اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معما و تست هوش

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معما و تست هوش

امیدوارم اون 2درصدی که انیشتین گفته iqپایینا نباشن چون خیلی ساده تر از اونی بود که فکر می کردم 10دقیقه روش وقت بذاری حل میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرزانه .
      سلام
      دوستان اینم یک معمای الکترونیکی
      http://positivefeedback.blogfa.com/post-5.aspx
      من که هر چی فیلمو دیدم نتونستم دلیل الکترونیکیش را متوجه بشم ؟ oo:
      شما ببینید جواب این معما را میتونید بگید؟
      احتمالا میکرو داره .
      احتمالا از ADC میکرو استفاده شده .
      احتمالا مقاومت تنگستن لامپ ها با هم فرق میکنند .
      احتمالا دارم اشتباه میگم :-?
      باز هم عید آمد و ما لختیم...

دیدگاه

در اتاق کلیدها کلید اول را به مدت چند دقیقه روشن نگه می داریم سپس کلید دوم را می زنیم و به اتاق دومی می رویم حال لامپی که گرم است لامپ کلید اول است و لامپی که روشن است لامپ کلید دوم و لامپی که خاموش است و گرم نیست لامپ ازآن کلید سومی می باشد .
        دیگه تلاش نکنید من استخدام شدم :applause:
        نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
        barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

بسم الله الرحمن الرحیم
          پاسخ مسئله ی تست هوش
          برای اینکه ما بتوانیم لامپ ها را از هم متمایز کنیم باید با کارهایی که میکنیم آنها را قابل تشخیص کنیم مثلا گرمای تولید شده توسط یکی از لامپ ها
          حالا جواب رو میگم :
          ما باید کلید اول رو به مدت چند دقیقه ای بزنیم تا لامپ اولی که اون اتاق هست کاملا گرم بشه و بعد لامپ اول رو خاموش و لامپ دوم را روشن بکنیم و به اتاق دومی بریم
          حالا با یک تشخیص ساده
          لامپی که گرم شده اما خاموشه لامپ اول ما است که کلید را به مدت چند دقیقه روشن گذاشتیم
          لامپ دومی که روشن است کلید دومی است
          لامپ سومی هم که اصلا روشن نکردیم
          گرفتید یا نه؟
          من استخدام شدم شیرینی اون رو هم تو وبلاگ می دم
          :applause:
          نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
          barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electrical
            سلام می خواستم جواب معمای سوم رو بدم

اون باید بگه منو آبپز کنید

حالا چرا؟

چون اگه جملش راست باشه با اون شرط ها جور در نمیاد و باید سرخش کنن
            و اگه جملش دروغ باشه باید آبپزش کنن که اگه این کارو بکنن جمله راست بوده و باز هم با شرط ها نمی خونه :biggrin:
            به نظر من جواب شما کاملا غلط هست!!!
            چون جمله شما اصلا خبری نیست که راست باشه یا دروغ جمله شما امری هست
            باید بگه من دروغ گو هستم
            اگر بخواهند کبابش کنند یعنی جمله اش راست بوده و دروغ گو هست نمیتونند چون دروغ گو بوده پس دوروغ گفته که من دروغ گو هستم و راست گو هست و باید بروند دنبال روش دوم یعنی آب پز کردن
            که اگه بخواهند آب پز اش کنند یعنی فکر کردن جمله اش دروغ بوده و راست گو هست نمیتونند چون راست گفته که من دروغ گو هستم و همینجور باید بچرخن بین راه ها

دیدگاه

نوشته اصلی توسط احسان محمودی
              یه نفر میخواد برای دوستش یه بسته ای رو بفرسته. تنها وسیله ارتباطیشون یه صندوقه که باید به دست پستچی داده بشه. صندوق هم از اون صندوقهای قدیمیه که فقط قفل و آویز میخوره . پستچی دزد تمام عیاریه که اگه بتونه در صندوق رو باز کنه وسایلشو میدزده اما خودشو ضایع نمیکنه و درش رو نمیشکنه. حالا اگه شخص در صندوق رو قفل بزنه دوستش نمیتونه اونو باز کنه چون کلید نداره. این دو نفر هر تعداد صندوق که بخوان میتونن رد و بدل کنن و با تلفن هم میتونن در تماس باشن. فرض کنین از این قفل رمز دارها هم هنوز اختراع نشده.حالا اینا چجوری بسته مبادله کنن؟

