اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درایور ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درایور ماسفت

سلام جناب وزیری. مداری که بالا گذاشتم ب خوبی کار میکنه و طبق فرمایشات شما با دیوتی سایکل 50 درصد ولتاژ خروجی صفر میشه ( با مولتیمتر )
    ولی در دیوتی سایکل های حدود 65 70 درصد صفحه ها گرم میشن ، درحالیکه دیوتی بالای 50 درصد برای سرمایش در نظر گرفتم و در دیوتی های بالا مثل 80 90 سرمایش دارم. این مشکلی تو روند کنترل ایجاد نمیکنه ؟؟

ممنون از پاسختون
    به رویاهات فکر کن!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اریک ماطوسیان
      سلام جناب وزیری. مداری که بالا گذاشتم ب خوبی کار میکنه و طبق فرمایشات شما با دیوتی سایکل 50 درصد ولتاژ خروجی صفر میشه ( با مولتیمتر )
      ولی در دیوتی سایکل های حدود 65 70 درصد صفحه ها گرم میشن ، درحالیکه دیوتی بالای 50 درصد برای سرمایش در نظر گرفتم و در دیوتی های بالا مثل 80 90 سرمایش دارم. این مشکلی تو روند کنترل ایجاد نمیکنه ؟؟

ممنون از پاسختون
      گلا اساس اون مدار تلفات زیادی داره. در اصل تو دیوتی سایکل 60 درصد یک طرف دمای بیشتری نسبت به طرف دیگه داره. ولی به لیل تلفات بالا هر دو طرف گرم میشن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
        گلا اساس اون مدار تلفات زیادی داره. در اصل تو دیوتی سایکل 60 درصد یک طرف دمای بیشتری نسبت به طرف دیگه داره. ولی به لیل تلفات بالا هر دو طرف گرم میشن.
        ممنون از شما. به عنوان آخرین سوال این موضوع ( تلفات بالا ) مشکلی تو روند کنترل ایجاد نمیکنه ؟
        به رویاهات فکر کن!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اریک ماطوسیان
          ممنون از شما. به عنوان آخرین سوال این موضوع ( تلفات بالا ) مشکلی تو روند کنترل ایجاد نمیکنه ؟
          خیر. در دیوتی سایکل 95 درصد و 5 درصد ( که قرار شد حداکثر و حداقل دیوتی سایکل باشه) تلفات به حداقل میرسه. یعنی بیشترین تلفات رو در همون 50 درصد دارید. پس یعنی در 95 درصد سرما در یک طرف دارید. فقط دقت بکنید که اگر طرف گرم رو خنک نکنید طرف سرد کننده سرد نمیشه و هر دو طرف داغ میشن و چند دقیقه بعد میسوزه.

