اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

موتور مگنتی(بدون سوخت)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : موتور مگنتی(بدون سوخت)

دستگاه میدم همونجا تیکه تیکه اش کن اگه یدون باطری بود داخلش هیت علمی تاییدش میکنه من دستکاه میفروشم تکنولوژی نمیفرشم تکنو لوژی بخوای اونم مبلغ جدا گونه هست

دیدگاه

قرارد دادم شرط این باهات میبندم که تحویل میدم که بدون هیچگونه سوختی و باطری که فقط با انرژی اهنربا ها برق تولید کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahvaz_iranam
        دستگاه میدم همونجا تیکه تیکه اش کن اگه یدون باطری بود داخلش هیت علمی تاییدش میکنه من دستکاه میفروشم تکنولوژی نمیفرشم تکنو لوژی بخوای اونم مبلغ جدا گونه هست
        قرارد دادم شرط این باهات میبندم که تحویل میدم که بدون هیچگونه سوختی و باطری که فقط با انرژی اهنربا ها برق تولید کنه
        این که نشد دلیل تا محصول خیالی شما رو بخریم =)) =)) (:| (:|

یه عکسی یه کتیبه ای یه طوماری!!!!!!

متاسفم برای جامعه ای که توش همچین طرز فکر هایی بوجود میاد

کل ارسال های منو ببینی متوجه میشی که یکی دوبار توی همچین بحث های بیفایده ای شرکت کردم چون برای وقت خودم ارزش قائل هستم و نمیخام برای همچین موضوع خیالی صرفش کنم

دیدگاه

وقتی واست در حد رویا بهتر همونم نگه داری چون داشتن رویا بهتر نداشتن رویاست چون خوده رویا زیباست پس داشتن قشنگه
          یک دلیل واست میارم که خیالت راخت کنم که این صد در صد تضمینی تحویل داده و علمی هست
          اهنربا دارای انرژی مغناطیس دایم هست اینجا طبق قانون نسبیت انرژی مغناطیسی اهنربا به انرژی مکانیکی تبدیل میشه انرژی وجود داره همون انرژی اهنربا انرژی ما که به مکانیک تبدیل میشه ولی تبدیل کردنش یه قوانین و شرایطی داره اگر این تو مخیلت گنجانده نمیشه مشکل بنده نیست

دیدگاه

وقتی واست در حد رویا بهتر همونم نگه داری چون داشتن رویا بهتر نداشتن رویاست چون خوده رویا زیباست پس داشتن قشنگه
            یک دلیل واست میارم که خیالت راخت کنم که این صد در صد تضمینی تحویل داده و علمی هست
            اهنربا دارای انرژی مغناطیس دایم هست اینجا طبق قانون نسبیت انرژی مغناطیسی اهنربا به انرژی مکانیکی تبدیل میشه انرژی وجود داره همون انرژی اهنربا انرژی ما که به مکانیک تبدیل میشه ولی تبدیل کردنش یه قوانین و شرایطی داره اگر این تو مخیلت گنجانده نمیشه مشکل بنده نیست
            شما راست میگی توی مخیله من نمیگنجه :-" :-? :-w
            پس ساده و روون بگین که استحکاک توی سیستم شما چقدره؟؟؟

در ضمن اینقدر دنبال یکی بدو کردن نیاشین راحت دلیل علمی بیارید و بدون دلیل صحبت نکنید

دیدگاه

یک دهم

دیدگاه

وقتی یه عکس میتونید انکار کنید فیلم هم انکار میکنید چند وقت دیگه یه فیلمی میزارم که هر کسی بتونه یدونه دستگاه بسازه نقشه ها علمیشم میزارم تولید برق بکنید بدونه سوخت و باطری با نیرو جاذبه میزارم چون اهنربا کاره هر کس نیست فعلا ازمایشگاهم بهم ریخته است کلی کار دارم سره فرصت میزارم خیاله ملت راحت کنم

دیدگاه

دلیل علمی هم بهت گفتم اینجا انرژی وجود داره اونم انرژی اهنربا هاست که به مکانیک تبدیل شد یا میخوای یه دستگاه واست پست کنم فعلا بای