بنده تا چند صفحه بعدش رو خوندم دیدم کسی جواب نداده گفتم جوابشو بگم!!
              این درواقع اختراع دوباره ssl در مورد ارتباطات اینترنتی هست!
              یعنی نفر اول هرچی میخواد میزاره تو صندوق و قفل میزنه بهش
              میفرسته برای دوستش و پستچی هم کلید نداره باز کنه
              به دوستش تلفن میزنه میگه قفل خودتو بزن کنار قفل من(دیدین صندوق قدیمی دیگه؟؟؟!! یه حلقه وصل شده به در و یکی به بدنه و میشه این دو حلقه را به هم قفل کرد که باز نشه صندوق)
              و بسته رو پست کن برای خودم
              وقتی یارو بسته رو دوباره پس گرفت قفل خودشو باز میکنه و بسته رو میفرسته برای دوستش دوستش هم که کلید قفل خودش رو داره باز میکنه صندوق رو!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ﺣ آ‌ﺎ ﻣ ﺪ
                اینو هم میگن بیل گیتس مطرح کرده تا از بین 100 مهندس یکی رو برای شرکتش انتخاب کنه( البته من هنوز جوابشو پیدا نکردم. :cry2: استخدام نشدم دیگه)

[glow=red,2,300]5)[/glow]

دو تا اتاق داریم که تو یکیش 3 تا کلید و تو اون یکی 3 تا لامپ هست. هر کلید مربوط به یه لامپه. هر نفر حق داره تنها یه بار به هر اتاق بره.
                حالا چطوری میشه فهمید که کدوم کلید مربوط به چه لامپیه؟
                سلام
                اول به اتاقی که کلید ها هست میریم یکی از کلید هارو میزنیم و میگذاریم مدتی روشن بمونه بعد خاموش میکنیم کلید بعدی رو می زنیم حالا به اتاق لامپها میریم لامپ روشن مربوط به کلیدی هست که دومین بار زدیم لامپی که گرمتره مربوط به کلیدی هست که اول زدیم و آخرین لامپ مربوط به کلید باقی مانده هست. :applause:
                شخصی می گفت من شانزده سال دارم.بزرگی به او خرده گرفت که نباید بگویی شانزده سال دارم باید بگویی آن شانزده سال را دیگر ندارم...

دیدگاه

بابا ........این که ساده است ..........اینو 4ماه پیش یکی از دوستانم به من گفت .... که گیتس برای استخدامی از مهندسها پرسیده که خیلیا حذف شدند........... من تو 1 دقیقه جوابش دادم .......کاش من اونجا بودم............ دوست خود من می گفت من با یه راهنمایی از طرف کسی دیگه که به او گفته بود بعد از چند ساعت فکر پی به مو ضوع میبره :nice:
                  ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

پاسخ معما 5 اینکه یکی از لامپها رو رشن میکنی بعد خاموشش میکنی لامپ بعدی رو روشن میکنی میری داخل اتاق دوم لامپی که روشنه مشخصه با چه کلیدی زده شده به دو لامپ دیگه دست میزنیم لامپی که سرده کلیدش هنوز زده نشده ولامپی که گرمه که ازقبل روشن کرده بودیم و برای مدتی خاموشش کردیم......<><><><>
                    در این دنیا فقط محال،محال است

دیدگاه

پاسخ معمای2 قند حبه شده اینکه کاری نداره هرجعبه باید10کیلوباشه پس یه جعبه را میزاریم داخل ترازو.وزن دیگر هم حساب میشه.

