اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

موتور مگنتی(بدون سوخت)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : موتور مگنتی(بدون سوخت)

ممنون بخاطر تشکرات و امیدواری شما دوستان عزیز

اما طرحم . به یه مشکل کوچیک برخورده بودم که حل شد . مشکلم سوراخ کردن آهنربا فریتی بود که این کار از موتور مگنتی هم غیر ممکن تر بود یا آهنربا داغ میکرد و خاصیت خودش رو از دست می داد یا خرد میشد. بردمش یه تراشکاری تو شهرمون که بازم نتونست سوراخش کنه . بالاخره مجبور شدم نوع آهنربا رو عوض کنم . همین امروز رفتم یه هارد سوخته گرفتم و پدرم در اومد تا این رو بازش کنم ولی . . . پسر عجب آهنربایی داره . قبلا هم یه هارد باز کرده بودم ولی این یکی دیگه وحشیه.
    دوستان شرمندتونم چون نمیتونم با سالید ورک کار کنم و تصویر سه بعدی هم از طرحم ندارم ولی ببینم چکار میتونم بکنم

با تشکر از همه ی دوستان

the life is a game
    if you want to win
    so just play and go to next level

دیدگاه

این رو خودم با برنامه پینت کشیدم :biggrin:حرفه ای نیست ولی منظور رو میرسونه . با جاذبه کار میکنه و باید به صورت ایستاده باشد :agree:

از دیدن نظراتتون خوشحال میشم
      the life is a game
      if you want to win

دیدگاه

سلام
        همه نیرو ها رو در نظر نگرفتید
        بین هر اهنربای داخلی و اهنربای خارجی متناظرش 4 نیرو وجود داره که برایند همه این 16 نیرو 0 میشه
        البته نیرو هایی بین اهنرباهای داخلی هم وجود داره که به در موقعیت درست قرار گرفتن اهنربا ها کمک میکنه که چون در راستای حرکت نیست تاثیر مستقیم نداره
        نیرو هایی هم بین اهنربا های داخلی و اهنربای خارجی غیر متناظر وجود داره که ازش میشه صرف نظر کرد(هر چند برایند اون هم 0 میشه)
        این دستگاه در کمتر از 1 دور به تعادل میرسه
        با سپاس

دیدگاه

شاید

به هر حال دارم میسازمش تا ببنم چی میشه

ممنون بخاط نظرتون
          the life is a game
          if you want to win

دیدگاه

دمت جیز :nice: این طرح شدنیه و میتونه کار کنه :job:

دیدگاه

ممنون داداشم :redface:

بالاخره یکی پیدا شد یکم امید بده بهم :wow:

اضافه شده در تاریخ :
              ببخشید دوستان
              یه سوال تو ذهنم به وجود اومد شما می فرمایید که اصلا امکان نداره چیزی بدون مصرف انرژی و یا سوخت به حرکت در بیاد
              یا میگید موتور مگنتی نمیتونه کار کنه

منتظر جواب شما هستم
              the life is a game
              if you want to win

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman 59
                با سلام
                من یه موتور مگنتی طراحی کردم تا جند روز دیگه براتون نقشه کاملش رو توی همین تاپیک قرار میدم
                با درود
                آقا قبلا اخترا شده با 12 تومن میشه برق کل خونه رو تامین کرد فقط یه سه راهی میخاد من همیشه برق خونمونو اینطوری تامین میکنم: :icon_razz:

اینم روششه
                http://www.youtube.com/watch?v=skAePZGgpAA&feature=BFa&list=UUjqK LeadAXoXEUEf3VK6Dww

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                  آقا قبلا اخترا شده با 12 تومن میشه برق کل خونه رو تامین کرد فقط یه سه راهی میخاد من همیشه برق خونمونو اینطوری تامین میکنم: :icon_razz:

اینم روششه
                  http://www.youtube.com/watch?v=skAePZGgpAA&feature=BFa&list=UUjqK LeadAXoXEUEf3VK6Dww
                  اقا باز حداقل موتور مگنتی یه چیزی ....ولی این آخری چی بود گذاشتین.......بیخیال بابا خیلی تابلو خالی بسته یارو. :eek: :eek: :eek:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Behnam Omran
                    اقا باز حداقل موتور مگنتی یه چیزی ....ولی این آخری چی بود گذاشتین.......بیخیال بابا خیلی تابلو خالی بسته یارو. :eek: :eek: :eek:

گفتم دور هم شاد بشیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman.flyer
                      ممنون داداشم :redface:

بالاخره یکی پیدا شد یکم امید بده بهم :wow:

اضافه شده در تاریخ :
                      ببخشید دوستان
                      یه سوال تو ذهنم به وجود اومد شما می فرمایید که اصلا امکان نداره چیزی بدون مصرف انرژی و یا سوخت به حرکت در بیاد
                      یا میگید موتور مگنتی نمیتونه کار کنه

