اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار و اشتغال در برق و الکترونیک

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : قیمت دادن!

اگه طرف دولتیه کافیه به طرف بقبولونی که کار، کار خودته و لا غیر اونوقت هر قیمیت بدی نه نمیارن!

دیدگاه

سلام دایی جان
      بیشتر به خودت بستگی داره تا مشتری. من تا پارسال ساعتی 100 هزارتومن پروژه انجام میدادم اما امسال که سرم شلوغتره ساعتی 200 هزارتومن قیمت دادم. این فقط دستمزده و هزینه ها رو همیشه جداگانه طبق فاکتور می گیرم.
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali_Asadzadeh
        سلام
        دوستان می خوام از دوستانی که با تجربه ترن بپرسم برای انجام یک پروژه چه چیزهایی رو باید در نظر گرفت و قیمت داد!
        یک پروژه 15 تومانی قبلا گرفته بودم، تقریبآ یک چیزی هم از جیب گذاشتم تا تمام شد.آلان می خواهند یک Upgrade کلی توی آن صورت بدهند به نظر شما چه طوری باید قیمت داد!؟ که دوباره کباب نشم!
        هزینه های طراحی ، مونتاژ و نو بودن کار و سود و ... چطوری باید محاسبه شه؟ طرف قرار داد هم یک مرکز دولتی هست.
        با سلام

بر اساس نوع پروژه و سابقه کار طراحی و ساخت خودتان و مقدار ساعت مفیدی که صرف طراحی وساخت نموده اید و نیز ساعات کار پیگیری و جلسات و مشاوره و آموزش :

قیمت زمان طراحی = ساعات کار مفید طراحی * هزینه هر ساعت طراحی * ضریب تجربه * ضریب پروژه : شامل سخت افزار و نرم افزار از هر نوعی که باشد.(حتی مکانیکال )
        قیمت زمان ساخت = ساعات کار مفید ساخت * هزینه هر ساعت ساخت * ضریب تجربه * ضریب پروژه
        قیمت زمان پیگیری و جمع آوری اطلاعات و مقدمه چینی و آموزش و تحویل نهایی = ساعات کار مفید سایر امور مرتبط * هزینه هر ساعت سایر امور مرتبط * ضریب تجربه * ضریب پروژه

قیمت کل = قیمت زمان طراحی + قیمت زمان ساخت + قیمت زمان پیگیری و جمع آوری اطلاعات و مقدمه چینی و آموزش و تحویل نهایی
        توجه : در این محاسبه هزینه مواد اولیه مصرفی به اندازه یک بار مصرف به عهده کارفرما و نیز سوخت و سوز و معیوبی مواد اولیه ، حین طرح و ساخت به عهده پیمانکار( شما ) می باشد.

ضریب نوع پروژه :
        الف: پروژه مشابه در داخل انجام شده در تنوع و تعداد زیاد : ضریب پروژه = 1
        ب: پروژه مشابه در داخل انجام شده در تنوع و تعداد محدود : ضریب پروژه = 2
        ج: پروژه مشابه در داخل انجام نشده بلکه نمونه خارجی محدود دارد : ضریب پروژه = 4
        د: پروژه مشابه در داخل انجام نشده و نمونه خارجی ندارد : ضریب پروژه = 8 تا 10000 ( پروژه های خاص )

هزینه هر ساعت طراحی در سطح دیپلم و فوق دیپلم : 3500 تومان در سال 1390
        هزینه هر ساعت ساخت در سطح دیپلم و فوق دیپلم : 2500 تومان در سال 1390
        هزینه هر ساعت سایر امور مرتبط در سطح دیپلم و فوق دیپلم : 1500 تومان در سال 1390

هزینه هر ساعت طراحی در سطح کارشناسی و ارشد : 4500 تومان در سال 1390
        هزینه هر ساعت ساخت در سطح کارشناسی و ارشد : 3000 تومان در سال 1390
        هزینه هر ساعت سایر امور مرتبط در سطح کارشناسی و ارشد : 2000 تومان در سال 1390

هزینه هر ساعت طراحی در سطح دکتری : 7000 تومان در سال 1390
        هزینه هر ساعت ساخت در سطح دکتری : 5000 تومان در سال 1390
        هزینه هر ساعت سایر امور مرتبط در سطح دکتری : 4000 تومان در سال 1390