دیدگاه

پاسخ معما5 اول یکی از لامپها رو روشن میکنیم بعد خاموشش میکنیم دوباره یکی دیگه ازلامپها رو روشن میکنیم و میریم داخل اتاق لامپی که روشن مشخص ازکدام کلید هست دو لامپ دیگه میمونه که دست میزنیم بهشون انی که گرمه همون لامپی هست که روشن خاموشش کرده بودیم و لامپی که سردهنوز کلیدش رو نزدیم.این طور مشخص میکنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed125
                          پاسخ معما5 اول یکی از لامپها رو روشن میکنیم بعد خاموشش میکنیم دوباره یکی دیگه ازلامپها رو روشن میکنیم و میریم داخل اتاق لامپی که روشن مشخص ازکدام کلید هست دو لامپ دیگه میمونه که دست میزنیم بهشون انی که گرمه همون لامپی هست که روشن خاموشش کرده بودیم و لامپی که سردهنوز کلیدش رو نزدیم.این طور مشخص میکنیم
                          بابا مهندس. :mrgreen:
                          عجب حرکتی!!! :mrgreen:

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                          بدرود . . .

دیدگاه

سلام من چندتا مسئله براتون ذکر میکنم.هرکدام روکه خواستید جواب بدین

1-یه درخت داریم 3.5متره و هیچ ساختمانی اطرافش نیست و آفتاب درهنگام غروب بازاویه20درجه بهش می تابه حالا دربهمن ماه انهم درساعت5و30دقیقه عصرسایه این درخت چند متره؟(درست اعداد رو بخون)

2-یک اتوبوس داریم داره میره زیارت با تمام سرنشین هاش یه جایی متوقف میشه همه مسافراش + راننده که لباسهاش عادیه پیاده میشن یه نفر هم با راننده کار داره میاد دست میزاره رو شونه راننده و میگه آقای راننده بیا کنار کار باهات دارم؟این شخص ازکجا فهمیده که ان راننده است؟میون اینهمه مسافر؟

3-یک بالن داریم داره سقوط میکنه 3تا دانشمند خیلی مهم داخلش هستند یکی دانشمند فیزیکه یکی دانشمند شیمی یکی دانشمند محیط زیست حالا به نظر شما کدام یکی را بندازیم پایین که بالن سقوط نکنه و2دانشمند دیگه درغیاب ان به دنیا خدمت کنند؟

دیدگاه

با سلام
                              در مورد سوال اول :آ‌آقا فکر کنم توی بهمن ماه همچین ساعتی خورشیددیگه غروب کرده باشه در نتیجه سایه ای وجود نداره!
                              در مورد سوال دوم : فکر می کنم کل سرنشین های اتوبوس دو نفر هستند یکی راننده و دیگره هم همون طرفی که با راننده کار داره!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed125
                                سلام من چندتا مسئله براتون ذکر میکنم.هرکدام روکه خواستید جواب بدین

1-یه درخت داریم 3.5متره و هیچ ساختمانی اطرافش نیست و آفتاب درهنگام غروب بازاویه20درجه بهش می تابه حالا دربهمن ماه انهم درساعت5و30دقیقه عصرسایه این درخت چند متره؟(درست اعداد رو بخون)

2-یک اتوبوس داریم داره میره زیارت با تمام سرنشین هاش یه جایی متوقف میشه همه مسافراش + راننده که لباسهاش عادیه پیاده میشن یه نفر هم با راننده کار داره میاد دست میزاره رو شونه راننده و میگه آقای راننده بیا کنار کار باهات دارم؟این شخص ازکجا فهمیده که ان راننده است؟میون اینهمه مسافر؟

3-یک بالن داریم داره سقوط میکنه 3تا دانشمند خیلی مهم داخلش هستند یکی دانشمند فیزیکه یکی دانشمند شیمی یکی دانشمند محیط زیست حالا به نظر شما کدام یکی را بندازیم پایین که بالن سقوط نکنه و2دانشمند دیگه درغیاب ان به دنیا خدمت کنند؟
                                4-تنها عددی که انرا بر اعداد 1تا10تقسیم نمود بدون ینکه خارج قسمت کسری داشته باشد؟

5-

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X