دیدگاه

مشکل اینجاست یکی طرز کار ترانزیستورو یا یه خورده جزوه و یه کم خیلی کم تو قسمت سر کاری یوتیوب گم میشه میاد بقیه رو به سخره می گیره و منم منم می کنه اقا جان اگه کشکت درست بود اینجا بال بال نمی زدی تا الان ترکونده بودی اساتید میان کار راه بندازند می خورند به پست پروفسورهایی مثل شما :eek:
                    فرض مثال شمادرست میگید اقا دوست عزیز اینجا چیکار میکنی برو ثبتش کن رو هواتضمین میدم رسانه ایی و پول دار میشی
                    ولی نمیشی چرا چون هنوز دنبال اینی که اینجا تاییدت کنن
                    تایید نمیشی چرا چون خیلی تابلوئه

دیدگاه

این اختراع نیست وقتی تمام دنیا ازش ساختن برم بگم چند منه دوم این یه پروژه تحقیقاتی که اطلاعات و دستگاهش بفروش میره یکم دیگه صبر کنی رویا خودم براورده میکنم خودتم بسازی من رو igv کار میکنم این چیز پیش پا افتاده اصلا واسم جالب نیست من خودم نمیخوام ثابت کنم اگر میخواستم نمیروختم گفتم این نو اوری اختراع نیست بیا بخر برو پیش اقا الیاسی ثبت مالکیت ها صنعتی ثبت کن ولی بهت میگم این نو ارویه

دیدگاه

شما اگر خیلی متمئن هستی با قوانین ماکسول ثابت کن انرژی مغناطیسی بی نهایت در آهن ربا وجود داره.
                        اگر قوانین ماکسول رو قبول نداری بدون که من بارها برای طراحی ترانسفورماتور و تحلیل کارکرد موتور های سنکرون استفاده کردم و بعضی وقتا دقیق محاسبه کردم و واقعیت با محاسبات کاغذ دقیقا سازگار هستند.
                        اگر این قضیه کوانتومی یا نسبیتیه خوب با قوانین نسبیت یا الکترودینامیک کوانتومی که خودم هم بلد نیستم ثابت کن.
                        حداقل پستتو نشون یکنفر از بچه های فیزیک دانشگاه می دم ببینن فرمولات درسته یا غلط.
                        طبق قوانین ماکسول انرژی مغناطیسی از انتگرال ضرب داخلی چگالی شار مغناطیسی در شدت میدان مغناطیسی حول فضای دارای میدان بدست میاد و این انرژی مغناطیسی ذخیره شده در میدان است.
                        این انرژی میدان حاصل از آهن ربا مقداری بسیار کم است که قبل تر هم گفتم. بی نهایت هم نیست.

دیدگاه

موتور که دائم در حال چرخش باشه نه فقط با اهنربا بلکه با هر چی میشه ساخت انرژی اهنربا بی نهایت نیست اما به طول زمانی عمر ماده است بستگی داره مثل یتیکه سنگ یا یه تیکه اهن یا یتیکه گوشت پس اینجا هیچ چیز بی نهایت نیست و یک عمر زمانی داره بعد از گذشت زمان جسم یا ماده از بین میره و گسسته میشه و پیر و فرسوده و تمامی انرژی ان ازاد میسشه هیچ چیز عمر بی نهایت و انرژی بی نهایت نداره نه قله اورست نه خورشید همه روزی نابود میشن
                          اینجا ماهیت انرژی مهمه ما میدون یک اهنربا سرشار از انرژیه مغناطیسیه این انرژی در شرایطی جذب و در شرایط دفع میکنن
                          همدیگرو ما برای بهره وری از این انرژی باید یک شرایط به نحوی که میخوایم طراحی کنیم تا از این شرایط جذب و دفع استفاده بهینه کنیم برای تولید انرژی الکتریکی اینجا نسبت یه قدرت انرژی مغناطیسی که داریم انرژی مکانیک میگیریم
                          اینجا ماهیت انرژِی ژنراتور ما قدرت اهنربا هاست و فقط انرژی بدست امده به اندازه ای خواهد بود که اهنربا داره و انرژی محدود به قدرت انرژی اهنربا بستگی داره دیگه نمیدونم چقدر ساده تر ازاین میشه این موضوع توضیح داد

