اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار و اشتغال در برق و الکترونیک

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کار و اشتغال در برق و الکترونیک

با عرض سلام و تشکر فراوان از جناب کی نژاد عزیز بابت راهنمایی های دلسوزانه مفید و کاربردی شان بنده ساکن شهرستانی که نه شهرک صنعتی دارد نه هیچ و لذا زمینه کاری ای به آن شکل برای لیسانس الکترونیک وجود ندارد . بنابر این فکر کردم برم مشهد یا یزد رفتم شهرک صنعتی طوس مشهد و علیرغم اینکه زیاد از برق صنعت خوشم نمی آمد برای کار رفتم پیش فردی که 25 سال تو زمینه سیم پیچی موتور های ac از کولر گرفته تانهایتا 30 اسب کار میکرد. و تو کار اینورتر ها و تابلو هم بود و 2 نفر هم زیر دستش هر دو با سابقه کار بالای 15سال با 10 ساعت کار 500 هزار تومن در ماه کار میکردند من اونجا رفتم برای plc که این آقا بلد نبود .اون آقا گفت تو شهرک پروژه ای کار کم پیدا میشه چون بحث تعمیر و نگهداری مهمه نمیتونیم برنامه برا طرف بنویسیم و خداحافظ معمولا کارخونه دارا یک لیسانس الکترونیک میگیرن تا اگر یه وقتی بخوان برنامه رو تغییر بدن کسی باشه که از برنامه شون سر در بیاره .تو چند هفته ای که مشهد بودم یه کاریابی برای یه کارخونه یه لیسانس الکترونیک میخواست با 5 سال سابقه کار با حقوق اداره کار (یعنی بدون بیمه 330هزار تومان در ماه از ساعت 8 تا ساعت 5) میگفتند اینجا(تو شهرک صنعتی) تحصیلاتت هیچه. حالا میخوام بدونم تو شهرستان تو چه زمینه ای برای خودم کار کنم (فقط الکترونیک ) تا بتونم در آینده وضعیت کاری مناسبی پیدا کنم یا بکلی و برای همیشه الکترونیک که مورد علاقه ام است را رها کنم
    معبودا :
    من در قلب کوچکم چیزی دارم
    که تو در عرش کبریاییت نداری
    من چون تویی دارم
    و تو چون خود نداری ...

دیدگاه

اگر فرض کنیم که گزینه استخدام در شهر محل سکونت شما منتفی باشد، برای فعالیت در رشته الکترونیک (به شرط تمایل برای سکونت در همان شهر) می توانید به گزینه های فراوانی که در آن نقش یک صاحب کار را داشته باشید، توجه کنید. البته قبول دارم که ایجاد یک زمینه کاری (به خصوص اگر سابقه ای هم در این مورد در شهر شما وجود نداشته باشد)، کار نسبتا مشکلی است. اما به این مسئله هم توجه کنید که در یک محیط بکر و بدون رقیب، اگر بتوانید یک زمینه کاری را با تلاش و پشتکار ایجاد کنید، آنگاه به پیشرفت های بزرگی خواهید رسید که ممکن است بسیار فراتر از یک پیشرفت ناشی از استخدام باشد.
      اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
      دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
      برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
      وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
      قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
      اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
      ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

