اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار و اشتغال در برق و الکترونیک

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کار و اشتغال در برق و الکترونیک

نوشته اصلی توسط طراح
    امروز اطلاعی از مبلغ اجاره مغازه های خیابان لاله زار تهران و صنف فروشنده برق صنعتی را کسب کردم که اطلاعات خوبی از گردش مالی و سود این صنف را نمایان می کند. مبلغ اجاره مغازه های بر خیابان لاله زار جنوبی چیزی در حدود صد میلیون تومان پول پیش با ماهی ده میلیون تومان اجاره ماهیانه است.
    با سلام
    دقیقا همین مبلغ برای مغازه های پاساژ علاءالدین-فروشنده های موبایل- ، طبقه همکف رهن و اجاره به مالک پاساژ پرداخت می شود.
    با سپاس
    گشتی در لاله زار
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

OH MY GOD :eek: :-t @-) X-(
      جانم به فدای ائمه اطهار
      می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Solsal
        با سلام
        دقیقا همین مبلغ برای مغازه های پاساژ علاءالدین-فروشنده های موبایل- ، طبقه همکف رهن و اجاره به مالک پاساژ پرداخت می شود.
        با سپاس
        اوه چه خبره :eek:
        آیا کسی که این همه پرداخت میکنه آیا میتونه اینقدر دربیاره که بده به صاحب مغازه ؟؟؟؟ مثلا چه کاری میزنه نگین کار الکترونیکی که سخت میدونم از الکترونیک بتونی این همه دربیاری که فقط ماهی این همه پرداخت کنه !
        چون من الکترونیکو این شکلی دیدم کاری وقت گیر با درامدی نسبتا پایین تر از بعضی شغل ها و رشته های دیگه
        نوشته اصلی توسط مــــــیــــــــلاد
        [hr]
        با صد میلیون میشه یه شرکت راه انداخت.
        میلاد عزیز با 100 هزار تومان هم میشه شرکت راه انداخت جدا راست میگم ولی خوب شاید هر شرکتی نتونی بزنی ولی شدنیه
        مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

با سلام
          این نوع فعالیت : یعنی اداره یک حجره فروش ، در بورس یک کالا ، کم و بیش در همین حدود قیمتی قرار دارند،

فروشگاه های کالای برق لاله زار
          فروشگاه های موبایل علاء الدین
          فروشگاه های کامپیوتر بازار رضا
          فروشگاه های لباس ولیعصر
          فروشگاه های لوازم خانگی / البسه / .... بازار
          فروشگاه آهن آلات بازار آهن
          فروشگاه سنگ ساختمانی بازار سنگ
          فروشگاه خوار و بار مولوی

هر حجره معمولی متناسب با آن صنف ، 100 میلیون تومان ودیعه + 10 میلیون تومان اجاره هر ماه
          سود هر حجره هم بین 15 تا 30 میلیون تومان در ماه ( که هزینه ها را از آن پرداخت می نمایند ) !!!

لازم به ذکر است که بیش از 250000 مغازه/فروشگاه/دفتر کسب و کار/ ... کوچک و بزرگ در کشور وجود دارد.
          که آنهایی که در شهر های بزرگ قرار دارند و در موقعیت کاری خوبی واقع شده اند، از درآمد ماهانه 3 میلیون تومان تا ماهانه چند ده میلیون تومان برخوردارند.

جریان گردش مالی در اقتصاد کشور ، مانند تعداد زیادی از رودخانه ها ی سر پوشیده پول ، می باشد که در مسیر های مختلف در حرکتند،
          افرادی موفق به درآمد بالا از این مجموعه رودخانه ها می شوند که بتوانند در مسیر آن قرار بگیرند،( یک انشعاب کوچک برای خودشان کسب کنند)

هزینه این انشعاب:
          - توان تجاری سازی و عرضه و فروش کالا یا خدمت می باشد.
          این توان :
          در صاحبان سرمایه ، توسط سرمایه شان ایجاد می شود.
          در صاجبان فن ، توسط ارایه خدمت مورد نیاز دیگران ایجاد می شود.
          در صاحبان قدرت ، توسط....

در کسانی که صاحب سرمایه/فن/قدرت/... نیستند ، معمولا در ابتدا، ایجاد نمی شود و ناچار به کارمندی و کارگری سه گروه بالایی خواهند بود.( که اشکالی ندارد، بلکه نقطه شروع است)

لیکن برای هر شخصی، در طول زندگی، چندین بار فرصت ارتقا پیش می آید (برای اشخاص پرتلاش ، این فرصتها بسیار بیشتر ساخته می شوند )
          که بنا بر خصوصیات انسانی ، اکثر افراد چند تا از این فرصتها ( اکثرا همه فرصتها ) را از دست می دهند.

