اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معایب استفاده از تریاک در بارهای سلفی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معایب استفاده از تریاک در بارهای سلفی

آروین جان امیدوارم بیدارت نکرده باشم
    این ماجرای گرما در خوابت من رو یاد اون گفته مشحور انداخت " هوا بس ناجوانمردانه سرد است."
    موتور نیست یک ترانس 2 فازه ( 380 ولت ) با جریانه 200 آمپر !
    نمیآ‌شه کنتاکتور گذاشت چون فرکانس قطع و وصلش 70 بار در دقیقه است به همین سختی که گفتم . :cry2:
    گر مسلمانی از این است که حافظ دارد وای اگر از پس امروز بود فردایی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسین شریفی فر
      آروین جان امیدوارم بیدارت نکرده باشم
      این ماجرای گرما در خوابت من رو یاد اون گفته مشحور انداخت " هوا بس ناجوانمردانه سرد است."
      نمیآ‌شه کنتاکتور گذاشت چون فرکانس قطع و وصلش 70 بار در دقیقه است به همین سختی که گفتم . :cry2:
      این خواب ما شده سوژه :biggrin:

خوب راستش همونطور که گفتم من فقط 1 فاز بلدم :redface:

دیدگاه

عیب نداره برادر من واسه 200 آمپر جریان چی پیشنهاد میآ‌کنی ؟
        2 فازش رو بالاخره یک کاریش میآ‌کنم.

دیدگاه

عیب نداره برادر من واسه 200 آمپر جریان چی پیشنهاد میآ‌کنی ؟
          2 فازش رو بالاخره یک کاریش میآ‌کنم.
          من با BTA40 کار کردم تا 40 آمپر جریان میشه ازش کشید الته باید خوب خنکش کنی!

راستش من تریاک شناس نیستم :biggrin: برو امجد اون قدرت فروشها یه جیزایی دارن متمعنم جواب کارتو میدن

دیدگاه

سلام
            در مورد 200A من به هیچ عنوان تریاک توصیه نمیکنم راه مطمئن تر استفاده از دو تریستورآنتی پارالل است یه چیزی مثل شکل زیر .البته تریگر کردن تریستور در 200A خودش داستانی داره :

دیدگاه

آقا یک سوال چطوره این جریان رو DC کنم بعد نوسانی کنمش !!؟
              در ضمن محمد جان این قطعات که مشخص نیست رو چی بذارم جاشون بنظرت واسه یک مداری که تستی باشه ؟
              خودت از این مدار چیزی بستی که من ببندم و طرز کارش رو تست کنم ؟

دیدگاه

فکر کنم خوراک شما ، بازار روسها یا زیر زمین پاساژ عباسیون است .

یادمه چند سال پیش یک تریستور یا یک دیود ( دقیقا یادم نیست ) اونجا دیدم سایز یک لیوان !!! و ورودی و خروجی لوله آب داشت !!!!

برادران روس در این زمینه پیشتازند !!!

دیدگاه

سلام
                  محمد کیست داداش؟
                  بله میتونی Converter بذاری فقط برای 200 آمپر روی 220V شما یه Converter حداقل 50KVA لازم داری که فکر کنم 5-10 میلیون قیمتش باشه.
                  مدار بالا را من 50َA بار اهمی رو (240V) بهش وصل کردم با هیت سینک مناسب هیچ مشکلی نداشت.(با یه مقدار تغییرات میتونی جریان بیشتری ازش بکشی)
                  data sheet MOC3041 را دقیق بخون مقادیر را داره.چند نکته مهم :1-هیت سینگ مناسب خیلی مهم است 2-در بارهای سلفی اسنابر مناسب لازمه
                  3-در بارهای موتوری جریان راه انداری خیلی بالاست اگه مدار حساب نشده باشه و بر مبنای جریان SteadyState طراحی بشه اول بسم الله سوئیچ هات میره هوا.4-MOC3041 از نوع درایورهای zero crossing (یعنی فقط زمانهای عبور از صفر سوئیچ را روشن و خاموش میکنه)
                  موفق باشی

دیدگاه

آقا شرمنده دیدم گرم صحبت شدید گفتم بپرم وسط و از فرصت استفاده کنم . هروقت مشگل خواب آروین آقا حل شد مشگل منم حل میکنید :rolleyes:
                    حالا مشگل:
                    یه ترانس داریم که داره ولتاژ 6KV میده جریانی هم نداره.حالا میخوایم این ولتاژ رو با فرکانسی بین 20 تا 40 هرتز به یه سیم پیچ تزریق کنیم و ببینیم شکل موجش چه شکلی میشه .این سویچ کردن رو چه جوری انجام بدم.اگر جواب سری کردن تریستور یا تریاک هست بگید چطوری!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آرمان مهیار
                      آقا شرمنده دیدم گرم صحبت شدید گفتم بپرم وسط و از فرصت استفاده کنم . هروقت مشگل خواب آروین آقا حل شد مشگل منم حل میکنید :rolleyes:
                      حالا مشگل:
                      یه ترانس داریم که داره ولتاژ 6KV میده جریانی هم نداره.حالا میخوایم این ولتاژ رو با فرکانسی بین 20 تا 40 هرتز به یه سیم پیچ تزریق کنیم و ببینیم شکل موجش چه شکلی میشه .این سویچ کردن رو چه جوری انجام بدم.اگر جواب سری کردن تریستور یا تریاک هست بگید چطوری!
                      با سلام
                      مطالب شما نیاز به تشزیح بیشتری دارد. لطفا مسئله را دقیقتر طرح فرمایید.
                      (6000 ولت یا 60000 ولت ؟
                      فرکانس = ؟
                      جریان = ؟
                      مقدار سلف = ؟
                      هدف اصلی کار = ؟ )

با اینحال ، در سویچ کردن ولتاژهای بالا ( مثلا در 400kv ) برای تبدیل به DC و بالعکس ، روش ذیل به کار گرفته شده است.

