اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گرمایش القایی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : گرمایش القایی

اون 10 کیلو اهم یه دونه ولومه .از این ولومای بزرگ. کار شیر اجاق گازو میکنه . باهاش عرض موجو کم و زیاد میکنه تا دمای کوره رو دستی تنظیم کنه درست مثل اینورتر جوشکاری . تو هم برای کوره ت لازم داری . البته این جوریا هم نیست که اینو با مدارش از این نقشه بکنی بزاری روی اون نقشه ها . کلی داستان داره .از این فکر بیا بیرون . اون 1کیلو اهما هم داستانش با این فرق میکنه . اصلا هرمقاومتی که اونجا میبینی یه داستانی واسه خودش داره . رفتی دیتاشیتو نگاه کنی ؟ باید خط به خط شو بری بشینی ترجمه کنی که پایه ها به چه دردی میخورن. مطلب فارسی به درد بخورم کمه در موردش .حتی یه کارای جالبی میشه با این ای سی کرد که توی دیتاشیتشم نیست. از کامی بپرس بهت میگه .

دیدگاه

مرصی.......

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed_hmd نمایش پست ها
        یا خدااااااااااااا این نقشه که داریم روش جون میدیم همونه دیکه کلیپه هم از اونه.اینم لینک.https://www.instructables.com/id/30-...uction-Heater/اینم همونه با توضیحات اضاف:البته ترانس پالس.https://xellers.wordpress.com/electr...on-heater-1-0/
        30 کاوا قدرت داره ولی روی 500ولت . ولتاژ روی تانک دیگه آخرش بتروکنه 100 ولته اما این کل 500 ولتشو انداخته رو کوره.فیدبکاشم تو باقالیاس اون ولوم کنترلرم نزاشته. فرکانس مدار روی 50 کیلوهرتزه که یه مقدار مشکوک میزنه. ولی یه حرکت جالبم زده هیت سینکاشو رادیاتوری کرده.مدارش با یه مقدار دستکاری خیلی بهتر میشه ولی اگه خواستی بسازیش حتمن حتمن ولتاژشو بیار پایین رو 100 ولت . کار یه بار میشه دیگه مخصوصا اگه بخوای مثل خودش قاشق قاشق توش نقره بریزی. خدایی نکرده با یه کم بی دقتی و حواس پرتی
        جدیدترین ویرایش توسط ali_smps; ۱۷:۵۱ ۱۳۹۶/۰۶/۲۱.

دیدگاه

مجددا سلام.اونو من برسی کردم. البته بگم من یه فیلم دیگه داشتم که نزاشتم که تو اون ولتاژ رو از یه ترانس خروجی می گیره.
          ترانس ac 220v 12 a قیمت هم در داخل 400.000 تومان هست.

این ترانسی هست که من ساختم .
          قدرت نهایی القا این ترانس حدود (4096W ( 1kw
          ;که برسی کردم می تونم خروجی 220v 18 a رو ازش بکشم.

دیدگاه

مجددا سلام.اونو من برسی کردم. البته بگم من یه فیلم دیگه داشتم که نزاشتم که تو اون ولتاژ رو از یه ترانس خروجی می گیره.
            ترانس ac 220v 12 a قیمت هم در داخل 400.000 تومان هست.

این ترانسی هست که من ساختم .
            قدرت نهایی القا این ترانس حدود (4096W ( 1kw
            ;که برسی کردم می تونم خروجی 220v 18 a رو ازش بکشم.
            از 500 ولت پریدی رو 12 ولت ؟ این حرکتای زیگزاگیت منوکشته

دیدگاه

این عکس اون ترانس

این عکس ولتاژ ورودی بدون روشن کردن کوره

اینم عکس ترانس اون.
              جدیدترین ویرایش توسط hamed_hmd; ۱۵:۱۱ ۱۳۹۶/۰۸/۱۸.

دیدگاه

این عکس اون ترانس

این عکس ولتاژ ورودی بدون روشن کردن کوره

اینم عکس ترانس اون.
                با این میخوای روی 12 ولت کوره روشن کنی؟ با 18 آمپر ؟ خودت خندت نمیگیره ؟

