اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای راه اندازی ترایاک ساده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای راه اندازی ترایاک ساده

نوشته اصلی توسط taktrashe
    وقت بخیر

چشمک زدن کاری به فاز و نول نداره !!!!!!!!!!
    فقط بدلیل مدار اسنابر روی تری یاک هست !! که باعث چشمک میشه !!

دلیل عدم هماهتگ بودن زیروکراسینک در بعضی موارد نامشخص هست !! ممکنه از کیفیت اپتوکوپلر باشه!
    دلیل ترکیدن هم فقط می تونه اتصال کوتاه شدن آند اول و آند دوم تری یاک باشه !! یا انصال در حقیقت اتصالی مصرف کننده دلیل دیگه ای نمیتونه باشه !!
    با سلام خدمت شما کاربر گرامی:
    در مدار لامپ مهتابی 40 وات دراز قدیمی که از ترایاک هم استفاده نمی کند با وصل بودن فاز به لامپ و نول به کلید دقیقا این اتفاق می افتد و در هنگام شب در مدت کوتاه چند دقیقه ای لامپ یک بار چشمک زده و خاموش می شود و مجددا پس از چند دقیقه این عمل تکرار می شود.و نظر کاربر نامبرده در این مورد کاملا درست است.
    علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
    نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

سلام خسته نباشید ببخشید من قطعه moc3021 خودم رو عوض کردم و مشکل از اون بود و مدارم یک لحظه کار کرد و برش زد ولی بلا فاصله مقاومت هام دودش رفت بالا و سوخت و بعدش دوباره مدارم از کار افتاد و فکر کنم باید از مقاومت هایی با وات بالا تر استفاده کنم مدار من عکسش زیر هست و باری که من تغذیه اش می کنم 60 وات است اگه زحمتی نیست یک نگاهی به مدار بکنید و به من بگید از مقاومت چند وات استفاده کنم ممنون میشم اگه زود جواب بدین چون من این هفته باید پروژه ام رو تکمیل کنم. :nice: :nice: :wow:
      http://uupload.ir/files/m2tz_capture.jpg
      راستی من بارم رو با مجموعه اسنابر های متصل به اون رو به برق شهر وصل کردم.
      راستی خازن هم سوخ از چه نوع خازن هایی باید استفاده کنم.
      ببخشید ی چیز دیگه من به جای load یک موتور ac 60 وات گذاشتم همین مدار جواب میده دیگه نمی خواد چیز دیگه ای استفاده کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط VAHIDGK
        سلام خسته نباشید ببخشید من قطعه moc3021 خودم رو عوض کردم و مشکل از اون بود و مدارم یک لحظه کار کرد و برش زد ولی بلا فاصله مقاومت هام دودش رفت بالا و سوخت و بعدش دوباره مدارم از کار افتاد و فکر کنم باید از مقاومت هایی با وات بالا تر استفاده کنم مدار من عکسش زیر هست و باری که من تغذیه اش می کنم 60 وات است اگه زحمتی نیست یک نگاهی به مدار بکنید و به من بگید از مقاومت چند وات استفاده کنم ممنون میشم اگه زود جواب بدین چون من این هفته باید پروژه ام رو تکمیل کنم. :nice: :nice: :wow:
        http://uupload.ir/files/m2tz_capture.jpg
        راستی من بارم رو با مجموعه اسنابر های متصل به اون رو به برق شهر وصل کردم.
        راستی خازن هم سوخ از چه نوع خازن هایی باید استفاده کنم.
        ببخشید ی چیز دیگه من به جای load یک موتور ac 60 وات گذاشتم همین مدار جواب میده دیگه نمی خواد چیز دیگه ای استفاده کنم؟
        سلام
        واسه همین بود که گفتم باید از سالم بودن قطعه مطمئن بشین :nerd:
        دود شدن مقاومت واسه من هم پیش اومده
        باید جای ورودی و خروجی یعنی دوسر ترایاک رو با هم عوض کنید نیازی به مقاومت وات بالا ندارید
        خازن هم باید 400 ولت mkt یا پلی استر باشه اگه 630 ولتی باشه چه بهتر :nice:
        هر احمقی میتواند چیزها را بزرگتر، پیچیده تر و خشن تر کند. برای حرکت در جهت عکس به کمی نبوغ و مقدار زیادی جرات نیاز است. (آلبرت انیشتن)

