اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گرمایش القایی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : گرمایش القایی

اصلاح شد.پایه های pwm گیت رودرست معکوس زدم؟
    nc ها چه کوفتین؟
    راستی VEE که به ولتاژ خروجی وصل تا چند ولت رو تحمل میکنه؟
    حالا من این رو بسازم بدون در نظر گرفتن محدودیت توان IGBT هم ولت هم امپر :با چند ولت میشه راه اندازی کرد .
    جدیدترین ویرایش توسط hamed_hmd; ۱۵:۱۰ ۱۳۹۶/۰۸/۱۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed_hmd نمایش پست ها
      خوب اینه اونیکه ما می خوایم ؟

باز دوباره خراب کردی که زدی کانال 2 ها . اینو دیگه از کجا ور داشتی آوردی کی تا حالا اومده اینجوری فول بریج بسته؟؟؟ کار ملا نصر الدینی که قبلا نطق کردیم یعنی همینا! با اینا فقط میتونی پوش پول ببندی . فول بریجم کسی نمیبنده جز ملا نصر الدین. همون چهارتا ترانس پالسو ببند بره .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_smps نمایش پست ها
        باز دوباره خراب کردی که زدی کانال 2 ها . اینو دیگه از کجا ور داشتی آوردی کی تا حالا اومده اینجوری فول بریج بسته؟؟؟ کار ملا نصر الدینی که قبلا نطق کردیم یعنی همینا! با اینا فقط میتونی پوش پول ببندی . فول بریجم کسی نمیبنده جز ملا نصر الدین. همون چهارتا ترانس پالسو ببند بره .
        خوب ایرادش کجاست؟
        اصلاح کن ما هم یاد بگیریم!

دیدگاه

ورودی هر نات را با یک مقاومت دو دوهم کیلو به گراند 494 وصل کن
          اون انسی ها هم درسته . اما vee . ای جی بی تی چی میخوای وصل کنی؟ موسفت میخوای وصل کنی؟
          حالا باید سه تا تغذیه ایزوله هم واسه درایورها درست کنی. خیلی ساده یه ترانس با سه ولتاژ ایزوله . یا سه تا ترانس جدا از هم جریان 500 میلی امپر یکسو میشن و در خروجی یک رگولاتور 15 ولت انالوگ خواهند داشت که یک ولتاز رگوله شده بدهند . اون وی سی سی ها و vee ها را شماره گذاری کنید که بشه توضبح داد.
          اما قبلش بگو چه ای جی بی تی در نظر گرفتی یا موسفت. خروجی این بریج میره به ترانس فریت و خروجی ترانس میرود برای سلف کوره. یه نگاه به نقشه خودت که نرانس پالس داره بنداز . چیزی نشده فقط به جای اون ترانس پالسها اینا رو گذاشتیم

دیدگاه

خوب ایرادش کجاست؟ اصلاح کن ما هم یاد بگیریم!
            اگه میخوای ایزوله ببندی این راهش نیست . تازه یه ترانس دیگه هم برای مدار کنترل میخوای .به جای پختن این آش شعله قلم کار تقریبا همه جا از هسته فریت استفاده میکنن.دونه ای نهایتا 500 تومن. نه چهارتا ترانس 10 هزار تومنی .

دیدگاه

از یه igbt 600v 100a استفاده میکنم.البته یه 600v 40a هم پیدا کردم اونم خوبه موندم کدومو بگیرم(توشیبا).
              اگه میخوای ایزوله ببندی این راهش نیست . تازه یه ترانس دیگه هم برای مدار کنترل میخوای .به جای پختن این آش شعله قلم کار تقریبا همه جا از هسته فریت استفاده میکنن.دونه ای نهایتا 500 تومن. نه چهارتا ترانس 10 هزار تومنی .
              یعنی برای راه انداختن این مدار من نیاز به 5تا ترانس 5 تا ای سی رگلاتور 5تا پل دیود وغیره برای تامین منبع تغذیه مدار دارم.دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
              نوشته اصلی توسط kamy007 نمایش پست ها
              چی متوجه نشدم نات ؟ مقاومت چند؟راستی اگه ایزوله نکنم همشو از یه منبع بکشم چی میشه؟
              جدیدترین ویرایش توسط hamed_hmd; ۰۱:۰۸ ۱۳۹۶/۰۶/۲۱.