ضریب سابقه از نوع طراحی و ساخت :

1 تا 2 سال : ضریب 1
        از 2 تا 4 سال : ضریب 1.5
        از 4 تا 6 سال : ضریب 2
        از 6 تا 8 سال : ضریب 2.5
        از 8 تا 10 سال : ضریب 3
        از 10 سال به بالا : ضریب 3.5

با سپاس

پ.ن 1: منظور از سطح دیپلم و کاردانی و کارشناسی و ارشد و دکتری ، داشتن مدرک مربوطه نیست ، بلکه نوع پروژه های رایج در آن سطوح تحصیلی است.
        مثال: بعضی پروژه های رایج در سطوح دکتری را دانش آموزان نخبه دبیرستان هم انجام می دهند(مانند ربوتیک پیشرفته) و با همان ضریب دکتری محاسبه می شود.

پ.ن 2: برای پروژه های غیر خاص ، حداکثر های قابل دسترسی به این گونه اند:

قیمت زمان طراحی = ساعات کار مفید طراحی * 7000 * 3.5 * 4 : ( ساعتی 98000 تومان )
        قیمت زمان ساخت = ساعات کار مفید ساخت * 5000 * 3.5 * 4 : ( ساعتی 70000 تومان )
        قیمت زمان پیگیری و جمع آوری اطلاعات و مقدمه چینی و آموزش و تحویل نهایی = ساعات کار مفید سایر امور مرتبط * 4000 * 3.5 * 4 : ( ساعتی 56000 تومان )

پ.ن 3 : از این حداقلها کمتر نباید پروژه را قبول کنید ، مگر به قصد آموزش خودتان یا معرفی خودتان :

قیمت زمان طراحی = ساعات کار مفید طراحی * 3500 * 1 * 1 : ( ساعتی 3500 تومان )
        قیمت زمان ساخت = ساعات کار مفید ساخت * 2500 * 1 * 1 : ( ساعتی 2500 تومان )
        قیمت زمان پیگیری و جمع آوری اطلاعات و مقدمه چینی و آموزش و تحویل نهایی = ساعات کار مفید سایر امور مرتبط * 1500 * 1 * 1 : ( ساعتی 1500 تومان )

پ.ن 4:
        مسئولین محترم سایت، لطفا این تاپیک را به منطقه حذف نشو منتقل فرمایید تا پس از بحث و تکمیل ، به عنوان جدول دستمزد مورد استفاده قرار گیرد .
        متشکرم.

پ.ن 5:
        مقدار ساعات کار مفید برابر است با جمع ساعاتی که با تمام ظرفیت ذهنی و بدون حواس پرتی به هر موضوع دیگری به پروژه اختصاص می دهید.

نکته:
        بعد از چند سال تجربه طراحی و ساخت ، خیلی از پروژه های ساده و رایج ، در حد 5 دقیقه تا 5 ساعت زمان طراحی نیاز خواهد داشت.( که قبلا به عنوان کار اولتان شاید چند ماه وقت نیاز داشت)

پ.ن 6:
        قیمت نهایی پروژه باید تناسب منطقی با اندازه پروژه داشته باشد و اعداد غیر واقعی و نامعقول اعلام نشود.
        گشتی در لاله زار
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

ممنون از جوابتون.
          آقا بگذارید یک کم بیشتر جذئیات پروژه رو بگم.
          برد پروژه جدید باید چند لایه باشه و من یک ARM 500MHz برای طراحی آن در نظر گرفتم. در ضمن از یک LCD رنگی "10.4 هم قرار استفاده کنم.یک مدم GPRS هم داره، قرار USB Host هم داشته باشه. قرار Encryption و Compression هم به اطلاعات دستگاه اضافه شه.یک وب سایت خفنتر هم قرار داشته باشه که با دستگاه ها کار کنه. تو دستگاه قبلی خیلی چیزها رو از نو اختراع کردم. مثل دیتا بیس و پروتوکل ارتباطی خاص برای وصل شدن به وب سایت دستگاه و رابط گرافیکی و ....
          قرار کل مدت انجام پروژه رو هم یک سال اعلام کنم.
          روی ویژگی های جدید دستگاه نمی شه مانور داد. مثلا دستگاه جدید به جای صفحه کلید صفحه لمسی داشته باشه؟