دیدگاه

سلام ببخشید منظورتون از ورودی و خروجی همون فاز و نول هستش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط VAHIDGK
            سلام ببخشید منظورتون از ورودی و خروجی همون فاز و نول هستش
            سلام
            نه عزیزم منظورم پایه های ترایاکه A1 و A2
            هر احمقی میتواند چیزها را بزرگتر، پیچیده تر و خشن تر کند. برای حرکت در جهت عکس به کمی نبوغ و مقدار زیادی جرات نیاز است. (آلبرت انیشتن)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dadash anish
              سلام
              نه عزیزم منظورم پایه های ترایاکه A1 و A2
              :eek: :eek: :eek:بازم سوختن :cry2: :cry2: :cry2: مثل اینکه قرار نیست من این پروژه رو تکمیل کنم :cry: :cry: :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط VAHIDGK
                :eek: :eek: :eek:بازم سوختن :cry2: :cry2: :cry2: مثل اینکه قرار نیست من این پروژه رو تکمیل کنم :cry: :cry: :cry:
                سلام
                من این مدار رو واسه المنتهای گرمکن دستگاه تزریق میبندم حد اقل 2000 وات قدرت داره اون هم دوبل که میشه 4000 وات
                فقط وقتی جای ورودی خروجی را اشتباه وصل میکردم مقاومت به رحمت ایزدی میرفت :mrgreen:
                مشکل خاصی باهاش نداشتم البته ترایاکم BT40 بود همین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dadash anish
                  سلام
                  من این مدار رو واسه المنتهای گرمکن دستگاه تزریق میبندم حد اقل 2000 وات قدرت داره اون هم دوبل که میشه 4000 وات
                  فقط وقتی جای ورودی خروجی را اشتباه وصل میکردم مقاومت به رحمت ایزدی میرفت :mrgreen:
                  مشکل خاصی باهاش نداشتم البته ترایاکم BT40 بود همین
                  دوسنت عزیزم خیلی خیلی ممنونم از اینکه من رو کمک کردی الان همین مدار رو گذاشتم و عالی کار کرد ممنونم از اینکه من رو راهنمایی کردین دیگه داشتم نا امید می شدم :applause: :applause: :applause: :applause: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :applause: :applause: :job: :job: :job: :job:
                  راستی من ترایاکم bt139 بود مدار شما با این ترایاک هم کار می کنه.بازم ممنون

دیدگاه

ممنون می شدم اگه بهم می گفتین چرا مقاومت به a2 باید وصل شه. :biggrin: :biggrin: :biggrin:
                    میشه ی توضیح مختصر راجع به کار کردن مدار بهم بگید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط VAHIDGK
                      دوسنت عزیزم خیلی خیلی ممنونم از اینکه من رو کمک کردی الان همین مدار رو گذاشتم و عالی کار کرد ممنونم از اینکه من رو راهنمایی کردین دیگه داشتم نا امید می شدم :applause: :applause: :applause: :applause: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :applause: :applause: :job: :job: :job: :job:
                      راستی من ترایاکم bt139 بود مدار شما با این ترایاک هم کار می کنه.بازم ممنون
                      سلام
                      خواهش میکنم دوست عزیز
                      گاهی وقتها یه جای کار به خاطر یک مشکل کوچیک بدجور گیر میکنه خودم بارها واسم پیش اومده
                      واسه نحوه اتصال مقاومت هم باید بگم خوب هر قطعه الکترونیکی یه نقشه الکتریکی داره که باید رعایت بشه
                      در ترایاک هم جریان باید بین گیت و A2 برقراربشه تا هدایت کنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X