اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معما و تست هوش

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معما و تست هوش

اون چهارتا خط رو حل کردم. خوب سرگرم شدیما.
    اینم یکی دیگه :
    این یکی هم تکراری بود. قبلا مطرح شده بود :mrgreen:
    بعدی... :agree:

دیدگاه

twist your mind

i + opposit of w + initial of ice + twice the letter before t + 3/4 of x + (1-1)+ topless 0

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آناهیتا
        twist your mind

i + opposit of w + initial of ice + twice the letter before t + 3/4 of x + (1-1)+ topless 0

I miss you :nice:

دیدگاه

متشکرم :mrgreen:

دیدگاه

متشکرم icon_mrgreen

دیدگاه

نوشته اصلی توسط احسان محمودی
              متشکرم icon_mrgreen
              به چه عجب اینجا یه پرنده دیگه هم پر زد!
              خب شما هم می خواستین بیاین به معما ها پاسخ بدین تا تشویقتون کنم :mrgreen:
              یالا شروع کنین
              معماهای قبلی به صفن منتظر شما

دیدگاه

تعداد آدم ها رو قبل و بعد از جابجا شدن بشمارید. هرکی علتشو فهمید بگه :icon_razz:

دیدگاه

یه نفر میخواد برای دوستش یه بسته ای رو بفرسته. تنها وسیله ارتباطیشون یه صندوقه که باید به دست پستچی داده بشه. صندوق هم از اون صندوقهای قدیمیه که فقط قفل و آویز میخوره . پستچی دزد تمام عیاریه که اگه بتونه در صندوق رو باز کنه وسایلشو میدزده اما خودشو ضایع نمیکنه و درش رو نمیشکنه. حالا اگه شخص در صندوق رو قفل بزنه دوستش نمیتونه اونو باز کنه چون کلید نداره. این دو نفر هر تعداد صندوق که بخوان میتونن رد و بدل کنن و با تلفن هم میتونن در تماس باشن. فرض کنین از این قفل رمز دارها هم هنوز اختراع نشده.حالا اینا چجوری بسته مبادله کنن؟

دیدگاه

تعداد آدم ها رو قبل و بعد از جابجا شدن بشمارید. هرکی علتشو فهمید بگه :icon_razz:
                    خیلی جالب بود چند دقیقه بهش زل زده بودم.
                    علتش به خاطر برش عکس از وسط پاهای یه نفر و سر نفر دیگه باید باشه :biggrin:
                    البته دو نفر هستند که تقریبا به طور کامل تو نیمه بالایی عکس هستند. اینم خیلی موثره تو این اشتباه!!

دیدگاه

من خودم هنوز نفهمیدم :biggrin:

دیدگاه

اینم یکی از هزاران معمای Sudoku

اگه نمی دونین سودوکو چیه اینو ببینین:
                        http://en.wikipedia.org/wiki/Sudoko
                        http://persiansudoku.tripod.com/different.htm

دیدگاه

یه نفر میخواد برای دوستش یه بسته ای رو بفرسته. تنها وسیله ارتباطیشون یه صندوقه که باید به دست پستچی داده بشه. صندوق هم از اون صندوقهای قدیمیه که فقط قفل و آویز میخوره . پستچی دزد تمام عیاریه که اگه بتونه در صندوق رو باز کنه وسایلشو میدزده اما خودشو ضایع نمیکنه و درش رو نمیشکنه. حالا اگه شخص در صندوق رو قفل بزنه دوستش نمیتونه اونو باز کنه چون کلید نداره. این دو نفر هر تعداد صندوق که بخوان میتونن رد و بدل کنن و با تلفن هم میتونن در تماس باشن. فرض کنین از این قفل رمز دارها هم هنوز اختراع نشده.حالا اینا چجوری بسته مبادله کنن؟

پستچی دزد تمام عیاریه که اگه بتونه در صندوق رو باز کنه وسایلشو میدزده اما خودشو ضایع نمیکنه و درش رو نمیشکنه.

نتیجه اخلاقی : اگه پستچی می تونه در صندوق رو بشکنه (ولی این کارو نمی کنه ) پس قطعا دوست اون فرد هم می تونه این کار بکنه :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه ردند
                          سلطانی دو عالم باشد از آن آن کس سلطان بیامدست و درویش رفته باشد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hossein_Benyamin
                            اگه پستچی می تونه در صندوق رو بشکنه (ولی این کارو نمی کنه ) پس قطعا دوست اون فرد هم می تونه این کار بکنه :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
                            آخ که چقدر روش فک کردم. پس اینجوریاس :applause:

دیدگاه

حامد جان این که خیلی ساده بود.سختاشو بزار.
                              در مورد سودوکو هم یه توضیح بدم.همون طور که تو عکس میبینید ما یه جدول 9 *9 داریم که توش 9 تا مربع 3*3 هست.ما باید طوری اعداد رو جایگذاری کنیم که تو هر مربع کوچیک اعداد تکراری وجود نداشته باشن.تو مربع بزرگ هم نباید اعدادی که تو یه سطر یا ستون قرار میگیرن تکراری باشن.اگه به سودوکو علاقه دارین روزنامه ی جام جم هر روز یه جدول سودوکو برای حل چاپ میکنه.
                              یه نکته : سودوکو برای کسایی که اعصاب ضعیفی دارن اصلا توصیه نمیشه. :mrgreen:
                              Never regard study as a duty,but as a enviable opportunity to learn to know the liberating influence of beauty in the realm of the spirit for your own personal joy and to the profit of the community to which your later work belongs
                              Albert Einstein

دیدگاه

رضا جان من نگفتم سخته که. اون لینک دومی رو ببین . همش راجع به سودوکو و مسئله هاشه.
                                فقط مطرحش کردم تا اگه کسی یکی از اون سختاش رو داره بذاره.
                                ببین:
                                http://persiansudoku.tripod.com/print16-16.htm

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X