سلام دایی امیدوار عزیر

این مشکل ما ایرانی هاست که گمون می کنیم باید شغلی ایجاد بشه و ما بریم اونجا حضور پیدا کنیم و سرماه حقوقمون رو بگیریم. شاید بخاطر اینکه سختی نکشیدیم! طاقت گرسنگی و... نداریم. در کل انگار محافظه کاری در پوست و خون ما نفوذ کرده و قرن هاست همینطور روی خط راه میریم.
        همه جا کار هست. توی همون شهرستان شما هستند کسانی، که با مدارای شما می تونن زندگی و شغل بهتری داشته باشن. یعنی کارشون راه بیفته.
        چند ماهی مجبور شدم توی همچین جایی زندگی کنم. فقط 8 هزار نفر جمعیت داشت و اکثرشون کشاورز و کم درآمد بودن. با یکیشون دوست شدم و فهمیدم اکثر مردم اونجا باید نصف شب از خواب ناز بیدار شن و برن پمپ آب رو روشن یا خاموش کنن. سه هفته طول کشید تا با چیزایی که داشتم یه ریموت برد بالا با تایمر ساختم که می تونست پمپ آب رو در ساعت معین از راه دور روشن یا خاموش کنه. قیمش هم خیلی کم شد چون بیشتر مدار رو از دزدگیر ماشین در آورده بودم و فقط یه تقویت کننده دو ترانزیستوری براش طراحی کرده بودم. حتی ترانزیستورها رو هم از مدارای اوراقی باز کردم. اوضاع مالی خوبی نداشتم اما مجانی واسه همین دوستم نصب کردم. اول باورش نمیشد و بعد از فرمان به پمپ میرفت سر زمین و با تعجب میدید پمپ روشنه. بعد از یه هفته بیشتر از 300 تا سفارش گرفت و...
        سرتو درد آوردم تا بگم فقط کافیه به اطرافت درست نگاه کنی. اونوقت خواهی دید همین چیزا که بلدی هزاران مشتری داره و زندگی خیلی هارو راحت می کنه. هر کسی که سختی می کشه حاضره هزینه کنه تا آسوده بشه. بجای اینکه از جسمت استفاده کنی تا در سوپرمارکت حضور داشته باشی، از مغزت استفاده کن که همه جا کار می کنه.
        با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

آفرین بر جناب احمد کوهستانی عزیز و تشکر ویژه از پست اخیر ایشان که تجربه مهمی را در اختیار دوستان طالب راهنمایی قرار دادند و ای کاش گوش شنوایی باشد که این تجربه ها را سرلوحه کار خود قرار دهد. یک مشکل شایع در نسل جوان امروز این است که شاگردی کردن و حرف شنوی را کمتر در دستور کار خود دارند و اکثرا به دنبال عمل کردن به تشخیص های شخصی خود هستند.در حالی که استفاده از تجربیات افراد صاحب تجربه و دلسوزی مانند جناب کوهستانی و آقازاده و سایر دوستان صاحب صلاحیت می تواند بسیاری از فاصله ها را کوتاه کند و راه های رسیدن به موفقیت را هر چه بیشتر هموار کند.
          وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
          اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم

دیدگاه

درود به همه دوستان
            نوشته اصلی توسط طراح
            یک مشکل شایع در نسل جوان امروز این است که شاگردی کردن و حرف شنوی را کمتر در دستور کار خود دارند و اکثرا به دنبال عمل کردن به تشخیص های شخصی خود هستند.
            به نظرم هرکی میخواد کاری شروع کنه این جمله رو قاب کنه بزنه به دیوار اتاقش!!!
            اگر کسی استفاده کرد از این تجربه ها مسیرش را کوتاه کرده، وگرنه هم زمان از دست میده، هم اعصابش و هم پولش رو!

پیروز باشید
            در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
            مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

[quote author=ahmadmn link=topic=48394.msg305071#msg305071 date=1320452138]
              سلام دایی امیدوار عزیر

