اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

موتور مگنتی(بدون سوخت)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : موتور مگنتی(بدون سوخت)

با سلام
    از دوستان فعال در این تاپیک درخواست می شود با رعایت احترام متقابل ، بحث را ادامه دهند.
    ( بحث یا مباحثه ، به منظور بررسی ابعاد مختلف موضوع و روشن شدن تناقض های تئوری ( گره های ذهنی ) و ارایه پاسخ مناسب )
    ( سئوالهای منطقی مخالفین و منتقدین ، باعث پیشرفت و رفع نقایص احتمالی ، از طرح ارایه دهندگان ایده ، می شود. )

و اما ، به شخصه ترجیح می دهم که چند موضوع را قطعی فرض نکنم.( بر خلاف ذهنیت رایج عموم و نیز ذهنیت قبلی خودم )

1- سرعت نور ، مرز بالای سرعتها در جهان است.( چرا 1000 ها برابر سرعت نور ، نباشد! )

2- شروع کائنات با بیگ بنگ بوده.( قبل از بیگ بنگ فرضی ، آیا چرخه تکراری قبلی نداشته ایم؟ آیا اصلا فرضیه دیگری نمی شود بنا نهاد؟)

3- نظریه ثابت بودن جمع انرژی و ماده به صورت فعلی.( قانون بقاء جرم و انرژی : ....... بو جود نمی آید و از بین نمی رود ، بلکه از صورتی به صورت دیگر تبدیل می شود.)
    ( معنی این قانون : در گذشته های دور و اکنون و در آینده دور ، سرجمع n کیلو ماده و انرژی بوده و هست و خواهد بود و کم و زیاد نمی شود.!!!)
    این که در نظر اول ، با خلقت خداوند در تضاد است: فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون. بقره 117 و آل عمران 47 و مریم 35 .
    بَدِیعُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضِ وَاِذَا قَضَى أَمْراً فَاِنَّمَا یَقُولُ لَهُ کُن فَیَکُونُ ﴿ 117 ﴾ جزء 1
    [او ]پدید آورنده آسمانها و زمین[ است]، و چون به کارى اراده فرماید، فقط مى گوید[> :موجود ]باش<، پس[ فورا موجود ]مى شود.
    http://www.dat.ir/?state=quran&pageid=3)

4- ابعاد کیهان حدود 14.7 میلیارد سال نوری است.( اونورتر چی؟ )

5- مواد در حالت انبوه ، نه میکروسکوپی ، همواره و ضرورتا دارای دوقطب مغناطیسی در کنار هم هستند و تک قطبی مغناطیسی نمی تواند وجود داشته باشد.
    ( چرا نباشد؟ چرا موضوع قطبش مغناطیسی را به گونه دیگر تعریف نکنیم ؟ چرا خطوط میدان مغناطیسی نتوانند بروند به بینهایت و لازم به دور زدن از مسیرهای نزدیک نباشد.
    "فعلا باید حلقه بسته تشکیل دهند"
    )

6- امکان رفتن یا دیدن گذشته و آینده ، ( داستان سفر زمان )

7- امکان سفر فضایی دوردست در طول عمر یک نفر به کهکشان های دیگر. ( چرا تا جایی که تلسکوپ ها می بینند ، نتوانیم برویم و برگردیم ؟ )
    رحمن : یَا مَعْشَرَ الْجِنِّ وَالْاِنسِ اِنِ اسْتَطَعْتُمْ أَن تَنفُذُوا مِنْ أَقْطَارِ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ فَانفُذُوا لَا تَنفُذُونَ اِلَّا بِسُلْطَانٍ ﴿ 33 ﴾ جزء 27
    اى گروه جنیان و انسیان ، اگر مى توانید از کرانه هاى آسمانها و زمین به بیرون رخنه کنید، پس رخنه کنید[ .ولى ]جز با[ به دست آوردن ]تسلطى رخنه نمى کنید.

