اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معما و تست هوش

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معما و تست هوش

اگه تونستم برای روزنامه ی جام جم رو میزارم اینجا تا بقیه حل کنن ولی قول نمیدم. شاید هم یه تاپیک جداگانه برای سودوکو زدیم.
    راستی سفر به خیر.خوش بگذره.
    Never regard study as a duty,but as a enviable opportunity to learn to know the liberating influence of beauty in the realm of the spirit for your own personal joy and to the profit of the community to which your later work belongs
    Albert Einstein

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد جعفری

آخ که چقدر روش فک کردم. پس اینجوریاس :applause:
      پس تلفن این وسط چی کاره ست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط احسان محمودی
        یه نفر میخواد برای دوستش یه بسته ای رو بفرسته. تنها وسیله ارتباطیشون یه صندوقه که باید به دست پستچی داده بشه. صندوق هم از اون صندوقهای قدیمیه که فقط قفل و آویز میخوره . پستچی دزد تمام عیاریه که اگه بتونه در صندوق رو باز کنه وسایلشو میدزده اما خودشو ضایع نمیکنه و درش رو نمیشکنه. حالا اگه شخص در صندوق رو قفل بزنه دوستش نمیتونه اونو باز کنه چون کلید نداره. این دو نفر هر تعداد صندوق که بخوان میتونن رد و بدل کنن و با تلفن هم میتونن در تماس باشن. فرض کنین از این قفل رمز دارها هم هنوز اختراع نشده.حالا اینا چجوری بسته مبادله کنن؟

2 جمله ای که با رنگ ابی مشخص شده دارای ارایه پارادوکس هستند :mrgreen: یعنی متناقض هستند این اولا .

ثانیا جمله ای که با قرمز مشخص شده دیگه اخرشه . چرا ؟

چون وقتی هنوز قفل رمز دار اختراع نشده فرد صاحب صندوق , به دوستش زنگ بزنه بگه چی ؟؟؟ بگه یه چکش وردار بزن صندوق بشکون ؟؟؟ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه ردند
        سلطانی دو عالم باشد از آن آن کس سلطان بیامدست و درویش رفته باشد

دیدگاه

نوشته: احسان محمودی در مارس 19, 2008, 0519 pm
          یه نفر میخواد برای دوستش یه بسته ای رو بفرسته. تنها وسیله ارتباطیشون یه صندوقه که باید به دست پستچی داده بشه. صندوق هم از اون صندوقهای قدیمیه که فقط قفل و آویز میخوره . پستچی دزد تمام عیاریه که اگه بتونه در صندوق رو باز کنه وسایلشو میدزده اما خودشو ضایع نمیکنه و درش رو نمیشکنه. حالا اگه شخص در صندوق رو قفل بزنه دوستش نمیتونه اونو باز کنه چون کلید نداره. این دو نفر هر تعداد صندوق که بخوان میتونن رد و بدل کنن و با تلفن هم میتونن در تماس باشن. فرض کنین از این قفل رمز دارها هم هنوز اختراع نشده.حالا اینا چجوری بسته مبادله کنن؟

2 جمله ای که با رنگ ابی مشخص شده دارای ارایه پارادوکس هستند icon_mrgreen یعنی متناقض هستند این اولا .

ثانیا جمله ای که با قرمز مشخص شده دیگه اخرشه . چرا ؟

چون وقتی هنوز قفل رمز دار اختراع نشده فرد صاحب صندوق , به دوستش زنگ بزنه بگه چی ؟؟؟ بگه یه چکش وردار بزن صندوق بشکون ؟؟؟ icon_mrgreen icon_mrgreen icon_mrgreen
          والا من خودمم جوابشو نمی دونم! از این ایراداتی هم که شما مطرح کردین کاملاً مبرا هستم چون خودم طرحش نکردم :biggrin:

دیدگاه

سه نفر به نامهای A و B و C قصد دارند در یک کشتار سه نفره ( که اسمشو میذاریم سوئل) با اسلحه همدیگرو بکشند. قوانین این بازی خطرناک به شرح زیره :
            • این سه نفر طبق ترتیبی که از قبل معلوم میشه به نوبت شروع به تیراندازی میکنند.
            • تیراندازی تا جایی ادامه پیدا میکنه که فقط یک نفر زنده بمونه.
            • هر نفر در هر نوبت , خودش انتخاب میکنه که به کی تیر بزنه. هر نفر در هر نوبت فقط یک تیر میزنه.
            • 100% تیرهای A باعث کشتن میشه. 75% تیرهای B باعث کشتن میشه و 50% تیرهای C
            • این سه نفر از مهارت همدیگه اطلاع دارند و خیلی هم باهوشند پس هرکس از نظر خودش بهترین استراتژیو انتخاب میکنه.
            • تیرهایی که به کسی نخوره باعث مرگ کسی نمیشه.
            و اما معمای مورد نظر
            قسمت اول ( نسبتا ساده): اگر قرار باشه شما به جای یکی از این سه نفر وارد این بازی بشین , ترجیح میدین کدومو انتخاب کنید و نوبتهای تیراندازیو چطور تعیین میکنید تا بیشترین شانس زنده موندنو داشته باشید ؟؟؟
            گاهی دلم برای چوپان دروغگو خیلی می سوزد.بیچاره 2 بار بیشتر دروغ نگفت انگشت
            نماشد... ولی ما هنوز صادق ترینیم