افراد موفق اقتصادی ، فرصت ها را بهتر شناسایی می کنند و بهتر بهره برداری می کنند.

برای گروهی که صاحب سرمایه/فن/قدرت/... نیستند :

باید فرصتها و انشعاب خود را در همین کارمندی و کارگری سه گروه بالایی جستجو کنند ، که حتما و بدون شک ، فرصت پیش می آید.

با سپاس
          گشتی در لاله زار
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

صحبت اجاره و اینا شد اینم بگم دوستم بستنی فروشی زده (قیطریه تهران) 180 پیش ماهی هم 12 میلیون اجاره! لازم به ذکر است ایشون مدرک مهندسی مکانیک دارند! در جواب سوالم که چرا کار مرتبط با رشتشو انجام نمیده میگه اینجا ماهی 50 تومان در میارم اگه بهترین شرکت مهندسی ایران هم برم دیگه ماهی 7-8 ملیون بیشتر که نمیدن! (آدم میخواهد سرشو بزنه به دیوار... :angry: :angry
            The harder I work, the luckier I get

دیدگاه

سلام به اساتید گرامی
              من دانشجوی ترم شش مهندسی الکترونیک هستم میخواستم بدونم اگه مهندسی پزشکی بازارکار خوبی داره برای ارشد تو این رشته شرکت کنم چون خیلی به این رشته علاقه دارم.لطفا تظرتونو راجع به این رشته بگید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aisan21
                سلام به اساتید گرامی
                من دانشجوی ترم شش مهندسی الکترونیک هستم میخواستم بدونم اگه مهندسی پزشکی بازارکار خوبی داره برای ارشد تو این رشته شرکت کنم چون خیلی به این رشته علاقه دارم.لطفا تظرتونو راجع به این رشته بگید
                من کسی نیستم که شما رو راهنمایی کنم اینارو از چیزهایی که دیده ام ذکر می کنم
                اگر بیشتر به فکر بازاری همون الکترونیک یا یکی از گرایش هاشو ادامه بدی یا بری به کنترل یا قدرت فکر کنم بازار بهتری داشته باشه
                ولی اگر اونقدر علاقه داری که توی رشته مهندسی پزشکی دنبال ساحتن اختراعی یا عمل خاصی باشی از همین الان میگم برو دنبال علاقه ات و سعی کن عمقی یاد بگیری و .... که اگر هر چیزی رو عمقی یاد بگیری اخرش بازارشو هم دستت میگیری .
                عمقی یادگیری برابر است با مجموع تئوری و عملی
                [hr]
                البته انتخاب کردن واقعا مشکله حتی بعضی مواقع از بس روش فکر میکنی سرت درد میگیره واسه خودمم پیش اومده و الان هم هنوز باهاش درگیرم که اینها مربوط به نداشتن شناخت کامل است
                مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