پروژه قبلی رو مثل برده ها انجام دادم! مدت انجام کار 6 ماه بود ولی ما فقط پنج شنبه ،جمعه ها روش کار می کردم تا اینکه به موقع انجام شد! دلیل کم دادن قیمت هم گرفتن مرحله دوم بود!!! منظور از ما من و داداشم هستیم. من سخت افزار و کد میکرو، داداشم هم یک کم کمک در نرم افزار میکرو و وب سایت دستگاه.
          یک چیز دیگه چونکه ما قیمت قبلی رو خیلی کم دادیم، برای جدید جای مانور داریم؟مرکز دولتی اصلا الکترونیکی نیستن و چیزی هم سر در نمی آورند.ولی روی قیمت خیلی حساس هستند.
          نظرتون چیه؟ چه قیمتی میشه داد؟ راستی پروژه اصلا نظامی نیست که ضریب پروژه رو بشه خیلی زیاد گرفت.
          200 میلیون کپ نمی کنن!؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : قیمت دادن!

ممنون از جوابتون.
            آقا بگذارید یک کم بیشتر جذئیات پروژه رو بگم.
            برد پروژه جدید باید چند لایه باشه و من یک ARM 500MHz برای طراحی آن در نظر گرفتم. در ضمن از یک LCD رنگی "10.4 هم قرار استفاده کنم.یک مدم GPRS هم داره، قرار USB Host هم داشته باشه. قرار Encryption و Compression هم به اطلاعات دستگاه اضافه شه.یک وب سایت خفنتر هم قرار داشته باشه که با دستگاه ها کار کنه. تو دستگاه قبلی خیلی چیزها رو از نو اختراع کردم. مثل دیتا بیس و پروتوکل ارتباطی خاص برای وصل شدن به وب سایت دستگاه و رابط گرافیکی و ....
            قرار کل مدت انجام پروژه رو هم یک سال اعلام کنم.
            روی ویژگی های جدید دستگاه نمی شه مانور داد. مثلا دستگاه جدید به جای صفحه کلید صفحه لمسی داشته باشه؟

پروژه قبلی رو مثل برده ها انجام دادم! مدت انجام کار 6 ماه بود ولی ما فقط پنج شنبه ،جمعه ها روش کار می کردم تا اینکه به موقع انجام شد! دلیل کم دادن قیمت هم گرفتن مرحله دوم بود!!! منظور از ما من و داداشم هستیم. من سخت افزار و کد میکرو، داداشم هم یک کم کمک در نرم افزار میکرو و وب سایت دستگاه.
            یک چیز دیگه چونکه ما قیمت قبلی رو خیلی کم دادیم، برای جدید جای مانور داریم؟مرکز دولتی اصلا الکترونیکی نیستن و چیزی هم سر در نمی آورند.ولی روی قیمت خیلی حساس هستند.
            نظرتون چیه؟ چه قیمتی میشه داد؟ راستی پروژه اصلا نظامی نیست که ضریب پروژه رو بشه خیلی زیاد گرفت.
            200 میلیون کپ نمی کنن!؟
            با سلام
            نوع کاری که در نظر گرفته اید ،
            با در نظر گرفتن اینکه می توانید از برد های آماده استفاده کنید : نظیر بردهای استارتر آرم 9 و 11 و کورتکس A8,A9 و حتی مینی پی سی که شامل سیستم عامل لینوکس یا WIN-CE و ANDROID و کمپایلرهای متن باز و با قیمتهای 300$ تا 1500$ در دسترس هستند.

و حتی اگر تعداد درخواستی هم زیاد باشد، کماکان از همان سخت افزارها می توان استفاده نمود.
            ( "خرید تا 100 الی 200 دستگاه " ولی در تعداد بیشتر ، طراحی مدار میکرویی و ساخت آن منطقی تر است )

بنابراین با این زاویه دید ، فعالیت کاری به این صورت پیش بینی می شود:

0- مذاکرات و مشاوره برای تدوین اهداف و نیازمندیهای پروژه به صورت دقیق و مکتوب.( با تخمین 2 هفته تا 4 هفته دو نفر + کادر فنی کارفرما)
            1- مطالعه و تمرین کار با سیستم عامل متناسب و برنامه نویسی و بهره برداری از امکانات برد در جهت اهداف پروژه.( با تخمین 2 تا 3 ماه دو نفره)
            2- طراحی سیستمی - طراحی محدود سخت افزار اضافی مورد نیاز - طراحی نرم افزار و برنامه نویسی...( با تخمین 2 تا 3 ماه دو نفره)
            3- آزمونهای صحت عملکرد و آموزش و تحویل اول.( با تخمین 1 ماه )
            4- در صورت انبوه بودن تعداد سخت افزار : طراحی و تولید ....

