اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معما و تست هوش

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معما و تست هوش

نوشته اصلی توسط ح آ‌ا م د
    بابا این جوری که تو قضیه رو لو میدی فکر کنم از این به بعد 98% بعدی هم بتونن.

معمای بعدی:
    اینو هم میگن بیل گیتس مطرح کرده تا از بین 100 مهندس یکی رو برای شرکتش انتخاب کنه( البته من هنوز جوابشو پیدا نکردم. :cry2: استخدام نشدم دیگه)

[glow=red,2,300]5)[/glow]

دو تا اتاق داریم که تو یکیش 3 تا کلید و تو اون یکی 3 تا لامپ هست. هر کلید مربوط به یه لامپه. هر نفر حق داره تنها یه بار به هر اتاق بره.
    حالا چطوری میشه فهمید که کدوم کلید مربوط به چه لامپیه؟
    کلید اول رو به مدت 1 دقیقه روشن میکنه و خاموش می کنه و کلید دوم رو شون میکنه.
    بعد زود به اتاق لامپها می ره و لامپ های خاموش رو با دست تست می کنه هر کدوم گرم بود مال کلید اوله. لامپ روشن مال کلید دوم و لامپ خاموش سرد مال کلید سوم.

دیدگاه

:nice: :applause:
      آدمی را امتحان به کردار باید کرد نه به گفتار

چه بسیارند مردمی که زشت کردار و نیکو گفتارند .

(فیثاغورث)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
        بچه ها یکی اینو حل کنه!

http://msbook.ir/files/swf/Intelligence_Test.swf

اینم قوانین:

معمای عبور از رودخانه:

شما باید بکمک یک قایق چند نفر را طبق قوانین خاصی از یک رودخانه عبور دهید. قوانین بازی خیلی جالب است. اگر موفق نشدید باز هم تلاش کنید و فکر نکنید که غیر ممکن است زیرا یک راه حل کلی برای آن وجود دارد.

قوانین:

فراد شامل پدر ، مادر ، دو پسر ، دو دختر ، پلیس و زندانی باید از رودخانه رد شوند.حداکثر دو نفر میتوانند سوار شناور چوبی شوند.

پدر نمیتواند در غیاب مادر با هیچکدام از دخترها باشد.مادر هم نمیتواند در غیاب پدر با هیچکدام از پسرها باشد.زندانی نمی تواند در غیاب پلیس با هیچکدام از افراد خانواده باشد.تنها پلیس ، پدر و مادر میتوانند شناور را برانند.برای سوار یا پیاده شدن روی نفر و برای راندن شناور روی گوی قرمز کلیک کنید
        تو 7 دقیقه حلش کردم نکتش تو بچه اخری بود که ...جوابش رو نمیگم تا بقیه هم بتونن حلش کنن جالب بود :agree:

دیدگاه

منم تو سه دقیقه حلش کردم بجه آخری را آقا پلیسه برد :applause: :nerd:
          آدمی را امتحان به کردار باید کرد نه به گفتار

چه بسیارند مردمی که زشت کردار و نیکو گفتارند .

(فیثاغورث)

دیدگاه

من توی 6 دقیقه حلش کردم اولش قاطی کردم :mrgreen:
            الکترونیک همه کاره دنیا

دیدگاه

بادم نمیاد این معما قبلاً مطرح شده باشه، خیلی سخت نیست ولی جالبه. برای دانلود روی عکس کلیک کنید.

لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
              لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
              با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
              اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
              یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eehadi
                بادم نمیاد این معما قبلاً مطرح شده باشه، خیلی سخت نیست ولی جالبه. برای دانلود روی عکس کلیک کنید.

سلام
                میشه بفرمائید چکار باید کنیم
                یک درمیان چیده شود؟
                جاها عوض شود؟
                :redface:
                کمتر سخن گویم
                بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eehadi
                  با اجازه من پاسخ رو میذارم:

آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mpc
                    سلام
                    میشه بفرمائید چکار باید کنیم
                    یک درمیان چیده شود؟
                    جاها عوض شود؟
                    :redface:
                    باید قورباغه های سمت راست برن سمت چپ و سمت چپیها برن سمت راست.
                    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
                    لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
                    با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eehadi
                      باید قورباغه های سمت راست برن سمت چپ و سمت چپیها برن سمت راست.
                      شما پاسخ رو دانلود کردین و در سطر آخر این اتفاق نیفتاده بود؟
                      آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
                        شما پاسخ رو دانلود کردین و در سطر آخر این اتفاق نیفتاده بود؟
                        جوابی که فرستادی درسته، مشکل چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eehadi
                          جوابی که فرستادی درسته، مشکل چیه؟

من که مشکلی ندارم
                          من جواب رو گذاشتم
                          شما به دوستمون فرمودین قورباغه ها باید جا به جا بشن
                          منم گفتم تو جواب من جا به جا شدن دیگه

دیدگاه

میم .جواب اون مسئله لامپا .یکی از ازکلیدارو روشن میکنیم .دومی رو روشن وتاچند لحضه خاموشش می کنیم کلید سومو هم دست نمی زنیم وارد اتاق که شدیم لامپ روشن کلید اول لامپ خاموش کلید سوم ولامپی که گرمه لامپ دومه.

اضافه شده در تاریخ :
                            میم جواب اون لامپا .یکی از کلیدارو روشن میکنیم. کلید دومی رو روشن بعد از چند لحضه خاموشش می کنیم کلید سومی رو هم دست نمی زنیم.وارد اتاق میشیم لامپ روشن مال کلید اولی لامپی که گرمه کلید دوم ولامپی که سرده کلید سومه.

اضافه شده در تاریخ :
                            میم. اینم یه سوال فلسفی .فلسفه یعنی نگرش تفکر امیز. انکس که افرینش میکند بر انجا روان امر می کند که بکارد که اسفل السافلین است

دیدگاه

بازم سلام .اولا مشخص کنید بیل قیس زن بوده یا مرد .البته اون بیل با این بیل فرق میکنه .بعدش این بیل چطور تونسته ماکروسافت رو پایه گذاری بکنه؟ سیی یم اینکه معما در این بخش خیلی خوبه مغز ادم رووشن میشه.خوب نه ؟!!! :wow: :applause: :biggrin:

دیدگاه

شش معما با چوب کبریت
                                اگر تا 15 دقیقه نتوانستید معما اول رو حل کنید تحلیلگر ضعیفی هستید
                                اگر در کمتر از 15 دقیقه دو مرحله را حل کنید تحلیلگر عادی هستید
                                کمتر از 15 دقیقه سه مرحله تحلیگر خوب
                                کمتر از 15 دقیقه 4 مرحله بسیار خوب
                                کمتر از 15 دقیقه 5 مرحله عالی
                                کمتر از 15 دقیقه 6 مرحله متفکر

http://uplod.ir/9h7rwfibxh4o/تست_هوش.swf.htm
                                الکترونیک همه کاره دنیا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X