این مشکل ما ایرانی هاست که گمون می کنیم باید شغلی ایجاد بشه و ما بریم اونجا حضور پیدا کنیم و سرماه حقوقمون رو بگیریم. شاید بخاطر اینکه سختی نکشیدیم! طاقت گرسنگی و... نداریم. در کل انگار محافظه کاری در پوست و خون ما نفوذ کرده و قرن هاست همینطور روی خط راه میریم.
              همه جا کار هست. توی همون شهرستان شما هستند کسانی، که با مدارای شما می تونن زندگی و شغل بهتری داشته باشن. یعنی کارشون راه بیفته.
              چند ماهی مجبور شدم توی همچین جایی زندگی کنم. فقط 8 هزار نفر جمعیت داشت و اکثرشون کشاورز و کم درآمد بودن. با یکیشون دوست شدم و فهمیدم اکثر مردم اونجا باید نصف شب از خواب ناز بیدار شن و برن پمپ آب رو روشن یا خاموش کنن. سه هفته طول کشید تا با چیزایی که داشتم یه ریموت برد بالا با تایمر ساختم که می تونست پمپ آب رو در ساعت معین از راه دور روشن یا خاموش کنه. قیمش هم خیلی کم شد چون بیشتر مدار رو از دزدگیر ماشین در آورده بودم و فقط یه تقویت کننده دو ترانزیستوری براش طراحی کرده بودم. حتی ترانزیستورها رو هم از مدارای اوراقی باز کردم. اوضاع مالی خوبی نداشتم اما مجانی واسه همین دوستم نصب کردم. اول باورش نمیشد و بعد از فرمان به پمپ میرفت سر زمین و با تعجب میدید پمپ روشنه. بعد از یه هفته بیشتر از 300 تا سفارش گرفت و...
              سرتو درد آوردم تا بگم فقط کافیه به اطرافت درست نگاه کنی. اونوقت خواهی دید همین چیزا که بلدی هزاران مشتری داره و زندگی خیلی هارو راحت می کنه. هر کسی که سختی می کشه حاضره هزینه کنه تا آسوده بشه. بجای اینکه از جسمت استفاده کنی تا در سوپرمارکت حضور داشته باشی، از مغزت استفاده کن که همه جا کار می کنه.

[عرض سلام خدمت احمد آقای کوهستانی عزیز و تشکر خاص و ویژه از شما و تشکر عام از لطف دیگر دوستان/quote]fh
              معبودا :
              من در قلب کوچکم چیزی دارم
              که تو در عرش کبریاییت نداری
              من چون تویی دارم
              و تو چون خود نداری ...

دیدگاه

با سلام

از سایتهای خبری:

بیکاری نیمی از دانش آموختگان دکتری
                http://www.entekhab.ir/fa/news/44054

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در میان آ‌یک هزار دانشآ‌ آموخته دکتری، 500 نفر شغل ندارند این در حالی است که اگر دانشجویان را با شیوه های درست تربیت کنیم، کارآفرین می آ‌شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین نادری منش در چهل و دومین همایش معاونان آموزشی دانشگاهها با بیان اینکه دانشگاهآ‌های بزرگ باید برای افزایش فعالیتهای تحقیقاتی از اساتید خارجی و دستگاهآ‌های داخلی به شکل ظرفیت مازاد و با اخذ شهریه استفاده کنند، گفت: برنامه ایجاد ظرفیت مازاد در دانشگاهآ‌ها تا پایان سال نهایی و به مجلس شورای اسلامی ارائه میآ‌شود.

ظرفیت سازی در مقاطع تحصیلات تکمیلی

نادری منش با اشاره به ایجاد ظرفیت با هزینه تمام شده، گفت: در ایجاد ظرفیت با هزینه تمام شده کمیته ای برای دکتری شکل گرفت و قدمهایی برداشته شد بنابراین دانشگاههای بزرگ باید ظرفیتهای لازم را برای تحصیلات تکمیلی ایجاد کنند.

به گفته معاون وزیر علوم برای مقاطع کاردانی و کارشناسی صندلی خالی وجود دارد و باید دانشجویان این دو مقطع با استادان مناسب تغذیه شوند و تمرکز دانشگاهها روی تحصیلات تکمیلی باشد.

تکالیف وزارت علوم در برنامه پنجم توسعه

معاون وزیرعلوم با اشاره به برنامه پنجم توسعه و تکالیف وزارت علوم در این زمینه، گفت: مهمترین بحثی که در ارتقا آموزش عالی برنامه پنجم توسعه وجود دارد در درجه اول تحول در علوم انسانی با نگاه به بازنگری سرفصلها و محتوا است. آنچه که سیستم و نظام می تواند انجام دهد این است که شرایط و فرهنگ سازی آن را ایجاد کند.

وی با اشاره به تعداد دانشجویان و اعضای هیئت علمی، گفت: ما یک لشکر 4 میلیونی از پر انرژی ترین بخش کشور یعنی جوانان دانشجو به همراه 60 هزار هیئت علمی داریم که سهم وزارت علوم در این زمینه 15 هزار استادیار به بالا است و در صورت احتساب مربیان و مجموعه های دیگر وابسته به آموزش عالی این عدد به 40 هزار می رسد.