8- محدودیت طول عمر به حدود 120 سال.( چرا هزاران سال نه ؟ )

9- عدم امکان عبور از جامدات بدون تغییر در جامد و عبور کننده ،( داستان دنیا های موازی با ارتعاش متعامد )
    ................

در مورد آهنربا:

چند آزمایش ساده:

- یک آهنربای نعلی را تصور کنید:
    اگر با یک میله نیم حلقوی از آهن نرم ، دو قطب آن آهنربا را به نحوی وصل کنیم که یک حلقه کامل تشکیل شود، و با براده آهنی و کاغذ ، شکل چیدمان براده ها را نگاه کنیم ،
    قطبها تقریبا گم می شوند!
    حالا از ناظر بی خبر بخواهیم که قطبها را مشخص کند، ایا می تواند؟
    قطبی به کار نیست!!!

- دو اهنربای استوانه ای مشابه که در هر کدام ، یک قاعده ، N , و قاعده دوم S است.
    این دو آهنربا ، با قطبهای غیر همنام ، یکدیگر را جذب می کنند، و یک استوانه با طول دو برابر و دو سر با قطب های غیر همنام خواهیم داشت.

اگر برعکس عمل شود و قطبهای همنام را با چسب مناسب بچسبانیم، یک اهنربا استوانه ای با دو قطب بیرونی همنام خواهیم داشت. با توزیع براده آهنی متفاوت.

این قضیه با موضوع میکروسکوپی حیطه فیزیک ذرات ، برای یافتن تک قطبی مغناطیسی ، متفاوت است.

با سپاس
    گشتی در لاله زار
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : موتور مگنتی(بدون سوخت)

نوشته اصلی توسط shahin2222
      با سلام
      من چند روزی بود نمیتونستم به اینجا سر بزنم ، ولی حالا که ارسال های دوستان رو خوندم یکمی متاسف شدم...
      آقا سامان شما هم لطف کنید یکمی با لحن بهتر جواب دوستان رو بدید . اینجا کسی با دوستان دیگه دشمنی نداره...
      یادمه تو دوران دبیرستان یکی از همکلاسی ها هم یه همچین طرحی رو داشت ولی هیچ وقت نتونست عملیش کنه . بهتر بود شما هم اول میساختیش بعد اینجا تاپیک میزدی ...
      اگه به نتیجه ای رسیدی حتما اینجا اعلام کن
      موفق باشی
      سلام من نه با کسی دعوا کردم نه به کسی بی احترامی کردم فقط با طرز برخورد بچه ها برخورد کردم با هر کسی عین خودش
      ایران کشوری ست که مردم اش بجای حل مشکلاتشان سعی می کنند به بهترین شکل خود را با آن تطبیق دهند ...!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman 59
        سلام من نه با کسی دعوا کردم نه به کسی بی احترامی کردم فقط با طرز برخورد بچه ها برخورد کردم با هر کسی عین خودش
        بچه ها هیچ برخوردی با شما نداشتن !!! شاید شما منفی فکر میکنی... (البته وقتی که من دوباره مطالب رو خوندم اینطوری متوجه شدم) به هر حال بگذریم... این حرفم فقط جهت ارتقای کیفیت تاپیک بود نه چیز دیگه...
        از سختی نترس! این سختی هاست که جایگاه و مقام انسان را بالا میبرد...

دیدگاه

فکر کنم اینم یه موتور مگنتی باشه آرژانتینیا ساختن
          http://www.youtube.com/watch?v=lBB8puMtwJM

البته یه چیزایی هم تو ایران بود ولی باورش سخته که از ایرانی بر بیاید اونم با وجود چنین طرز فکرایی
          http://yektashargh.blogfa.com/
          ایران کشوری ست که مردم اش بجای حل مشکلاتشان سعی می کنند به بهترین شکل خود را با آن تطبیق دهند ...!

