حالا یک معای سخت.
به نظرتون چرا دزد های دریایی چشم بند میبستن؟
لطفا جواب های تکراری و قدیمی ندید.
راهنمایی: به خاطر یک دلیل علمی است وهیچ ربطی به اون چیزایی که قبلا میدونستیم نداره
سلام
چون وقتی از روشنایی به تاریکی میریم، چشم تقریبا 10 ثانیه طول میکشه تا خودشو تطبیق بده ولی چشمی که چشم بند داره به تاریکی عادت داره.
حالا شما بگو چرا همه دزدای دریایی پای راستشون قطع شده و روی شونه چپشون یه طوطیه؟
شاید به این خاطر باشه که:
با افزایش دید در افق، زمین دیگه مسطح دیده نمیشه
یعنی هرچقدر خط افق شما دورتر باشه، دید شما از حالت مسطح به سمت کروی میره
از طرفی ذهن انسان عادت داره که محاسباتش رو بر روی سطوح مسطح انجام بده
و با دایروی شدن افق، تخمین ها به هم میریزه.
حالا اگه کسی با یک چشم به این افق نگاه کنه به دلیل اینکه قسمت زیادی از دید سه بعدی
بواسطه داشتن دو تا چشم امکان پذیره
همچنان افق رو مسطح میبینه و تخمین هاش دقیقتر خواهد شد ...
:eek:
:rolleyes:
...
:read:
1: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و ...
2: دانش بهتره یا ثروت؟ بدون شعور هیچکدوم!
3: دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای *** فرشتهات به دو دست دعا نگه دارد (حافظ)
آقا حالا که بحث حدس زدن داغه یه لینک بدم که یه مدت همه برید سر کار جالبیش اینه که هیچ چشم بندی هم در کار نیست
برای دوستانی که زبانشون خیلی ضعیفه پیشنهاد نمیکنم استفاده کنند
ولی در کل داستان رو میگم چیه
یه سایت هست که یه جن به اسم آکیناتور (منظور کاراکتر جن نه خود جن :twisted داره و کاره اون اینه که با پرسیدن یه سری سوال کاراکتر مورد نظر شما رو
که میتونه واقعی باشه خیالی باشه تو فیلما باشه تو کارتونا باشه یا حتی اصلا وجود نداشته باشه رو حدس بزنه
خوبیش اینه که خیلی خیلی شخصیتای جور وا جورو میشناسه
مثلا یه بار میخواستم سر کار بزارمش فتح علی اویسی رو انتخاب کردم تفلکی کلی زود تر فهمیده بود منتها چون یه سوال رو اشتباه جواب دادم کلی بیشتر طول کشید پیداش کنه اون سوال هم این بود آیا رنگ چشماش سبزه ؟ من تاحالا نمیدونستم چشمای اویسی رنگیه !!!! ولی اون میدونست
خلاصه از ایرانی جماعت تا دلت بخواد میشناسه مثلا ساسی مانکن (فقط محض امتحانش تست کردم :NO: :NO!! اصلا فک نمیکردم کسی بیرون از ایران بشناستش
خلاصه برید حال کنید فامیل و دوستان رو هم بی نصیب نزارید http://en.akinator.com/personnages/
نکته جالب تر اینه که بعد یه مدت بازی متوجه میشید که خیلی وقتا آکیناتور شخصیت مورد نظرتون رو خیلی زود تر پیدا میکنه و داره سوالای دیگه ای رو میپرسه
به نظرم علتش اینه که داره دیتابیسش رو قوی تر میکنه
فکر میکنم یکی از ترفند هایی که میتونه بازیگر مورد علاقتونو دقیق بگه اینه که یه سرک میکشه تو کامپیوتر شما تا ببینه در باره کدوم بازیگر سرچ میکنید...[hr]
تست تمرکز خلبانان آنلاین
تست تمرکز اعصاب و حواس خلبانان (آنلاین)
ماوس را روی مربع قرمز نگه داشته و آن را حرکت دهید.
سعی کنید مربع قرمز رنگ با دیواره و مربع/مستطیل های آبی رنگ برخورد نکند.
اگر بتوانید بیشتر از 45 ثانیه از برخورد جلوگیری کنید، شما یک نابغه هستید!
گفته شده خلبانان نیروی هوایی آمریکا تا 2 دقیقه می توانند به بازی ادامه بدهند!
بازیه خوبیه.برای بهتر شدن تمرکزتون باید به وسط صفحه با یک چشم باز نگاه کنید و اگه میتونید چشمتون رو تار کنید.