دیدگاه

فک می کنم چون هر نفر از قابلیت های بقیه خبر داره و بهترین استراتژی رو انتخاب می کنه ، منطقیه که باید به جای سومیه( 50 % ) وارد بشیم. چون هر کسی سعی می کنه 100 درصدیه رو اول بزنه.
              اگه فرضیه درسته که ادامه بدم :question:

دیدگاه

سلام
                بله تا اینجا که درسته :applause:
                ادامه بدید!!!!!!!

دیدگاه

خب حالا کی اول بزنه؟؟؟
                  اگه 100 درصدیه رو A و 75درصدیه رو B صدا بزنیم من این طوری برنامه ریزی میکنم:
                  A اول میزنه ( مسلما B رو مورد هدف قرار میده و اونو میکشه ) و بعد من 50 درصد احتمال داره که زنده بمونم.
                  اگه این طوری نیست حتما بگو چجوریه که روش حل دستم بیاد برای قسمت های بعد :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین زاهدی
                    معما:

روزی یک ریاضیدان به منزل همسایه اش می رود. از مرد همسایه می پرسد: شما چند پسر دارید؟
                    مرد همسایه می گوید: سه تا.
                    ریاضیدان می پرسد: سن پسرهایت چقدر است؟
                    مرد همسایه می گوید: ضرب سن آنها برابر با 72 می شود. و مجموع آنها برابر با شماره پلاک خانه ماست!
                    ریاضیدان بعد از دیدن پلاک خانه همسایه، بر می گردد و می گوید: مسئله مبهم است!
                    مرد همسایه می گوید: فراموش کردم که بگویم "پسر بزرگ من دوچرخه سواری می کند."

سن تک تک پسرهای مرد همسایه چقدر است؟
                    سلام
                    ببخشید من یه مدت نبودم.
                    جواب سوال همونیه که آقای جعفری گفتند.
                    برای حل باید تک تک حالات مختلف برای ضرب سه تا عدد برابر با 72 رو بنویسی و جلوشون جمعشون رو.
                    بعد می بینی که هر کدوم یه مجموعی دارند به جز 3 و 3 و 8 --- 2 و 6 و 6 که مجموع هر دوشون برابر با 14 هست.
                    اینجا می فهمیم که علت مبهم بودن مسئله، وجود دو تا مجموع برابر و دو پاسخ برای سوال است. بنابراین پلاک برابر با 14 می شود.
                    اما وقتی "پسر بزرگ" مرد همسایه دوچرخه سواری بلد است، پس باید یک پسر بزرگ داشته باشد نه دو تا!
                    در نتیجه 3 و 3 و 8 جواب است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرگل
                      سلام
                      بله تا اینجا که درسته :applause:
                      ادامه بدید!!!!!!!
                      نظرم عوض شد.
                      اگه خودمونو جای 100 درصدیه بذاریم و بازی رو از خودمون شروع کنیم ، مسلما 75 درصدیه رو میکشیم. اونوقت نوبت 50 درصدیه میشه و احتمال زنده بودنمون 50 در صد میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا طیبی پاک
                        اگه تونستم برای روزنامه ی جام جم رو میزارم اینجا تا بقیه حل کنن ولی قول نمیدم. شاید هم یه تاپیک جداگانه برای سودوکو زدیم.
                        راستی سفر به خیر.خوش بگذره.
                        منتظرممممممممممم
                        انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید
                        [glow=red,2,300]نرم افزار نقشه های پاور کامپیوتر اندورید[/glow]
                        http://cafebazaar.ir/app/?id=com.atxdroid

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد جعفری

نظرم عوض شد.
                          اگه خودمونو جای 100 درصدیه بذاریم و بازی رو از خودمون شروع کنیم ، مسلما 75 درصدیه رو میکشیم. اونوقت نوبت 50 درصدیه میشه و احتمال زنده بودنمون 50 در صد میشه
                          سلام
                          ببخشید دیر جواب دادم
                          این سایته برا من که باز نمی شد!! همش میزد مشکل داره سرورش
                          ببینید احتمال زنده بودن از 50% هم بیشتر میشه!!!پس این موردی که شما گفتید رد می شه :NO:

دیدگاه

خب چی شد جواب این قسمت؟ :sad:

دیدگاه

ای بابا این سا یته چرا همچینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                              یه بار باز میشه صد بار باز نمیشه؟؟؟؟

نه دیگه جوابشو نمیگم یکم دیگه فکر کن خوب :mrgreen: :eek:

دیدگاه

نه دیگه جوابشو نمیگم یکم دیگه فکر کن خوب :mrgreen: :eek:
                                اصلا جوابشو بلدی؟ :mrgreen:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X