این پست را در مبحث کار و اشتغال، بیشتر در جهت ایجاد گاهی و اطلاع رسانی و نه در جهت ایجاد روحیه منفی منتشر می کنم تا کسانی که قصد دارند بصورت مستقل و نه در چارچوب استخدام فعالیت کنند، بیشتر حواس خود را جمع کنند و به برخی تبعات و مسائل مرتبط با کار شخصی، گاه تر باشند.
                  برای یک حقوق بگیر، دغدغه اصلی از نظر مالی میزان حقوق دریافتی است و سایر جنبه های استرس زای ناشی از فعالیت مستقل معمولا موضوعیتی برای چنین شخصی ندارند. اما حکایت از آنجا شروع می شود که هر گاه برای یک فعالیت مستقل، نیاز به برخورد و اصطکاک با ادارات و سازمان هایی مانند مالیات و بیمه و شهرداری و اداره کار و ... وجود داشته باشد، آنگاه این حقیقت تلخ نمایان می شوند که اکثر این ادارات و سازمان ها به نحوی تجهیز و سازمان دهی شده اند که تا جایی که ممکن است در برابر این فعالیت مانع تراشی و سنگ اندازی کنند. نکته جالب در این میان این است که بجای آنکه به کسی که قصد کارآفرینی و ایجاد شغل و یک فعالیت مستقل را دارد با یک دید مثبت و به عنوان یک سرمایه برای این اجتماع نگاه شود، گویی همه امکانات به نحوی تجهیز شده اند که تا جایی که ممکن است جلوی این حرکت و فعالیت گرفته شود و هر اداره و سازمانی می خواهد بخشی از این غنیمت را نصیب خود کند. در نقطه مقابل هم در چنین فضایی افراد تا جایی که ممکن است سعی می کنند از پرداخت حقوق قانونی خود مانند مالیات و بیمه و غیره خودداری کنند و بدین صورت است که این نوع فعالیت شباهت زیادی را به یک جنگ و درگیری دارد، تا یک فعالیت سالم کاری و علمی که سود آن به خود و جامعه می رسد. و به همین ترتیب است که بسیاری اشخاص عطای کار و فعالیت در چنین محیطی را به لقای آن می بخشند و گزینه هایی مانند مهاجرت را انتخاب می کنند و یا اگر تصمیم به فعالیت در چنین محیطی گرفتند، پذیرش رفتارهایی مانند پرداخت درصد و به اصطلاح زیر میزی یک امر عادی تلقی می شود. چنین تصویری البته استثناهایی هم دارد و هستند اشخاص و نهادهایی که از این قاعده مستثنی هستند، اما متاسفانه روال غالب به همین ترتیبی است که توضیح داده شد و بنابراین برای پا گذاشتن در این عرصه باید به تبعات آن هم گاه باشیم و بدانیم که همه مشکلات شامل صورت مسئله های علمی و فنی نیستند و هستند مشکلاتی که گاهی به دلیل این روال به کلی توانایی های علمی و تجربی را تحت الشعاع خود قرار می دهند.
                  به امید روزی که محتویات این پست تنها به یک خاطره ناخوشایند تبدیل شود و روحیه همکاری و همدلی و بازی برد-برد در همه سطوح جامعه فراگیر شود.
                  اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                  دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                  برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                  وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                  قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                  اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                  ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

من سال 1385 یک شرکت سهامی خاص به ثبت رسوندم و فقط در مناقصات دولتی با مبلغ زیر 150میلیون شرکت می کنم و تاکنون اصلا درصدی ندادم ولی در مناقصات شهرداری نوشهر و تهران به دلیل جو بسیار کثیف و دزدی بیشرمانه بیشرمانه بیشرمانه آهنها شرکت نکردم.چون علنا میگن آقا ..... و من باید مبلغ رو بالاتر بزنم تا جواب اونها هم داده بشه و من هرگز چنین نانی نمیخورم.این چیزهای مهندس کی نژاد گفتن کاملا درسته :cry2:
                    جانم به فدای ائمه اطهار
                    می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

با تشکر از متن بسیار کامل دایی کی نژاد
                      و این شعر زیبای حافظ برای دایی پاشایی: از این سموم که بر طرف بوستان بگذشت، عجب که بوی گلی هست و رنگ نسترنی!
                      منم سالها با این مسائل دست و پنجه نرم کردم و دووم آوردم تا اینکه چند سال پیش کار بجای باریک کشید.
                      قبلا باید با هزار پیچ و خم و دردسر یه مناقصه برنده می شدم و بعد دیگه مشکلی نبود.
                      اما چند سال پیش کار بجایی رسید که مناقشه برنده می شدم و رسما اعلام میشد اما خبری از کار نبود!!!
                      این اتفاق چندین بار تکرار شد و طرف دولتی علنا از من خواست می تونم شکایت کنم!
                      خودتون می دونید که از دولت شکایت کردن یعنی چه.
                      پس عطای شرکت و کارخونه و ... رو به لغایش بخشیدم و از تعطیلی و بازنشستگی پیش از موعد لذت می برم :biggrin:
                      البته مشتری غیر دولتی داشتم که حالا حتی بدون شرکت هم باهام کار می کنند.

با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

سلام
                        نمیشه هدف از رشته الکترونیک رو هم مشخص کنید هدف اصلی رشته ی الکترونیک چیه ؟؟؟ :eek: این طوری فکر کنم بهتر بفهمم که از الکترونیک چی میخوام .
                        سپاس از همگی

دیدگاه

سلام دایی جان
                          الکترونیک مثل بقیه حرفه هاست. همه چی توش داره.
                          باید ببینی خودت ازش چی می خوای؟
                          با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

مشورت برای رهایی از دوراهی!