دیدگاه

این عکس ترانس منه که ولتاژَ حدود 45vdc 20a اینم عکسش..12 ولت چیهدلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
                  نوشته اصلی توسط ali_smps نمایش پست ها
                  با این میخوای روی 12 ولت کوره روشن کنی؟ با 18 آمپر ؟ خودت خندت نمیگیره ؟
                  مال من این نیست.این مال اونیکه که تو کلیپه داره باهاش نقره ذوب میکنه.دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپمالبته در مورد منبع تغذیه درایوور توضیح بدم گفته شد ولتاژ 12:ولتاز توان گیت igbt من 20+- هستش که توصیه خودش 15 ولت هستش.برای داشتن ولتاژ 15 ولت باید ترانس 24 ولت 1امپر خرید.چون تا جایی که من میدونم برای اینکه ولتاژ خروجی ic reglator صاف باشه بدون هیچ افتی باید حدود 5 6 تا بالاتر از ولت خروجی باشه.اگه اجازه بدین ب
                  قسمت power stage.حالا سوال من :
                  برم سراغ سوال های اخری
                  1:مقاومت گیت:10 اهم 5W درسته!
                  2:نیاز به زنز 15 ولت هست؟
                  3: دونوع خازن دیده میشه:تفاوتی هست بین بالایی وپایینی .چرا؟
                  جدیدترین ویرایش توسط hamed_hmd; ۱۵:۱۱ ۱۳۹۶/۰۸/۱۸.

دیدگاه

این عکس ترانس منه که ولتاژَ حدود 45vdc 20a اینم عکسش..12 ولت چیه
                    ولتاژو با اینا پایین نمیارن . اصلا شما برو به جای این ترانس یه ترانس جوشکاری 250 امپر 50 ولت ور دار بیار میشه 12 کاوا . بعدش برو با همون آجریا فرکانسشو زیاد کن . به صرفه نیست که با یه سوییچ 1000 ولتی بخوای 50 ولت بار بکشی. این میشه همون داستان ملا نصر الدین . اون چهار تا هسته تیروییدی 4 اینچیو دیدی اونجا که با همدیگه کوپل کرده بود ؟ اونجا ولتاژشو میکشن پایین و آمپرشو میبره بالا. آی جی تی ها هم همه ولتاژ بالان.من فکر میکنم بهتره یه چهارچوب مشخص کنیم داخل اون بریم جلو . طراحی کردن اون 4 تا تیروییدی کلی داستان داره . این جوری پستها همش اسپم میشن و دو زار نمی ارزن.

دیدگاه

هدف اصلی من مستقیم برق شهریه..اگه با فریت نریم جلو چطور مستقیم.مثل این:

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

برم سراغ سوال های اخری
                      3: دونوع خازن دیده میشه:تفاوتی هست بین بالایی وپایینی .چرا؟
                      ?????????????????????????????????????????????????? ??????????
                      جدیدترین ویرایش توسط hamed_hmd; ۲۳:۵۲ ۱۳۹۶/۰۶/۲۱.

دیدگاه

نقشه ای ؟ شماتیکی ؟ چیزی نداره ؟ شما یه مقدار در مورد اصول طراحی این هسته ها مطالعه کن ببین اصلا چی هستن . البته من فکر میکم بهتره اول یه منبع تغذیه ساده کار کنی مثل همین اداپتورهای سوییچینگ .تا با مقدماتش آشنا بشی . اینجوری نمیشه یهویی بپری سر این کوره ها . به فکر شبیه سازیشونم نباش . اینا هر کدومشون با توانای مختلف به یه دردی میخورن . من خسته ام فعلا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_smps نمایش پست ها
                          نقشه ای ؟ شماتیکی ؟ چیزی نداره ؟ شما یه مقدار در مورد اصول طراحی این هسته ها مطالعه کن ببین اصلا چی هستن . البته من فکر میکم بهتره اول یه منبع تغذیه ساده کار کنی مثل همین اداپتورهای سوییچینگ .تا با مقدماتش آشنا بشی . اینجوری نمیشه یهویی بپری سر این کوره ها . به فکر شبیه سازیشونم نباش . اینا هر کدومشون با توانای مختلف به یه دردی میخورن . من خسته ام فعلا
                          برعکس این عکس یه کوره سادست
                          خیلی ساده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamy007 نمایش پست ها
                            ای جی بی تی هم باید دیتا شیتشو دید همشون یک جور درایو نمیشن !!!

3: دونوع خازن دیده میشه:تفاوتی هست بین بالایی وپایینی .چرا؟امکان داشته باشه راهنماییم کنید؟
                            امکان داشته باشه راهنماییم کنید؟

جدیدترین ویرایش توسط hamed_hmd; ۱۵:۱۲ ۱۳۹۶/۰۸/۱۸.

دیدگاه

با این وضعیت بعید میدونم دیگه کسی راهنمایی کنه . میدونی چرا ؟ چون سوالات خیلی چیپ شده .به حرفامونم گوش نمیدی. کامی از دستت فرار کرد. منم کم کم دارم به این نتیجه میرسم از دستت فرار کنم.

دیدگاه

؟؟؟؟؟!!!!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X