار دقیق تری از تک قطبی توی محیط آزمایشگاهی رسیده و سیل عظیمی از جمعیت نخبه کشور ما با توهمات خودشون دنبال تک قطبی و مگنت و فری انرژی هستن........
                      جدیدترین ویرایش توسط induct; ۲۳:۵۶ ۱۳۹۷/۰۴/۲۷.
                      هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
                      بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman 59 نمایش پست ها
                        با سلام
                        من یه موتور مگنتی طراحی کردم تا جند روز دیگه براتون نقشه کاملش رو توی همین تاپیک قرار میدم
                        با درود
                        سلام
                        اقا جواب گرفتی ازش میتونید فیلمی چیزی بزارید؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X