دیدگاه

اقا اگه کسی در مورد تولید برق از سیب زمینی اب پز کلیپی داره بزاره لطفا
            با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
              اقا اگه کسی در مورد تولید برق از سیب زمینی اب پز کلیپی داره بزاره لطفا
              با تشکر
              من هم از سیب زمینی دارم هم از تخم مرغ آب پز و هم از کلم بروکلی خام و پخته . بزارم ؟
              [glow=blue,2,300]آنقدر به تاریکی لعنت نفرستید ، یک شمع روشن کنید. [/glow]

دیدگاه

من حاضرم با دلیل و بحث ، بهتون اثبات کنم که ساخت چنین وسیله ، موتور ، ماشین ، نیروگاه و هر چیر دیگری که بدون نیاز به انرژی کار میکنه و در خروجی توان تحویل میده امکان نداره .
                و تنها یک فانتزی با مزه ست که حتی دیگه تو کارتون های بچه ها هم صحبتی ازش نمیشه ،

توضیحاتی که دوستان در مورد آهنربا دادن نشون میده درک درستی ندارن و فرق بین میدان الکتریکی با میدان مغناطیسی رو نمیدونن.

من تا دلتون بخواد نمونه های چنین چیزی رو دیدم ، از همون شرکت یکتاشرق بگیرید تا نمونه های زیاد تو اینترنت . اما همشون یه شباهتی داشتن با هم . اون هم این که هیچ کدوم جواب نگرفته بودن اما به یه شکلی میخواستن بگن طرحشون بی نقصه و به زودی جواب میده . و یه جورایی مخاطب رو گول بزنن .
                شما اول بفرمایید قانون لنز رو مطالعه کنید . اول روابط نیروی مغناطیسی رو یه نگاه بندازید .
                روابط برنولی رو ببینید.
                به هر حال هر کسی که فکر میکنه چنین وسیله ای رو ساخته و یا میتونه بسازه بیاد صحبت کنه تا من باهاهش بحث کنم . بیخود نره هزینه کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ایمان 88
                  من هم از سیب زمینی دارم هم از تخم مرغ آب پز و هم از کلم بروکلی خام و پخته . بزارم ؟
                  سلام دوست عزیز
                  نیکی و پرسش!؟
                  باتشکر

اضافه شده در تاریخ :
                  در ضمن در مورد اون سایت که مال شخصی به نام *مهندس* علی پور بوده و دوستان گذاشته بودند و ...
                  کلا طرح ایشون از پایه غلطه چون طبق قانون ارشمیدس وقتی جسمی وارد مایعی میشه به اندازه جرم مایعی به حجم اون جسم از وزنش کم میشه
                  و با توجه به چگالی بالاتر جیوه اون تعداد مخروط های کم درون جیوه جبران نیرویی که مخروط های درون اب وارد میکنن به دستگاه رو میکنه و برایند نیرو ها صفر میشه
                  اگرم بخواد ارتفاع ستون اب رو بیشتر کنه وزن اب بیشتر میشه و نیروی وزنش باعث میشه بیشتر جیوه رو به سمت پایین حل بده و ....
                  تازه گفته من تو این دستگاه قانون بقای انرژی رو نقض نمیکنم و فضا پر از انرژیه!!!!
                  در ضمن اقا سامان جاذبه نیرو هست نه انرژِی! پس نمیتونی ازش انرژی بگیری!
                  وقتی جسمی رو رها میکنی به سمت زمین درسته که انرژی جنبشیش زیاد میشه! ولی انرژی مکانیکیش ثابته! در واقع انرژی پتانسیلش تبدل به جنبشی میشه و وقتی به مبدا جاذبه برسه انرژی پتانسیلش تموم میشه و دیگه نمیتونی ازش انرژی بگیری

