1 اینکه 555 تایمره نه یه اسیلاتور سوییچینگ . 2 اینکه زمان مرده نداره . یعنی یه چند ده نانو ثانیه ای آی جی بی تی ها اتصال کوتاه میشن که شاید در کوتاه مدت خودشو نشون نده اما در بلند مدت عمرشونو کم میکنه . در ضمن تلفات مدارو بالا میبره یعنی نباید فرکانس بیشتر از 5 کیلو هرتز باشه تا به آی جی بی تی ها بیش ازحد فشار بیاره 3 اینکه تمام داستان کوره هیستریزیسه فرکانسیشه تا فلزو ذوب کنه یعنی هرچه این فرکانس بیشتر بشه فلز زودتر ذوب میشه . البته یه محدودیتهایی هم داره که نمیزاره همینجوری فرکانسشو یرخی بالا برد .اما تا 30 کیلو هرتز مشکلی پیش نمیاد. 4 اینکه هیچ کنترلی روی بوته نیست . هیچ فیدبکی نداره . این مدارایی که گزاشتی همه از دم من در آوردیه . یه دونشون حساب کتاب نداره. همشون در حد پروژه هنرستان و کار و دانش ارزش دارن .کوره القایی که کوره نونوایی سنگکی نیست.
خوب شما یه شماتیک بدید ما یه دونه درست درمون بسازیم.
من گفتم شما اول یه مقدار در مورد اسیلاتورها تحقیق بکن مثل tl494 - Sg3525-Sg3526 . ببین نحوه کارکردشون چطوره. این آی سی هایی که گفتم معمول ترین آی سی های بازاره و همه جا دارن. اسیلاتورهای خاص تری هم وجود داره . ببین کنترل PWM چه جوریه. طراحی مدارم که نون بده کباب ببر نیست .هزار جور داستان داره. یه فاز بودن و سه فاز بودنش خودش قصه حسین کرد شبستریه مابقی ماجراهاش به کنار.
خوب شما یه شماتیک بدید ما یه دونه درست درمون بسازیم
الان شما چندین نقشه دادین که برخی از اونا یا اندکی مشکل کوچک خوب بودن ما مهم اینه که هدفت را مشخص کنی . مثلا چند وات قدرت لارم داری؟ مدت زمان کاری دستگاه چقدره دایم روشنه ؟
فرکانس هم مهمه. که حالا داستان فرکانس خودش یه بحث طولانی داره. ولی اولین مورد توان دستگاه است که مشخص میکنه که از چه روشی برای ساخت استفاده کنیم.
برنامه من فعلا خرید دوتا igbt هستش .
برای خنک کردن یک دستگاه یخچال هم اوراغ کردم.
پمپ اب دارم .مشکل منبع تغذیه هم ندارم.
یا با 220 شهری یا با ولتاژ کم.تقریبا جنسم جوره نواقص رو هم تهیه می کنم.
البته اینم بگم. تعریف از خود نباشه ولی من هر چی می خواستم ساختم و این کار رو به عنوان علاقه و تفریح انجام دادم حالا تو این پروژه دچار مشکل شدم.اینم یکی از دستگاه ساخت خودم. http://www.aparat.com/v/9bR7Z
و
در کل برای زیر 1 کیلو وات مدارخوبیه.با ترانس پالسم ایزوله کردتش . ولی باید فیدبکاشوکه اینجا زمین کرده با اپتوکوپلر وصل کرد. پروتکشنم میخواد.
این همه ترانس پالس میخوای بپیچی!!! خوب یکدفعه از بیخ oscillator با(( اوپتودرایور ای جی بی تی)) خیلی خوشگل و با کلاس بپر به power stage
چندتا از درایورهای ایروله موجود بازار پیدا کن بریم تو کارش
اقا اشتباه شد من این بیانیه را برای حامد ارسال کردم منتها شد جوابیه علی! که تصحیح میگردد
درسته . خیلی ارتباط با ترانس پالس برقرار نکردم.
ولی کدوم درایور خانواده ir مثل ir2153 اگه اصلشه گیر بیاری . حالا گیرم گیر اوردم نهایت امپری که قسمت قدرتش تحمل می کنه زیاد نیست نخوندم فک کنم نهایتن
2 یا 3.
درایور در این حد با امپر بالا سراغ ندارم
نقشه شما با ترانس پالس ایزوله شده و منم بر مبنای همین ایزوله بودن درایور ایزوله پیشنهاد میدم
دیتا شیت خانواده
--TLP250--HCPL3120
را دانلود کنید انها در واقع اوپتاکوپلر های طراحی شده برای درایو (( ای جی بی تی و موسفت ها)) هستن
دیدگاه