گنجاندن یک درس جدید در دانشگاهها

وی در بخش دیگر سخنان خود به گنجاندن درس فرهنگ و تمدن در دانشگاهها اشاره کرد و اظهار داشت: امیدوارم درس فرهنگ و تمدن در دانشگاهها به صورت اجباری گنجانده شود و همه دانشجویان بتوانند این درس را بگذرانند.

ایجاد بیش از200 هزار صندلی در کارشناسی

معاون آموزشی وزیر علوم همچنین با اشاره به دغدغه های موجود در آموزش عالی، گفت: دغدغه های آموزش عالی باید تبدیل به دغدغه های آموزشی و پژوهشی شود. وقتی بیش از 200 هزار صندلی خالی در کارشناسی ایجاد کردیم یعنی دیگر کسی دنبال صندلی نمی گردد اما حالا دعوا سر کیفیت صندلی است زیرا دانشجو حق انتخاب دارد امیدواریم در مقاطع تحصیلات تکمیلی هم این اتفاق رخ دهد.

تربیت هر نیروی انسانی برابر با 500 هزار دلار سرمایه گذاری

نادری آ‌منش در ادامه سخنان خود در جمع معاونان آموزشی دانشگاهها، با اشاره به اینکه تربیت هر نیروی انسانی برای کشورهای خارجی برابر با 500 هزار دلار سرمایه آ‌گذاری در آن کشورها است، اضافه کرد: جذب دانشجوی خارجی باید در دانشگاهها عملی شود، به نحوی که تا پایان برنامه پنجم توسعه تعداد دانشجویان خارجی به 25 هزار نفر برسد.

نیاز به حضور استادان جوان و عالم داریم

معاون آموزشی وزیر علوم با بیان اینکه ما نیاز به استادان جوان، عالم و معتقد داریم، اضافه کرد: جذب استادان جوان باید به صورت جدی پیگیری شود و در این جذب جدید که 38 هزار نفر ثبت نام کرده اند بیش از 8 هزار نفر دارای مدرک دکتری، 18 هزار نفر دانشجوی کارشناسی ارشد و 12 هزار نفر دارای مدرک دکتری تخصصی و غیره هستند. باتوجه به پیشنهادات و چالشهای پیشین، امسال سیستم جذب هیئت علمی را به روزتر کردیم و سرعت اظهار نظر دانشگاهها سریعتر شده است.

وی تاکید کرد: بر اساس گزارشها، برخی دانشگاهها عملکرد خوبی در زمینه جذب داشته اند و برخی هنوز عقب هستند بنابراین به دانشگاههایی که تاکنون عقب مانده اند ابتدا تذکر شفاهی بعد تذکر کتبی داده می شود.

با سپاس
                گشتی در لاله زار
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

اگه جریان 500 هزار دلار درست باشه به این مسئول پیشنهاد میکنم این پولو به دانشجوی ترم اول پیشنهاد بدن تا داوطلبانه خودشو کنار بکشه اینطوری هم مشکل بیکاری حل میشه و هم دولت پولشو هدر نمیده .

