سلام
نه ضربدری سویچ میشه
بالا سمت چپ با پاییم سمت راست با هم سویچ میشه و دفعه بعد یالا سمت راست با پایین سمت چپ
اگر اونایی که علامت زدی ناخواسته با هم روشن بشه جفتشون به رحمت ایزدی میرن. به کلمه ناخواسته در جملم خیلی توجه کن
به نظر من میکرو به درد این کار نمیخوره پوش پول هم به درد این کار نمیخوره اولین انتخاب فول بریج و انتخاب دوم هالف بریج با درایور مخصوص همین کار و یک ای سی مولد pwm مثلا TL494 یا نمونه های دیگر از خانواده SGS که نوع اونا را واگذار میکنم به دوستان دیگر که بیان شماره هاشو بگن که دور همی خوش بگذره
الان هم نصف شبه من با اجازه خوووووووررررر پوووووفففففف
کوره القایی یه چیزی نیست که بخوای باهاش طیف وسیعی از انتظاراتو بر آورده کنی . هرکوره القایی برای یه منظوری تولیدمیشه . یکی برای کارای ظریف مثل طلا ونقره یکی برای صنایع خودرو یکی برای ذوب آهن یکی توی فلزات خاص و آلیاژهای مخصوص. هر کدوم هم داستانهای خودشونو دارن .باید متالوژی قوی داشته باشی و فلزاتو بشناسی. مونیتورینگ کوره هم هرچی توانش بیشترمیشه واجب تر میشه . دیگه اونموقع باید براش کامپیوتر در نظر گرفت نه میکرو . اما برای کارهای کوچیک همین مدارات من در آوردی ساده کفایت میکنه .
سلام
بنا به درخواستتون توی پیغام خصوصی، توی تاپیکتون شرکت میکنم. همچین چیزی تا حالا نساختم ولی به نظرم اگه اطلاعات کافی بدین بهمون بتونم بهت کمک کنم.
لینک دیتاشیت و اسم قطعاتی که توی مدارت استفاده میکنی رو بذار.
همچنین لینک صفحه ای که این مدار رو از روش بستی بذار.
شماتیک مدارت رو داری؟ دقیقا بهمون بگو مدارت چطوریه؟
با سلام و سخته نباشید.
تشکر از همه کسانی که منو راهنمایی کردند.
توضیحات تکمیلی خودم.
من خواستم که یک کوره القایی بسازم و شروع به تحقیق کردم .ولی چون بار اولم بود تصمیم گرفتم که یک برد چینی از چین بخرم اون موقع ایران از این بردا نبود (البته حالا هم نیست).
من با اون برد تونستم حدود 100گرم نقره رو ذوب کنم ولی بار دوم ماسفت مدار ترکید. برای منبع برد خودم یک ترانس غول پیکر پیچیدم.
حالا میشه هر فلزی روداغ یا ذوب.
یا ازمایش من در مورد تعداد دور ورک کویل و قطر اون به دلیل نداشت علم محاسبه این کار به صورت تجربی صورت گرفت من با منبع های مختلفی امتحان کردم با تعداد دور مختلف و قطر مختلف:نتیجه با بالا بردن تعداد دور و کوچیک بودن وقتی اهنی رو ارام ارام وارد ورککویل میکنی شروع به بار کشیدن میکنه یعنی برای هر دور بیشتر امپر بیشتر وفشار بیشتر بر روی سوعیچر ها . ولی با بزرگ کردن قطر در حالت عادی بودن اینکه چیزی وارد ورک کویل بشه امپر بیشتری نسبت به قطر کمتر می کشه.
من فهمیدم برای ساخت کوره باید بلد باشم یه اینورتر بسازم. همین سوال هایی که از دوستان کردم در باره تکمیل کردن این قضیه بود.
ولی باز هم سوال هایی دارم که امیدوارم بتونم با کمک دوستان بتونم یه کوره با توان بالا بسازم و برد و نقشه و راهنمایی کامل رو برای کسایی که می خوان اونو بسازن قرار بدم.
دنبال شبیه سازی این مدارا نباش. اول یه کم روی 494 کار کن ببین چیه . دیتاشیتشو برو بخون . پایه هاشو بشناس ببین به چه دردی میخورن .به قول Kami آخرته هر چی آی سیه . بعدش بیا خودت یه دونه گردن کلفتشو طراحی کن. ما هم اینجاییم بهت کمک میکنیم.
حالا تو این مدار اوسیلاتور توسط یک ای سی tl یه ای سی ucc به صورت مستقیم وازون به بعد به ماسفت ها 4 تا توسط القا به هسته فریت و از ماسفت و دوباره با القا به هسته و انتقال به igbt باعت سوعیچ زدن میشه چطوری.
درایور هایه جایی قات میزنن حالا این چطوری باعٍث میشه igbt ها منظم سوعیچ بزنن
عجب چیزی پیدا کردی من رو یاد بشقاب ماکارونی مینداره.
علی یه نگاه به مدار پایه 5 و 6 ایسی تی ال 494 که حامد عکسشو فرستاده بنداز . طراح های ناشی از همینجا ها میخورن زمین
عجب چیزی پیدا کردی من رو یاد بشقاب ماکارونی مینداره.
علی یه نگاه به مدار پایه 5 و 6 ایسی تی ال 494 که حامد عکسشو فرستاده بنداز . طراح های ناشی از همینجا ها میخورن زمین
این مدارای اینترنتی بالای 90 درصدشون ایراد دارن و غیر قابل اعتمادن . من اولین باره دارم میبینم یه نفر اینجوری ولتاژ ساخته برای مقایسه گر . توی هیچ دیتاشیت یا مدار دیگه ای هم این شکلیشو تا به حال ندیده بودم . کار ملا نصر الدینی که میگن یعنی همین !
دیدگاه