سلام دوستان!
                            از عزیزانی که تجربه و اطلاعات کافی در این زمینه رو دارن، درخواست دارم منو راهنمایی کنن که شاید مسیر آینده شغلی من طی این روزها رقم بخوره
                            امروز رفتم مصاحبه برای استخدام در یک شرکت تولید(و ظاهرا تعمیر) محصولات CNC در مشهد که ظاهرا بیش از 10ساله که در این زمینه(تولید) فعالیت دارند.
                            من تازه فارغ التحصیل شدم و کارشناسی کنترل دارم،به شغلهایی که به این صورت و استخدامی هستن علاقه چندانی ندارم و بیشتر به فکر کاری هستم که هم مال خودم باشه و هم امکان پیشرفت و درآمد بیشتر داخلش باشه اما به دلیل نداشتن سرمایه اولیه مجبورم 2-3سالی یه جایی استخدام بشم. تجربه کار صنعتی ندارم، اما تواناییم در زمینه کار با میکرو فکر میکنم اگه بالا نباشه، کم هم نباشه اما تمام پروژه هایی که تا الان انجام دادم در حد همین پروژ های دانشجویی بودن.
                            مسئولی که با من مصاحبه کرد یک مهندس جوان بود که 3سال فارغ التحصیل شده بود و یک ساله که در استخدام این شرکت هستش.
                            اینجایی که رفتم حقوقش بر اساس قانون کار(ماهی 330هزار تومان) و روزی 8+1.5 ساعت کار(1.5ساعت اضافه کار اجباری) داره که با حقوق و مزایای دیگه(بن+...) به 450هزار ماهیانه فکر کنم برسه، تا اینجاش برای شروع زیاد بد به نظر نمیاد، از نظر حقوق منظورمه. من قصد داشتم برای شروع و کسب تجربه یه جایی مشغول شم و حقوقش زیاد برام مهم نبود، اما این شرکت یه شرطی برای استخدام داشت: 5میلیون تومان سفته برای ضمانت اینکه حداقل سه سال براشون کار کنیم از ما میگیره.
                            که این موضوع منو به شک انداخت(آخه ممکنه تو این سه سال یه موقعیت کاری بهتر پیش بیاد)، حالا سوالم اینجاست:
                            - این 450هزارتومان حقوق برای من که کارشناسی دارم و اونی که کارگر ساده در این شرکت هستش برابره و اونطوری که فهمیدم فقط ممکنه بعد از چندماه که به کار وارد شدم،مبلغی بابت "حق فنی" به حقوق اضافه شود، آیا حقوق استخدامی شرکت های دیگه هم همنیطوره؟(از نظر مدرک منظورمه، چقدر فرق بین حقوقاست؟ )
                            -- و مورد دیگر این که: گفت ممکنه برای تعمیر تجهیزات ما رو به شهرهای دیگه بفرستن، این ماموریت کاری حساب میشه دیگه؟ حقوق این ماموریت معمولا چگونه محاسبه میشه؟ آیا قانون کار شرایط حقوقی خاصی برای این موارد داره؟
                            --- کلا نظرتون در مورد این موقعیت چیه و چه توصیه ای دارید؟
                            ببخشید یکم طولانی شد، آخه اولین تجربه احتمالی کاری من خواهد بود(اگر موافقت بشود)، میخواستم با مشورت برم جلو
                            پیشاپیش ممنون...
                            اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

سلام
                              شرکت های خصوصی معمولا" همین دستمزد را برای ابتدای کار پرداخت می کنند . همین اصفهان ما هم چندین شرکت معتبر اما خصوصی بنده رفته ام با همین شرایط و اینکه همان ماهی 330 هزار تومان را تا 6 ماه (به عنوان زمان کارآموزی) پرداخت می کنند و بعد بسته به شرایط و تخصص و .. اضافه خواهد شد.البته شنیده ام که پس از 6 ماه ، بر اساس دستمزد جدیدی که برایتان تعریف می کنند اضافه از 330 هزار تومان را برای همان 6 ماه قبلی هم که کار کرده اید پرداخت می کنند.
                              سفته را هم اکثرشان می گیرند و این فقط مختص مکان مورد نظر شما نیست . خصوصی هستند دیگر ، خودتان را کمی جای آنها بگذارید.
                              مولای من
                              نخواهمت که بگریی ولی به گریه دعا کن که وقت رفتن ایام انتظار بیاید

یا رب الحسین بحق الحسین اشف صدر الحسین بظهورالحجه

دیدگاه

پاسخ : مشورت برای رهایی از دوراهی!