دیدگاه

من به همگی تبریک میگم. واقعا کارتون درسته . از 100 -200 میلیون صحبت می کنید. من که از این شانس ها نداشتم تا با شرکت های اینجور دست و دلباز آشنا بشم که از این پروژه ها بگیرم. هرچند هیچ مشکلی در برنامه نویسی های پیچیده و با یوزر اینترفیس های حرفه ای ندارم . هیچ مداری (آنالوگ و دیجیتال) هم نیست که ازعهده ی طراحیش بر نیام (از طراحی مفهومی،طراحی اولیه،فنی ...... ارزیابی،ساخت ،تولید!) . برنامه نویسی های میکرو و FPGA وDSP هم که یه بخش روتین کارمه. با این حال هیچ وقت با این ارقام مواجه نشدم!!!!
                    برای خرید قطعه باید کلی چونه بزنم! برای انجام یه کار فنی باید 100 جای تهران رو بالا پایین کنم تا یه کا رو ارزون در بیارم! برای ساخت یه بردFPGA-virtex4 (در نقش یک سیستم دیتا کپچر پلی فاز) باید با یکی توی اونور آب شراکتی ،من طراحی کنم اون بسازه!!! باقی موارد هم شخصا انجام میدم. با این وجود هر چی به دست میاد از دست میره... (برای تنها پروژه شخصی که 3 سال روش کار می کنم و توی خارج از ایران شرکت های بزرگ روش کار می کنند -از طراحی سینتی سایز،دیتا کپچر، آنتن ،همه جور مداری بگیرید تا تست هزار جور متریال و...!) تازه تسمه دینام و تسمه تایم ماشینم رو هم خودم عوض می کنم !!!!
                    واقعا شاد شدم این تاپیک رو خوندم . هرجور حساب می کنم می بینم مورد استسمار این غربی های کافر قرار گرفتم . هر چند از مبالغی که برای پروژه ها توی ایران به عده ای داده میشه خبر دارم ولی برای دوستان کارفرما بوده نه ....... و البته از دوستی که برای تدریس هر روز میره یه شهر اطراف تهران برای تدریس هم خبر دارم! یه مهندس ارشد مخابرات میدان! کسی که من ازش برای طراحی آنتن چند سال پیش سوال میکردم!! (در کل دوره دانشگاه های که بودم و نیمچه هستم ، تنها کسی که من ازش سوال کردم ! بین دانشجو ها و اساتید!)
                    کسی رو میشناسم که هنوز باید بره خونه بچه های پشت کنکوری درس بده و ارشد الکترونیک داره !کس دیگه ای که توی مغازه وایستاده روسری میرفوشه!! اینا همشون بچه های علم و صنعتی و امیرکبیر هستند! کم جایی نیست! البته خیلی ها هم توی انگلیس و آمریکا و کانادا و مالزی و آلمان و... میشناسم! خود من اگر لینک نکرده بودم اونور ، چه بسا به جای طراحی باید میرفتم یه مغازه مکانیکی میزدم ! از درس دادن یه شهر اونور تهران که بهتره!!

[glow=red,2,300]کجای راه رو اشتباه رفتیم !؟ [/glow]شاید بشه اصلاحش کرد!

Gracias A La Vida
                    [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
                    http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
                    زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

شاید بهتر باشه بگیم راه رو اشتباه نشونمون دادن. از دوران دبستان و راهنمایی می زدن تو سرمون یا نازمون می کردن که :
                      بچه درس بخون تا در آینده یه کار خوب پیدا کنی. یه جای خوب استخدام بشی.

هیچ وقت بهمون نگفتن :
                      درستو بخون تا بتونی یه کار خوب درست کنی. کار یاد بگیر که یه شغلی دست و پا کنی که چند نفر دیگه زیر دستت نون بخورن.

هیچ وقت نگذاشتند در خون ایرانی جماعت روحیه مدیریتی و کار دسته جمعی بوجود بیاد. بلعکس این رویه، خواستند یه روحیه کارمند منش و بله قربان گو و چشم به دست دیگران داشته باشیم.

همین دوستمون که گفتند نمیدونن تو شهر کوچیک چه کاری راه بندازن می تونن به مباحث ایمنی و یا امنیتی توجه کنن. در شهرستانها آمار دزدی از منازل بالا هست. کافیه کار نصب دزدگیر رو انجام بدن. ( بعنوان مثال عرض کردم)

در ضمن ما هر اشتباهی می کنیم بخاطر کمبود اطلاعات هست. اگر سعی کنیم یه سری به کشورهای صنعتی و نیمه صنعتی بزنیم می تونیم تکنولوژی و ایده های جدید رو ببینیم و ازشون الگو بگیریم. بخصوص کشورهای شرق آسیا نظیر تایوان و سنگاپور و تایلند. البته نادیده نمیگریم که داشتن مختصری سرمایه، از اولویت های مهم این کار هست.
                      ...............................................