نفر ساعت تخمینی بنده به شرح ذیل است:

زمان طراحی در سطح کارشناسی و ارشد: 1200 نفر ساعت
            زمان ساخت " " " " " " : 1200 نفر ساعت
            زمان مرتبط مورد نیاز " " " " : 800 نفر ساعت

ضریب سابقه (تجربه) را : 1.75 تخمینی منظور می نمایم( بر اساس برداشت خام و اولیه بنده از سوابق تجربه های جنابعالی )

ضریب پروژه را : 2 تخمین می زنم ، بر اساس نوشته ها و برداشت خودم.

در نتیجه:

قیمت زمان طراحی = 1200 * 4500 * 1.75 * 2 = 18،900،000 تومان
            قیمت زمان ساخت = 1200 * 3000 * 1.75 * 2 = 12،600،000 تومان
            قیمت زمان پیگیری و جمع آوری اطلاعات و مقدمه چینی و آموزش و تحویل نهایی =
            800 * 2000 * 1.75 * 2 = 5،600،000 تومان

جمع = 37،100،000 تومان = دستمزد خالص
            ( هزینه هر گونه خرید و سحت افزار و مواد اولیه به عهده پیمانکار است و جداگانه مطابق فاکتور دریافت می شود )

برای ساخت و تحویل سخت افزار در تعداد انبوه ، دو روش پیشنهاد می شود:
            1- دستمزد فوق الذکر را مستقلا محاسبه و با ترتیب زمانی و در چند قسط متناسب با پیشرفت کار در یافت می کنید و برای سخت افزار هم قیمت فروش را برابر با دو برابر قیمت تمام شده مواد اولیه و مونتاژ و تست سخت افزار در نظر می گیرید با دو سال گارانتی.
            2- نیمی از دستمزد فوق را به صورت چند قسط متناسب با پیشرفت کار در یافت می کنید و الباقی را بر قیمت سخت افزار ساختنی فوق به صورت ذیل محاسبه می کنید.
            ( قیمت مواد اولیه + مونتاژ و تست ) * 2 + نیمی از دستمزد تقسیم بر ( تعداد مصرف برای یکسال یا کل تعداد سفارش "هر کدام که سریعتر تحویل شود" )
            پس از تکمیل تحویل تعداد محصول فوق الذکر، قیمت محصول را به همان عدد 2 برابر قیمت تمام شده کاهش داده و فروش و تحویل را ادامه می دهید.

ضمنا تخمین زمانی برای طول مدت پروژه با روش فوق ، 6 تا 8 ماه طول خواهد کشید.

با سپاس
            گشتی در لاله زار

دیدگاه

آقا ممنون از جوابتون.راستی قیمت وب سایت رو چه جور محاسبه کنم. عملا دستگاه ها بدون وب سایت به هیچ دردی نمی خورند.وب سایت مهمترین قسمت پروژه هست.
              در ضمن پروژه رو فقط برای آزمایش می شود از برد آزمایشی استفاده کرد و برد نهایی را باید از آن الگو گرفت، چون تیراژ بالاست حتما باید برد مدارچاپی را طراحی کنیم.