نوشته اصلی توسط ☺بابابرقی☺
                                سلام دوستان!
                                از عزیزانی که تجربه و اطلاعات کافی در این زمینه رو دارن، درخواست دارم منو راهنمایی کنن که شاید مسیر آینده شغلی من طی این روزها رقم بخوره
                                امروز رفتم مصاحبه برای استخدام در یک شرکت تولید(و ظاهرا تعمیر) محصولات CNC در مشهد که ظاهرا بیش از 10ساله که در این زمینه(تولید) فعالیت دارند.
                                من تازه فارغ التحصیل شدم و کارشناسی کنترل دارم،به شغلهایی که به این صورت و استخدامی هستن علاقه چندانی ندارم و بیشتر به فکر کاری هستم که هم مال خودم باشه و هم امکان پیشرفت و درآمد بیشتر داخلش باشه اما به دلیل نداشتن سرمایه اولیه مجبورم 2-3سالی یه جایی استخدام بشم. تجربه کار صنعتی ندارم، اما تواناییم در زمینه کار با میکرو فکر میکنم اگه بالا نباشه، کم هم نباشه اما تمام پروژه هایی که تا الان انجام دادم در حد همین پروژ های دانشجویی بودن.
                                مسئولی که با من مصاحبه کرد یک مهندس جوان بود که 3سال فارغ التحصیل شده بود و یک ساله که در استخدام این شرکت هستش.
                                اینجایی که رفتم حقوقش بر اساس قانون کار(ماهی 330هزار تومان) و روزی 8+1.5 ساعت کار(1.5ساعت اضافه کار اجباری) داره که با حقوق و مزایای دیگه(بن+...) به 450هزار ماهیانه فکر کنم برسه، تا اینجاش برای شروع زیاد بد به نظر نمیاد، از نظر حقوق منظورمه. من قصد داشتم برای شروع و کسب تجربه یه جایی مشغول شم و حقوقش زیاد برام مهم نبود، اما این شرکت یه شرطی برای استخدام داشت: 5میلیون تومان سفته برای ضمانت اینکه حداقل سه سال براشون کار کنیم از ما میگیره.
                                که این موضوع منو به شک انداخت(آخه ممکنه تو این سه سال یه موقعیت کاری بهتر پیش بیاد)، حالا سوالم اینجاست:
                                - این 450هزارتومان حقوق برای من که کارشناسی دارم و اونی که کارگر ساده در این شرکت هستش برابره و اونطوری که فهمیدم فقط ممکنه بعد از چندماه که به کار وارد شدم،مبلغی بابت "حق فنی" به حقوق اضافه شود، آیا حقوق استخدامی شرکت های دیگه هم همنیطوره؟(از نظر مدرک منظورمه، چقدر فرق بین حقوقاست؟ )
                                -- و مورد دیگر این که: گفت ممکنه برای تعمیر تجهیزات ما رو به شهرهای دیگه بفرستن، این ماموریت کاری حساب میشه دیگه؟ حقوق این ماموریت معمولا چگونه محاسبه میشه؟ آیا قانون کار شرایط حقوقی خاصی برای این موارد داره؟
                                --- کلا نظرتون در مورد این موقعیت چیه و چه توصیه ای دارید؟
                                ببخشید یکم طولانی شد، آخه اولین تجربه احتمالی کاری من خواهد بود(اگر موافقت بشود)، میخواستم با مشورت برم جلو
                                پیشاپیش ممنون...
                                سلام من کسی نیستم که شما رو راهنمایی کنم
                                ولی خود شما میگین احتیاج دارین که 3 الی 2 سال یک جا کار کنید تا پولی دست و پا کنید حالا آیا به نظر شما این یک فرصت استثنایی برای شما نیست ؟ بله شاید توی این سه سال کاری بهتر برای شما پیدا بشه ولی شاید هم اصلا کاری برای شما پیدا نشه . تازه شما تازه فارق اتحصیل شده اید.
                                مدرک فقط واسه دریافت حقوق بیشتر فقط توی آموزش پرورش تاثیر داره . توی هر جای دیگه ای که شما استخدام بشی بی تاثیره و بستگی به سمت شما و کاری که می کنید داره .
                                در مورد گفته ی دیگر شما یک روز بحثی شده بود که فلان کسو حدود 2 هفته فرستادن به خارج و 20 میلیون تومان هم اضافه حقوق بهش دادن . خوب مسلما اینا بستگی به دست ودل بازی شرکت و محل فرستاده شده و نوع کاری که شما میکنید داره .
                                بیشتر از این نمیتونم راهنمایی کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X