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
                      Ctrl+C , Ctrl+V
                      .................................................. ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کوتلاس
                        شاید بهتر باشه بگیم راه رو اشتباه نشونمون دادن. از دوران دبستان و راهنمایی می زدن تو سرمون یا نازمون می کردن که :
                        بچه درس بخون تا در آینده یه کار خوب پیدا کنی. یه جای خوب استخدام بشی.

هیچ وقت بهمون نگفتن :
                        درستو بخون تا بتونی یه کار خوب درست کنی. کار یاد بگیر که یه شغلی دست و پا کنی که چند نفر دیگه زیر دستت نون بخورن.

هیچ وقت نگذاشتند در خون ایرانی جماعت روحیه مدیریتی و کار دسته جمعی بوجود بیاد. بلعکس این رویه، خواستند یه روحیه کارمند منش و بله قربان گو و چشم به دست دیگران داشته باشیم.

همین دوستمون که گفتند نمیدونن تو شهر کوچیک چه کاری راه بندازن می تونن به مباحث ایمنی و یا امنیتی توجه کنن. در شهرستانها آمار دزدی از منازل بالا هست. کافیه کار نصب دزدگیر رو انجام بدن. ( بعنوان مثال عرض کردم)

در ضمن ما هر اشتباهی می کنیم بخاطر کمبود اطلاعات هست. اگر سعی کنیم یه سری به کشورهای صنعتی و نیمه صنعتی بزنیم می تونیم تکنولوژی و ایده های جدید رو ببینیم و ازشون الگو بگیریم. بخصوص کشورهای شرق آسیا نظیر تایوان و سنگاپور و تایلند. البته نادیده نمیگریم که داشتن مختصری سرمایه، از اولویت های مهم این کار هست.
                        در تکمیل حرفهای دوستمون باید بگم همه این موارد که میگید فراتر از این حرفهاست اینها همون اثرات استعمار گران هست روی کشور و مردم ما
                        دقت کردید که چه بلایی به فرهنگ و تمدن ما اوردند و اموزش و پرورش مارو به چه روزی انداختند

یه مثال ساده میزنم : یادتونه ما برای یادگیری ضمیرها از چه فعلی استفاده میکنیم ؟ " فعل رفتن " میگیم رفتم رفتی رفت
                        در حالی که اونها (خود استعمار یا به انگلیس)میگند They can - U can - I can و با فعل توانستن ضمایر رو یاد میگیرند این خودش یکی از درسهای اولی است که ما یاد میگیریم توی خود این حرف و این روش اموزش کلی نکته در نظر گرفته شده
                        تازه دو سه ساله که این اموزش و پرورش به یاد تغییرات اساسی و به روز کردن کتب درسی با تکنولوژی و پیشرفت جامعه افتاده
                        اگه یه نگاهی به کتابهای درسی اول و دوم و سوم ابتدایی بندازید دیگه اثری از پتروس و تصمیم کبری و حسنک کجایی نیست دیگه توی علوم یاد نمیگیریم نان از چی درست شده و یا لوبیا رو باید چطور کاشت..... که همه اینها موفقیتی هست برای اینده که فرزندان ما به اونها خواهند رسید