منتظر جواب شما هستم
                      نظر بقیه دوستان رو دقیقا نمیدونم ولی نظر من اینه که تولید انرژی از هیچ امکان پذیر نیست ...
                      "انرژی نه به وجود میاد نه از بین میره و فقط از صورتی به صورت دیگر تبدیل میشه"
                      با سپاس

دیدگاه

ممنون بخاطر جوابتون
                        ولی به نظر شما یعنی این طرح هم جواب نمیده
                        http://www.kilty.com/graphics/balance.gif/

the life is a game
                        if you want to win

دیدگاه

سلام
                          لینک مشکل داره
                          ولی به طور کل بهتره از فکر تولید انرژی با موتور های مگنتی بیای بیرون ... یه جور عوام فریبی هست ...
                          بعضی از طرح ها هم جواب میدن ولی در واقع لقمه رو پیچوندن هستن
                          مثلا یکی از دوستان در همین انجمن یه طرح داده بود که با ساختن یک برج خیلی بلند(چندین کیلومتر) و استفاده از اخلاف دمای پایین و بالای برج و شارش گرما انرژی تولید کنیم ولی در واقع این طرح به صورت خیلی ساده تر و بهتر قبلا ساخته شده که همون استفاده از گرمای درون زمین (نیروگاه های زمین گرمایی) هست ... و در واقع طراح به علت نداشتن اطلاعات جامع این فکر ها میزنه به سرش
                          با سپاس

دیدگاه

اوووه اوه چه گرد خاکی گرفته این تاپیکه
                            ببخشید سلام یادم رفت :biggrin:
                            با عرض پوزش شدید النحو از دوستان عزیز بخاطر غیبت کبری
                            ای خدا این تولید انرژی از صفر چه کارایی که دست آدم نمیده. من همزمان با تاپیک زیر داشتم پیش میرفتم و از دور همه چیز رو نگاه میکردم . چه توهین هایی که به هم نشد , چه حرمت هایی که له نشد . واقعا ارزشش رو داشت..........
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52622.405
                            یه سری آدم هایی هستن که اطلاعات تئوری خوبی ندارند ولی با همون اطلاعات کم وارد عمل میشوند , این کار خیلی خوب نیست ولی از هیچی بهتره
                            یه سری آدم ها هستند که اطلاعات تئوری خوبی دارند ولی وارد عمل نمیشن و ترجیح میدن دوستاشون رو راهنمایی کنن , این هم خوبه
                            ولی آدم هایی که نه اطلاعات دارن نه عمل مکنن رو باید بزاری به حال خودشون , جوابشون رو ندی تا افسردگی بگیرن بیفتن یه گوشه

و اما اصل مطلب که میخواستم پایان کار تو تاپیک بالا بگم که قفل شد. کار ما اینجوریه دیگه دقیقه نود هیچ بعد وقت اضافه میام

دوستان عزیز بنده تو زمینه موتور مگنتی یا بدون سوخت هر آزمایشی انجام دادم جوابش یه چیز میشد. صفر . تولید انرژی از صفر خروجیش هم صفر میشه. البته برای بعضی از دوستان معترض بگم که با هفت هشت بار شکست خوردن به این نتیجه نرسیدم. شب روز پای این کار بودم.
                            بعله پایان غم انگیز و پر از تجربه بود. تو این مدت چیز هایی رو درک کردم که بهترین استادای دانشگاه هم نمیتونستند بهم آموزش بدن

در پایان هم اگر داداشای گلم رو با حرف هام ناراحت کردم امیدوارم من رو ببخشن و حلالم کنن :bye
                            the life is a game
                            if you want to win

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman 59
                              با سلام
                              من یه موتور مگنتی طراحی کردم تا جند روز دیگه براتون نقشه کاملش رو توی همین تاپیک قرار میدم
                              با درود
                              سلام دوست عزیز . من امروز تاپیک شما رو دیدم و خودم هم اعتقاد دارم که میشه همچین کاری کرد میشه دوباره نقششو دید

دیدگاه

اگر در مورد Perendev motor در ویکی پدیا جستجو کنیم به زبان انگلیسی مطلبی پیدا نمیکنیم و فقط صفحه ای است که علت حذف مطلب را توضیح میدهد

http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Articles_for_deletion/Perendev_motor

ولی به زبان اسپانیولی و ایتالیایی هنوز صفحه Perendev motor موجود میباشد
                                نمونه :

http://it.wikipedia.org/wiki/Motore_magnetico_Perendev

و ترجمه گوگل از آن

http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=fa&js=n&prev=_t&a mp;hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fit.wikipedia.org%2Fwiki%2FMot ore_magnetico_Perendev

ظاهرا به علت تناقض وجود این نوع موتورها با قانون بقا انرژی اصل وجودی آنها مورد تایید محافل علمی نمیباشد و در لینک به مواردی مثل ساختمان داخلی ، فیلمهای ویدئویی ، تئوری توطئه از جاتب شرکتهای نفتی و فروش دستگیری سازندگان آن اشاره شده است
                                پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X