دیدگاه

دوستان سلام، روز بخیر
            من میخوام 2 تا ولتاژ 12 ولت مختلف رو با استفاده از 2 تا ماسفت قطع و وصل کنم به این صورت که در هر لحظه یکی قطع و دیگری وصل باشه (مثل NO و NC رله) اما نمیدونم که برای این کار نیاز دارم به استفاده از درایو ماسفت یا اگه گیتهای دوتا ماسفت P و N رو به هم وصل کنم و با صفر و 5 ولت بهشون دستور بدم انجام میشه یا نه؟ ضمنا، ممنون میشم اگه درایو مورد نیاز و ماسفت های مورد نظرتون رو هم بهم معرفی کنین (البته خودم IRFZ44 و IRF5305 مد نظرم بود اما نمیدونم انتخاب درستیه یا نه؟). ولتاژم در هر دو مسیر 15 ولت و جریان 12 آمپره. ممنون میشم از راهنماییتون.
            تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد ن
              دوستان سلام، روز بخیر
              من میخوام 2 تا ولتاژ 12 ولت مختلف رو با استفاده از 2 تا ماسفت قطع و وصل کنم به این صورت که در هر لحظه یکی قطع و دیگری وصل باشه (مثل NO و NC رله) اما نمیدونم که برای این کار نیاز دارم به استفاده از درایو ماسفت یا اگه گیتهای دوتا ماسفت P و N رو به هم وصل کنم و با صفر و 5 ولت بهشون دستور بدم انجام میشه یا نه؟ ضمنا، ممنون میشم اگه درایو مورد نیاز و ماسفت های مورد نظرتون رو هم بهم معرفی کنین (البته خودم IRFZ44 و IRF5305 مد نظرم بود اما نمیدونم انتخاب درستیه یا نه؟). ولتاژم در هر دو مسیر 15 ولت و جریان 12 آمپره. ممنون میشم از راهنماییتون.
              دوتا ماسفت بنداز با این درایور
              TC4427CPA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
                دوتا ماسفت بنداز با این درایور
                TC4427CPA
                سلام عزیز
                متشکرم از راهنماییتون، اما جسارتا ممکنه یه کوچولو توضیح بدین؟ من از ماسفت ها زیاد سر درنمیارم :sad:
                فهمیدم که این آی سی که فرمودین واسه درایو کردن دوتا ماسفت قدرته، اما از چه نوعی؟ N یا P؟ و اینکه این آی سی کدوم ماسفتها رو میتونه درایو کنه؟ همین دوتا IRFZ44 و IRF5305 چطورن؟
                مرسی از کمکتون
                تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد ن
                  سلام عزیز
                  متشکرم از راهنماییتون، اما جسارتا ممکنه یه کوچولو توضیح بدین؟ من از ماسفت ها زیاد سر درنمیارم :sad:
                  فهمیدم که این آی سی که فرمودین واسه درایو کردن دوتا ماسفت قدرته، اما از چه نوعی؟ N یا P؟ و اینکه این آی سی کدوم ماسفتها رو میتونه درایو کنه؟ همین دوتا IRFZ44 و IRF5305 چطورن؟
                  مرسی از کمکتون
                  تو انجمن جستجو بفرمایین.این مطلب خیلی تازه نیست. یه تاپیک خودم تو این مورد داشتم حدود تابستون 91. عنوانش هم "راهنمایی درباره راه اندازی ماسفت " یا مشابه این اسم بود.
                  با یه ترانزیستور عمل NOT رو انجام بدین و به هر دو ورودی با هم دستور بدین. یه ورودی مستقیم، یه ورودی با گیت NOT.
                  ماسفت کانال N انتخاب کنین.
                  شماره ماسفت هم بستگی به ولتاژ و جریان مدار شما داره.طبق اطلاعات دیتاشیت ماسفت، میتونین ماسفت مورد نظرتون رو انتخاب کنین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                    از irf3206 یا irf3205 استفاده بکنید. گیت رو با یک مقاومت 100 اهم مستقیم به پایه میکروکترولر متصل بکنید. برای خاموش و روشن کردن معمولی نیازی به درایور نیست.
                    ببخشید فرموده بودید برای درایو لاجیک ماسفت با میکرو نیاز به مدار توتم پل هست در مورد این مدار نیتونید بیشتر توضیح بدید
                    گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
                    همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin20107
                      ببخشید فرموده بودید برای درایو لاجیک ماسفت با میکرو نیاز به مدار توتم پل هست در مورد این مدار نیتونید بیشتر توضیح بدید
                      فکر نکنم نیاز باشه. اسمش روشه دیگه! لاجیک ماسفت! استفاده از درایور براش واجب نیست. ( بستگی به دیتاشیت داره. شاید مستحب باشه!! :biggrin: )

دیدگاه

سلام خدمت اساتید
                        مدتیه دارم روی درایور موتور دی سی کار میکنم
                        تصمیم گرفتم پل اچو ماسفت درایور hip4080استفاده کنم...
                        در مورد اون مدار بوت استراپ که معمولا میبندن هیچ اطلاعاتی ندارم اگر کسی بتونه توضیح بده ممنون میشم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X