فکر میکنم یکی از ترفند هایی که میتونه بازیگر مورد علاقتونو دقیق بگه اینه که یه سرک میکشه تو کامپیوتر شما تا ببینه در باره کدوم بازیگر سرچ میکنید...
نه به هیچ وجه این طوری که میگید نیست اگه بخواید میتونید امتحان کنید
همه جوره امتحانشو پس داده
حتی در مورد اشخاصی که هیچ اطلاعی ازشون نداشتم یا خیلی گم نام بودن (از لجاظ بین المللی)هم سوال میکردم از تتلو و خسرو شکیبایی تا نویسنده های قدیمی و ... همه جوره میپرسیدم .
من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !
درود.
من هر کاری میکنم حبیب محبیان رو پیدا نمیکنه ؟؟؟
ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...
نه به هیچ وجه این طوری که میگید نیست اگه بخواید میتونید امتحان کنید
همه جوره امتحانشو پس داده
حتی در مورد اشخاصی که هیچ اطلاعی ازشون نداشتم یا خیلی گم نام بودن (از لجاظ بین المللی)هم سوال میکردم از تتلو و خسرو شکیبایی تا نویسنده های قدیمی و ... همه جوره میپرسیدم .
من فکر میکنم مثل الگوریتم نویسی شطرنج باشه
یعنی یه سوال میپرسه و خودش حالات مختلف رو برای جوابهای مختلف تا چند مرحله بعد پیش بینی میکنه
بعد بر اساس جواب شما هی اطلاعات و شاخه ها رو حذف میکنه تا تهش به جواب(کیش و مات) میرسه
درود.
من هر کاری میکنم حبیب محبیان رو پیدا نمیکنه ؟؟؟
2 تا کار میشه انجام داد شاید دارید جواب هارو اشتباه میدید که نمیتونه پیدا کنه
اگه بخاطر اون هست بهتره اطلاعات عمومی رو در مورد شخص زیاد کنیم
اگر واقعا اطلاعات درسته و نمیتونه پیدا کنه شاید اصلا تو دیتا بیسش نداره شخص رو و میتونید بهش معرفی کنید (هر کسی رو میتونید معرفی کنید بهش)
از امکانات جالبش اینه که حتما نباید شخصیت واقعی باشه یا حتی اصلا وجود داشته باشه مثلا سوباسا رو توی چند تا سوال راحت پیدا کرد یا خر شرک رو یا آدم مریخی :mrgreen: :mrgreen: خلاصه که واسه تفریح جالبه
من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !
چه جالب
ولی یه نکته اینه که آخر سر که میگه پیدا کردم و درست حدس میزنه میتونید لیست جوابایی که دادید و درست غلطشون رو ببینید
من خیلی وقتا میدیدم از مثلا 25 تا سوال که در مورد یه نفر پرسیده 4-5 تاش رو غلط جواب دادم ولی بازم تونسته پیدا بکنه طرف رو
چه جالب
ولی یه نکته اینه که آخر سر که میگه پیدا کردم و درست حدس میزنه میتونید لیست جوابایی که دادید و درست غلطشون رو ببینید
من خیلی وقتا میدیدم از مثلا 25 تا سوال که در مورد یه نفر پرسیده 4-5 تاش رو غلط جواب دادم ولی بازم تونسته پیدا بکنه طرف رو
با سلام
ازما که نزدیک 25
تا سوال پرسید
اخر سر هم جواب نداد
نمیدونم چی شد پرید بیرون
نفر مورد نظرم هم پرفسر حسابی بود
اخر کاری ها میگفت انشتین هست
یه روز یه بنده خدایی با پسرش سوار ماشینشون میشن ( رنو مدل 70 - پلاک : ایران11-778ص... ) و میرن سفر ( مشهد ) کمی که از تهران خارج میشن پدر شروع میکنه به سرعت گرفتن بعد از اینکه دنده 3 رو پر میکنه میآد از ماشین جلویی سبقت بگیره همین که میآد لاین مخالف ... بــــــــــــووووووووم با یه کامیون شاخ به شاخ میشه ، راننده کامیون هیچیش نمیشه اما متاسفانه راننده رنو در دم فوت میکنه و پسرش هم میره کما ... ملت میآن زنگ میزنن اورژانس ، بعد از 3 دقیقه و 33 ثانیه اورژانس میآد و پسررو میبره بیمارستان ، سریع اتاق عمل رو آماده میکنن ، همین که دکتره میآد پسررو میبینه میگه اِ این که پسر منه !!! ؟؟؟
دیدگاه