دیدگاه

آقا ممنون از جوابتون.راستی قیمت وب سایت رو چه جور محاسبه کنم. عملا دستگاه ها بدون وب سایت به هیچ دردی نمی خورند.وب سایت مهمترین قسمت پروژه هست.
                در ضمن پروژه رو فقط برای آزمایش می شود از برد آزمایشی استفاده کرد و برد نهایی را باید از آن الگو گرفت، چون تیراژ بالاست حتما باید برد مدارچاپی را طراحی کنیم.
                با سلام

وب سایت مورد نظر شما دارای دو بخش است:
                1- بخش عمومی که شامل قالب و فرم و بانک اطلاعاتی است که مشابه آن با قیمت نسبتا پایین توسط فعالان این بخش ارایه می شود.
                2- بخش اختصاصی که متناسب با الزامات پروژه شما باید طرح و تدوین شود( برای این بخش مشابه پست قبلی باید محاسبات زمان طراحی و اجرا صورت پذیرد )
                با همان ضریب سابقه 1.75 و همان ضریب پروژه 2 که در بالا ذکر شد.( ساعتها ی کار مورد نیاز برای من قابل تخمین نیست ، دوستان متخصص در این زمینه می توانند بیشتر کمک کنند.)

ساخت برد و تیراژ را هم که در پست بالایی ذکر نمودم.

با سپاس
                گشتی در لاله زار

دیدگاه

پاسخ : کار و اشتغال در برق و الکترونیک

نوشته اصلی توسط محمد صادق ساعی
                  از شما می خواهم یک نرم افزار بسیار تخصصی و پرکاربرد مثل لب ویو و یک حیطه ی کاری در زمینه ی میکروکنترلر و یک زمینه ی مشخص در الکترونیک آنالوگ را به بنده توصیه بفرمایید تا زمینه های دیگر را کنار گذاشته و بصورت متمرکز روی آنها تاکید نمایم.
                  پیشنهاد مصداق برای حوزه هایی که می توانید روی آن متمرکز شوید، در زمانی که شما قصد استخدام شدن در مجموعه ای را داشته باشید نسبت به زمانی که بخواهید برای خود کار کنید و به اصطلاح صاحب کار باشید، بسیار متفاوت است. در رویکرد اول، وابستگی زیادی به موضوعات مورد علاقه و نیازهای مجموعه هایی وجود دارد که به عنوان کارفرما مخاطب شما هستند و باید یک بررسی میدانی انجام دهید که در شرایط فعلی چه موضوعاتی برای مجموعه های استخدام کننده نیروهای متخصص، مورد نیاز است و بر همین اساس نسبت به بالا بردن اطلاعات و تجربیات خود اقدام کنید. با توجه به اینکه امروزه طیف پرشماری از متقاضیان و افراد مدعی با آشنایی با رشته برق و الکترونیک وجود دارند که در واقع در حکم سیاهی لشکر هستند و اطلاعات و تجربه آنها در یک سطح عمومی و در حد یک آشنایی سطحی با مطالب است، هر بخشی که به طریقی مورد علاقه مجموعه های استخدام کننده باشد، قابلیت یک فعالیت متمرکز و پرتلاش را دارد. مثلا برای همین نرم افزار Labview که به آن اشاره کردید، اگر زمینه ای برای استخدام از طریق تسلط به آن وجود داشته باشد، این پتانسیل وجود دارد که اگر فردی تمام وقت خود را هم در یک دوره طولانی برای تسلط بر آن و انجام کاربردهای مختلف صرف کند، باز هم پتانسیل برای فعالیت بیشتر وجود داشته باشد و نیازی به هیچ مورد دومی در میان نباشد. بنابراین اینکه شما 3 موضوع مختلف و تا حدی بدون ارتباط را مطرح کرده اید تا حدی با رویکرد تمرکز مورد اشاره منافات دارد و هر یک از این موضوعات به حد کافی کشش دارند که جایی برای سایر بخش ها نگذارند. البته این به معنی توصیه به عدم آشنایی با بقیه موضوعات نیست، اما نظر شخص من این است که اگر مثلا قرار است روی Labview متمرکز شوید، روی بقیه قسمت ها بیشتر در حد آشنایی و رفع نیاز حساب کنید و توقع اینکه یک نفر در چند بخش بصورت همزمان و متمرکز فعالیت کند و در همه موارد هم قصد به نتیجه رسیدن داشته باشد، تا حدی با واقعیت های قابل تحقق فاصله دارد.
                  اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                  دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                  برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                  وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                  قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                  اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                  ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

دوستان می خوام از دوستانی که با تجربه ترن بپرسم برای انجام یک پروژه چه چیزهایی رو باید در نظر گرفت و قیمت داد!
                    بصورت خلاصه و چکیده، در یک فعالیت اقتصادی شما تا جایی که می توانید باید مبلغ بیشتری را دریافت کنید، اما چند نکته هم در تعیین این مبلغ بیشتر قابل توجه است.