تعدادی تریستور را با هم سری می کنید.
                      با هر تریستور ، یک مقاومت مناسب موازی می کنید.
                      با الیاف نوری و ارسال نور led و گیرنده نوری مناسب در گیت هر تریستور ، روشن می شود.( برای مسئله ولتاژ بالا و ایزولاسیون )
                      و با معکوس شدن ولتاژ تریستور خاموش می شود.
                      کنترل صعود جریان در شروع هر روشن شدن نیز با سری کردن سلف انجام می شود. که شما نیاز ندارید.
                      تا 1000KV کار می کند.
                      با سپاس
                      گشتی در لاله زار
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

البته از پاسخ شما تشکر می کنم ولی شما کلیات رو گفتید .چیزی که خود بنده حقیر هم بهش واقف هستم.مساله سر پیاده ساری است.بهر حال خود شما بهتر میدونید سویچ کردن بارهای سلفی اونم تو فرکانس 40HZ داستان خودش رو داره.میشه جواب رو ریز کنید.
                        من مساله رو دوباره می گم:
                        یه ولتاژ 60kV داریم و میخوایم در ثانبه 20-30 بار قطع و وصلش کنیم و اون رو به یک سلف بدیم.حالا یا با تریستور یا با تریاک .
                        1- چطور اونها رو سری کنیم
                        2-یرای حفاظت اونها در مقابل جریان برگشتی حاصل از قطع سلف چکار نمایم؟

دیدگاه

حالا که بحث طرح سوال گل انداخته بذار ما هم یه سوالی بپرسیم .
                          چطور می شه یه تریاک رو با میکرو کنترل کرد؟ اون عکسایی که جناب احمد گذاشته بود دیده نمی شه
                          دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدحسـین
                            حالا که بحث طرح سوال گل انداخته بذار ما هم یه سوالی بپرسیم .
                            چطور می شه یه تریاک رو با میکرو کنترل کرد؟ اون عکسایی که جناب احمد گذاشته بود دیده نمی شه
                            جواب در نقل قول زیر گفته شده (بهمراه عکس) با اعمال ولتاژ دی سی به ورودی اپتو کوپلر ترایاک روشن وبا قطع ولتاژ ترایاک خاموش میشود.

نوشته اصلی توسط مجید نصراله زاده

از moc3041 استفاده کن zero crossing هم داره . شما با هر Duty Cycle که خواستی بهش فرمان بده .

در مورد روش sense دما هم کاملا درست فرمودید.

موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gtnfs
                              جواب در نقل قول زیر گفته شده (بهمراه عکس) با اعمال ولتاژ دی سی به ورودی اپتو کوپلر ترایاک روشن وبا قطع ولتاژ ترایاک خاموش میشود.
                              آقا ممنون ، من قبلا هم این مدار رو بسته بودم و نتیجه نگرفته بودم :sad:، خیلی عجیب بود تمام مداراتی که هر کسی پیشنهاد داده بود رو می بستم و نتیجه نمی گرفتم، حتی این رو هم که می خواستم ببیندم گفتم نتیجه نمی ده ( چون قبلا بسته بودم و جواب نگرفته بودم ) :angry: ولی گفتم بذار لااقل ببندم تا بپرسم برای چی جواب نمی گیرم ، عکس هم براش آماده کرده بودم :NO:

ولی بستم و کار کرد ، البته من این رو تو حالت pwm امتحان کردم نه تو حالت کنترل زاویه آتش! و باید یه بار هم تو زاویه آتش امتحان کنم ببینم کار می کنه یا نه ( البته برای کاری که من مد نظر دارم - المنت- خوبه ولی برای کاری مثل لامپ واقعا مزخرفه - الان دارم با لامپ امتحانش می کنم و پدر چشمام رو درآورد)
                              بازم ممنون ، خدا خیرت بده - نمی دونی من تا الان چند تا تریاک و اپتو کوپلر و اپتو تریاک ترکوندم!
                              دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

ای بابا این هم که تو یه سیکل نمی تونه خاموش کنه ، همه اش روشنه :angry: :angry:
                                http://mohammadhj.persiangig.com/video/film-triac.gif

هر چند به این نوع کنترل نیاز ندارم ، ولی دوست دارم یاد بگیرم ( فردا به دردم می خوره) ، هر چقدر هم باهاش کار می کنم راه نمی افته ، اعصابم رو خورد کرده :surprised:
                                نمی دونم شاید مال زیرو کراس دیتکتینگش باشه ، هرچند اون هم ، همون طور که دوستمون گفت ، برای روشن کردن مشکل بوجود میاره نه برای روشن کردن. !؟!؟
                                شاید هم این مدار فقط برای pwm خوب کار می کنه !؟
                                دیگه اعصابم رو خورد کرده ، معلوم نیست مشکل از کجاست با مدارهایی که دیتاشیت می ده هم تست می کنم جواب نمی ده .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X