و تنها راهی که میشه و ما میتونیم به ان روند پایان بدیم و کمک کنیم به کسانی که میخواهند تغییر بدهند اینه که از خود خود خودمون شروع کنیم و خودمونو تغییر بدیم تا بلکه فرزندان ما هم تغییر پیدا کنند و بتوانند فرزندانشونو تغییر بدهند
                        در کشور های پیشرفته بعد از کشف استعداد دانش اموزان در مدارس ابتدایی با محاسبات دقیق که قراره این دانش اموز کی فارغ التحصیل بشه و اون موقع چه چیزی یا چه شغلی و با چه میزان و چند نفر و در چه سطحی نیاز خواهد بود به سمت آن سوق میدهند و در وی از همان ابتدا استعداد های مورد نیاز را شکوفا میکنند. درسته که ما اینجا همچین چیزهایی نداریم (البته دلیل داره اونجا اکثرا پدر و مادر بیشتر 10 ساعت کار میکنند و تقریبا فرزندان در مدرسه تکامل پیدا کرده و شکوفایی میرسند و پدر و مادر تاثیر اندکی رو فرزندان دارند) در صورتی که اینجا و در ایران این گونه نیست و ما خود زمان کافی برای تغییر دادن و تاثیر گذاشتن بر فرزندان خود را داریم.
                        به طور مثال در مورد خودم بیشتر توضیح میدم تا کاملا مفهوم بشه پدر بنده نظامی هست و کارشناسی تجربی مخابرات رو داره ایشون از همون ابتدا در تفکر من چنان جهت داده و منو چنان بار اورده که هیچ موقع به مغذم هم خطور نکرده که برم و در یک ارگانی استخدام بشم حالا چه دولتی و چه غیر دولتی ایشان فقط در اموزش کار های صنعتی و اموزش الکترونیک مخصوصا به بنده توصیه زیادی کرده و بنده رو به این علم بیکران الکترونیک اشنا کرده البته باید بگم که بنده از سن حدود 15 - 16 سالگی کار کردم و البته ایشون بهم جهت دادند یه مورد خیلی ساده که هیچ وقت فراموش نمیکنم اینه که قبض های اب و برق و تلفن و ... یا واریز پول و کارهای ساده بانکی یا اداری رو از همون بچگی به ما یاد داده و وادار کرده که خودمون اکثر کارهامونو انجام بدیم البته من دو تا برادر دیگه و یک خواهر هم دارم که بنده فرزند ارشد هستم ولی دیگر برادرانم و حتی خواهرم هم از این امر مستثنا نبوده اند

موفق و پیروز و سربلند باشید

به همین سادگی :nice:
                        تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
                        به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

سلام
                          البته گفته های همه درسته
                          ولی بعضی کارها شبیه منج می مونه که یکی که اونو میندازه سهشمش عدد شیشه و شاید یکی هم مثل دوستمون سهمش عدد یک باشه و این و نباید فراموش کنیم که با شماره یک هم میشه به خونه رسید و گهگاهی همین سهم اندک یک خیلی با ارزش تر از اون شیشه میشه :mrgreen:

نمیدونم چرا احساس میکنم اصل موضوع این تایپیک داره منحرف میشه :mrgreen:
                          مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

جناب پژوهان دنیای شما چقدر تاریکه !

شما که ماشاالله این همه اطلاعات دارید

برنامه نویسی های پیچیده و با یوزر اینترفیس های حرفه ای ندارم . هیچ مداری (آنالوگ و دیجیتال) هم نیست که ازعهده ی طراحیش بر نیام (از طراحی مفهومی،طراحی اولیه،فنی ...... ارزیابی،ساخت ،تولید!) . برنامه نویسی های میکرو و FPGA وDSP هم که یه بخش روتین کارمه. با این حال هیچ وقت با این ارقام مواجه نشدم!!!!
                            برای خرید قطعه باید کلی چونه بزنم! برای انجام یه کار فنی باید 100 جای تهران رو بالا پایین کنم تا یه کا رو ارزون در بیارم! برای ساخت یه بردFPGA-virtex4 (در نقش یک سیستم دیتا کپچر پلی فاز) باید با یکی توی اونور آب شراکتی ،من طراحی کنم اون بسازه!!! باقی موارد هم شخصا انجام میدم. با این وجود هر چی به دست میاد از دست میره... (برای تنها پروژه شخصی که 3 سال روش کار می کنم و توی خارج از ایران شرکت های بزرگ روش کار می کنند -از طراحی سینتی سایز،دیتا کپچر، آنتن ،همه جور مداری بگیرید تا تست هزار جور متریال و...!)
                            تازه

تسمه دینام و تسمه تایم ماشینم رو هم خودم عوض می کنم
                            والبته کلی هم زبون بلدید، گرسیاس !!!
                            و صد البته خودتون سی ان سی میسازید .
                            و هزار البته تو علم و صنعتی و امیرکبیر درس خوندید
                            و ده هزار البته کلی چیز دیگه که من نمیدونم
                            تازه میگید :
                            کجای راه رو اشتباه رفتیم !؟
                            آقا من که دنیام با یه چراغ موشی روشنه باید چی بگم ؟