1- رعایت معیارهای انصاف و اصول اخلاقی که این معیارها و اصول در افراد و مجموعه های مختلف متفاوت است.

2- توجه به آینده کار مورد نظر و اینکه تا چه حد می تواند ادامه دار باشد: یک قیمت بالا می تواند کارفرما را از ادامه کار و پروژه های بعدی منصرف کند.

3- لحاظ کردن سهم بازار فعلی و آینده رقبا: یک قیمت بیجهت بالا می تواند کار فعلی را نصیب سایر رقبا کند و یا برای ادامه کار آنها را به وارد شدن در این بازار ترغیب کند.
                    وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                    اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم

دیدگاه

سلام ممنون
                      لطفا در حوزه الکترونیک آنالوگ صحبت کنید؟

دیدگاه

چه خبره بچه ها اونجا چقدر قیمت پروژه ها بالایه
                        اینجا پروژه انحام میدند و کامل تحویل میدند 50 تا خیلی زیاد دیگه 150 تومان
                        مثلا من زمان پروزه ی کاردانیم خواستم ببینم چقدر این پروزه رو واسم انجام میدند رفتم پیش باتجربه ها گفتند که دیگه خیلی بگیریم 50 تا 70 تومان . گرچه خودم بیخیال شدم همشو خودم انجام دادم ولی آخرش 35 تومان واسم خرش برداشت . و وقتی به بچه ها گفتم بچه ها بعضی هاشون خندیدند و گفتند بهتر نبود میدادی واست میساختند ولی گرچه بعضی ها میگفتند تو کار درستی انجام دادی که خودت ساختی .
                        قرض از این صحبت ها این بود ایا وقتی که واسه این نوع پروزه ها گذاشته میشه و و تازه بعضی ها روی همین پروزه ها کلی اذیت میشند آیا با این قیمت ها اززش داره ؟؟؟؟
                        گرچه شهر یا منطقه یا موارد دیگر هم روی قیمت پروژه ها تاثیر بسزایی دارد .
                        مثلا یکی از افراد که توی همین زمینه ها بود به من میگفت برنامه نویسیتو قوی کن و بعدش برو تهران حالا چرا این حرفو میزد چون داداشش توی همین کارا بود و توی تهران درامد بالایی رو دروورده بود .
                        پس به شهرستانی هایی که شهراشون بزرگ و صنعتی نیستند اگر پروزه های صنعتی یا دولتی ارائه گردید به نظر من بهتره قیمت رو یکمی مناسبتر بگیرند تا کارشون نپره , البته این یک نصیحت بود که بازم بستگی به موقعیت شما و موقعیت طرف و .... های دیگر دارد
                        امید است که منظورم را رسانده باشم
                        مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iranesabz
                          چه خبره بچه ها اونجا چقدر قیمت پروژه ها بالایه
                          اینجا پروژه انحام میدند و کامل تحویل میدند 50 تا خیلی زیاد دیگه 150 تومان
                          مثلا من زمان پروزه ی کاردانیم خواستم ببینم چقدر این پروزه رو واسم انجام میدند رفتم پیش باتجربه ها گفتند که دیگه خیلی بگیریم 50 تا 70 تومان . گرچه خودم بیخیال شدم همشو خودم انجام دادم ولی آخرش 35 تومان واسم خرش برداشت . و وقتی به بچه ها گفتم بچه ها بعضی هاشون خندیدند و گفتند بهتر نبود میدادی واست میساختند ولی گرچه بعضی ها میگفتند تو کار درستی انجام دادی که خودت ساختی .
                          قرض از این صحبت ها این بود ایا وقتی که واسه این نوع پروزه ها گذاشته میشه و و تازه بعضی ها روی همین پروزه ها کلی اذیت میشند آیا با این قیمت ها اززش داره ؟؟؟؟
                          گرچه شهر یا منطقه یا موارد دیگر هم روی قیمت پروژه ها تاثیر بسزایی دارد .
                          مثلا یکی از افراد که توی همین زمینه ها بود به من میگفت برنامه نویسیتو قوی کن و بعدش برو تهران حالا چرا این حرفو میزد چون داداشش توی همین کارا بود و توی تهران درامد بالایی رو دروورده بود .