دیدگاه

برای ثابت کردن این موضوع گفتم یه ژنراتور دائم چرخش با نیرو جاذبه میزارم همراه بانقشه عملی که جایه هیچ شک ابهام واسه کسی نباشه اهنربایی نمیزارم چون کاره هرکسی نیست ولی جاذبه بسیار ساده و قابل فهمتره یکم بیکار بشم چندین مدل شایدم گذشتم

دیدگاه

موتور که دائم در حال چرخش باشه نه فقط با اهنربا بلکه با هر چی میشه ساخت انرژی اهنربا بی نهایت نیست اما به طول زمانی عمر ماده است بستگی داره مثل یتیکه سنگ یا یه تیکه اهن یا یتیکه گوشت پس اینجا هیچ چیز بی نهایت نیست و یک عمر زمانی داره بعد از گذشت زمان جسم یا ماده از بین میره و گسسته میشه و پیر و فرسوده و تمامی انرژی ان ازاد میسشه هیچ چیز عمر بی نهایت و انرژی بی نهایت نداره نه قله اورست نه خورشید همه روزی نابود میشن
                              اینجا ماهیت انرژی مهمه ما میدون یک اهنربا سرشار از انرژیه مغناطیسیه این انرژی در شرایطی جذب و در شرایط دفع میکنن
                              همدیگرو ما برای بهره وری از این انرژی باید یک شرایط به نحوی که میخوایم طراحی کنیم تا از این شرایط جذب و دفع استفاده بهینه کنیم برای تولید انرژی الکتریکی اینجا نسبت یه قدرت انرژی مغناطیسی که داریم انرژی مکانیک میگیریم
                              اینجا ماهیت انرژِی ژنراتور ما قدرت اهنربا هاست و فقط انرژی بدست امده به اندازه ای خواهد بود که اهنربا داره و انرژی محدود به قدرت انرژی اهنربا بستگی داره دیگه نمیدونم چقدر ساده تر ازاین میشه این موضوع توضیح داد
                              من ازشما نخواستم ساده توضیح بدی.
                              خواستم با فرمول و کامل توضیح بدی.
                              این واژه ها و جملات بی معنی و کم معنی چیه:
                              فرسوده_قدرت_عمر ماده
                              _از بین میره و گسسته
                              _پیر و فرسوده
                              _همه روزی نابود میشن
                              _میدون یک اهنربا سرشار از انرژیه مغناطیسیه
                              _این انرژی در شرایطی جذب و در شرایط دفع میکنن
                              _از این شرایط جذب و دفع استفاده بهینه کنیم
                              _اینجا نسبت به قدرت انرژی مغناطیسی که داریم انرژی مکانیک میگیریم
                              _اینجا ماهیت انرژِی ژنراتور ما قدرت اهنربا هاست
                              _انرژی محدود به قدرت انرژی اهنربا بستگی داره

یک حرف درست زدین:
                              _فقط انرژی بدست امده به اندازه ای خواهد بود که اهنربا داره

و این انرژی برای یک آهن ربای نئودیمیومی (که قوی ترین آهنربای دائم و اقتصادی هستش) در ابعاد حدود 1 کیلوگرم در حد 1 ژول تا حداکثر چند ده ژول است.
                              https://en.wikipedia.org/wiki/Neodymium_magnet

از شما خواهشمندم انرژی ذخیره شده در یک آهن ربای ساده رو با فرمول محاسبه کنین ببینیم فرمول های شما چه فرقی با فرمول های ماکسول دارد.

دیدگاه

دوست عزیز اینجا از معادلات نمیخوایم از اهنربا در سیم پیچ ها نیرو الکتریکی بگیریم که بخوایم از معادلات ماکسول استفاده کنیم بلکه نیرو مکانیکی میگیرم از انرژی اهنربا سپس الکتریکی البته یه اشاراتی میتونی تو ترمودینامیک جیمز کلرک ماکسول گیری بیاری

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X