اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معما و تست هوش

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معما و تست هوش

فاصله بین تیکه های شکلات به وضوح مشخصه دیگه .... اون تیکه 1*1 بین اون شکاف ها تقسیم شده ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امین غفاری
      دوستان این کلیپ رو ببینید :eek: چه طوری اونجوری میشه
      http://www.aparat.com/v/XfL15
      آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

آقا حالا که بحث حدس زدن داغه یه لینک بدم که یه مدت همه برید سر کار جالبیش اینه که هیچ چشم بندی هم در کار نیست
        برای دوستانی که زبانشون خیلی ضعیفه پیشنهاد نمیکنم استفاده کنند
        ولی در کل داستان رو میگم چیه
        یه سایت هست که یه جن به اسم آکیناتور (منظور کاراکتر جن نه خود جن :twisted داره و کاره اون اینه که با پرسیدن یه سری سوال کاراکتر مورد نظر شما رو
        که میتونه واقعی باشه خیالی باشه تو فیلما باشه تو کارتونا باشه یا حتی اصلا وجود نداشته باشه رو حدس بزنه
        خوبیش اینه که خیلی خیلی شخصیتای جور وا جورو میشناسه
        مثلا یه بار میخواستم سر کار بزارمش فتح علی اویسی رو انتخاب کردم تفلکی کلی زود تر فهمیده بود منتها چون یه سوال رو اشتباه جواب دادم کلی بیشتر طول کشید پیداش کنه اون سوال هم این بود آیا رنگ چشماش سبزه ؟ من تاحالا نمیدونستم چشمای اویسی رنگیه !!!! ولی اون میدونست
        خلاصه از ایرانی جماعت تا دلت بخواد میشناسه مثلا ساسی مانکن (فقط محض امتحانش تست کردم :NO: :NO!! اصلا فک نمیکردم کسی بیرون از ایران بشناستش
        خلاصه برید حال کنید فامیل و دوستان رو هم بی نصیب نزارید
        http://en.akinator.com/personnages/

نکته جالب تر اینه که بعد یه مدت بازی متوجه میشید که خیلی وقتا آکیناتور شخصیت مورد نظرتون رو خیلی زود تر پیدا میکنه و داره سوالای دیگه ای رو میپرسه
        به نظرم علتش اینه که داره دیتابیسش رو قوی تر میکنه
        من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

اینه ایراد کار خطای چشم که فکر می کردیم همشون مربع هستند. :wow: با تصویر پست بالا مقایسه کنید .اون 4 تا نسطیل کوچلو جمع شن می شن همون مربع سیاهه که اضافه میاد.
          [img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]
          وبسایت ختم صلوات
          http://www.salavaty.com/

دیدگاه

آکیناتور رو کسی تست نکرده ؟؟ :rolleyes:
            من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

این رو چند سال پیش باهاش کار کرده بودم ، الان مثل اینکه ماشالله خیلی پیشرفت داشته ، اسفندیار رحیم مشایی رو هم شناخت
              ساخت خود سایت کار چندان سختی نیست ، یک دیتابیس هست با توجه به ip کشور شما رو حدس میزنه و برحسب سوالات بازه رو محدود تر میکنه ... ولی به روز نگه داشتن این دیتابیس کار خیلی زیادی میطلبه ، پس احتمالا از موتور های جستجو یا ... کمک میگیره

دیدگاه

یکم پیشرفته تره طفلکی
                دیتا ماینینگ هست و اطلاعات زیادی که از همه جا جمع میکنه و پردازش زبان طبیعی هم که میخواد برای فهمیدن این که نتایج موتور جستجو چی به چین

دیدگاه

اره خوب اون بخش به روز نگه داری دیتابیسش سخته ...

دیدگاه

تست تمرکز خلبانان آنلاین

تست تمرکز اعصاب و حواس خلبانان (آنلاین)

ماوس را روی مربع قرمز نگه داشته و آن را حرکت دهید.

سعی کنید مربع قرمز رنگ با دیواره و مربع/مستطیل های آبی رنگ برخورد نکند.

اگر بتوانید بیشتر از 45 ثانیه از برخورد جلوگیری کنید، شما یک نابغه هستید!

گفته شده خلبانان نیروی هوایی آمریکا تا 2 دقیقه می توانند به بازی ادامه بدهند!
                    http://www.web.iran-forum.ir/focuson...l#sel=1:1,6:15
                    [img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]
                    وبسایت ختم صلوات
                    http://www.salavaty.com/

دیدگاه

جواب معمای 5 (همون لامپها)

اول میریم تو اتاق کلید ها یک کلید رو در حالت روشن میگذاریم و یک کلید دیگه رو به مدت چند دقیقه روشن میکنیم و بعد خاموشش میکنیم

حال فورا به اتاق لامپها میریم لامپی ک روشنه مربوط به کلیدیست که روشن گذاشتیم لامپی که کمی گرم شده مربوط به کلیدیست که به مدت چن دقیقه روشن کرده و بعد خاموشش کردیم و لامپ سوم نیز مربوط ب کلیدیست ک بهش دست نزدیم

اکه جواب درسته من برم استخدام بشم :wow: :wow: :wow:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر خنده خوش
                        جواب معمای 5 (همون لامپها)

اول میریم تو اتاق کلید ها یک کلید رو در حالت روشن میگذاریم و یک کلید دیگه رو به مدت چند دقیقه روشن میکنیم و بعد خاموشش میکنیم

حال فورا به اتاق لامپها میریم لامپی ک روشنه مربوط به کلیدیست که روشن گذاشتیم لامپی که کمی گرم شده مربوط به کلیدیست که به مدت چن دقیقه روشن کرده و بعد خاموشش کردیم و لامپ سوم نیز مربوط ب کلیدیست ک بهش دست نزدیم

اکه جواب درسته من برم استخدام بشم :wow: :wow: :wow:

دیگه الان چند ماه هست که همه جواب رو میدونن.تو تاپیک ها خیلی قبل هست :mrgreen:.
                        به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
                        (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

یک تست هوش سخت... :nerd:

فرض کنید با خودروی 206 با سرعت 120کیلومتر در ساعت در حال رانندگی هستید که یکباره به تونلی نزدیک می شوید.
                          در فاصله 50متری ورود به تونل به تابلوی اخطاری مواجه می شوید که در آن پیام ( لطفا چراغ هارا روشن نماید ) ذکر شده است .
                          به نظر شما کلید چراغ های تونل در کجا واقع شده است !؟
                          هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

سلام
                            شما اول بگو کدوم تونل؟
                            چون بعضی تونلها علاوه بر چراغ پنکه سقفی هم دارن و جای کلیداشون فرق میکنه :agree:
                            :biggrin: :mrgreen:
                            شبنم از سعی به سرچشمه خورشید رسید صائب تبریزی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی

فرض کنید با خودروی 206 با سرعت 120کیلومتر در ساعت در حال رانندگی هستید که یکباره به تونلی نزدیک می شوید.
                              در فاصله 50متری ورود به تونل به تابلوی اخطاری مواجه می شوید که در آن پیام ( لطفا چراغ هارا روشن نماید ) ذکر شده است .
                              چه ربطی به چراغای تونل داره؟؟
                              حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
                              به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی

کلید نداره!
                                اگرم داشته باشه تو تابلو برقشه دیگه

این سوال مثل اون سوالیه که استاده میپرسه و میگه هر کی جواب درست بده نمرش بیسته
                                سوال این بوده:
                                اون چیه که توش ماست میریزن بعد باهاش شلیک میکنن؟
                                آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X