آقا تور و خدا یکم امید بدید ، اینجا ایرانه ما هم داریم توش زندگی میکنیم اگر همین امیدم نداشته باشیم دور از جون شما و همه باید برم ...!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پژوهان
                              [glow=red,2,300]کجای راه رو اشتباه رفتیم !؟ [/glow]شاید بشه اصلاحش کرد!
                              در پست شماره 80 به مطالبی اشاره شده که ممکن است برای شما مفید واقع شود:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...0028#msg290028

در توضیح بیشتر مطالب مذکور، این نظر شخصی خود را اضافه می کنم که هرگاه شما بتوانید از فاز انجام دادن پروژه گذر کنید و به یک حوزه کاری متمرکز و هدفمند (مانند تولید ادامه دار یک محصول مشخص) برسید، احتمالا شرایط تغییر خواهد کرد.

دیدگاه

درود
                                توی یک تاپیک دیگه هم این بحث پیش اومده بود، من چند خطی از تجربه های خودم نوشتم، بعضی تشکر کردن، به بعضی ها برخورد، بعضی هم من متهم به توهم فانتزی کردن و شاید عده ای هم نکته اصلی گرفتن و ...
                                خلاصه در نظر داشتم زیاد اظهار نظر نکنم مبادا کسی ناراحت بشه، تا اینکه این دوستمون صحبت از ناامیدی کردند، واقعا ناامیدی بدترین چیزیه که میتونه دامن آدم را بگیره، توی بدترین شرایط هم که باشید امیده که میتونه شما را نجات بده!
                                لازم نیست همه چیز را به گردن جامعه، دانشگاه، خانواده، شهر و ... بندازیم، چرا باید ما بدشانس باشیم و بقیه خوش شانس؟؟!! بشینید یکم فکر کنید، مطمئن باشید اولین اشکالات در خودمونه!! ما جزو این جامعه ایم، ما جزو این دانشگاهیم، ما جزو این خانواده ایم و ...، دلیلی نداره که ما که از نظر فنی قوی هستیم در کسب درآمد هم موفق باشیم!! علم چیز خوبیه اما باید بتونیم ازش کسب درآمد کنیم، اگر نمی تونیم اشکال در ماست، برای موفقیت باید خیلی چیزها کنارهم باشند. حتی توی کار الکترونیک و برق، مسایل فنی آخرین چیزی هست که برای موفقیت لازمه!!!!!! اگر فکر میکنید نیست به اطرافتون یک نگاه بندازید.
                                توی همین ایران افراد موفقی هستند که می تونند الگو برای ما باشند، کسی انتظار نداره اینجا بیل گیتس داشته باشیم، ماهی بزرگ ماله دریای بزرگه!! اما بیل گیتس های کوچک زیاد داریم. اگر الان دنبال این هستید که به کار اونها ایراد بگیرید که یا رانت دارن، یا مال مردم خوردن یا ... اولین اشتباه رو کردین، همیشه آدم میتونه هزار تا دلیل برای توجیه خودش ردیف کنه، با خودمون صادق باشیم، اگر قرار بشه ضعف هامون را پشت کاستی های محیط قایم کنیم، هیچ وقت به جایی نمیرسیم، من نمیگم مشکلی توی محیط نیست، هست، زیاد هم هست، اما همه مشکلات با فکر حل میشه! برید یک جای خلوت و آروم، بشینید فکر کنید، فکر شما از پس هر کاری بر میاد!! نشینید یک گوشه ای و از زمین و زمان بد بگید، فلانی واسه این اینجوری شد و من نشدم!!!! اگر شما بخواید می تونید، فقط فکر کنید و از تجربیات بقیه استفاده کنید!! حرکت کنید، کار نشد نداره!!!
                                ساحل افتاده گفت گر چه بسی زیستم
                                هیچ نه معلوم شد آه که من کیستم
                                موج ز خود رفته ای، تیز خرامید و گفت
                                « هستم اگر می روم گر نروم نیستم »

پیروز باشید
                                در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
                                مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X