دیدگاه

یعنی برای راه انداختن این مدار من نیاز به 5تا ترانس 5 تا ای سی رگلاتور 5تا پل دیود وغیره برای تامین منبع تغذیه مدار دارم.
                4 تا منبع تغذیه 500 میلی وات ایزوله میخواد با هسته اهنی از 220 ولت شهری. البته فعلا تا بگم.
                یا میتونی همنجور که علی گفت یه منبع سویچینگ با 4 ولتاژ ایزوله درست کنی
                یا میتونی ترانس پالس استفاده کنی که در اون صورت فقط تغذیه 494 را داری.
                یا میتونی اصلا ایزوله نکنی و از ای سی درایور ای ار استفاده کنی فقط باید مراقب اتصلات به بدنه مخصوصا اون ولومه باشی
                من گفتم که یک مورد میشناسم که میشه جای ترانس پالس استفاده کرد
                انتخاب با خودته . ولی پیچیدن ترانس پالس هم داستان خودشو داره.
                ای جی بی تی هم باید دیتا شیتشو دید همشون یک جور درایو نمیشن !!!
                جدیدترین ویرایش توسط kamy007; ۰۱:۱۳ ۱۳۹۶/۰۶/۲۱.

دیدگاه

از یه igbt 600v 100a استفاده میکنم. یعنی برای راه انداختن این مدار من نیاز به 5تا ترانس 5 تا ای سی رگلاتور 5تا پل دیود وغیره برای تامین منبع تغذیه مدار دارم. چی متوجه نشدم نات ؟ مقاومت چند؟ راستی اگه ایزوله نکنم همشو از یه منبع بکشم چی میشه؟
                  من هنوز نفهمیدم میخوای کوره درست کنی چی توش ذوب کنی؟ یه کیووات میخوای ؟ده کیلووات میخوای؟ صد کیلووات میخوای؟. میخوای ذوب آهن بزنی ؟ اول تکلیفو روشن کن. چند روز پیش گفتم برو اول با 494 یه پالس 20 کیلو هرتز درست کن. بعد بیا مابقیه ماجرا تا ما هم قد آی کیومون بهت کمکت کنیم. الانم که این یکی آجریه رو رو کردی اونم از فول بریجت . الانن از دست کد ویژن خیلی کفری ام. همه زحمتامو از صبح تا حالا به باد داده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamy007 نمایش پست ها
                    راستی من فقط این بالایی نفهمیدم؟ میشه کامل بگین؟
                    مرسی از راهنمایی شما باید فردا دیتای یکی از igbt هارو کامل برسی کنم.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

من هنوز نفهمیدم میخوای کوره درست کنی چی توش ذوب کنی؟ یه کیووات میخوای ؟ده کیلووات میخوای؟ صد کیلووات میخوای؟. میخوای ذوب آهن بزنی ؟ اول تکلیفو روشن کن. چند روز پیش گفتم برو اول با 494 یه پالس 20 کیلو هرتز درست کن. بعد بیا مابقیه ماجرا تا ما هم قد آی کیومون بهت کمکت کنیم. الانم که این یکی آجریه رو رو کردی اونم از فول بریجت . الانن از دست کد ویژن خیلی کفری ام. همه زحمتامو از صبح تا حالا به باد داده
                    ذوب نقره و مس.
                    توی کلیپی که گذاشتم توان اسمی مدار رو نوشته در حد 30kv وداره باهاش نقره در حد کلیو ذوب میکنه.

دیدگاه

تو نقشه 4 تا مثلث خوابیده هست که نوکش یه تیله داره و رفته به hcpl اون کیت نات هست نهش رفته به 494 . اونجاشو با مقاومت دو دوهم کیلو ببر به گراند .494
                      برای هر کدامشون یکی لازمه
                      جدیدترین ویرایش توسط kamy007; ۰۱:۳۲ ۱۳۹۶/۰۶/۲۱.

دیدگاه

اهااااااااااان .عاشق اون تلیه شدم

دیدگاه

مرسی از راهنمایی شما باید فردا دیتای یکی از igbt هارو کامل برسی کنم.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

ذوب نقره و مس.
                          توی کلیپی که گذاشتم توان اسمی مدار رو نوشته در حد 30kv وداره باهاش نقره در حد کلیو ذوب میکنه.
                          نقششو بزار ببینیم چیکار کرده

دیدگاه

یا خدااااااااااااا این نقشه که داریم روش جون میدیم همونه دیکه کلیپه هم از اونه.اینم لینک.https://www.instructables.com/id/30-...uction-Heater/اینم همونه با توضیحات اضاف:البته ترانس پالس.https://xellers.wordpress.com/electr...on-heater-1-0/
                            جدیدترین ویرایش توسط hamed_hmd; ۱۵:۱۱ ۱۳۹۶/۰۸/۱۸.

دیدگاه

یا خدااااااااااااا این نقشه که داریم روش جون میدیم همونه دیکه کلیپه هم از اونه.اینم لینک.https://www.instructables.com/id/30-...uction-Heater/اینم همونه با توضیحات اضاف:البته ترانس پالس.https://xellers.wordpress.com/electr...on-heater-1-0/
                              اینکه اینورتره ماشینه؟
                              جدیدترین ویرایش توسط ali_smps; ۱۷:۲۶ ۱۳۹۶/۰۶/۲۱.

دیدگاه

اینو به خاطر مقاومت پایه ۱۰ و ۹ گذاشتم .
                                یه جا ۱۰k یه جا 1k

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X