اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معما و تست هوش

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معما و تست هوش

نوشته اصلی توسط هـــادی
    حل شد. زیاد سخت نبود.
    آفرین
    البته فکر نمیکنم لازم باشه
    ولی کسی اگه جواب رو خواست میتونه دانلودش کنه!
    http://www.4shared.com/get/o9_BYwnt/_online.html
    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed125
      حالا این نقطها رو طوری با خودکار به هم وصل کنید که با یک بار گذاشتن خودکار رو کاغذ وانجام حرکت بدون جدایی از صفحه همه نقطها به هم وصل بشن/
      ترتیب نقطها از بالا چب به راست این طوریه
      123
      456
      789
      حالا شما خودکارو بزارید؟امتحان کنید. اینم شکل
      مطمئنی صورت سوال درست مطرح شده؟
      فکر می کنم باید فقط با 4 خط راست همه نقاط به هم وصل بشه، اگه همون باشه قبلاً مطرح شده:
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=13588.msg339469#msg339469
      و جواب هم داده شده:
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=13588.msg341840#msg341840
      لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
      لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
      با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
      اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
      یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

در این دنیا فقط محال،محال است

دیدگاه

شما نمیدونید وقتی من این خانواده رو رسوندم اونور آب اینا چقدر خوشحال شدن.
          هی دستشونو به احترام من می آوردن بالا.

?Why not

دیدگاه

نوشته اصلی توسط QUARK
            شما نمیدونید وقتی من این خانواده رو رسوندم اونور آب اینا چقدر خوشحال شدن.
            هی دستشونو به احترام من می آوردن بالا.

آورین :applause: خدا کنه مشکلات اساسی شون حل بشه که این قدر بد با بچه هاشون برخورد نکنن :biggrin:
            با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هـــادی
              آورین :applause: خدا کنه مشکلات اساسی شون حل بشه که این قدر بد با بچه هاشون برخورد نکنن :biggrin:
              ولی خیلی به خودشون شک داشتن
              باباهه با دخترا تنها نمیشد
              مادره با پسرا
              تازشم اون زندانی خنگ آخر سر که تنها شد...
              چی بگم والا؟!
              آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

منم بردمشون اونور خیلی حال داد آورین کـژور آورین :mrgreen:

دیدگاه

دو تا خودروی کاملاً مشابه بر روی خط استوا قرار دارند با سرعت های مساوی شروع به حرکت میکنند به طوریکه یکی به سمت غرب و دیگری به سمت شرق می رود.

ایا وزن انها تغییر میکند؟ چگونه؟ وچرا؟
                  در این دنیا فقط محال،محال است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed125
                    دو تا خودروی کاملاً مشابه بر روی خط استوا قرار دارند با سرعت های مساوی شروع به حرکت میکنند به طوریکه یکی به سمت غرب و دیگری به سمت شرق می رود.

شتاب g که روی خط استوا نباید تغییر کنه، البته قطب جغرافیایی با قطب مغناطیسی چند درجه ای اختلاف داره، شاید اون تأثیر داشته باشه. در ضمن سوخت ماشینها هم مصرف میشه و روغن و آب هم همین طور که از جرمشون کم میشه اگه بخوایم خیلی دقیق باشیم.

دیدگاه

اینا بچه های باشگاهن.
                      ازشون این سوالو پرسیدم گفتن که: چرا باید وزنشون تغییر کنه؟
                      ?Why not

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed125

خودرویی که به سمت شرق(در جهت حرکت دورانی زمین) حرکت میکند شتاب کوریولیسش همجهت کرانش زمین میشود به همین دلیل وزنش افزایش مییابد ولی خودریی که به سمت غرب(در خلاف جهت حرکت دورانی زمین) حرکت می کند جهت شتاب کوریولیسش در خلاف جهت گرانش میشود به همین دلیل وزنش کاهش می یابد پس خودرویی که به سمت شرق می رود وزین تر میشود.

شتاب کوریوکیس 2w*V است که V بردار سرعت خودرو است و w بردار سرعت دورانی زمین است.
                        علی (ع)فرموده است :در علم و ادب بکوشید چه آنکه عالم ، عزیز و گرانقدر است ، اگر چه خاندان بزرگی منتسب نباشد ، اگر چه فقیر بی بضاعت باشد ، و اگرچه جوان باشد.

دیدگاه

سلام منم تونستم معمای اول را خودم حل کنم.خیلی با حال بود.اول یه کم فک کردم بدا حل نشد داشتم میرفتم که جوابشا تو گوگل ببینم ام تا دیدم اقای حامد گفته من حل کردم منم رو اون دنده افتادمو قلمو کاغذ برداشتما حل کردم.بدم جوابما با اقای حامد مقایسه کردم دیدم ای ول درسته

اضافه شده در تاریخ :
                          نوشته اصلی توسط bahar99
                          سلام منم تونستم معمای اول را خودم حل کنم.خیلی با حال بود.اول یه کم فک کردم بدا حل نشد داشتم میرفتم که جوابشا تو گوگل ببینم ام تا دیدم اقای امیر گفته من حل کردم منم رو اون دنده افتادمو قلمو کاغذ برداشتما حل کردم.بدم جوابما با اقای امیر مقایسه کردم دیدم ای ول درسته
                          ما زنده به انیم که ارام نگیریم

موجیم که اسودگی ماعدم ماست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed125
                            اگه چوب کبریت ها رو ساعت گرد بنامیم12و3و6و9 شما تنها باحرکت دادن یک چوب کبریت یک مربع کامل بسازید چطوری خواهید ساخت....
                            :eek: :eek: :eek: :eek:
                            این خیلی راحت بود فقط کافیه یکی از چوبا رو بکشی یکم عقب تر وسطش یک مربع کامل درست میشه
                            ای زندگی بردار دست از امتحانم چیزی نه میدانم نه میخواهم بدانم. ...ای موج پر از شور که بر سنگ سرت خورد برخیز فدای سرت انگار نه انگار

دیدگاه

اگه دنبال حل بازی های فکری هستید اینو بهتون پیشنهاد میکنم
                              برای این معما جایزه ای 100 هزار تومنی تعیین شده
                              هرکی تونست این معمارو حل کنه دیگه آخرشه

اما قضیه از این قراره که با توجه به عکسی که می بینید ما 3خونه نوساز داریم و قراره به هر سه خونه هم آب و هم گاز و هم برق بدیم ، فقط حواستون باشه که نباید خطی قطع بشه

ماکه رفتیم خدمت (فعلا که 14 ماهش گذشت).........چون میگذرد غمی نیست....

http://tif00s.persiangig.com/image/MLX90614.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tifoos
                                اگه دنبال حل بازی های فکری هستید اینو بهتون پیشنهاد میکنم
                                برای این معما جایزه ای 100 هزار تومنی تعیین شده
                                هرکی تونست این معمارو حل کنه دیگه آخرشه

اما قضیه از این قراره که با توجه به عکسی که می بینید ما 3خونه نوساز داریم و قراره به هر سه خونه هم آب و هم گاز و هم برق بدیم ، فقط حواستون باشه که نباید خطی قطع بشه

راهنمایی که بودیم دوستم اینو ازم پرسید ;-<
                                یادم نیست
                                یا حل نمیشد یا یکی از خطوط رو باید از زیر اون یکی خونه میبردیم یا...
                                یه همچین چیزی :icon_razz:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X