                          پس به شهرستانی هایی که شهراشون بزرگ و صنعتی نیستند اگر پروزه های صنعتی یا دولتی ارائه گردید به نظر من بهتره قیمت رو یکمی مناسبتر بگیرند تا کارشون نپره , البته این یک نصیحت بود که بازم بستگی به موقعیت شما و موقعیت طرف و .... های دیگر دارد
                          امید است که منظورم را رسانده باشم
                          دوست عزیز به پروژه کاردانی خودت میگی پروژه؟!!! اینها حرف پروژه های بزرگ صنعتی که جنبه تحقیقاتی دارن میزنن نه ساختن ریموت کنترل و دماسنج و اینها که در تمام کتابها برنامشون هست.جدی گفتید حرفاتون رو؟
                          اینها پروژه های EPC رو دارن از پایه میگن :agree: پروژه هایی در سطح اتوماسیون ذوب آهن یا اتوماسیون یک سازمان بزرگ و ...
                          جانم به فدای ائمه اطهار
                          می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
                            دوست عزیز به پروژه کاردانی خودت میگی پروژه؟!!! اینها حرف پروژه های بزرگ صنعتی که جنبه تحقیقاتی دارن میزنن نه ساختن ریموت کنترل و دماسنج و اینها که در تمام کتابها برنامشون هست.جدی گفتید حرفاتون رو؟
                            اینها پروژه های EPC رو دارن از پایه میگن :agree: پروژه هایی در سطح اتوماسیون ذوب آهن یا اتوماسیون یک سازمان بزرگ و ...
                            ببین عزیزم اون یک مثال بود :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
                            ولی آیا شما شک دارین که موقعیت شهری در قیمت پروژه چه صنعتی چه دانشجویی تاثیر بسزایی دارد ! من میخواستم اینو برسونم
                            مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alirf
                              لطفا در حوزه الکترونیک آنالوگ صحبت کنید
                              حوزه الکترونیک آنالوگ یکی از بخش های مهم الکترونیک است که متاسفانه امروزه درصد کمی از افراد در این رشته به آن تسلط دارند. بر اساس تجربه شخصی، کمتر پروژه جدی و مهمی را می توان ذکر کرد که به نحوی با الکترونیک آنالوگ مرتب نباشد و حتی در پروژه هایی هم که به ظاهر ماهیت صددرصد دیجیتال و میکروکنترلری دارند، مواردی مانند روش های مقابله با نویزپذیری و استفاده در محیط های صنعتی به نحوی با دانسته های آنالوگ مرتبط هستند. همچنین این بحث از اجزای جدایی ناپذیر بسیاری از بخش های پولساز رشته الکترونیک است و خروجی های اقتصادی قابل توجه معمولا در پیوند بین آنالوگ و دیجیتال و برنامه نویسی ایجاد می شوند.
                              بنابراین تسلط بر الکترونیک آنالوگ یکی از لوازم مهم برای یک متخصص الکترونیک است که قصد کار حرفه ای را دارد و آشنایی با نکات این حوزه از اهمیت ویژه ای برخوردار است. حتی در کاربردهای کاملا دیجیتال هم صرف نظر از بحث نویز و تغذیه که به آن اشاره شد، زمانی که فرکانس کار به محدوده چندده مگاهرتز می رسد، برخورد با ماهیت سیگنال ها جنبه آنالوگ پیدا می کند و عملا آنالوگ و دیجیتال از یکدیگر قابل تفکیک نیستند که با افزایش فرکانس این جنبه بیشتر قوت پیدا می کند.
                              به دلیل همین اهمیت مبحث الکترونیک آنالوگ و وجود یک ضعف فراگیر در این بخش، اخیرا تصمیم گرفته ام دوره هایی را برای طراحی مدارات آنالوگ بصورت تئوری و عملی طراحی کنم که حتی در دانشگاه ها هم به این شکل ارائه نشده و قابل دسترسی نباشد که در زمان مقتضی به مخاطبین سایت در این مورد اطلاع رسانی خواهد شد.

دیدگاه

سلام با تشکر فراوان
                                یک مپی(map) را در حوزه الکترونیک آنالوگ مشخص می کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X