دیدگاه

سلام
                    من نمی دونم چرا دوستان این قدر بحث رو کش میدید؟ به این ادعا یک ماه وقت داده شده تا اثبات بشه :agree:
                    اگر تا زمان مقرر خبری نشد شاید مسئولین لطف کردن این تاپیک رو قفل کردن تا انرژی بیشتری صرف این مباحث
                    نشه لااقل تا زمانی که اشخاص با مدرک قابل بررسی طرح مسئله کنند :rolleyes:
                    پس اجازه بدین سعی خودشونو بکنن تجربه ای که بدست میاد ارزشمنده و از کجا معلوم شاید انگشت ما بر دهانمان
                    خشک شد.
                    این مدعیان در طلبش بی خبرانند
                    آن را که خبر شد خبری باز نیامد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Babak1367
                      سلام
                      من نمی دونم چرا دوستان این قدر بحث رو کش میدید؟ به این ادعا یک ماه وقت داده شده تا اثبات بشه :agree:
                      اگر تا زمان مقرر خبری نشد شاید مسئولین لطف کردن این تاپیک رو قفل کردن تا انرژی بیشتری صرف این مباحث
                      نشه لااقل تا زمانی که اشخاص با مدرک قابل بررسی طرح مسئله کنند :rolleyes:
                      پس اجازه بدین سعی خودشونو بکنن تجربه ای که بدست میاد ارزشمنده و از کجا معلوم شاید انگشت ما بر دهانمان
                      خشک شد.
                      اینجاست که باید خودتو اثبات کنی :agree:
                      اگه نمیتونی همینجا بگو ... در غیر این صورت فقط 1ماه :mrgreen:
                      موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahin2222
                        اینجاست که باید خودتو اثبات کنی
                        اگه نمیتونی همینجا بگو ... در غیر این صورت فقط 1ماه :mrgreen:
                        موفق باشی
                        اگه حق یاری کنه چشم ولی چند روز پیش که رفتم مگنت بگیرم یارو نبود رفته بود مسافرت هر وقت بیاد من مگنت بگیرم شروع می کنم
                        :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman 59
                          اگه حق یاری کنه چشم ولی چند روز پیش که رفتم مگنت بگیرم یارو نبود رفته بود مسافرت هر وقت بیاد من مگنت بگیرم شروع می کنم
                          نه دیگه نشد :NO: هنوزم دیر نشده ها...
                          به هر حال امیدوارم جواب بگیری...

دیدگاه

منم امید وارم این دوستمون اقا سامان جواب بگیره ولی تمام این کار ها نتیجش ختم میشه به این که قطعه نبود و تراشکار کارش خوب نبود و ...

دیدگاه

دوست عزیز اون شرکتی که لینکشو گذاشتین، همون دوسال پیش تو نمایشگاهی در مصلی (جشنواره نوآوری و شکوفایی) حضور داشتن و بنر بزرگی زده بودند که روش نوشته شده بود "قوانین فیزیک باید تغییر کند و..." و ادعایی مشابه طرح شما رو داشتن.
                              بنده و بقیه دوستان نتونستیم ایشون و دوستشون رو مجاب کنیم که کارشون علمی نیست! این دو بزرگوار برای داوری و برای عضویت بنیاد آمده بودند که تو همون مرحله اول طرحشون رد شد چراکه فرمول و مستندات علمی نداشتند و در دنیای علم و تکنولوژی ادعا کفایت نمیکنه و در کار علمی یا نو، تحقیق و پژوهش مهمتر از ادعاست.

دوست عزیز، من به عملی یا غیر عملی بودن ایده یا فکرتون کاری ندارم، میخوام اینو بهتون بگم که اول رو کاغذ به نتیجه برسین بعد اقدام به ساخت اون کنین و اگر با مشاهدات تجربی به نتایجی رسیدین، تحقیق و پژوهش رو از یاد نبرین.
                              اگر نتونین با کمک فرمولها و محاسبات روی کاغذ به نتیجه برسین، عمر و سرمایه و وقتتون رو هدر دادین.
                              آرزوی موفقیت برای شما.
                              Xmega + IAR + Labview = New Life

دیدگاه

آخرش نفهمیدم میشه نمیشه ...
                                ولی به نظر من این حرکتی که بدست میاریم(اگه بیاریم) باعث میشه چیدمان اتم های آهنربا عوض بشه و یه انرژی خارجی دوباره صرف منظم کردن اونا بشه پس در واقع این طرح مثل باتری عمل میکنه اینطور نیست؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X